FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mozel mi neko reci kojim danima/doba treniraju
A mamacad + u19 i u17
hvala unaprijed
A mamacad + u19 i u17
hvala unaprijed
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
mislim da ce brzo biti "ono" 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
nešto na belegiju? 

Super- mislis na generalnog sponzora????
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:

amelTm je napisao/la:Super- mislis na generalnog sponzora????
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Sabura samoo, a u medjuvremenu da ponovim : SVI U VITEZ !!!super je napisao/la:mislim da ce brzo biti "ono"
Željezničar živimo !
Nece biti termin prije 16:30h jelde 

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
-
- Kontakt:
Jel utakmica u subotu il' nedelju?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Utakmica je u subotu u 15.30 !!!
Odlično, svi u VitezFKZ1921 je napisao/la:Utakmica je u subotu u 15.30 !!!

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- IlFantasista
- Kontakt:
Definitivno,subota u 16.00. Uskladjivao se termin sa Moja tv...
pa jel premiership ili nije 

ChWilla je napisao/la:pa jel premiership ili nije

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
samo da kažem Manijaci svaka čast samo tako nastavite a levati nek plaćaju kazne! 

Dolaze plavi vitezovi u Vitez.Obavezno probat vratit Hodzica i Zolotica.Jos jednog u sredini i u odbrani a ovo nista prodavat i mi smo za 2 godine mega jak tim sa Odovicem na klupi.Dakle sta god bude ove sezone nema veze ali nek bude zadatak vratit Aru i Zolu ostavit Odu i dovest igraca tipa Tomic i jos jedno tipa Culum i mi gazimo .Mislim da je to izvodljivo jer ce se prodat Dzekson usparalo se kolko tolko bice valjda i sponzor.Sta mislite jel ovo dobra ideja.Ko nista ne zeli nema se cemu ni nadat.
Manijacima kapa dole, tako se voli klub momci
Ako mora goriti neka gori sve, neka plane toliko da slika obiđe čitav svijet ako treba ali zbog čega paliti 3-4 baklje u toku utakmice samo da bi bio viđen na nekom od poznatijih portala koji prate utakmice kako mog Želje tako i ostalih. Platiš 2000 KM za svaku utakmicu + 5000KM za derbi. Bolje daj 6000 KM za derbi pa nek gori hala, ali ako ništa na ovim "manjim" utakmicama pomozi klubu tako što ćeš se bar suzdržati paljenja taj dan i uštediti klubu davanje novca za ionako drakonske kazne. Drago mi je što su momci sa tribine to prepoznali i nadam se da će nastaviti bodriti klubu ovom smjeru, ionako se već i u tom jezgru primjeti bolja atmosfera nego prije
Pohvala naravno i za ideju security-a kojeg predstavljaju navijači s obzirom da i na taj način Željo uštedi određenu sumu novca. Mnogima je taj security predmet šprdnje ali očigledno nisu upoznati da na velikom broju stadiona i u Europi postoji nešto takvo, a + klub uštedi novac što mi je važnije od bilo kakve provokacije koja je vezana za navedenu stvar.

Ako mora goriti neka gori sve, neka plane toliko da slika obiđe čitav svijet ako treba ali zbog čega paliti 3-4 baklje u toku utakmice samo da bi bio viđen na nekom od poznatijih portala koji prate utakmice kako mog Želje tako i ostalih. Platiš 2000 KM za svaku utakmicu + 5000KM za derbi. Bolje daj 6000 KM za derbi pa nek gori hala, ali ako ništa na ovim "manjim" utakmicama pomozi klubu tako što ćeš se bar suzdržati paljenja taj dan i uštediti klubu davanje novca za ionako drakonske kazne. Drago mi je što su momci sa tribine to prepoznali i nadam se da će nastaviti bodriti klubu ovom smjeru, ionako se već i u tom jezgru primjeti bolja atmosfera nego prije

Pohvala naravno i za ideju security-a kojeg predstavljaju navijači s obzirom da i na taj način Željo uštedi određenu sumu novca. Mnogima je taj security predmet šprdnje ali očigledno nisu upoznati da na velikom broju stadiona i u Europi postoji nešto takvo, a + klub uštedi novac što mi je važnije od bilo kakve provokacije koja je vezana za navedenu stvar.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma bolje skupljat pare pa napravit neku bas yebenu koreo... baklje su vise prevazidjene..Ajzea je napisao/la:Manijacima kapa dole, tako se voli klub momci![]()
Ako mora goriti neka gori sve, neka plane toliko da slika obiđe čitav svijet ako treba ali zbog čega paliti 3-4 baklje u toku utakmice samo da bi bio viđen na nekom od poznatijih portala koji prate utakmice kako mog Želje tako i ostalih. Platiš 2000 KM za svaku utakmicu + 5000KM za derbi. Bolje daj 6000 KM za derbi pa nek gori hala, ali ako ništa na ovim "manjim" utakmicama pomozi klubu tako što ćeš se bar suzdržati paljenja taj dan i uštediti klubu davanje novca za ionako drakonske kazne. Drago mi je što su momci sa tribine to prepoznali i nadam se da će nastaviti bodriti klubu ovom smjeru, ionako se već i u tom jezgru primjeti bolja atmosfera nego prije![]()
Željezničar živimo !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.