AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

johnnyHZ
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la johnnyHZ » 11 sep 2010, 21:03

MinistaR je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:daj te ba kakav link ako ko ima da se gleda tekma :D :D :D :D
http://livesport1.info/tv3.html
hvala 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 sep 2010, 21:31

2:0 gubimo, srce me moje žiga.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 sep 2010, 21:40

cesena igra brz i moderan fudbal, imali 3 školske kontra dali 2 gola, prvi put antonini zaboravio svog igrača ovaj neometan nabacio bogdaniu koji pored grka zabija za 1-0, drugi istrčao bogdani ovaj u prostor chiaceriniju koji naravno bježi boneri a grk i silva kratki u bloku i uz samu stativu za 2-0.
milanu odbrana katastrofa, bez nesta ništa, svaki put kad centar pređu opasno je, u napadu su napravili nekoliko šansi, prvu dinju golman ispod prečke vadi pa silva sam poslije kornera preko gola, pato jednom pokraj gola, jednom zabio al u malom ofsajdu bio, ibra primio par pirlovih lopti al gatuzo ga ne konta nikako ne istrči do kraja.
ne kontam vezni red ambro-pirlo-gatuzo ko prije 7-8 godina, daj boatenga i robinja u drugom obavezno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 11 sep 2010, 21:44

sramotno -.-" ocekivo sam na poluvremenu 0:2 a ono obrnuto, stvarno me sramota, pa gatuzo igra pored Boatenga ! cccc i trebo je Sokratis na beka umjesto Bonere a Yepes na stopera ! sad ubacit Robinha koji ce dodat brzine,trka kao i boateng nadam se bar remiju :roll: :|
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 sep 2010, 22:44

Stvarno inteligentne izmjene. Vadi Ronaldinha. Jel corav il lud neznam. Robinho je kako sam i mislio premekan za ovog fudbala.Ibra fula penal nema veze nesreca. Pato previse solira. Pirlo crko dabogda vrti se samo u krug. Gatuzo i Amborsini zreli za penzije. Bojim se da Allegri nije autoritet za ove zvijezde. Sve u svemu jako lose. Nadati se boljim rezultatima u buducnosti. Znao sam da ce biti **** protiv ovih.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 sep 2010, 22:47

ostalo 2-0, zna li iko zašto je poništen čist gol patu na početku drugog, hajd onaj u prvom je bio mali ofsajd, al ovaj drugi nemože biti regularniji, pa ibra pogodi stativu iz penala :shock:
inače ako nije neka ozljeda ona izmjena abate-silva je totalno bezveze(mada je 99% ozljeda i drugog stopera :x )
vezni red gatuzo i ambro zajedno nemogu više nikada valjda je to sad signore alegri vidio, ibra solidan za prvi put par finih šuteva jednu mu antonioli izvadio kraj same stative, penal fulo jbg desi se, al robinjo otkad je ušau u drugom umjesto dinja nije se vidio kako treba, više se pokazao stari pipo od njega, ništa poraz jbg, sad se malo više uigrati, obavezno staviti boatenga u vezni red a i flaminija čim se oporavi jer nas iskontrirati može svak sa ovima.
sad me strah i auxera u LP jer ako nebude silve i neste po je propuh totalni i bez bekova i s pola stopera(hajd grk je kao neki poluigrač)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2010, 22:49

MinistaR je napisao/la:2:0 gubimo, srce me moje žiga.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Ebo srce,cuvaj zdravlje.
Ja kontam ,hajde makar Milano dosao sebi a oni ko' i juventus prdnuli u sisu.
Jos malo pa sa M.C se mozete uhvatiti pod ruku.
Zvijedza milion,igre nigdje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 sep 2010, 22:51

harishp je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:2:0 gubimo, srce me moje žiga.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Ebo srce,cuvaj zdravlje.
Ja kontam ,hajde makar Milano dosao sebi a oni ko' i juventus prdnuli u sisu.
Jos malo pa sa M.C se mozete uhvatiti pod ruku.
Zvijedza milion,igre nigdje.
ma da je barem zvjezda milion već isti sastav kao i prošle godine samo umjesto boriela ibra, a vezni red isti od 2003. :lol:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 sep 2010, 23:08

uz nedostatak kake naravno ;)

mogu mislit kako su vam se brzo spustila ocekivanja od ove sezone za nekoliko stepenica (meni jesu, i za milan i za barcu).

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 sep 2010, 23:19

ma čim ne igra nesta odbrana je kritična, al staviti u vezni red ambru i gatuza može samo trenerski diletant, nadam se da je noćas vidio da to ne ide i da ih više nikad u ovom sastavu poslati na teren, jer trče otprilike koliko i vezni red bih reprezentacije.
ima li još uvjek onih moviola ili sl. na raiu, baš me interesuje zašto poništi gol patu, da je nekom drugo se ovako desilo već bi počela medijska hajka kako se sudi protiv njih, plus 2-3 puta ofsajd sudi a u liniji igrači.
napadu treba samo više utakmica zajedno da se malo uigraju i biće to ok, al odbrana je kriza i to malo žešća, robinjo mi se čini još uvjek nespreman ili noćas nije bila njegova noć

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 11 sep 2010, 23:27

Sta ovo popusili od Cesene :mrgreen: :mrgreen: dobro je poceo i Ibro 1 penal pa... :lol:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 11 sep 2010, 23:40

uh koji hladan tus i to odmah na pocetku

http://i52.tinypic.com/2mo77y8.jpg kakav je ibra bio :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 12 sep 2010, 01:42

fantasticna cetvorka :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 sep 2010, 08:26

amell je napisao/la:fantasticna cetvorka :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
da FANTASTICNA CETVORKA 8-) !! Ibrahimovic od njih svih se ipak najbolje pokazao !! Jos da onaj penal pogodi !!
-RIVALDO-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 sep 2010, 11:23

amell je napisao/la:fantasticna cetvorka :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fantasticni sudija. Opet penal za pobjedu kao po navici.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 sep 2010, 14:32

A_d_0 je napisao/la:
Fantasticni sudija. Opet penal za pobjedu kao po navici.
Potpis :? MERDA INTER !

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 sep 2010, 17:28

oba poništena gola patu regularna, da je bilo nekom drugom klubu odma bi bilo sudije su kupljene i sl. priče. evo link

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 sep 2010, 19:21

tony-mortale je napisao/la:oba poništena gola patu regularna, da je bilo nekom drugom klubu odma bi bilo sudije su kupljene i sl. priče. evo link

vidio sam ja to odma baa, Juve dao iz offsajda,inter penal u zadnjim minutama,sumnjvo do Neba,ali nekaa ... :roll:
Ima Boga ;)

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 12 sep 2010, 19:54

jučer milan ruku na srce nije bio miljenik sreće. domaćini su odigrali odlično na kontre i iz 2 polušanse postigli 2 lijepa gola. inače milanu poništena 2 regularna gola, prvi puta pato nije bio u ofsajdu, drugi puta nije igrao rukom već ramenom. također inzaghiju je 2 puta sviran offsajd iako ofsajda nije bilo. formacija sa 2 krila mi se nikako ne sviđa jer ostavlja previše propuha u vezi a ambro i gattuso to ne mogu pokrivati. niti imaju izdržljivosti niti brzine a bogami ni imaginacije. vidjelo se sinoć da je ibra ogromno pojačanje samo slabo se otkrivao i nije igrao pravog špica kojeg uzgred milan nema više sem inzaghija. ronaldinho loše odigrao zato je i otišao na klupu. robinho solidan za prvu tekmu, ipak nije nikad igrao u italiji ali vidi se da je riječ o klasi. pato standardno dobar i rekao bih najbolji sinoć iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji već ga je allegri kao i leonardo koristio na desnom krilu. od ovih ostalih nekako mi je papastathopoulos odigrao odlično s obzirom da je debitirao za milan. jeste pogriješio za 1. gol, bogdani fenomenalno reagirao ali za 2. gol ne može se kriviti, kriva je kompletna odbrana jer je iz klasične kontre počevši sa centra postignut gol. ali vidi se da je grk iako veoma mlad izuzetno fizički jak, ne boji se startovati što mu odlično ide i ima dovoljno brzine i voli ići naprijed stoga bi ga volio vidjeti na desnom beku. iz ove utakmice očigledno je da smo najtanji na bekovima, antonini solidan ali nije to to. bonera i abate očajni i nisu sigurno milanov materijal. mislimi da bi galliani osim polia u januaru trebao tražiti i kakvog beka. sokratis jeste tu ali on nije pravi bek a zambrotta nema snage za ritam uto/sri-vikend. kako god loša tekma za milan i treba tu još uigravanja ali vidi se da će ibra i pato odlično surađivati u napadu samo to treba malo ispolirati još. inače mislim da bi sinoć dobro došao huntelaar koji je otišao u schalke. faktički pored fenomena inzaghija milan nema pravog špic igrača.
Il club più titolato al Mondo.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 sep 2010, 19:59

A bilo je komentara, da cete nas razvalit, da je Grk bolji od cijele Realove odbrane :roll: :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.