Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

brzi21
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la brzi21 » 29 mar 2012, 20:51

nihco je napisao/la:
brzi21 je napisao/la:@nihco

Ja mislim da kao što prethodna dva momka rekoše, jednostavno nema izbora. Nemojte nabrajati igrače kao što su Ljevaković, Mahmutović i tako te.
Ljudi su bliži tridesetoj nego dvadesetoj gidini zivota i još kubure po tim ligama (rumunska, češka itd).

Da mi imamo igrače u raznim klubovima Lige 5, a da Sajo poziva ove što sad poziva (Jahić, Rahimić, Pandža), haj razumio bih onda vaše kritike.
Ali tražite nešto novo, a ustvari ništa tu novo nema.

I da, uredu je mlade, talentovane igrače zvati iz tih liga (ako su dobri), jer mogu i napredovati, ali ove o kojima se stalno priča ne vrijedi raspravljati. ;)
pa bolan ne bio rahimic vise ne igra fudbal, maletic ima godine i igra u kazahstanu, medunjanin ne igra, ibricic ne igra... od njih je bolji svako ko sedmicno odigra utakmicu, pa makar i iz najgore evropske bih pl.
gdje ce rahimic biti dogodine? ne radi se tu o mogucnosti izbora , nego o eliminaciji oigraca koji ne igraju fudbal. je li to jasno....
Rahimić ne igra fudbal, al bgm i protiv jednog Brazila objasnio stvari. Ti vaši Ljevakovići mogu samo sanjat tako nešto. Ibričić iskreno i meni se ne sviđa, dok na Maletića sam skroz zaboravio.

Da nebi više raspravljali, sigurno je da će biti novih igrača. Bezveze nešto kritikujete Safeta po tom pitanju, a niste upravu definitvno. Ne možeš ti tek tako gotovo cijelu ekipu izmjenit, to se druže moj postepeno radi.
I Safet, a naročito Osim su puno, puno veći stručnjaci od nas, te vjerujem da će oni sve to fino posložiti.

pozz do daljneg ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2012, 20:59

kimbo je napisao/la:Notorna glupost je bazirati samo poziv igracima na principu gdje ko igra i sjedi li na klupi. Ako igrac posjeduje kvalitet koji nam treba ima da se zove ( u nasem slucaju brz korak i trcanje).

Binic (bukvalno sa atletske staze )sa Zvijezdom osvoji kup sampiona. Sretenovic i Pavicec su bili treci bekovi u svojim timovima pa Maljkovic s njima osvoji kup sampion u kosarci birvaktile jos im pridruzi Sobina (niko nikad za njeg nij bio cuo do tada :lol: :lol: )

Odoh u krajnost dajuci ove primjere al izgleda ovdje treba crtati :mrgreen:
Eh sto bi sa Binicem samim sta osvojio :roll:
Po takvom glupom razmisljanju Yamajka bi bila tri puta svjetski sampion u fudbalu a Kenija i Etiopija po dva puta.
Da je barem ovo @nihcudin napisao pa mu se ne bi ni iznenadio ali gdje ces ti @bomki :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 mar 2012, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 mar 2012, 21:02

Rahimic je za sve i jednog defanzivnog veznog kojeg BiH ima, MAJSTOR! Covjek ne trci uopste a sve uzima, to ti radi iskustvo i kvaliteta. I da mislim da je Susic nasao, odnosno vratio dovoljan broj igraca da se i u toj kategoriji proglasi uspjesnim(kao uostalom i u kategorijama baraza, igre, i odbrane).
Celik!3,2,2.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2012, 21:09

Za_raju je napisao/la: Hajd javi ce se neko da potvrdi nemam kad "snjuhati" ...
Naravno ovo vazi za igrace koji dolaze iz zemalja koje nisu clanice EU i trebaju da odmah igraju u ligi bez nekih tamo posudbi po Braunšvajgu ...;)
A sta tebi igra ulogu link kad si od Wikipedije htio prikazati wickopediju...
Dao sam ti sinoc 10 linkova na koje si se oglusio i dalje tvrdio po svom...
Jah nemas kad snjuhati a cijeli dan na ovome cudu.
Dao si dva linka a ne deset i to jedan te isti sa wickopedije.Jer tu svako moze da napise sta hoce.
Ali naravno nisi nasao(niti ces ga naci) ni jedan link o ''tom zakonu ili pravilu ''kojeg pises.
Jer je ocito poznato da samo u Premiershipu vrijedi pravilo o kojem pises.U ostala cetiri NE,sto se velike petorke tice.
Dovoljno je samo pogledati Brazilce ili druge recimo juznoamerikance naravno nisu clanovi EU,dosta ih nikad nije dobila poziv u repku niti ce ih dobiti a igraju u velikim petorkama i klubovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 29 mar 2012, 22:15

pravilo o kojem @za raju pise je garant nepisano, pa ga zato i nema nigdje za procitat' ;) salu na stranu...
u EPL je to zvanicno... nema radne dozvole senioru ako nije nastupio u 75% utakmica svoje reprezentacije u protekloj godini... u ostalim ligama toga nema formalno, ali su rijetki transferi seniora 'nereprezenativaca' iz drugorazrednih i trecerazrednih nogometnih zemalja u lige 5....

igraci koji se spominju (ljevakovic, mahmutovic, cocalic, stevanovic, visca...) igraju u prosjecnim klubovima prosjecnih liga... svi osim visce su u tim klubovima vec par godina... cinjenica da nisu privukli paznju najjacih klubova iz tih liga govori o njihovom kvalitetu, a o ligama 5 da i ne govorimo (isto vrijedi i za stilica koji redovno dobija pozive)... medjutim, mi nemamo boljih u boljim klubovima... rahimic, ibricic, medunjanin vec duze vrijeme ne igraju za svoje klubove... daleko od toga da ih treba prekrizit' (barem zadnju dvojicu ne treba), ali sigurno treba dati priliku i pobrojanim momcima da se vidi ima li od njih materijala za repku... uostalom kako je vec neko ranije naveo vecina nasih igraca kod prvog poziva u repku nije bila u boljim klubovima od teplica, m.haife, ibb-a, vojvodine.. cak naprotiv pojedinci su nastupali i u amaterskim sastavima, ekipama iz PL BiH, a neki nisu cak bili ni seniori... tek nastupi za repku su ih odveli u jace lige i klubove... ocit primjer je i kapiten koji je prvi poziv 'zaradio' u nk zagreb, a nastupao je redovno u repki preko pola godine, a nije imao kluba uopste... rahimic je posebna prica... selektor bazira vezni red za kvalifikacije na igracu koji ce u septembru bit' rekreativac bez ijedne igracke alternative... za tako nesto ne postoje razumni argumenti, ma koliko se neko trudio da ih nadje...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2012, 22:30

@amho pa sam je direktor Seville rekao da se Spahica sjecaju po dobroj igri u Lokomotivi kad je Sevilla igrala protiv njih u Evropskom takmicenju i da su vec tada kontali da ga dovedu,repka nije ni spomenuta.
Rahimic je presao iz anzija u CSKA osvojio kup UEFA,titula i kupova Ruskih a do tada nije pozivan u repku.
U Laziu su isto naveli da su igre Lulica u evropskom kupu i u Y.B navele da ga pozovu u klub.
Jahic pozvan od Bajevica u Aris i Grcku igrao u Evropi i teka tada definitivno postao ''pravi''reprezentativac
Ima toga jos.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 29 mar 2012, 23:35

harishp je napisao/la:@amho pa sam je direktor Seville rekao da se Spahica sjecaju po dobroj igri u Lokomotivi kad je Sevilla igrala protiv njih u Evropskom takmicenju i da su vec tada kontali da ga dovedu,repka nije ni spomenuta.
Rahimic je presao iz anzija u CSKA osvojio kup UEFA,titula i kupova Ruskih a do tada nije pozivan u repku.
U Laziu su isto naveli da su igre Lulica u evropskom kupu i u Y.B navele da ga pozovu u klub.
Jahic pozvan od Bajevica u Aris i Grcku igrao u Evropi i teka tada definitivno postao ''pravi''reprezentativac
Ima toga jos.
ne znam na sta repliciras... 'vecina kod prvog poziva nije bila u klubovima jacim od nabrojanih': (hasagic, sehic,papac, spahic, pandza, jahic, mravac, maletic, zahirovic, misimovic, salihovic (druga liga), ibricic, alispahic, dzeko (teplice), ibisevic (druga liga)) osim njih donedavno je poziv dobijao i besic koji nije odigrao ni dvije utakmice u seniorskom pogonu, zatim subasic iz olimpica...

'pojedinci od ovih nabrojanih su igrali i u amaterskim sastavima, PL BiH, a neki nisu bili ni seniori': (boldirani gore)
od ovih boldiranih jedino besic nije napredovao nakon nastupa u repki...

to sto si napisao za spahica, rahimica, lulica i jahica stoji... narvno lista je se moze prosiriti za jos 10-tak imena, medjutim ja nisam nigdje ni tvrdio suprotno... nigdje ja nisam rek'o da je vecinu repka odvela u jace klubove, vec pojedince...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2012, 00:17

amho je napisao/la:
harishp je napisao/la:@amho pa sam je direktor Seville rekao da se Spahica sjecaju po dobroj igri u Lokomotivi kad je Sevilla igrala protiv njih u Evropskom takmicenju i da su vec tada kontali da ga dovedu,repka nije ni spomenuta.
Ima toga jos.
ne znam na sta repliciras... 'vecina kod prvog poziva nije bila u klubovima jacim od nabrojanih': (hasagic, sehic,papac, spahic, pandza, jahic, mravac, maletic, zahirovic, misimovic, salihovic (druga liga), ibricic, alispahic, dzeko (teplice), ibisevic (druga liga)) osim njih donedavno je poziv dobijao i besic koji nije odigrao ni dvije utakmice u seniorskom pogonu, zatim subasic iz olimpica...

'pojedinci od ovih nabrojanih su igrali i u amaterskim sastavima, PL BiH, a neki nisu bili ni seniori': (boldirani gore)
od ovih boldiranih jedino besic nije napredovao nakon nastupa u repki...

to sto si napisao za spahica, rahimica, lulica i jahica stoji... narvno lista je se moze prosiriti za jos 10-tak imena, medjutim ja nisam nigdje ni tvrdio suprotno... nigdje ja nisam rek'o da je vecinu repka odvela u jace klubove, vec pojedince...
Pojedinci kao pojedinci uvijek ima izuzetaka.
Medjutim stvar je jasna.igraci se prodaju i kupuju u slucaju ako imaju zapazene igre u klubu i euro kupovima.
Od repke nesto i nisu imali plaho koristi jer gledajuci mi od 96 i italije nikada nismo dobili neku stvarno jaku repku.
Protiv jacih repki vecinom pusimo vec godinama a iz tih jacih repki i dolaze lige petice ili jace lige.A kamoli da smo otisli na veliko prvenstvo i napravili nesto kao na primjer Slovaci ili Gana.
Isto tako i selektori se nesto nisu oparili nakon vodjenja nase repke kao ni i igraci.
Ako ne igraju kvalitetno u klubovima djabe im sve.
Uostalom zbog dobrih igara u klubovima su i pozvani bili uopste u repku.Sad sto su neki zapali u krizu,to je druga prica.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 mar 2012, 01:12

Mahmutović je u razgovoru otkrio da će u narednim mjesecima dobiti češko državljanstvo, a sudeći prema njegovim riječima spreman je obući dres češkog nacionalnog tima, ukoliko ne stigne poziv reprezentacije Bosne i Hercegovine, kojem se on i ne nada.

"Više puta sam odgovorio na pitanje da li očekujem poziv u reprezentaciju BiH. Nema šanse za to, jer oni vjerovatno i ne znaju za mene. Međutim, meni to ne smeta, jer u našoj reprezentaciji igraju zaista dobri igrači", rekao je Mahmutović, dodavši:

"Trebam dobiti češko državljanstvo za dva do tri mjeseca. Možda i malo više. Moguće je da ovdje budem imao više sreće, jer dosta igrača iz češke lige igra za njihovu reprezentaciju. Vidjet ćemo šta će se sve dogoditi".

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 mar 2012, 01:32

Svaka cast kako ste mi isprasili ove slijepce , tvrdoglavce, tacno se vidi da nicho,ahmo itd pisu sa argumentima i cinjnicama dok se slijepci hvataju izvrtatanja rijeci ili ti seoskim doskocicama...
Jao braco kad mi navedu da nikad i nismo nikog pobjedzivali i time opravdavaju prosle kvalifikacije...uh
A nece da kazu ko je sjedio u savezu , nece da kazu kako smo tek bili izasli iz rata , nece se sjetiti da smo igrali bez treninga i da su igraci dolazili u privatnoj reziji da odigraju za repku...
I pricati kako je ovaj prosli nespjeh isti kao i prije samo da bi opravdali pajdu...uh
Porediti danasnje uslove strukturu u savezu imena klubova i imena igraca sa nekadasnjim uslovima zaista moze samo budala ,tacnije stavljati neuspjeh ove repke u isti kos sa neuspjesima nekadasnje repke , neprocjenjivo...
Priznajte i sami da imamo kloca za selektora koji nije uspio napraviti nista sa ovakvim igracima i necemo napraviti nista garantujem ni u narednom ciklusu...Pametnom je dosta da vidi sastav repke u prijateljaskoj protiv Brazila da mu bude jasno gdje nas ovaj kloc vodi...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2012, 01:51

@za raju gdje onaj link o kojem si govorio da u ligama petice ne mogu igrati igraci koji nisu reprezentativci svoje drzave a i da nisu iz drzava EU .Naravno ne racunajuci Engleze posto je samo tamo takav zakon.
Rece da ces ga postaviti,unaprijed hvala
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 mar 2012, 09:52

harishp je napisao/la:@za raju gdje onaj link o kojem si govorio da u ligama petice ne mogu igrati igraci koji nisu reprezentativci svoje drzave a i da nisu iz drzava EU .Naravno ne racunajuci Engleze posto je samo tamo takav zakon.
Nisam rekao da cu ga postaviti nego da ce se neko javiti da to potvrdi ;)
Pa dovoljno je samo da vidis u klubovima tih liga koliko ima igraca iz zemalja sa Evropskog kontinenta (a da te zemlje nisu clanice EU-a) a da isti nisu u trenutka transfera bili reprezentativci...
Trebam li opet reci kako je to mehanizam za odrzavanje kvalitete navedenih liga...
A u ostalom ako to nije pisano pravilo parakticno je sigurno...A neko rece da je u Engleskoj bas pisano pravilo znaci da nisam slagao zar Engleska ne spada u lige 5?
Ma da sam ubijedzen (gleda sam emisiju o tom na TV-u nekad) da je i u ostalim taj mehanizam pisano pravilo samo sto mi nemamo uvid u arhivu UEFE pa da se linkamo...
Vidim nesta si spominjao Brazilce pa znas li ti da Juzna Amerika ne spada pod chifutsku organizaciju UEFA u okviru koje je ovaj zakon?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2012, 11:19

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:@za raju gdje onaj link o kojem si govorio da u ligama petice ne mogu igrati igraci koji nisu reprezentativci svoje drzave a i da nisu iz drzava EU .Naravno ne racunajuci Engleze posto je samo tamo takav zakon.
Nisam rekao da cu ga postaviti nego da ce se neko javiti da to potvrdi ;)
Pa dovoljno je samo da vidis u klubovima tih liga koliko ima igraca iz zemalja sa Evropskog kontinenta (a da te zemlje nisu clanice EU-a) a da isti nisu u trenutka transfera bili reprezentativci...
Trebam li opet reci kako je to mehanizam za odrzavanje kvalitete navedenih liga...
A u ostalom ako to nije pisano pravilo parakticno je sigurno...A neko rece da je u Engleskoj bas pisano pravilo znaci da nisam slagao zar Engleska ne spada u lige 5?
Ma da sam ubijedzen (gleda sam emisiju o tom na TV-u nekad) da je i u ostalim taj mehanizam pisano pravilo samo sto mi nemamo uvid u arhivu UEFE pa da se linkamo...
Vidim nesta si spominjao Brazilce pa znas li ti da Juzna Amerika ne spada pod chifutsku organizaciju UEFA u okviru koje je ovaj zakon?
Nevjerovatno :roll:
Napises nesto u sta nemas ni sekunde dokaza i onda kao da nista nije bilo.
Jos i ljudi sa foruma pisu da to nije niti moze biti tacno.
Pa kako onda da se napravi neki konstruktivni dijalog ako pises dezinformacije.
I kako kontas da te ljudi ozbiljno shvate ako i sam znas da to sto pises nije tacno a tvrdis suprotno.
Svako od nas pogrijesi i napise neku dezinformaciju,nije problem.
Problem je sto ti to neces da priznas,nego po svom.
Naglabanja i nagadjanja kao sto cjelo vrijeme cinis.Tacno je da taj zakon(osim Engleske) neces naci ni ti, ni bilo ko.
Jer ne postoji.
A ko fol pajdi ima sta reci :lol: .
P.S To za Englesku sam ti ja prvi napisao,provjeri. U ostalih cetiri neces naci taj zakon ili pravilo jer ga nema.
P.S II Brazilci itd ne spadaju ali igraju na podrucju koje obuhvata UEFA.Sto znaci ima da se povinuju tim zakonima a ne zakon njima.Uostalom nije samo do UEFE vec do saveza i drzave tih liga u kojim igraju.Oni postavljaju zakon koliko stranaca u timu moze igrati,izvan ili u EU,poreze na plate i ostalo sto ide u vezi toga.U svakoj ligi je razlicito pravilo i zakon.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 mar 2012, 12:08

Idemo ovako , hajd daj ti meni link u kom se potvrdzuje to pisano pravilo u Engleskoj...
Nemoj pokusavati nesto iskriviti kad jos niko nije dao nikakav link koji me demantuje ...Nikakve ja dezinformacije nepisem , kazem ti da je bila emisja bas o toj tematici i zastiti kvaliteta navedenih liga , to je prvenstveno uradzeno kako bi se sprijecile menadjerske kuce da kupe sljam po zemljama tipa BiH i utrpavaju ih u lige koje su ponos Evrope...
U UEFI ne sjedi tvoj idol Uske nego ljudi koji sve rade u interesu poboljsnja kvaliteta navednih liga , znaci prvo obuci dres svoje zemlje pa onda mozes u ove lige i to ti garantujem a i svim da je tako...
Nadzi igraca iz ine Evrope koji je uskocio u neki prvi tim navedenih liga a da nije bio reprezentativac i ja ti skidam kapu...
U ostalom sam si rekao da Englezi imaju to pisano pravilo onda sam vec 25% dokazao...PONAVLJAM ZA FRANCE NISAM SIGURAN...

Nemoj se ti fatati floskula tipa sta ti Pajdi imas reci , pajdo dok progovori sve je o sebi rekao nemamo mi potrebe puno pricati o njemu sve je vec vidzeno u praksi...
Evo ti vidi ko nas vodi...On prica nesta igracima ako je te igrace pozvao ja ili ti ili on????
[youtube][/youtube]
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2012, 12:23

Prvi sam zatrazio link,zato ga znaci prvi ti pokazi.
To za Englesku i ptice na grani znaju, za ostale niko ziv osim tebe.
U vezi pajde,prvi ga taj na tvom avataru u potpunosti podrzava.
Sto bi znacilo da se ne slazis ni sa njim a ni sa samim sobom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 mar 2012, 12:55

harishp je napisao/la:Prvi sam zatrazio link,zato ga znaci prvi ti pokazi.
To za Englesku i ptice na grani znaju, za ostale niko ziv osim tebe.
U vezi pajde,prvi ga taj na tvom avataru u potpunosti podrzava.
Sto bi znacilo da se ne slazis ni sa njim a ni sa samim sobom.
Hajmo biti realni Osim nije seljacina koja ce mu odmah skinuti glavi i postaviti novog , covjek je bio trener Safetu i zna ga 30-35 godina na osnovu toga on i danas radi to sto radi...
A ako nas iko izvuce iz ralja(nerazuma) SS-a to ce biti on (Osim) , ako se sjecas poslije debakla u Rumuniji Ivica je lagano kroz medije provukao Safetu da smo prespori , a pogledaj kad sam se ja uclanio na forum i pogledaj moje postove i vidjeces da sam od prvog dana kritikovao Safeta zbog Medunjanina,Misketa i Pjanica(a bio je i Ibricic u timu jedno vrijeme sa njima) zajedno znaci puno prije utakmice u Rumuniji i kritike od strane Osima...
Ja zaista pisem samo kritike koje imaju uporiste i odmah bi sutra postao fan Safeta kad bi nam napravaio tim koji dolikuje imenima koja nam nastupaju u repci...
Kad bi nam SS pozvao igrace na pozicije za koje su citav zivot skolovani i imao zamjene kako za bekove tako i za krila ili stopere a ne da nam nagomila 6-7 ofanzivnih veznjaka a na svim drugim pozicijama niti imamo zamjene a cak za desnu stranu nismo za njegove karijere ni imali niti i jedno krilo i tako smo osakaceni ocekivali rezultat...Tesko,tesko...Nemoguce.
Znaci nek nam napravi tim koji je popunjen na svakom mjestu sa igracima kojima je to prirodna pozicija i ja nikad vise necu napisati kritiku na njegov racun jer onda zaista nemam nikakvo uporiste za to...

Niko me ne moze ubjediti da Miske,Vedo,Dzeko,Spahic,Pjanic,Papac,Mujdza,Salihovic,Lulic,Begovic uz Viscu,Stevanovica,Zukanovica,Jahica,Cocalica,Pandzu,O.Vranjesa pa i Ljevakovica...Nisu u stanju pobjediti svaku repku u Evropi ako se stave svi na svoja mjesta...
Uz genijalonost Misketa ili Pjanica uz atomske napadace Dzeku i Vedu uz Krila kakva su Lulic i Visca uz borca i trkaca kakv je Salihovic Uz bekove kakvi su Mujdza i Papac uz stopera kalibra Spahica mora pasti svaka repka ako se sve ukomponuje i uigra kako treba...
Po meni su ova imena u top 10 repki Evrope a koliko znam pun ih vise ide na EP a nas nema...

Molim te da pazljivo procitas da shvatis bit nemoj ono letimice ;)
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2012, 13:06

16 ekipa u zavrsnici Evropskih kupova.
Nek bude eto po dvadeset igraca u timovima,znaci 360 igraca od toga citaj NULA nasih igraca,reprezentativaca,zvjezda,pulena,kloceva kako ko voli itd koji bi dobro postavljeni pobijedili svaku reprezentaciju u Evropi kako ti rece.Samo gdje ''nestadose''od tolike hrpe igraca.
Realno gledajuci,nigdje nas nema,ma kako nas postavljali.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 mar 2012, 13:15

harishp je napisao/la:16 ekipa u zavrsnici Evropskih kupova.
Nek bude eto po dvadeset igraca u timovima,znaci 360 igraca od toga citaj NULA nasih igraca,reprezentativaca,zvjezda,pulena,kloceva kako ko voli itd koji bi dobro postavljeni pobijedili svaku reprezentaciju u Evropi kako ti rece.Samo gdje ''nestadose''od tolike hrpe igraca.
Hajd molim te upali razum skloni predrasude o meni ili bilo kome i onda daj razuman komentar na ovaj moj post tamo stranu prije...
Po tebi Aguero,Baloteli ,Runi,Gigs i jos bezbroj predobrih igraca samo zato sto ih nema u zavrsnici nisu u stanju jednu repku odvesti na SP ili EP?Zaboravi ovo sto sam napisao da ne sirimo raspravu bezzze...
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2012, 13:18

harishp je napisao/la:16 ekipa u zavrsnici Evropskih kupova.
I jos jednom da citiram,posto ocigledno nisi pazljivo procitao.
Kako rekoh svaka imalo kvalitetnija repka ima po kojeg reprezentivca u tim timovima,mi ni jednog.
Ovako nam je godinama, nigdje nikoga od nasih ili svake prestupne po jedan,sto li???
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 31 mar 2012, 18:24

U slovenackoj Galesic i Fajic dali po gol,Kujovic u turskoj ligi

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 42 gosta.