FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2009, 20:26

geronimo je napisao/la:Kako mogu pojedini reci da je Gomez vrijedan tih 30 mio, i da je Bayern napravio pravi posao.
Skrti, ovakvi kakvi jesu, za tili cas mahnu rukom i bace tih tricavih 30 mio na stol. Odjednom nemaju zmiju u dzepu, sta vise cujem da se ovaj put nisu puno ni cjenkali. :roll: :mrgreen:
Filozofija tamo filozofija 'vamo, nismo mi placeni od FCB-a pa da brojimo njihove milione, normalno da mi je drago kada financijski dobro stoje, ali bi mi bilo daleeeko draze da shodno svojim mogucnostima vise ulazu u ekipu, da budu uvijek kandidati za osvajanje lige prvaka, ne da se godinama unazad blamiramo i da 1/4 finale bude plafon uspjeha, ove sezone nije bilo dovoljno ni za bundesku.

Po meni nije najveci problem bio u napadu, zato mi je krivo sto je tolika suma data za jednog, pa moze se slobodno reci osrednjeg igraca.
Prioritet: dobar golman-tu ne treba zaliti...zna se koliko je golman vazan.
-taj famozni desni bek
-jos jedan u sredini terena, ne mora biti plajmaker

Prodati: Tonia, Schweinija, Lella, Ottla, pustiti Bommela i Ze Roberta da idu, ne daje mi se jos moj idealni sastav za slijedecu sezonu, da sacekamo dok Uli & Co zavrse svoju einkaufs Tour :mrgreen:

Ima glasanje jel Gomez vrijedan tih 30 miliona. Trenutno 37% kaže da nije vrijedan ni 5 miliona među njima sam i ja. 33% kaže da je previše, a 30% da vrijedi toliko.

Previše para, a ako škrte na ostalim igraćima radih 3-4 miliona onda su pokazali kakvi su, posebno ULI koji ga želi dovesti ima 2 godine.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 maj 2009, 20:30

za 30 miliona su mogli dovest tri igraca majko moja al hajd pusticemo ih da vidimo sta ce dalje uradit
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 maj 2009, 20:32

Pa dobro ljudi cekajte, mozda se covjek pokaze kao veliko pojacanje. Sto jest 30 mil je previse, ali takav je Bayern ne stedi novce za Njemacke igrace, sta ces vole svoje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2009, 20:34

Dovesti Gomesa za 30miliona, a Liverpul dao za Torresa 25 miliona prije 2godine... xD
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 26 maj 2009, 20:42

juan je napisao/la: Podolski otisao za 10 Mio, Toni ide za 15 Mio u Milan, dovodu Gomeza i Olica za zajedno 5 Mio i kazete da je losa politika????
samo da dodam, zeljo svog dijamanta proda za 80.000 eura, 4 kasnije je 15 Mio. vrijedan....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 maj 2009, 22:40

slika

Valjal ovaj :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2009, 22:46

Kad bi tako bilo ( a nece) Bayern bi naravno osvojio Bundesku, a u Evropi makar do cetvrtine finala, a zasto ne i dalje...

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 maj 2009, 22:47

Ne valja. Nosi tog Van Bommela, pa ce valjat. :)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2009, 22:51

Ne sviuđa mi se golman niti Bommel. Eno Magath zabranio odlazak Neuera u Bayern, odlično za nas. ehhe.

@Ribery

Jesi čitao na Bildu ono o curo O'Hare lol, kako je dobra ahh. :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 maj 2009, 22:54

Dobar ovaj sastav. Samo što ovako neće biti. Van Bommela izbaci.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 maj 2009, 22:56

Rz88 je napisao/la:Ne sviuđa mi se golman niti Bommel. Eno Magath zabranio odlazak Neuera u Bayern, odlično za nas. ehhe.

@Ribery

Jesi čitao na Bildu ono o curo O'Hare lol, kako je dobra ahh. :mrgreen:
Nisam brate, ne vidim to nigdje, daj link. (pogledacu sutra, odoh gledat tv- citaj:spavati :mrgreen: )
Da, Magath zabranio odlazak Neuera, evo ,link:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... rwart.html

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2009, 22:58

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... lagen.html

Eto ga, lijep cura, bivša misica Engleske.

KAd će ova nova sezone, srećom ima ovaj Confed cup, kako li se već zove.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 maj 2009, 23:37

ma ljudi pa nismo mi pametniji od bayernove cijele uprave kluba,,gomez mozda ne vrijedi 30 mil ali vidjet ce te da je pravi igrac i da ce isplatiti sve i cent sto je dosao u bayern kao i ribery sto je ucinio,,,,,VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 maj 2009, 00:19

isakovich je napisao/la:ma ljudi pa nismo mi pametniji od bayernove cijele uprave kluba,,gomez mozda ne vrijedi 30 mil ali vidjet ce te da je pravi igrac i da ce isplatiti sve i cent sto je dosao u bayern kao i ribery sto je ucinio,,,,,VOLIM BAYERN
Nismo mi pametniji , ali nismo ni tvrdoglaviji... forsiraju Njemce i previshe, znas i sam...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2009, 02:18

Mora neko na klupo, Toni ili Klose, od njih dvojice jedan, Olić može igrati umjesto Bastiana, nije mu prirodna pozicija ali može da trći to mi se sviđa kod njega. Podsjeća me na Rooneya jer mogu obadvojica da razbijaju odbranu protivnika. Ma samo polako, vrijeme će ako Bog da pokazati svoje.Neko je želio Gomeza i dobio ga je. Neko je želio Aguero i nije ga dobio, tako to ide.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 maj 2009, 02:22

Ja mislim da ce Toni biti visak,doveden je Gomez koji je isti tip igraca kao Toni samo sto Gomez to sve duplo bolje radi, a staviti Gomeza i Tonia zajedno u napad nesto mi nije toliko pametno...tako da ocekujem da Tonia negdje utope,nevjerujem da ce se on zadovoljiti da ulazi sa klupe..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 maj 2009, 02:33

Dok sam ga pratio u Fiorentini, bio je čudo od igraća. zabio nenormalno, kad je tek došao u Bayern nastavio je gdje je bio stao u Firenci. Ova sezone je bila loša za njega, već se počeo ozljeđivati, promašuje 100% prilike. klose je bolji od njega , po nekome mom skromnom mišljenu. Gomeza su napuhali mediji, zna se to kako ide u Njemačkim medijima. Uli ko seljak jedva dočeko, ko on sada konta da je ispao faca u Europi što je Gomeza doveo ccc. Isti je Calderon postao. Stuttgart se smije i 30 miliona je leglo na račun, sada će dovoditi nakve super igraće iz nekih zemalja kao Meksiko, Honduras te Rumunije kao što im je i običaj. Na papiru izgledamo sada jaće, ali jha hoću toga Hleba čak više i od Wesleya. Hleb je majstor , dobili bi mnogo s njima. Tymoschcuk je čudo igrać.Imamo jaću ekipu to je evidentno ali potreban nam je obavezno desni bek i Golman i onda ćemo se moći nositi sa najboljima.

Uli već poćeo pričati gluposti ko da postaje senilan "Možemo osvojiti LP"

Onda bi Real nakon svakoa igrača koje plati 30 miliona reći isto to.......Moj Uli ponašaj se u granicama svojih mogučnosti.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 27 maj 2009, 08:37

meni je toni nekako hakljav igrac ne zna driblat nije brz samo zna frajer glavom pucat i nista vise dok olic je borben igac zna driblat brz,borben mislim da ce se dobro uklopit ali brate treba dovest golmana ne mogu gledat onog butta na golu zar im je toliko tesko dovest golmana
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 maj 2009, 16:07

Bayern,prema pisanju brazilskih medija,ponudio 18 miliona eura za Hernanesa,najtalentovanijeg i najboljeg veznog fudbalera brazilske lige,inace ima 24 godine i igra u Sao Paolo-u,igra poziciju centralnog veznog,i njegov dolazak bi bio znak odlaska Ze Roberta 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 27 maj 2009, 16:21

Rz88 je napisao/la:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... lagen.html

Eto ga, lijep cura, bivša misica Engleske.

KAd će ova nova sezone, srećom ima ovaj Confed cup, kako li se već zove.
tu trebu su prebili u engleskoj negdje

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.