Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

neutralan__
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la neutralan__ » 29 jul 2011, 01:22

Čovjek kako je obećao tako je i uradio,znači sve što bi trebao jedan profesionalac.
Mada je možda pretjerao sa radovanjem,ali treba i njega shvatiti.Za ove što govore da nam ne treba u repci,nemam komentara,je l' nam to trebaju neki Krstanovići kojima je Bosna i Hercegovina u drugom planu ? Te psovke su vjerovatno bile u ljutnji i afektu i vjerujem da su to učinili samo pojedinci.
Vjerujem da bi i njemu sada bilo najbolje da i nije igrao.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 29 jul 2011, 01:27

Harise tamo im spucaj jedan iz slobodnjaka, a oni nek psuju jer jedino to mogu :!:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jul 2011, 01:28

Ni vama nije lahko .. :roll: :roll:

Franco $
Kontakt:

Post Postao/la Franco $ » 29 jul 2011, 01:28

MinistaR je napisao/la:Ja sam ogorčen na ponašanje Medunjanina. Zbog radovanja na Koševu u pobjedi svog Maccabija, očekujem da ga Nogometni savez Bosne i Hercegovine suspendira do daljnjeg, te ga novčano kazni. Sav prihod da ide u klupsku kasu Željezničara. :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 jul 2011, 01:34

covjek je samo profesionalac i svaka mu cast...a i ja sam mu prvi psovao...ne treba mjesat jebuke i kruske ;) ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 jul 2011, 01:36

neutralan__ je napisao/la:Čovjek kako je obećao tako je i uradio,znači sve što bi trebao jedan profesionalac.
Mada je možda pretjerao sa radovanjem,ali treba i njega shvatiti.Za ove što govore da nam ne treba u repci,nemam komentara,je l' nam to trebaju neki Krstanovići kojima je Bosna i Hercegovina u drugom planu ? Te psovke su vjerovatno bile u ljutnji i afektu i vjerujem da su to učinili samo pojedinci.
On nije nista veci Bosanac od Krstanovica. Sam je vec ranije izjavljivao da je Holandija njegova domovina i da ce samo za nju igrati. Kasnije, kad je vidio da ga Holandija nikad nece pozvati, dosao je nama. Sta je razlika izmedju njega i Krstanovica? Nista.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 29 jul 2011, 01:37

Pa sta ako je izjavio da je navijac Zeljeznicara, ustvari da je kad je bilo mali navijo za Zelju, njemu zeljo nista nije dao, nit je kad igro za njega nit je prosu Zeljinu skolu, cak mu ni reprezentacija nista nije dala jer on je kolko ja znam nastupo za mladje selkcije holandije...a on je puno dao reprezentaciji u ovih par utakmica kolko je odigro. I covjek je profesionalac normano da ce se radovat sa svojim igracima jer su oni EKIPA.
A to da je zasluzio psovanje.......hmmm ima nas svakakvi stas :shock:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 29 jul 2011, 01:39

Ovakvo nesto samo Balkanac moze. Niko drugi. Zato nam i jest vako kako jeste. Sta li ste to vi ocekivali? Da sjedne i pocne plakati jer je asistirao za pogodak svog tima? Da ne izade na teren nikako? Da se javno izvine jer je pomogao svom timu da dode do pobjede. Pa nije idiot majka mu stara. Momak fenomenalno odigrao za tim koji ga placa i za koji nastupa. I sta sad objesit ga za to trebamo? Vecu glupost od ove danasnje odavno nisam cuo. Trebao je eto poslije utakmice jos na terenu dok je bio zamolit manijake da mu halale. Ne kazu dzaba nije se rodio ko bi narodu ugodio, a ovom nasem izgleda pogotovo. Momak se bori da odigra sto bolje, da se proda, obezbjedi familiju, a vi bi ga razapeli zbog toga. A za repku ja mu nemam sta reci. On,Rahimic,i Lulic sto pretrce ne pretrce ostali zajedno. Nego zivi bili Halalite mu i da se ova glupost zavrsi vec jednom. :?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 01:40

ljudi koliko mozete sra.ti to nije normalno...
psovali su mu na pocetku utakmice bez razloga...cinjenica..
a prije ove utakmice covjek je istico kako mu je drago zbog Zelje, kako za njih navija...i debili mu psuju...nemam rijeci...
a jedna stvar navijaci su psovali prije radovanja i golova...tako da zbog toga stoka nije mogla psovati...

s hebo ovo momak igra strasno...svaka mu cast....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 jul 2011, 01:41

SamoZeljo je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Čovjek kako je obećao tako je i uradio,znači sve što bi trebao jedan profesionalac.
On nije nista veci Bosanac od Krstanovica. Sam je vec ranije izjavljivao da je Holandija njegova domovina i da ce samo za nju igrati. Kasnije, kad je vidio da ga Holandija nikad nece pozvati, dosao je nama. Sta je razlika izmedju njega i Krstanovica? Nista.

e blago tebi...Zbog takvog razmisljanja i slicnim tebi nikad se mi necemo nigdje plasirati
15.10 - 15.06 ...

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 29 jul 2011, 01:42

aguero88_ je napisao/la:Harise tamo im spucaj jedan iz slobodnjaka, a oni nek psuju jer jedino to mogu :!:
Kakav si ko zivotinja?
Inace, Hare hvala ti sti si jedan od nas i halali zbog **** ;)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 29 jul 2011, 01:42

Goalgetter je napisao/la:Ni vama nije lahko .. :roll: :roll:
MA gdje im je lako. Budalama je najteze. :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 01:43

ja mislim da bi on i Pjanic u sredini sa Rahimicem iza njih i Lulicem na krilu igrali strasno...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 jul 2011, 02:03

Njegov trener ako ga je gledao otkad je u nasoj repki moze komotno reci da Haris jeste nas naj bolji igrac.
Jedino je Lulic bio bolji od njega protiv Rumuna, u ostalim Haris, Spaha i Mujdza, Pjanic kako koju. Ali Haris od Slovacke je bio prvi ili drugi.
Druga stvar, ovi sto kazu sto ovako ne igra u repci. U repci igra protiv puno bolji timova, Zeljo je nazalost los tim, onda normalno on odskace u tom slucaju.
Realno, nasi timovi su medju naj gorim u Europi. Od Borca, Sarajeva, Zelje i Sirkog, bas mi smo najvise golova primili u EL, CL. Neko kaze sramota, ima tu puno vise stvari koji uticu. Od novca,treninga, ishrane i onda ono najgore sto se mi dizemo i spustamo k'o niko drugi kad izgubimo ili pobjedimo.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 02:09

a on u repki igra fakticki zadnjeg vezno i nema puno prostora kao u Maccabiu...
ja bi njega volio vidjeti sa Pjanketom u sredini, al da Lulic igra na krilu a ne na beku...pa vidjeli bi vi kako Hare igra...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 29 jul 2011, 02:12

znaci Hare u formi ? ehh dobro je
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 jul 2011, 02:16

ZELJO DO GROBA je napisao/la:a on u repki igra fakticki zadnjeg vezno i nema puno prostora kao u Maccabiu...
ja bi njega volio vidjeti sa Pjanketom u sredini, al da Lulic igra na krilu a ne na beku...pa vidjeli bi vi kako Hare igra...
Moze on i jedno i drugo. Sad protiv Grcke mozda nece biti ovi Rusa tako da ko zna sta ce biti. Pjanic ima tu manju povredu. Znaci tu u sredini imamo Medu, Stilica i Alispahica. Def vezni, sigurno Salihovic i Besic. Eto nadajmo se da ce biti Papac tu pa onda Lulic moze na krilo a Salih na Def veznog. nema ni Vede par sedmica.
Valjda ce biti novih/interesantnih imena na spisku. Jel sutra spisak?

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 jul 2011, 02:30

Hajd nemojte sad moralisati ko Reis i kenjati oko stvari koje su sasvim normalne u fudbalu.
Psujemo braci, najboljim jaranima sa kojima smo odrasli kad je derbi - pa šta?? to je tako i tako ce vazda biti...a i veceras je Medunjanin dobio aplauz nakon tekme od ono malo raje sa istoka što je ostalo, ako cemo gledati i tu stranu medalje.
I on je sam svjestan da je to sve fudbal i reakcije navijaca, niti kome zamjera niti se ljuti jer je covjek profi...ali ovi moralisti veci i od Reisa i Pape odmah seru ko foke :x

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 jul 2011, 02:47

Ja ne podrzavam nikakve psovke igracima ali nije ni prvi ni posljednji kojem se psovalo. To je kod nas skoro pa normalno.
Mi treba da shvatimo da je on profesionalac a on treba da shvati da smo mi navijaci.
Mozda ce mi sutra sve to potpuno normalno izgledati ali sad je ovako kako je i tesko pada poraz i ono radovanje, pogotovo kad to uradi neko ko je na neki nacin TVOJ. :D

P.S. Mislim da bi Harisu u reprezentaciji najbolje odgovarala desetka ali to mjesto nije prazno.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 jul 2011, 02:51

Ja ne znam čemu sva ova priča o psovanju?

Pa i da je prekršio štagod šta ima veze?

Kako neki ljudi ne mogu da se zamisle u tudjoj koži?! Bože dragi. :roll:

Zamislite da ste vi on i da vam sa tribina navijači psuju šta ja zna šta-njih (vas) je ogromno, a on je jedan-to utiče na svašta nešta kod čovjeka,pa i na samopuzdanje.

Što se mene tiče ta priča je završena-psovali su nam 90-tih u Srebrenici, psovaćemo haman i mi sami seb'. :roll:

STOKA!
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Mostarska, Venom i 16 gostiju.