Tjesi me cinjenica ili bolje raduje me jer je reko da cemo izgubit i od Slovenije.. i to reko da gubimo 3-0 a ono bi tako al za nas
Kontam ga pitat kolko cemo izgubit od Grka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ova pobjeda protiv Norveške mi je jedna od draži i sad me jeza prođe kad vidim gol Bajramovića iz 86. minute. Momenat za pamćenje.Cartman je napisao/la:
Bravo za ovaj klip armine, bas me zapali za tekmu u petak.
golden je napisao/la:
Neka su, jer je mjesto formiranje iste totalno neadekvatno . Trebali su opet na Kamberovicu, a ne 15m od "kamenog spavaca", spomenika civilnim zrtvama rata . 99% bi vec kod prve vece prilike ili ne daj Boze primljenog gola neki ljakse se nasadio na spomenik ili ga razbio..tako da u potpunosti podrzavam ovu odlukuganola1 je napisao/la:http://www.zenica blog. com/zenica/crna-hronika/item/19613-policija-zabranila-fan-zonu-u-zenici.html bas je za crne hronike......Policija zabranila Fan zonu u Zenici.....
pa sad, upravu si, ali isto tako kad mogu razne politicke stranke da drze svoje skupove tu, i naprave teferic, zasto ovo ne bi moglo....fanatic je napisao/la:Neka su, jer je mjesto formiranje iste totalno neadekvatno . Trebali su opet na Kamberovicu, a ne 15m od "kamenog spavaca", spomenika civilnim zrtvama rata . 99% bi vec kod prve vece prilike ili ne daj Boze primljenog gola neki ljakse se nasadio na spomenik ili ga razbio..tako da u potpunosti podrzavam ovu odlukuganola1 je napisao/la:http://www.zenica blog. com/zenica/crna-hronika/item/19613-policija-zabranila-fan-zonu-u-zenici.html bas je za crne hronike......Policija zabranila Fan zonu u Zenici.....
Bio bi dernek tri dana.samovasposmatram je napisao/la:Kamo srece da dobijemo grke a slovaci da izgube
Bilo bi ekstra i X slovaka..AzRimiRzA je napisao/la:Bio bi dernek tri dana.samovasposmatram je napisao/la:Kamo srece da dobijemo grke a slovaci da izgube
Sta se radi pod tim pitanjem FTV i BHT misleli oni na HD, dzaba preplata ovo ono..zgembo89 je napisao/la:NFSBIH je u konačnici sklopio ugovor sa hrvatskom kompanijom CROATEL koja će snimati i prenositi meč iz Zenice.
Ipak, gledatelji koji susret protiv Grčke budu pratili putem BHT1 kanala neće primjetiti znatnu razliku u poboljšanju kvalitete slike, dok će gledatelji putem grčke televizije, te putem kombinovanog prijensoa na FACE TV, utakmicu gledati u HD rezoluciji..
Ma kakvi su,dobro je da i prenose utakmicu.Dzonikola je napisao/la:Sta se radi pod tim pitanjem FTV i BHT misleli oni na HD, dzaba preplata ovo ono..zgembo89 je napisao/la:NFSBIH je u konačnici sklopio ugovor sa hrvatskom kompanijom CROATEL koja će snimati i prenositi meč iz Zenice.
Ipak, gledatelji koji susret protiv Grčke budu pratili putem BHT1 kanala neće primjetiti znatnu razliku u poboljšanju kvalitete slike, dok će gledatelji putem grčke televizije, te putem kombinovanog prijensoa na FACE TV, utakmicu gledati u HD rezoluciji..
Zato što imamo kvalitetniju repku i što igramo kući.Majstor10 je napisao/la:kako smo mi favoriti? ako se mene pita grcka je favorit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.