Ne brini ide Luka po titulu da se zacementira ko najbolji veznjak ikad. Trenutno je neizvjesno između njega i Inieste.let3 je napisao/la:Ako ništa bar znamo za koga cemo navijati u četvrtini![]()
Pizda ko izda.
Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa sigurno da ima,pa ljudi su prošli Španjolce. I tko to protiv koga nema u četvrtfinaluMoggi je napisao/la:Rusija ima realne šanse protiv ovakve hrvatske
Zamisli da si sportista i da moraš davati ovakav retardiran intervjuuMortemHz je napisao/la:'Moj otac Jovo je Hrvat pravoslavne vjere, moja majka je Hrvatica, Hrvatska je moja domovina, Zadar je moj grad. Ali, mogu razumjeti da je mom budućem puncu teško'.Lillard je napisao/la:Subi je mama Srpkinja čini mi se, ne znam više, al znam da ima neke veze. Al srpski mediji ko i uvijek.Centre forward je napisao/la:Subasic, Srbin, iz Hrvatske.
Pa kako on ovo rodjenoj djeci da objasni ??
"Točno je da se moj otac zove Jovo, ali tvrdim da on sa srpstvom nema veze. On se izjašnjava kao Hrvat, ali pravoslavne vjere. Točno je i to da je moja majka Hrvatica i katolkinja Brkljača iz Raštevića", objašnjava svoje porijeklo svoje loze Subašić.
Pa onda još jednom, ako netko nije razumio: "Ne znam koliko puta moram reći da sam Hrvat i katolik. Hrvatska je moja domovina i Zadar je moj grad, u kojem sam rođen. Uostalom, kršten sam u katoličkoj crkvi , imam sve katoličke sakramente".
Sasvim ok kada znas razlikovati naciju i vjeru.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
super, sa malom opaskom, nas normalne boli kur.ac ko su mu i odakle su mu starci, pa samim time i za ovaj umobolni intervju koni samo pokazuje koliko su balkanske zemlje još uvijek dno dnaMortemHz je napisao/la:'Moj otac Jovo je Hrvat pravoslavne vjere, moja majka je Hrvatica, Hrvatska je moja domovina, Zadar je moj grad. Ali, mogu razumjeti da je mom budućem puncu teško'.Lillard je napisao/la:Subi je mama Srpkinja čini mi se, ne znam više, al znam da ima neke veze. Al srpski mediji ko i uvijek.Centre forward je napisao/la:Subasic, Srbin, iz Hrvatske.
"Točno je da se moj otac zove Jovo, ali tvrdim da on sa srpstvom nema veze. On se izjašnjava kao Hrvat, ali pravoslavne vjere. Točno je i to da je moja majka Hrvatica i katolkinja Brkljača iz Raštevića", objašnjava svoje porijeklo svoje loze Subašić.
Pa onda još jednom, ako netko nije razumio: "Ne znam koliko puta moram reći da sam Hrvat i katolik. Hrvatska je moja domovina i Zadar je moj grad, u kojem sam rođen. Uostalom, kršten sam u katoličkoj crkvi , imam sve katoličke sakramente".

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 01 jul 2018, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
A znaš i sam sve. Kad osvoji dva Euro i SP (još zabije gol odluke u finalu), onda nek se on i "lider espane" Isco jave AndresuKawhi je napisao/la: Ne brini ide Luka po titulu da se zacementira ko najbolji veznjak ikad. Trenutno je neizvjesno između njega i Inieste.

a ja samo znam da ajšik šik šik ajšaaa konja jaše subašaaa
Zarathustra
- CROtorious
- Kontakt:
Ne vjerujem da mozemo ovako lose odigrat dvaput u tjedan dana. Velike ekipe pobjeduju i kad lose igraju.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Uzeo je 4 LP hehe.let3 je napisao/la:A znaš i sam sve. Kad osvoji dva Euro i SP (još zabije gol odluke u finalu), onda nek se on i "lider espane" Isco jave AndresuKawhi je napisao/la: Ne brini ide Luka po titulu da se zacementira ko najbolji veznjak ikad. Trenutno je neizvjesno između njega i Inieste.![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kaze Vrsaljko da nije bitno kako igraju nego je bitan rezultat na kraju. .. mu Simeone brkove! 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ASD
- Kontakt:
Nisam znao da je takav debil, kakva mu je to izjava.MortemHz je napisao/la:'Moj otac Jovo je Hrvat pravoslavne vjere, moja majka je Hrvatica, Hrvatska je moja domovina, Zadar je moj grad. Ali, mogu razumjeti da je mom budućem puncu teško'.Lillard je napisao/la:Subi je mama Srpkinja čini mi se, ne znam više, al znam da ima neke veze. Al srpski mediji ko i uvijek.Centre forward je napisao/la:Subasic, Srbin, iz Hrvatske.

Vec sad je daleko iznad XavijaKawhi je napisao/la:Ne brini ide Luka po titulu da se zacementira ko najbolji veznjak ikad. Trenutno je neizvjesno između njega i Inieste.let3 je napisao/la:Ako ništa bar znamo za koga cemo navijati u četvrtini![]()
Pizda ko izda.
Luka da je šutao penal za Real u istoj situaciji, pogodio bi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Presisao je on Xavija jos u Dinamu.MElloo je napisao/la:Vec sad je daleko iznad XavijaKawhi je napisao/la:Ne brini ide Luka po titulu da se zacementira ko najbolji veznjak ikad. Trenutno je neizvjesno između njega i Inieste.let3 je napisao/la:Ako ništa bar znamo za koga cemo navijati u četvrtini![]()
Pizda ko izda.
Spasi Rakitić Modrića 

- Barbarossa
- Kontakt:
Debelo iznad Xavija i egal sa IniestomMElloo je napisao/la:Vec sad je daleko iznad XavijaKawhi je napisao/la:Ne brini ide Luka po titulu da se zacementira ko najbolji veznjak ikad. Trenutno je neizvjesno između njega i Inieste.let3 je napisao/la:Ako ništa bar znamo za koga cemo navijati u četvrtini![]()
Pizda ko izda.
Ostao mu je jos samo Zidan koga treba sustići
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Šteta što ga Raketa izvadi iz drekaBlejzer10 je napisao/la:Spasi Rakitić Modrića

Zadnja izmjena: let3, dana/u 01 jul 2018, 23:39, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam ni sta se ima kome pravdati, valjda mu bilo krivo ali nebitno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Predlažem da se ove godine pored tradicionalnog izbora forumaša i kante godine, uvede i glasanje za trolla godine, tako da i @Barbarossa osvoji nešto. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nema slicne sitiacije ovoj u klubskom fudbalu,osim ako za Liverpool sutiras penal za titulu nakon 25 godina.harden je napisao/la:Luka da je šutao penal za Real u istoj situaciji, pogodio bi.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 01 jul 2018, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.