Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Champions League 2016/17
A to ova Barcelona i Real nisu vjestacki u odnosu na one od prije 30 godina?
Uglavnom su se sve ekipe izvjestacile, mislim na ove koje standardno igraju top16 LP.
Uglavnom su se sve ekipe izvjestacile, mislim na ove koje standardno igraju top16 LP.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 feb 2017, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
koliko si ti naporan lik sa tom pricom o plastici to nije realno
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Karlo je napisao/la: i corava koka jedbom ubode zrno ,psg ce mozda izbaciti prcelonu.ali niko ne garantuje da taj isti psg nece ispasti u 1/4 od neke ekipe .ljudi imali svoju nocs ve islo ko po loju .Za razliku od celsko koji je olicenje cjestakih tvorevina ,vjestackih klubova ,psg ide stepenicu po stepenicu i ne eksponiraju se i nekurce kaop vi kao onda kad vas je onaj avram naftas jevrej presuzeo

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Karlo je napisao/la: i corava koka jedbom ubode zrno ,psg ce mozda izbaciti prcelonu.ali niko ne garantuje da taj isti psg nece ispasti u 1/4 od neke ekipe .ljudi imali svoju nocs ve islo ko po loju .Za razliku od celsko koji je olicenje cjestakih tvorevina ,vjestackih klubova ,psg ide stepenicu po stepenicu i ne eksponiraju se i nekurce kaop vi kao onda kad vas je onaj avram naftas jevrej presuzeo![]()
![]()
![]()

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Baš sam sinoć pisao o Bayernu na ovoj temi, recimo moje mišljenje da ovo uopšte nije sistem Ancelottija, ja imam utisak da je ovo još uvijek sistem Pepa kojeg Carlo koristi iz nekog samo njemu poznatog razloga.majestic24 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:A nisu bookmakeri budale jbg, bez obzira koliko god ljudi mislili da je Bayern loš i da Arsenal ima možda nikad veće šanse za prolazak nego sada (iako ni Arsenal ne igra bajno) opet je tu Bayern veliki favorit.andro234 je napisao/la:Jbt na sto spade Wengerova prcija, kladionice daju vise sanse Napoliju nego njima
Iskreno, meni ova igra Bayerna djeluje kao tempiranje forme za onaj vrhunac sezone, za one najvažnije mečeve. Na klupi Bayerna je stari lisac Ancelotti, mislim da je bez obzira na sve Bayern opet veliki favorit za prolazak dalje.
Jest Bayern favorit,u to nema sumnje,ali ne bih bas rekao da je ovo neko tempiranje forme. Realnost je da ovaj sistem koji je donio Anceloti neodgovara za dosta igraca Bayerna. Npr jedan Muller koji je bio nezamjenljiv,bio jedan od najboljih strijelaca proteklih sezone,ove sezone je neprepoznatljiv. Uglavnom je jedan od najgorih na terenu. Los na 10-ti,los na krilu. Zatim Alaba,koji je proteklih godina bio jedan od najboljih lijevih bekova,ove sezone nije ni sjena onog igraca od ranije. Boateng je u dosta utakmica takodjer bio pogubljen. Xabi Alonso je odigrao dosta losih utakmica,Alcanara igra toplo/hladno. Costa je takodjer pokazao svoje pravo lice te je ono sto je pokazao u prvom dijelu prosle sezone,ipak iznad njegovih mogucnosti.
I dalje je Bayern veliki favorit,ali kad se uzme u obzir odnos snaga od proteklih sezone,ipak ovog trenutka Arsenal ima vise sansi za prolaz nego proteklih godina
Dajem ti primjer, stavljanje Rafinhe na desnog beka kako bi Lahm mogao igrati u sredini, Javi Martinez igra stopera (dobro možda zbog povrede Boatenga, al' je očit primjer neke Pepove filozofije), Xabi Alonso se forsira do iznemoglosti na poziciji zadnjeg veznog iako se vidi da nije u formi (i na njegovo mjesto bi po mom mišljenju baš Martinez trebao doći), Muller isto tako... Podsjeća me na neke Pepove ideje i njegovo tvrdoglavost koja je toliko puta koštala Bayern u Ligi prvaka. I nikako mi nije jasno zašto to radi Ancelotti...
Činjenica je da ovaj tim ima izvrsne predispozicije da bude dominantan, okosnica tima je igrala pod Juppom po meni najljepši i najbolji fudbal koji sam gledao, onda im je došao Pep i usvojili su njegovu filozofiju koja je sasvim suprotna od Juppove pod kojom su igrali odlično. A sve to govori da tim ima izvrsne predispozicije da dominira jer može mijenjati stil igre u zavisnosti od nekih faktora (protivnik, povrede igrača, važnost utakmice itd).
Onako potajno mislim da Carlo to radi sa nekom namjerom, baš to neko tempiranje forme, očekujem da kada bude najpotrebnije da izvede najjači mogući tim bez izmišljanja pozicija igračima i sa najboljim igračima u formi. Možda to neće biti u ovom dvomeču protiv Arsenala, ali sasvim sigurno očekujem tako nešto.
Tako da zbog svega toga opet mislim da je Bayern favorit, veliki (ne baš ogroman kao prije), i da će se samo oni pitati u ovom duelu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
jbg nisam ti ja kriv sto navijas za hibridnu plastiku nastalu od nafte.ljudi vi ne znate prave vrijednsoti jednog klub,v.klub se ne postaj preko noci upumpavanjem miliona nego decenijama pametno rada truda i osvajanjem trofejamiki_92 je napisao/la:koliko si ti naporan lik sa tom pricom o plastici to nije realno
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prave vrijednosti, da ne vidim sliku Carla pomislio bih da navijas za St Pauli jer se drze ideala 

Niko nije ni osporavao to da ovaj može ili ne može iskreirati priliku. Na kraju krajeva mnoge devetke to i ne mogu baš. Poenta je bila da se u usporedbi Urugvajcu često zaboravljaju vrline i prednosti koje posjeduje, a ovaj se smatra nenadmašnim jer je on Ibrahimović, on postiže golove u karate stilu i slično. I ne svodi se sve na zalaganje, daleko od toga. To što je sinoć radio je samo odličan primjer njegove igre na nivou, naravno da to nije samo jedan slučaj. Hoće li čekati? Pa mnogi napadači hoće i svi će možda zabiti.Feldmarschall je napisao/la: Ne, ovo isto je Cavani bio i ljetos. I ljetos sam ga smjestio u desetak najboljih napadača na svijetu i danas ću. Ostaje činjenica da Ibrahimović može iskreirati priliku, a Cavani me u to još nije uvjerio. I dalje je bolje oružje za većinu ligaških protivnika (vidi razlog gore), iako bi u ovoj fazi karijere trebao imati alternativu za mečeve kad trebaš presing od napadača. Da je stvar samo u zalaganju Mandžukić bi bio najbolji napadač na svijetu.
I čisto da budemo jasni, govorim o vakuumu, a fudbal se nikad ne igra u vakuumu. Ovo što je Cavani radio protiv Barcelone, možda će sutra protiv Metza biti apsolutno nepotrebno jer ljudi neće htjeti posjed. Hoće li onda Cavani čekati sat vremena da mu neko kreira šansu koju će možda zabiti, a možda i ne? Obično bude tako.
Zadnja izmjena: Molders, dana/u 15 feb 2017, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nije to, nego sam tek sad skontao koliko ti je godina. Pa se smijem sam sebi kome repliciram. Sorry, neću više.Karlo je napisao/la:jose je napisao/la:Karlo je napisao/la: i corava koka jedbom ubode zrno ,psg ce mozda izbaciti prcelonu.ali niko ne garantuje da taj isti psg nece ispasti u 1/4 od neke ekipe .ljudi imali svoju nocs ve islo ko po loju .Za razliku od celsko koji je olicenje cjestakih tvorevina ,vjestackih klubova ,psg ide stepenicu po stepenicu i ne eksponiraju se i nekurce kaop vi kao onda kad vas je onaj avram naftas jevrej presuzeo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,to kao ti mislis izdominiro .od svih hibrina celski je najgori ali ubjedljivo

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jahKarlo je napisao/la:jbg nisam ti ja kriv sto navijas za hibridnu plastiku nastalu od nafte.ljudi vi ne znate prave vrijednsoti jednog klub,v.klub se ne postaj preko noci upumpavanjem miliona nego decenijama pametno rada truda i osvajanjem trofejamiki_92 je napisao/la:koliko si ti naporan lik sa tom pricom o plastici to nije realno
s obzirom kakve gluposti pises nadam se da si jos bubuljicavi tinejdzer a ne osoba koja ima 20+ godina
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
92 no comentmiki[b]_92[/b] je napisao/la:jahKarlo je napisao/la:jbg nisam ti ja kriv sto navijas za hibridnu plastiku nastalu od nafte.ljudi vi ne znate prave vrijednsoti jednog klub,v.klub se ne postaj preko noci upumpavanjem miliona nego decenijama pametno rada truda i osvajanjem trofejamiki_92 je napisao/la:koliko si ti naporan lik sa tom pricom o plastici to nije realno
s obzirom kakve gluposti pises nadam se da si jos bubuljicavi tinejdzer a ne osoba koja ima 20+ godina

Naravno da igra PSG-a sa Zlatanom ne bi bila onako fluidna i agresivna jer Zlatanu je 35. Mislim, on nema work rate koji ima Cavani, nema ga nijedan napadac, niti je ikad bio neko ko bi se trosio u odbrani jer je to nemoguce zbog njegove konstitucije i sve i da ga puskom natjeras to fizicki nije moguce. Edinson je ipak, ako je vjerovati mjerenjima 20 kg laksi i 11 cm nizi sto mu omogucava da se moze jako dobro kretati.
Jos jedna stvar, koja je mnogo bitnija, za razliku od Zlatanovog PSG-a ovaj sad ima trenera. Znaci bukvalno imaju trenera, imaju covjeka koji zna svoj posao i koji zna koliko od svakog igraca moze dobiti, ko moze ko ne moze. Studiozna priprema utakmice fenomenalna, do detalja anlizirane sve vrline a i mane protivnika.
Nema potrebe pisati neke hvalospjeve kad je prvi krug KO faze LP a u ligi i dalje gledaju Monacu, sta da ne odu u LP do kraja i izgube ligu da li ce i tada biti bolji bez Zlatana ?
Jos jedna stvar, koja je mnogo bitnija, za razliku od Zlatanovog PSG-a ovaj sad ima trenera. Znaci bukvalno imaju trenera, imaju covjeka koji zna svoj posao i koji zna koliko od svakog igraca moze dobiti, ko moze ko ne moze. Studiozna priprema utakmice fenomenalna, do detalja anlizirane sve vrline a i mane protivnika.
Nema potrebe pisati neke hvalospjeve kad je prvi krug KO faze LP a u ligi i dalje gledaju Monacu, sta da ne odu u LP do kraja i izgube ligu da li ce i tada biti bolji bez Zlatana ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Antipatican
- Kontakt:
Karlo meni je tvoj Minken , gledajuci skorasnji period veca plastika od PSGa.
Ok , PSG nema historiju poput Reala , Juventusa i sta ja znam koga , ali nije to ni prije seika bio klub za ismijavanje.Oni su ostavili pecat , bar kad je francuski nogomet u pitanju.Cinjenica jeste da su ubrizgane velike svote novca za kratko vrijeme , i sta sad? Ljudi sastavili ekipu po svojoj potrebi i zdravo.
Minken , znamo to svi , ne kupuje sto mu treba , nego da bi imao apsolutni primat u Bundeski.Pa vama je covjece Leipzig glavni konkurent
ugusili ste ligu.Doduse vraca vam se to u LP , gdje ste posljednjih godina vjeciti favoriti , ali dobijate po guzi redovno 
Ok , PSG nema historiju poput Reala , Juventusa i sta ja znam koga , ali nije to ni prije seika bio klub za ismijavanje.Oni su ostavili pecat , bar kad je francuski nogomet u pitanju.Cinjenica jeste da su ubrizgane velike svote novca za kratko vrijeme , i sta sad? Ljudi sastavili ekipu po svojoj potrebi i zdravo.
Minken , znamo to svi , ne kupuje sto mu treba , nego da bi imao apsolutni primat u Bundeski.Pa vama je covjece Leipzig glavni konkurent

Dobra rasprava
Inace mislim da je krajnje vrijeme da Carlo sa Bayernom ubaci u 2 brzine vise i da ovih par mjeseci sto je tankiro,doziro napor, brusio formu ostavi iza sebe, te ocita lekciju senilnom wengeru.

Max Allegri
Kad neko kaže da svako može vršiti vrhunski presing.
To ni na terminu nekima ne polazi za rukom.

To ni na terminu nekima ne polazi za rukom.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
vjerovatno najgori forumas na forumu, iako je konkurencija dosta jaka, kad sagledas sve njegove osobine, necu ih iznositi da ga uvrijedim, ali dovoljno je procitati par postova i sve ti bude jasno, pogotovo ovaj nacin pisanja, ko da si dao djevojcici od 4 godine da lupa po tastaturi, nikakvog smisla ni interpunkcije, meni treba 10 minuta da samo skontam sta je frajer htio recmiki_92 je napisao/la:koliko si ti naporan lik sa tom pricom o plastici to nije realno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Satrat ce vas Wengerova prcija u sred Minkena
Jucer gosti nista, red je da makar jedan gost napravi dobar rezultat.

Jucer gosti nista, red je da makar jedan gost napravi dobar rezultat.
izvini vrsni poznavalace sporta duboko se klanjam nisam znao da sti tako "nacitan" kao i ova ostala plastika od forumasa.bodi123 je napisao/la:vjerovatno najgori forumas na forumu, iako je konkurencija dosta jaka, kad sagledas sve njegove osobine, necu ih iznositi da ga uvrijedim, ali dovoljno je procitati par postova i sve ti bude jasno, pogotovo ovaj nacin pisanja, ko da si dao djevojcici od 4 godine da lupa po tastaturi, nikakvog smisla ni interpunkcije, meni treba 10 minuta da samo skontam sta je frajer htio recmiki_92 je napisao/la:koliko si ti naporan lik sa tom pricom o plastici to nije realno
sta si ti neki vrsni specijalist u procjeni expert... jos si jedan u nizu od onih koji su experti lingvistike,lektorstva itd...Malo je cudno da imao takvih kao ti strucnjaka i slicnih tebi ,bolan drzava za vama vapi kad ste takvi experti ,a vi na forumima visite.e moja djecoooo

i ja s djecom da pricam i raspravljam

Paša tebe bi trebalo izmislit da te nema na ovom forumu, treba i ovakvih forumasa, mora se pravit neka ravnoteza vazdaKarlo je napisao/la: izvini vrsni poznavalace sporta duboko se klanjam nisam znao da sti tako "nacitan" kao i ova ostala plastika od forumasa.
sta si ti neki vrsni specijalist u procjeni expert... jos si jedan u nizu od onih koji su experti lingvistike,lektorstva itd...Malo je cudno da imao takvih kao ti strucnjaka i slicnih tebi ,bolan drzava za vama vapi kad ste takvi experti ,a vi na forumima visite.e moja djecoooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
i ja s djecom da pricam i raspravljam![]()
![]()
![]()
![]()
.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Centre forward
- Kontakt:
Ti k'o moderator ne bi treb'o da etiketiraš ni najbolje ni najgore, već da sugerišeš ljudima valjda da se drže pravila na ovom forumu koja je neko nekad napis'o. O tome da forumaša vrijeđaš k'o osobu ne treba ni pričat'.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.