Veoma dobar tekst...ali....
Gledao sam ove sezone u dosta navrata utakmice svih kategorija,sigurno pogledao 50-ak utakmica mladjih i zaista se vidi da tu ima potencijala.Naravno tesko je vec u prvim kategorijama primetiti pravog igraca,jer realno meni svako od zvezdinih decaka izgleda kao Messi,Xavi,Iniesta,Vidic,Evra za svoje vrsnjake iz ovih ostalih klubova tako da to nije realni pokazatelj,ali doci pa pogledati juniore ili Sopot e to je vec nesta i tu se vidi pravi potencijal.Zvezda je ove sezone pregazila konkurenciju sto domacu,uzeto je nekoliko turnira sto u zemlji sto u inostranstvu,jos nekoliko zapazenih mesta i to je meni dovoljno za ovu sezonu sto se tice uzrasta 7/9 titula u tim kategorijama i dva druga mesta,od toga jedno zbog toga sto su nam oduzeta 3 boda mislim.
E sada ono sto vecinu interesuje je sta u prvi tim.Mnogo je tu prepreka,svi ste verovatno culi za tog Stevu (Debila)Majamija koji svu decu iz Zvezdine skole zeli pod svoje,pa onda ako neces kod njega letis,zbog cega su otisli mnogi momci,ali mislim da se i to popravlja,pa ce dati Bog da se ova deca posale i u seniorskoj konkurenciji.
Sta imamo od toga da moze uci u prvi tim?
Na golu vec u prvom timu imamo Dmitrovica,a Cakovic je isto tako uvek blizu prvog tima,ako ode Stamenkovic verovatno on uskace za treceg golmana.
U odbrani imamo desno Filipa Stojkovica,sa jednom godinom iskustva i da pravilno iskoristi talenat bez problema najbolji desni bek JSL i ubrzo reprezentativni kalibar,dostojna zamena za Paju,bar kao rezerva tom glavnom beku sto dodje(Todorovski ?).
Imamo na stoperu Spajica koji je vec bio u A timu,odigrao nekoliko minuta za isti i prebacen onda u Sopot,te Krnetu bivseg kapitena Partizana te mladog reprezentativca,veliki potencijal i on bi vec sada trebao u prvi tim,nije imao dozvolu ove polusezone da igra za isti.
U veznom redu imamo za pocetak bracu Srnic,veliki potencijali u koje Robi zaista veruje i ocekujem ih i ove sezone na pripremama i jos vecu minutazu za prvi tim.Imamo Djurickovica,fenomenalno levo krilo,od njega ocekujem cuda za koju sezonu,jos mora godinu dana najmanje da radi na masi da bi bio u konkurenciji za prvi tim.Imamo Nikolica na zadnjem veznom,momak kao od brda odvaljen,ovo mu je poslednji voz da uleti u prvi tim.'89 je godiste i stvarno treba mu dati prostora u prvom timu,mislim da je on igrao jednu utakmicu u Lucanima protiv Mladosti za prvi tim.Zatim imamo Lukovica odlicnog krilnog napadaca sa potrebom na igra poluspica.Ko je gledao mec protiv Zenita zna o cemu pricam,a tu je i Denkovic jos jedan odlicni ofanzivni igrac.
Sve se to zaokruzuje sa mozda i najboljim mladim napadacem Srbije Ognjenom Ozegovicem,nekada igracem Borca,a mislim da su ga najbolje upamtili navijaci i fudbaleri Zelje kada ih je ubio na Grbavici pre nekoliko godina u finalu mislim pionirskog prvenstva,ili je to ipak bilo kadetsko.Uglavnom gledao sam tu utakmicu.Momak je trazen od Olympiakosa ali je ostao dogovor da ce on zaigrati u prvom timu prvo,i verujem da je to vec ove sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))