Rahimić ne igra fudbal, al bgm i protiv jednog Brazila objasnio stvari. Ti vaši Ljevakovići mogu samo sanjat tako nešto. Ibričić iskreno i meni se ne sviđa, dok na Maletića sam skroz zaboravio.nihco je napisao/la:pa bolan ne bio rahimic vise ne igra fudbal, maletic ima godine i igra u kazahstanu, medunjanin ne igra, ibricic ne igra... od njih je bolji svako ko sedmicno odigra utakmicu, pa makar i iz najgore evropske bih pl.brzi21 je napisao/la:@nihco
Ja mislim da kao što prethodna dva momka rekoše, jednostavno nema izbora. Nemojte nabrajati igrače kao što su Ljevaković, Mahmutović i tako te.
Ljudi su bliži tridesetoj nego dvadesetoj gidini zivota i još kubure po tim ligama (rumunska, češka itd).
Da mi imamo igrače u raznim klubovima Lige 5, a da Sajo poziva ove što sad poziva (Jahić, Rahimić, Pandža), haj razumio bih onda vaše kritike.
Ali tražite nešto novo, a ustvari ništa tu novo nema.
I da, uredu je mlade, talentovane igrače zvati iz tih liga (ako su dobri), jer mogu i napredovati, ali ove o kojima se stalno priča ne vrijedi raspravljati.
gdje ce rahimic biti dogodine? ne radi se tu o mogucnosti izbora , nego o eliminaciji oigraca koji ne igraju fudbal. je li to jasno....
Da nebi više raspravljali, sigurno je da će biti novih igrača. Bezveze nešto kritikujete Safeta po tom pitanju, a niste upravu definitvno. Ne možeš ti tek tako gotovo cijelu ekipu izmjenit, to se druže moj postepeno radi.
I Safet, a naročito Osim su puno, puno veći stručnjaci od nas, te vjerujem da će oni sve to fino posložiti.
pozz do daljneg