Ma nikad nije kasno. Na UNTZ, na nekim fakultetima, jos nisu prosli rokovi iz 8. mjeseca, a meni narednih dana socijala i upis godinecala je napisao/la:Evo kod nas pisu peticiju za socijalni rok al kasno je sad, pisaj ga.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma nikad nije kasno. Na UNTZ, na nekim fakultetima, jos nisu prosli rokovi iz 8. mjeseca, a meni narednih dana socijala i upis godinecala je napisao/la:Evo kod nas pisu peticiju za socijalni rok al kasno je sad, pisaj ga.
Pozdrav za kolegu.Maestro^^ je napisao/la:Ma ove godine ću tek na fax , upisao FIT.moj uzor-S.G je napisao/la:Sta ti studiras, koja godina ?Maestro^^ je napisao/la:Nisam znao da još ima studenata u Mostaru. Haj fino , nek' nas je što više.
Nisam retardiran, 100 bodovaDonnie Darko je napisao/la:Nikad čudniji ispit nisam radio nego maloprije iz kinematike. Čudniji, retardiraniji, kako god. Bio je bukvalno prelagan. Bukvalno previše, dovoljno da bude sumnjivo lagan. Ja završio prvi, za nekih 50-ak minuta, gledam ostale lome se nešto, namrgođeni, kontam koji ****.
Nisam siguran da li sam toliko dobro izvježbao, ili sam glup ko ****. 50%-50%.
Ispit je bio otprilike ovakav:
1. Kocka je __________. (Dopuni rečenicu)
2. Izbaci uljeza: a, b, c, 8, e
3. Koja rijeka protiče ispod sanskog mosta?
Barem je meni tako izgledalo. Vidjet ćemo da sam genije ili retard
hvala momcinoAsharaK je napisao/la:Aferim momcino
valjda ce i kod nas bitNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Izasli socijalni rokovi za MF u Tuzli.
Za brucose cijela sl. sedmica(po njihovim obavjestima), al to mozes uradit i u naredne 3< sedmiceBundesliga je napisao/la:E ljudi dal neko zna pouzdano od kad do kad je upis na UNTZ eto molim vas da odgovorite ako znate.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.