Ko da je juce Cero bio prvak
Kako vrijeme ide
Ma zgazit ce ih Boca ako cemo iskreno
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Titula ide u Medelin cini mi se.Manuel je napisao/la:Uglavnom ostaje titula u Argentini![]()
Volio bih da to bude Rosario kad je vec River ispao.
Ma Argentinske ekipe su iskusnije i zato mislim da ce Boca ili Rosario biti sampioni.Sabinho je napisao/la:Titula ide u Medelin cini mi se.Manuel je napisao/la:Uglavnom ostaje titula u Argentini![]()
Volio bih da to bude Rosario kad je vec River ispao.
Sabinho je napisao/la:Znaci suzeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Finale Bainano lige, Bahia-Vitoria i sad Vitoria izgubi 1-0 ali to im odgovaralo i postadose sampioni, odmah frka - saketanje i glavna scena ide neki bajson - igrac Vitorie iscupao korner zastavicu i drzi je ono kao letvu i prilazi ovima iz Bahije.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naci cu na netu, nema nista trenutno.Bihac96 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Znaci suzeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Finale Bainano lige, Bahia-Vitoria i sad Vitoria izgubi 1-0 ali to im odgovaralo i postadose sampioni, odmah frka - saketanje i glavna scena ide neki bajson - igrac Vitorie iscupao korner zastavicu i drzi je ono kao letvu i prilazi ovima iz Bahije.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj brate tu scenu da se pogleda
auu dobra satnica pravo, ne smije se propustiti ta utakmicaManuel je napisao/la:Yebo UFC sta je ovo![]()
![]()
U subotu u 22 sata 4 meca play off Meksicke lige.
Chivas-America
Evo ga dosao je na 08:30 hahahahaha ovaj mu otimaTHEC je napisao/la:evo ima malo pred kraj klipa, oko 8 minute neka tuca
de kad si tu, kako se odlucuje na kraju prvak Meksika, ili imaju dva prvaka godisnje ? - i kako onda odlucuju ko ide u koje takmicenje, Copa Libertadores ili ona sjeverno-americka liga prvaka ?Sabinho je napisao/la:Evo ga dosao je na 08:30 hahahahaha ovaj mu otimaTHEC je napisao/la:evo ima malo pred kraj klipa, oko 8 minute neka tuca
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.