HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
dres perverzija..najljepsi u bih ako bude ovakav...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
OVo je za sada samo ideja ali svakome je dobar tako da ima šanse i da se realizira! Nadam se da hoće.
- antipolitikaa
- Kontakt:
od kad nam je Legea sponzor?! 

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
uufff..ti dani...nije se kockalo ko sada

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- antipolitikaa
- Kontakt:
U klub najvjrovatnije dolaze dva defanzivca Tabi koji je nastupao za Siroki Brijeg i Sibenik,te Toni Pezo bivsi igrac Zrinjskog,Hajduka i Tirane s kojom je lani osvojio albansko prvenstvo!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
dobri dobri Toni Pezo dobar odbrambeni,sjecam se i Tabija kad je igro za Siroki nako iz vidjenjaantipolitikaa je napisao/la:U klub najvjrovatnije dolaze dva defanzivca Tabi koji je nastupao za Siroki Brijeg i Sibenik,te Toni Pezo bivsi igrac Zrinjskog,Hajduka i Tirane s kojom je lani osvojio albansko prvenstvo!

FsV Mainz '05
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- antipolitikaa
- Kontakt:
Nesto Jovic govori :klubu s ovlikim budzetom treba uvjek biti cilj evropa pa me zanima koliki je to nas budzet u odnosu na ostale i tko su glavni sponzori?
Zvanično prošlu natjecateljsku setonu završili sa budžetom od 1.650.000km. 50.000km u plusu. Nezvanično dodaj još barem 500.000km. Mislim da su otprilike tu negdje i Široki, Sarajevo i možda Čelik.antipolitikaa je napisao/la:Nesto Jovic govori :klubu s ovlikim budzetom treba uvjek biti cilj evropa pa me zanima koliki je to nas budzet u odnosu na ostale i tko su glavni sponzori?
Mi uopće nemamo najveći budžet. U vrhu smo ali ne i najjači samo se kod nas manje krade nego kod ostalih
Prošle godine je ŠB imao oko 2 milijuna,a Čelik cca 1 800 000KM,a i Sarajevo je tu negdje. Zašto su sa tolikim parama ostali iza nas je njihov problem.
@miki, mora biti i nešto para "nezvanično" ali nema šanse da je toliki odnos.
Evo primjer kako se kod nas radi; radila se terentana na stadionu i ostale prostorije poput sooba za igrače, dvorana za press konferencije i sl.
Naši sponozori i članovi uprave nisu davali puno para,ali npr. građevinci daju; jedan beton, drugi radnike, netko drugi donira namještaj i sl. Više volim da tako ulažu jer to ostaje i sljedećim generacijama.

Prošle godine je ŠB imao oko 2 milijuna,a Čelik cca 1 800 000KM,a i Sarajevo je tu negdje. Zašto su sa tolikim parama ostali iza nas je njihov problem.
@miki, mora biti i nešto para "nezvanično" ali nema šanse da je toliki odnos.
Evo primjer kako se kod nas radi; radila se terentana na stadionu i ostale prostorije poput sooba za igrače, dvorana za press konferencije i sl.
Naši sponozori i članovi uprave nisu davali puno para,ali npr. građevinci daju; jedan beton, drugi radnike, netko drugi donira namještaj i sl. Više volim da tako ulažu jer to ostaje i sljedećim generacijama.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Krade se najmanje jer je najveca ljubav prema klubu 
Ulaze li onaj Aluminij ista para?

Ulaze li onaj Aluminij ista para?
Pa ulaže naravno, nismo oz ljubavi stavili Aluminij na dres
Svašta se priča po gradu ali uglavnom se kreće ozmeđu 50 i 100 tisuća maraka mjesečno, mada ja mislim da je to pretjerano.

Svašta se priča po gradu ali uglavnom se kreće ozmeđu 50 i 100 tisuća maraka mjesečno, mada ja mislim da je to pretjerano.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Neka bolji pobjedi veceras 
ps nadam se jednom bodu hehe

- antipolitikaa
- Kontakt:
A mi se nadamo prvoj pobjedi pa zatim malo ovu stanku odradit kvalitetno za nastavak prvenstva i prikljucivanju vrhu tabele gdje nam je i mjesto !grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Neka bolji pobjedi veceras

el pocelo imali golova !!!!!!!!!???????
vodio 3-0 Zrinjski 65-i min bio...el zrinja je napisao/la:el pocelo imali golova !!!!!!!!!???????
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- antipolitikaa
- Kontakt:
3:1 Za zrinjski Ivankovic,Zurzinov i Zadro!Cestitke na prvoj pobjedi tek u 5 kolu,bit ce bolje !
- antipolitikaa
- Kontakt:
Danas dobra posjeta na stadionu,Ultrasi odlicni,brojka na nivou,najvijanje bez prestanka,a 12.9 odlazak u Banja Luku po 3 boda ,s Borcem imamo veoma dobar skor sto se tice premier lige i uz malo srece i nadamo se tv prijenos odnosimo 3 boda,ekipa ce se jos malo poslozit u ovih 13 dana tako da nema sekirancije,pobjeda i prikljucak vrhu!
Prava snaga Zrinjskoga će se baš osjetiti u Banja Luci. I dalje sam ubjeđen da je Zrinjski top 4, sa Sarajevom, Borcem i Veležom. Velež je u euforiji i odlično za našu ligu, pravo osvježenje, ali samo polahko, mislim da će sve doći na svoje mjesto. Svakako utakmica Borac- Zrinjski zaslužuje epitet derbi utakmice sljedećeg kola.
A koje je to njegovo mjesto ? To ste govorili i prije Sarajeva,a i prije Leotara.Rođeni su vas demantovali dva puta,valjda su dokazali da vrijede više od ostatka lige(čast izuzecima).Rz88 je napisao/la:Prava snaga Zrinjskoga će se baš osjetiti u Banja Luci. I dalje sam ubjeđen da je Zrinjski top 4, sa Sarajevom, Borcem i Veležom.Velež je u euforiji i odlično za našu ligu, pravo osvježenje, ali samo polahko, mislim da će sve doći na svoje mjesto.Svakako utakmica Borac- Zrinjski zaslužuje epitet derbi utakmice sljedećeg kola.
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.