FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

legenda reala
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la legenda reala » 08 jun 2011, 17:44

MaGiCa je napisao/la:Problem je u tome, sto ti Gorazdevac, ne mozes da shvatis nesto:

Svaku reprezentaciju koja napravi rezultat, ne cine samo top igraci, vec i neki skart.
Gledaj reprezentaciju SFRJugoslavije, koja je u Cileu bila prvak sveta u svojoj kategoriji - Suker, Boban, Prosinecki, Stimac, Mijatovic, ali i Zirojevic, Mijucic i 10 ostalih koje niko ne zna. ;)

Tako ti je i ovde. 2006e su Holandezi dali Huntelaara, VDVa i Emanuelsona, a ostale niko ne pamti.
2007e su dali Babela i Drenthe-a, a ostali :?:
Izuzetak je Nemacka od pre dve godine, koja je imala top ekipu: Oezil, Marin, Khedeira, Hummels, Neuer, Schmeltzer, Aogo, Beck...
čuj Goraždevac :lol: :lol:

Ma znam ja sve to ti Beograđanine ,nego nisu uspjeli ,ti nabroja te Čileance pa jedna genaracija i 6-7 svjetski igrača ,o tome ti pričam ovdje za tri generacije 6-7 velikih igrača izbačeno ,ostali su "škart" kao što ti kažeš ,a bili tad veliki talenti ,jbt kontalo se da će Srbija harati u budućnosti sa tim momcima a oni se ne spminju nigdje više ,kontaš
Više su se prodali u inostranstvo ti Holandezi, Englezi i Njemci pokazali u svojim ligama kao i Talijani od Srba iz tih generacija ,ovi prosječni igrači ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jun 2011, 18:01

Cekaj malo :!:

Vidic je bio deo 2004e, ali nije igrao zbog povrede. Ivanovic je tada igrao, kao i Lazovic i Vukcevic.

2006e su igrali Jankovic, Krasic i Vucinic, uz gore pomenute (bez Vidica).

2007e nije bilo Crnogoraca, ali su igrali Kolarov, Rajkovic, Kacar, Tosic.

2009e su igrali Matic, Sulejmani, Tosic, Obradovic, Tomovic. Ljajica je izostavio Krcmarevic.

Jbga, nije Srbija exSfrj, pa da moze da u jednoj generaciji da 10 igraca koji su sposobni da budu top klasa.

A ti si "Gorazdevac", jer "Gorazdanin" ide za prave ljude, a ne za folirante. :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jun 2011, 18:19

MaGiCa je napisao/la:
A ti si "Gorazdevac", jer "Gorazdanin" ide za prave ljude, a ne za folirante. :lol:
što sam ja folirant ,e razočarao si me Beograđanine ,tako imaš loše mišljenje o meni :( :( :lol:
Kad će bolan sljedeća kolumna jbt kolko ti treba :)

Ma dobro vi opet kako tako stvarate mlade talente mi nikako ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 jun 2011, 18:26

legenda reala je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
što sam ja folirant ,e razočarao si me Beograđanine ,tako imaš loše mišljenje o meni :( :( :lol:
Kad će bolan sljedeća kolumna jbt kolko ti treba :)

Ma dobro vi opet kako tako stvarate mlade talente mi nikako ;)
Treba ovih dana da je zavrsim. Bit ce o Jozu, da te obradujem. ;)

Ja te razocarao, a jedino te ja branio kad te otputovali u Banovice :?: :P

Jbga, dzaba ti talenti kad ne mozes da sastavis nikako normalnu ekipu, jer skotovi iz saveza guraju svoje igrace, preko nepismenih trenera. Korupcija, jbga.

A i Srbija je dva puta veca od BiH + sto vi imate taj problem da vam Hrvatska i Srbija (u manjoj meri) uzimaju igrace.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 jun 2011, 18:42

Kad smo vec kod talenata, extra text na mondu...

http://www.****/s208510/Sport/Fudba ... cnost.html
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jun 2011, 20:59

Veoma dobar tekst...ali....

Gledao sam ove sezone u dosta navrata utakmice svih kategorija,sigurno pogledao 50-ak utakmica mladjih i zaista se vidi da tu ima potencijala.Naravno tesko je vec u prvim kategorijama primetiti pravog igraca,jer realno meni svako od zvezdinih decaka izgleda kao Messi,Xavi,Iniesta,Vidic,Evra za svoje vrsnjake iz ovih ostalih klubova tako da to nije realni pokazatelj,ali doci pa pogledati juniore ili Sopot e to je vec nesta i tu se vidi pravi potencijal.Zvezda je ove sezone pregazila konkurenciju sto domacu,uzeto je nekoliko turnira sto u zemlji sto u inostranstvu,jos nekoliko zapazenih mesta i to je meni dovoljno za ovu sezonu sto se tice uzrasta 7/9 titula u tim kategorijama i dva druga mesta,od toga jedno zbog toga sto su nam oduzeta 3 boda mislim.
E sada ono sto vecinu interesuje je sta u prvi tim.Mnogo je tu prepreka,svi ste verovatno culi za tog Stevu (Debila)Majamija koji svu decu iz Zvezdine skole zeli pod svoje,pa onda ako neces kod njega letis,zbog cega su otisli mnogi momci,ali mislim da se i to popravlja,pa ce dati Bog da se ova deca posale i u seniorskoj konkurenciji.
Sta imamo od toga da moze uci u prvi tim?
Na golu vec u prvom timu imamo Dmitrovica,a Cakovic je isto tako uvek blizu prvog tima,ako ode Stamenkovic verovatno on uskace za treceg golmana.
U odbrani imamo desno Filipa Stojkovica,sa jednom godinom iskustva i da pravilno iskoristi talenat bez problema najbolji desni bek JSL i ubrzo reprezentativni kalibar,dostojna zamena za Paju,bar kao rezerva tom glavnom beku sto dodje(Todorovski ?).
Imamo na stoperu Spajica koji je vec bio u A timu,odigrao nekoliko minuta za isti i prebacen onda u Sopot,te Krnetu bivseg kapitena Partizana te mladog reprezentativca,veliki potencijal i on bi vec sada trebao u prvi tim,nije imao dozvolu ove polusezone da igra za isti.
U veznom redu imamo za pocetak bracu Srnic,veliki potencijali u koje Robi zaista veruje i ocekujem ih i ove sezone na pripremama i jos vecu minutazu za prvi tim.Imamo Djurickovica,fenomenalno levo krilo,od njega ocekujem cuda za koju sezonu,jos mora godinu dana najmanje da radi na masi da bi bio u konkurenciji za prvi tim.Imamo Nikolica na zadnjem veznom,momak kao od brda odvaljen,ovo mu je poslednji voz da uleti u prvi tim.'89 je godiste i stvarno treba mu dati prostora u prvom timu,mislim da je on igrao jednu utakmicu u Lucanima protiv Mladosti za prvi tim.Zatim imamo Lukovica odlicnog krilnog napadaca sa potrebom na igra poluspica.Ko je gledao mec protiv Zenita zna o cemu pricam,a tu je i Denkovic jos jedan odlicni ofanzivni igrac.
Sve se to zaokruzuje sa mozda i najboljim mladim napadacem Srbije Ognjenom Ozegovicem,nekada igracem Borca,a mislim da su ga najbolje upamtili navijaci i fudbaleri Zelje kada ih je ubio na Grbavici pre nekoliko godina u finalu mislim pionirskog prvenstva,ili je to ipak bilo kadetsko.Uglavnom gledao sam tu utakmicu.Momak je trazen od Olympiakosa ali je ostao dogovor da ce on zaigrati u prvom timu prvo,i verujem da je to vec ove sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 jun 2011, 21:20

Devil, ne pominjes Causica (ili je meni promaklo) za kojeg kazu da je strasan potencijal ?! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jun 2011, 21:29

Da Causica sam zaboravio ne znam kako,vrlo talentovan igrac,i u razgovoru sa nekim ljudima vezanih za Zvezdu prica se da je on gotovo sigurno na pripremama sa prvim timom letos.
Imaju tu jos Zorica i Pozar napadaci vrlo dobri igraci ali ne znam nekada su mi figurirali kao igraci koji bi mogli u prvi tim vrlo lako ali sada i nisam tako ubedjen u to.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jun 2011, 22:15

Je li Kolega,jel se zna koliki je nama budzet za transfere sad,onako otprilike?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jun 2011, 22:21

Tribalian je napisao/la:Je li Kolega,jel se zna koliki je nama budzet za transfere sad,onako otprilike?
JA figuriram sa nekom cifrom,ali ne bih zeleo da je kazem jer bi onda moglo da bude ovo ono sa tom cifrom,i da je ona pogresna,ali visemilionska je uglavnom. ;)

Inace Gazprom odlucio da odresi kesu pa cemo dobiti veliki pokriveni teren sa vestackom travom i reflektore na pomocnim stadionima da bi mladje kategorije mogle da igraju.Spominje se cifra od oko 600-700k za taj poduhvat.Ja se takodje nadam da cemo da prikopcamo te grejace na teren i da stavimo na jug stolice koje nisu lomljive i onda sve odlicno.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 jun 2011, 20:26

Zna li neko malo vise o ovom Daliboru Stevanovicu sto se pominje kao moguce resenje za zadnjeg veznog ? Citam da je povremeni reprezentativac Slovenije, a nesto se ne sjecam da je igrao protiv nas na Marakani jesenas...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jun 2011, 20:31

Sa njim bi dosta dobili u sredini jer je polivalentan veznjak i sa Evandrom i Dimitrijevicem mi se cini kao fenomenalno resenje da zauzme taj centralni deo terena sto bi za ovu nasu ligu bilo perfektno.
Ono sto je veoma bitno je da ne bi zauzimao mesto stranca jer mu je cale iz okoline Leskovca,dakle ili ima dvojno ili ga moze dobiti za par dana.
Ono sto takodje treba istaci je da je Stevanovic nama nudjen pre 3-4 godine,pa je onda pre 2 godine nudjen Partizanu ali nije dosao nigde,nadam se da ce sada biti bolje srece i da cemo dobiti ovoga igraca.

Ali jos je rano ja dok ne vidim potpis ne zelim da pravim nikakve planove za buducnost,a mi jos nikoga nismo potpisali valjda ce sledeca sedmica biti nagovestaj nekog potpisa.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 jun 2011, 22:56

Kolega klinci omlatise komsije ponovo :mrgreen:

P.S. Jel se pominje ovde na nekoj temi onaj "cirkus" sa ugla ulice Carli Caplina od sinoc :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 jun 2011, 16:15

Potpisao 'mali' Čava!

slika

On i Evandro ima da prave show... :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 jun 2011, 16:42

Odlicno pojacanje !!!! A dobio i Robijevu sedmicu ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jun 2011, 19:06

FK Crvena zvezda će od naredne sezone imati i ženski seniorski tim na osnovu sporazuma sa ženskim fudbalskim klubom LASK iz Lazarevca koji je preuzela.

Preuzimanjem kluba Zvezda je dobila mesto u prvoj ženskoj ligi, a ugovor će zvanično biti potpisan u četvrtak kada će javnosti biti predstavljen ženski seniorski tim.

U Crvenoj zvezdi se osniva Komisija za ženski fudbal a kordinator ženskih selekcija i istovremeno trener ženskog seniorskog tima će biti dosadašnji trener LASK-a i bivši sudija Darko Stojanović.

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski potvrdio je ovu vest i objasnio razloge zbog kojih se naš najtrofejniji klub odlučio na formiranje ženske sekcije.

“Crvena zvezda prati sve trendove u modernom fudbalu. FIFA mnogo ulaže u promociju ženskog fudbala, najveći evropski klubovi osnivaju ženske sekcije što će za par godina biti obaveza pa Crvena zvezda, kao bivši evropski i svetski prvak, želi da da svoj doprinos. Naše devojke će svoje utakmice igrati na Marakani pre utakmica muškog tima. Od jeseni ćemo formirati žensku sekciju u omladinskoj školi, tako da će devojčice moći ne samo da navijaju već i da igraju za Crvenu zvezdu”, rekao je Nikolovski.

b92.net

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jun 2011, 13:16

Tribalian je napisao/la:Kolega klinci omlatise komsije ponovo :mrgreen:

P.S. Jel se pominje ovde na nekoj temi onaj "cirkus" sa ugla ulice Carli Caplina od sinoc :mrgreen:
Cirkus koji samo oni mogu da prirede,i onda meni neko dodje i soli pamet,kako su organizovani,kako su vrh,kako su sve a ovamo ovo rade. :lol: :lol: :oops:

marconato je napisao/la:Potpisao 'mali' Čava!
Dakle prvo pojacanje je tu.Sto se mene tice odlicno pojacanje.Moram priznati da kada sam pravio neki svoj tim za buducnost nisam racunao na njega,jer sam jednostavno verovao da necemo moci doci do njega ali ipak sam se prevario.Dimitrijevic je igrac koji je majstor sa loptom,brzinu nema i to je jedini problem,ali sav taj nedostatak nadoknadjuje odlicnim osecajem za fudbal i veoma lepim pasom i pregledom igre,kao stvoren za centralnog veznjaka,dakle ne ni zadnjeg ni prednjeg nego ono sto je igrao Kadu prosle sezone kod Robija,vezu izmedju zadnjeg dela i ofanzivnog dela i mislim da je pravi igrac za tu poziciju upravo mali Cava.

A dobili smo i zenski FK,eto prilike da malo rasteretimo seniroski tim pa da posaljemo Reljica i Kadua tamo na kaljenje. :mrgreen:
Salu na stranu odlican potez,koji je UEFA pocela ozbiljnije da provodi i prema nekom pravilniku do 2015.godine svako SD koje postoji u evropi ce morati imati zensku sekciju.Mislim da smo mi pronasli pravo vreme kada cemo da oformimo zensku sekciju jer liga Srbije nije nesta ekstra,cak naprotiv ali gledao sam neke utakmice vidno je da je i u tom sektoru fudbal u ekspanziji i da ima nekoliko ekipa sposobnih za nesta vise.LASK iz Lazarevca je u ovakvom sastavu veoma losa ekipa,ali trebala je neka osnova,a ne da se ispocetka ide tako da je ovaj potez izuzetno dobar,i sa jacanjem igrackog kadra mozemo se ukljuciti u borbu za trofej,eventualno evropu koju ce ove godine da igra Spartak iz Subotice.

DjukaAa
Kontakt:

Post Postao/la DjukaAa » 11 jun 2011, 14:52

Evo po meni jedno jako dobro pojacanje za "nas" klub :D
Rijec je o Danilu Bueno Melhoresu 27-godisnjem veznjaku (polu špic) trenutno igra u Tunisu i drugi je strijelac tima sa 8 golova njegova cijena je 1.25 miliona evra a agencija koja ga zastupa je ista ona od koje smo "dobili" Evandra (Trans-Atlantic Talent Agency)...Evo jedan video o njemu pa ako hocete prokomentarisite sta mislite :D
P.S. Sjajan tehnicar cak mu ni igra malo "nazad" ne predstavlja neki problem i takođe je odličan izvođač slobodnjaka.

[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 jun 2011, 15:32

Kolega,dobro nam je ovo prvo pojacanje,nego htedoh da te pitam posto si ti "stari vuk" :mrgreen: na forumu.Jel pokusavao neko da pokrene temu "Ex yu navijaci" mislim nesto sto obuhvata samo nas iz bivse drzave,aktuelnosti i to...? Vidim da "misevi" slabo pominju nedavni dogadjaj ;) ,a preko onog RFF(kokain,utoke,****...) su nalozili ovu raju iz Bosne da su oni neki bitni faktor :mrgreen: Mislim sem nas svaki ozbiljniji Torcidas i BBB zna kako stoje stvari sa njima.ali bilo bi dobro da postoji tema u kojoj bi se diskutovalo o navijacima sa ovih prostora.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jun 2011, 16:00

Tribalian je napisao/la:Kolega,dobro nam je ovo prvo pojacanje,nego htedoh da te pitam posto si ti "stari vuk" :mrgreen: na forumu.Jel pokusavao neko da pokrene temu "Ex yu navijaci" mislim nesto sto obuhvata samo nas iz bivse drzave,aktuelnosti i to...? Vidim da "misevi" slabo pominju nedavni dogadjaj ;) ,a preko onog RFF(kokain,utoke,****...) su nalozili ovu raju iz Bosne da su oni neki bitni faktor :mrgreen: Mislim sem nas svaki ozbiljniji Torcidas i BBB zna kako stoje stvari sa njima.ali bilo bi dobro da postoji tema u kojoj bi se diskutovalo o navijacima sa ovih prostora.
Pokusavalo se,ali ne mozes ti to ovde,kada je ovde ima napaljenih klinaca na tone,koji pogledaju GSH,ili neke tako klipove i onda se naloze,a u kopu nisu stajali u zivotu i onda dodju da kenjaju o ustasama,cetnicima,balijama,ovim onim i tema ode u **** i bude na tone banovanih.Jednostavno nije moguce.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.