Nece taj nikada stelitiZrinjskiMostar je napisao/la:Kako misliš poštenijih?? Netkome ispalo 100km od igrača pa vratio ili ???

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nece taj nikada stelitiZrinjskiMostar je napisao/la:Kako misliš poštenijih?? Netkome ispalo 100km od igrača pa vratio ili ???
Ma tesko ce BiH i u narednih 10 godina imati "malo" jaceg prvaka,ovo je neki maximum koji se za ovu ligu trenutno moze izvuci i to je realnostakisarajevo92 je napisao/la:Legia pa Trencin... koliko "lagan" put do makar grupne faze EL
steta sto nemamo malo jaceg prvaka, ali i Zrinjski ima sanse (10% da prodje za pocetak Legiu)
kakvih 10 % sanse da prodju legijuakisarajevo92 je napisao/la:Legia pa Trencin... koliko "lagan" put do makar grupne faze EL
steta sto nemamo malo jaceg prvaka, ali i Zrinjski ima sanse (10% da prodje za pocetak Legiu)
Jaci predstavnik npr Sarajevo pod vodstvom Hurtica bi ovo lagano prosloakisarajevo92 je napisao/la:Legia pa Trencin... koliko "lagan" put do makar grupne faze EL
Neznam samo kakav jaci prvak.tuzlak1987 je napisao/la:Jaci predstavnik npr Sarajevo pod vodstvom Hurtica bi ovo lagano prosloakisarajevo92 je napisao/la:Legia pa Trencin... koliko "lagan" put do makar grupne faze EL
Govorim ti u omjeru snaga, Engleska ima kvalitetnije igrace ali je Island bolje odigrao. Tako se moze desiti i nekom od nasih klubova s vremena na vrijeme ali u biti su nasi klubovi manje kvalitetni od protivnika.Signore je napisao/la:Island je ulozio milijune i milijune da bi ovo ostvarili. Ruzno je reci da je to bila sreca, mada je jesu imali, ali su ljudi u posljednjih 12 godina ulozili ogroman novac u razvoj nogometa u toj zemlji i trud i znanje su im veci nego sreca. Pogledaj kod njih terene i pogledaj kod nas. Njihove omladinske skole rade svoj posao i imaju na cemu da ga rade. Island vise nikome nece biti pozeljan protivnik, a bojim se da ce im uskoro proraditi i klubovi.
Brate Giljerme nije samo krilo, on je sve! Ti da njeha pogledas vise tekmi syebao bi se, covjek je prisutan gdje god je lopta i ode sa njom. Najjaci igrac iz ovih srednjih ligi.tuzlak1987 je napisao/la:Ja ne znam sta vi ocekujete kada se bolje placa u Makedoniji i Albaniji igrace i to nekad debelo bolje, ne znam sta vam nije jasno?
Jedini nacin da neki nas predstavnik prodje dalje par kola je iznenadjenje u stilu Islanda na Euru. A to se rijetko desava. To kada Zrinjski i Sloboda ispadnu ova ovakvih protivnika ne treba biti nikakva sramota jer ih protivnici nisu nabili, kada se protivnici koji su kvalitetniji provuku sa jednim golom razlike onda je to vrlo dobro.
Gore nema nikakve sanse da prodje Zrinjski po meni, ali su prvu utakmicu odigrali odlicno protiv jace ekipe. Gol im je dao napadac kakvog nema u ovoj ligi. Onaj Giljerme je krilo kakvog nije nikada bilo u ovoj ligi, Atzili koji je izvozao Slobodu je ofanzivac kakvog trenutno nema u ligi..
Nisi upucen brate pa nemoj tako zboriti. Kakve plate u Makedoniji kad prvak Vardar ima plate na nivou Slobode, mozda cak i manje generalno, a o ostalim njihovim klubovima nema potrebe ni govoriti (osim mozda Skendije). Kolega i otac njegov su imali svoje prste u Vardaru, a cak i sad se otac mu nesto vrti tamo, doveli su sad neka 3 brazilca koji kiti ne vrijede i vec ih ljudi ismijavaju i zale se.tuzlak1987 je napisao/la:Ja ne znam sta vi ocekujete kada se bolje placa u Makedoniji i Albaniji igrace i to nekad debelo bolje, ne znam sta vam nije jasno?
.
Stadioni im i nisu nesto. Ljudi ulazu u terene i ono sto je bitno za razvoj igraca. Samo kod nas je od svega najbitnije imat usminkanu tribinu, pa makar se igraci kupali hladnom vodom u kontenjerima.Beduin je napisao/la: Signore - samo nemoj stadione u Islandu spominjati kad znas da svaka liga ima bolje stadione od nasih i to nije ni tesko ostvariti. Nekad ranije nasa liga je bila pojam za poljake, islandjane, madjare i ostale, ali za razliku od njih mi smo imali rat, u drzavi se zadrzao nacionalni kod i trojstvo koje se mora postivati na svakom nivou, svako svome vuce, a politika i korupcija su toliko jaki da nas nema nigdje ni jos narednu deceniju, a daj Boze i poslije toga.
Cak i aki neki nas klub ostvari zapazen rezultat u Evropi to ce biti jednu godinu i slijedi ponovni pad i povratak u realnost.
Npr mi nismo imali Ibricicu dati pare koje trazi, a sa Vardarom je se lahko dogovorio. Ovi preuzeli platu iz Turske ..Beduin je napisao/la:Nisi upucen brate pa nemoj tako zboriti. Kakve plate u Makedoniji kad prvak Vardar ima plate na nivou Slobode, mozda cak i manje generalno, a o ostalim njihovim klubovima nema potrebe ni govoriti (osim mozda Skendije). Kolega i otac njegov su imali svoje prste u Vardaru, a cak i sad se otac mu nesto vrti tamo, doveli su sad neka 3 brazilca koji kiti ne vrijede i vec ih ljudi ismijavaju i zale se.tuzlak1987 je napisao/la:Ja ne znam sta vi ocekujete kada se bolje placa u Makedoniji i Albaniji igrace i to nekad debelo bolje, ne znam sta vam nije jasno?
.
Transfer koji je Sarajevo ostvarilo sa Cimirotom makedonci ce sanjati jos decenijama, dok tek par transfera od nekih 300k (mislim cak i manje da je) koje su makedonci (Vardar, ne znam jel jos koji klub) ostvarili im je i sad pojam im.
Ne znam da i Albanci ostaruju neke rezultate i transfere, ali svi ovi klubski rezultati se variraju, izuzmemo li Dinamo, Partizan i CZ, pa eto i Maribor i Rijeka su imali svoj period pa ih opet sad nigdje nema. A i Zeljo i Sarajevo su imali izvrsnih utakmica u Evropi, ne smijemo i to zaboraviti.
Ocito da u nasim ligama ne mozes nista napraviti u Evropi dok se ne izdignes u svojoj ligi iznad svih i par godina ne budes superioran u odnosu na ostale, redovno igras Evropu i mic po mic nabijas koeficijent dok ne prokines.
Signore - samo nemoj stadione u Islandu spominjati kad znas da svaka liga ima bolje stadione od nasih i to nije ni tesko ostvariti. Nekad ranije nasa liga je bila pojam za poljake, islandjane, madjare i ostale, ali za razliku od njih mi smo imali rat, u drzavi se zadrzao nacionalni kod i trojstvo koje se mora postivati na svakom nivou, svako svome vuce, a politika i korupcija su toliko jaki da nas nema nigdje ni jos narednu deceniju, a daj Boze i poslije toga.
Cak i aki neki nas klub ostvari zapazen rezultat u Evropi to ce biti jednu godinu i slijedi ponovni pad i povratak u realnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.