BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Nebitno
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Nebitno » 29 mar 2011, 08:20

Za_raju je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Partytime :D
Evo pogledajte na fejsu par slika, kako su nasi reprezentativci proslavili tekmu :D

http://www.facebook.com/album.php?fbid= ... aid=306043
Ja sam glavat ali ova 4 asa su pretjerali!!!

Sta su ovi mozda reprezentativci BIH u glavatizmu ? :mrgreen: :mrgreen:

Dok svi zapustaju kose oni zaputili glave,da dodam da su ova 2 u sredini iz mog Visokog i uzasni su ljudi koji se moraju uvlaciti u guzicu svakom koje i na tefericu neka faca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika

Sorry za off ali morao sam!!! :lol:
Jel' to nisi bio pozvan na "Sve gori" pa si malo ljubomoran :lol:

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 10:53

D€LUX je napisao/la:Ne kontam, zasto mjenjati sastav koji pobjedjuje???? Ne vidim logike , Medunjanin covjek je odradio fantastican dio posla al to nije primjetno mozda bilo na tv-u kao meni , po mom sigurno imao najveci posjed lopte od svih igraca na terenu. Pjanic on ako je bio los vi nemate pojma od fudbalu , poslije lulica najbolji na terenu bio jer je igrao srcem ginuo za loptu , kako se samo bacao za njom cist dokaz misimovicev sut u prvom poluvremenu nista vise. A kad uzmes onaj korner , dovoljno da je samo to za cijelu tekmu uradio. Dzeko , pa to je sad svjetski igrac i svaka odbrana prvo njega pokusa zaustaviti , on je sad svakoj reprezentaciji prioritet da se onesposobi. al kad vidim kako cuva loptu koja je tehnika stvarno imao sam pogresno misljenje o njemu i sljedece godine ce biti u top strijelcima u engleskoj ligi. Miske , ne trci puno i spor je al zato njegov pas i sut je dovoljno on nek samo stoji na terenu bice dovoljno do 6 mjeseca ce jos ojacati bit ce prejak imam osjecaj. Lulic i Spahic ne treba ni spominjati nema potrebe ciste 10 , bez ijedne greske. Onaj lulic isto da je na motoru lik , nisu ga ni jednom zaustavili. Mravac, znaci nije najbolji stoper na svijetu al vala nista losiji od nadarevica (znaci jedina opcija koju imamo ha ja) , kod gola nije niko nista mogao pa tako ni on , bilo malo srece sto mu je isla na prsa pravo on tu nema ni sekund krivice a onaj sut se i ne brani tako da hasgic tu nista nije mogao. Vedo , isti inzaghi nema ga cijelu utakmicu nigdje i od jednom se pojavi i dadne go. Znaci nije safet njega dzaba stavio u pocetni sastav. Rahimic , dobar prekidao napade i sa obziromna godine i kondiciju predobar bio. Mujdza sasvim solidan kod gola malo ga zakacila lopta al sta ces niko tu nista nije mogao. Sto se tice maletica , on je ubacen sa namjerom jer uz lulica cini mi se da je najbrzi u reprezentaicji i zato ga je ubacio da malo probije po desnoj strani jer smo cijelu tekmu isli skoro po lijevoj .. I mozda ubacaji nisu bas bili najbolji al zato je razvukao malo rumune i sigurno odradio dosta dobar posao... Ibricic za ono sto je usao super bio , i muslimovic nikad ne razocara ;)

Mislim da je ovo realno I salihovic koliko god bio dobar ipak mislim da nebi ga trebalo ubacivati jer mislim koga god da izbacis nakon ove tekme ubit ces mu moral, neka pocne na klupi a ako vidi da ne ide uvijek nekog moze ubaciti . I Ne dirajte sastav dok pobjedjujemo ha ja...

poozzz ;)
Sigurno znas da se Salihovic vraca u tim, a on mora igrati u prvih 11 ako zelimo da gledamo Vedu dosta boljeg. Ta veza nam je neophodna. Nekako mi se najrealnije cini da Medo ide na klupu.

Samo je to diskutabilno, da li ce Salihovic zamijeniti Medu ili Misketa/Pjanketa? Sve zavisi i od pristupa igri, ako cemo igrati nesto defanzivnije onda ce jedan od velemajstora na klupi, sa druge strane, ako se odlucimo za nesto ofanzivniju varijantu, na klupi cemo gledati Medu.

Ja mislim da ce Salihovic 100% u prvih 11, onda se sastav kako god mora promijeniti.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 29 mar 2011, 11:28

hmm .. zajebano to sa Sejom sada kad se vrati .. misljenja sam da nebi trebalo rigorozno mjenjati pocetni sastav .. dakle mozda u rumuniji s jednim napadacem krenuti ..

ovako bi to moglo izgledati:

Hasagic
Mujdza Mravac/Jahic Spahic Lulic
Rahimic Medunjanin
Pjanic Salihovic
Misimovic
Dzeko

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2011, 14:08

harishp je napisao/la:Spahic jeste bio medju najboljim,ali da ima ocjenu za dva poena bolju od Lulica je nigdje veze.
Kao sto bi Pape rekao svi su zasluzili desetku a Lulic jedanaestu,naravno on to od dragosti malo vise prebacio. 8-)
Mujdza koji mozda sa Pjanicem bio najtanji ocjena 8.5 :roll:
Sam rece da nije greska za gol Hasagica i opet mu 5.Ocjene su ko' da ih je Ligata i Borovina pisao.Ili jos gore goal.com :lol:
Spahić nije bio među najboljim, već ubjedljivo najbolji. Nije duela izgubio, nije loptu u aut izbio, a ne šta više. Uzeo apsolutno svaki zračni duel, uključujući i neke na centru, na koje nije bilo njegovo da ide. I još najzaslužniji i za pobjedonosni gol. U drugoj minuti nakon ispadanja Mravca pretrčao Maricu koji je izlazio sam na Hasagića. Jednostavno, fantastičan! Perfektan!

Lulića su vam puna usta, jer se od njega najmanje očekivalo da pruži takvu partiju i on je najveće iznenađenje, sigurno. Ipak, imao je 5-6 izgubljenih lopti i skoro nijedan prodor nije urodio nekim većim plodom. Najjači je završio na glavi Džeke 13 metara od gola. I još nekoliko završilo kornerima.

Mujdža je bio slab u prvom poluvremenu, ali zato je u drugom bio doslovno perfektan! Jedne jedine greške nije napravio, a bio je najaktivniji naš igrač u drugom dijelu, u fazi napada. Što bi rumunski komentatori rekli "EXTRAORDINAR Mujdža". Znači fantastično drugo poluvrijeme.

Hasagić je dobio 5, jer nije imao posla. Ne može dobiti 10 zato što mu niko nije opucao na gol. Jedan šut koji je išao po golu, nije uspio uhvatiti, a bio je skroz iskosa i odbio ga je pravo na nogu Mutua za 0:2, ali je onda skinuo njegov šut. Više ništa se nije desilo pred njegovim golom.

Ako ti još šta nije jasno, samo reci. I probaj malo detaljnije, najlakše je reći Borovina. Zapravo vrlo moguće da je to maksimum tvojih debatantskih sposobnosti ;) Nisi ti kriv.

Hasagić - 5
Lulić - 8
Mravac - 5
Spahić - 10
Mujdža - 8,5
Medunjanin - 8
Rahimić - 7
Pjanić - 7
Misimović - 7
Ibišević - 7
Džeko - 7,5
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2011, 14:54

Dobro Zeljovac nije vise Borovina,sad mi vise djeluje na Sirovinu.
Eto sad ti je srce na mijestu,a o debatatnskim sposobnostima ja bih na tvom u zemlju propao da nekom drugom to spocitavam.
Itekako si kriv,ako vidis da nemas mjeru i ne znas a opet udaras ko' maksim po diviziji.Onda ''sustavi beba''.
Za ovakve neujednacene ocjene,koje nemaju veze sa vezom.To ti dodje ko' uputa za neuropsh...kliniku.
Svi,ama bas svi hvale Lulica,jedino kod tebe nije bas nesto bog zna sta.Trebao si mu peticu zveknuti. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2011, 15:05

8 od 10 nije Bog zna šta :lol: Pogotovo od igrača koji se protiv Luksemburga nije mogao sa loptom sastaviti. I gdje piše da ocjene moraju biti ujednačene? Ti odlučuješ o tome jesu li pružili ujednačene partije? :lol:

Ostatak tvog posta stvarno nisam razumio. Standardni neki tvoj jezik, humor ili šta već, nerazumljiv običnim smrtnicima.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 mar 2011, 15:09

Koliku je ocj.dobio Jahic :lol: sala malo... tmuran dan :evil:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 29 mar 2011, 15:22

Uzalud nam pobjeda .... :cry: :cry: :cry: :cry:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2011, 15:24

Željovac je napisao/la:8 od 10 nije Bog zna šta :lol: Pogotovo od igrača koji se protiv Luksemburga nije mogao sa loptom sastaviti. I gdje piše da ocjene moraju biti ujednačene? Ti odlučuješ o tome jesu li pružili ujednačene partije? :lol:

Ostatak tvog posta stvarno nisam razumio. Standardni neki tvoj jezik, humor ili šta već, nerazumljiv običnim smrtnicima.
Hasagic kako ti rece nije imao posla i zbog toga dobio 5 :lol:
Pa valjda ako nema posla,ostane neocjenjen..... humorista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2011, 15:29

Ostao bi neocjenjen, da nije imao te dvije intervencije. Znači, labava petica(alternativa: neocjenjen), a može i neocjenjen.

Visca el Višća!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 mar 2011, 15:47

Srbi u pecinama mogu sada da svrsavaju tj. da svoje muke istresu na srecu/nesrecu bh nogometa, necemo imati repke u UEFA/FIFA takmicenjima do daljenjeg :oops: UEFA otvori oci.

Jaki smo, i vraticemo se jos jaci. 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 mar 2011, 16:07

To ce 100% UEFA da objasni u petak :( naravno poslije Dzume namaza :)

FK Željezničar

Podrška Papetu

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 29 mar 2011, 16:18

edin_tm87 je napisao/la:Haj da mi neko objasni, ako ne sredimo do 3. juna, gotovo sve ili se registruje 3:0 za Rumune ili sta ili su ove kv vec gotove ili sta?/
Naravno da će se registrovati 3:0 za Rumuniju + sve utakmice do sad koje je BiH odigrala biće registrovane 3:0.
"Indija,Pakistan..."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 mar 2011, 16:21

Pa to nebi islo u prilog francuzima/platiniju, oni su nas posteno dobili u gostima, a ovi tzv.konkurenti za 1,2m samo mogu da puse u BIH :lol: ali jbg..neboji se platini, ipak su francuzi mnogo jaci od ostali..
Dok izmedju rumuna,albanaca, bijelorusa ce biti jos puno X, stvarno steta, mogli smo komotno biti 2, cak biti u rangu 2 najbolje 2plasirane repke, tako direktno otici na EURO 2012..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 29 mar 2011, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 29 mar 2011, 16:24

Nakon onake ljepote na Bilinom Polju, nakon onakve pobjede i slavlja, vjerujte danas se meni samo place zbog ovoga, samo je pitanje kad ce suza iz moga oka krenuti
ZA NEKOLIKO DANA CE BITI OBJAVLJENO, OVDJE NA STRANICI U VEZI PROTESTA ISPRED SAVEZA :(
POSJETITE ... I DA ZAJEDNO ORGANIZUJEMO POBJEDU NAD SAVEZOM !
http://www.bhfanaticos.com/
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2011, 16:25

soba 39 je napisao/la:
edin_tm87 je napisao/la:Haj da mi neko objasni, ako ne sredimo do 3. juna, gotovo sve ili se registruje 3:0 za Rumune ili sta ili su ove kv vec gotove ili sta?/
Naravno da će se registrovati 3:0 za Rumuniju + sve utakmice do sad koje je BiH odigrala biće registrovane 3:0.
A ti ko fol se nasekira.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 29 mar 2011, 16:27

edin_tm87 je napisao/la:
patinho7 je napisao/la:Nakon onake ljepote na Bilinom Polju, nakon onakve pobjede i slavlja, vjerujte danas se meni samo place zbog ovoga, samo je pitanje kad ce suza iz moga oka krenuti
ZA NEKOLIKO DANA CE BITI OBJAVLJENO, OVDJE NA STRANICI U VEZI PROTESTA ISPRED SAVEZA :(
POSJETITE ... I DA ZAJEDNO ORGANIZUJEMO POBJEDU NAD SAVEZOM !
http://www.bhfanaticos.com/
Da niste zakasnili? Malo?
Brate, nikad nije kasno ... Tek ce oni sad vidjeti ko je Bog i batina, kad se organizujemo i isprebijamo ih !
Los_Blanos2 je napisao/la:Pa to nebi islo u prilog francuzima/platiniju, oni su nas posteno dobili u gostima, a ovi tzv.konkurenti za 1,2m samo mogu da puse u BIH :lol: ali jbg..neboji se platini, ipak su francuzi mnogo jaci od ostali..
Dok izmedju rumuna,albanaca, bijelorusa ce biti jos puno X, stvarno steta, mogli smo komotno biti 2, cak biti u rangu 2 najbolje 2plasirane repke, tako direktno otici na EURO 2012..
Ma mozda jos nije gotovo, ako srede to do juna...

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 29 mar 2011, 16:33

----PREMLATITI OVE KRETENE, HITNOOOO !----

[youtube][/youtube]

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 29 mar 2011, 16:41

harishp je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
A ti ko fol se nasekira.
Pa da ti budem iskren nije da sam se nasikirao ali mi nije ni drago.Ne volim kad mi je komšija nezadovoljan,odmah i meni neka šuha ;)
"Indija,Pakistan..."

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2011, 18:34

Zaokruženi su Rahimić, Marica i Spahić. Tim redoslijedom. Gol ide na dušu Rahimiću, koji je lutao poput leptira u međuprostoru, dopustivši da Rumuni stvore višak iza njegovih leđa.

slika

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.