FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 19 maj 2016, 23:55

Pickica ne smije vise ni da hoda sama po gradu, ali ne da ostavku. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 19 maj 2016, 23:57

joker90 je napisao/la:Je li istina da Dino ima tjelohranitelja? :hmmmm:
Ne 24h, ali cesto su uz njega.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 maj 2016, 23:59

Na sta sebe dovede covjek kojeg smo tako gotivili i postovali, smatrali ga jednim od nas, navijacem. Rijetko ko je uspio sebi napraviti ovo sto je Dino.
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 19 maj 2016, 23:59

Ima li neko Duljin broj mobitela? Treba nam golman za termin u Vistafonu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 maj 2016, 00:00

joker90 je napisao/la:Je li istina da Dino ima tjelohranitelja? :hmmmm:
Da, cak ni sa istim ne smije kroz grad.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 maj 2016, 00:04

Fudbalski klub Sarajevo duguje javno izvinjenje fudbalerima koji su nam prije godinu dana donijeli titulu a samo par mjeseci nakon toga ostali bez posla jer su bukvalno izbačeni iz istog. Nekakav lažni profesionalac, karinaš, Miodrag Ješić je sebi dao za pravo da izbaci recimo kapitena iz tima. Ne može me niko ubijediti da su to čista posla. Ne možeš jednom treneru (koji je donio titulu) biti kapiten u timu a već za drugog nisi dovoljno dobar ni za klupe, nego te izbaci iz tima. Kada vratim film, Puzigaća me možda jeste nekada nervirao, ali kada se sjetim golova, penala, asistencija i činjenice da je bio jedan od boljih stijelaca kluba u taj period, zlo mi neko dođe. Ikande, Alispahić, Barić, Bilbija ..Cimirot je otišao bez neke posebne borbe da se zadrži, Miloš također, dva igrača nakon čijeg odlaska je sve krenulo niz brdo i nikada se nismo uspjeli vratiti.Možda to nisu bila renomirana imena i dovoljno jaka za iskorak u Europi, ali da su imali dušu i da su osvojili ligu-JESU! **** ste im majku upravo, **** ste nam mamu i nama i našim snovima o velikom Sarajevu. **** vam politika dovođenja igrača i trenera majku prodanu! Sve što je krenulo lijepo ste sasjekli u korjenu, sve vam **** jadno! DINO MARŠ IZ SVETINJE!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 maj 2016, 00:05

High je napisao/la:Ima li neko Duljin broj mobitela? Treba nam golman za termin u Vistafonu.
Kaze da ce doc jedino ako pustis i njegovog druga da igra :mrgreen:
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 20 maj 2016, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 maj 2016, 00:06

High kojim danom šibate termine gore po visiti. Mozda dovedem Dulju i Reiza svakako niko nece na gol.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

High

Post Postao/la High » 20 maj 2016, 00:06

Besic je napisao/la:High kojim danom šibate termine gore po visiti. Mozda dovedem Dulju i Reiza svakako niko nece na gol.
Nedjeljom. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 maj 2016, 00:07

Gdje li nam je brat @molotovljev?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 maj 2016, 00:14

SiouxLukavac je napisao/la:Gdje li nam je brat @molotovljev?
Na **** proziva mene i džokera. Posuo se pepelo kad je čuo da si skinuo plavu boju sa avatara. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 maj 2016, 00:16

Nemoj zezati @evander brate, dao je nama Tan mnogo, samo mi to ne znamo cijeniti..
Kazes sta imamo od kampa? A sta to nemamo? Ne mogu da vjerujem da ti pitas to...

Kamp je nesto sto ce nas u svakom smislu izdvajati od drugih..
Doveo je sponzore, Visot i turkish... znas kad bi imali ovakve sponzore bez Tana? Nikad!

Sto se tice cirkusanta i sto kaze da bi navijaci upravljali klub, odmah je tu u startu dobio minus od mene.
Nas treba da vode strucni ljudi, da se navijaci sto manje pitaju u i oko kluba.

Ma nek nam je bog na ponocii..
yabem im mater na sta je spalo Sarajevo :(

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 20 maj 2016, 00:16

zlo87 je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo duguje javno izvinjenje fudbalerima koji su nam prije godinu dana donijeli titulu a samo par mjeseci nakon toga ostali bez posla jer su bukvalno izbačeni iz istog. Nekakav lažni profesionalac, karinaš, Miodrag Ješić je sebi dao za pravo da izbaci recimo kapitena iz tima. Ne može me niko ubijediti da su to čista posla. Ne možeš jednom treneru (koji je donio titulu) biti kapiten u timu a već za drugog nisi dovoljno dobar ni za klupe, nego te izbaci iz tima. Kada vratim film, Puzigaća me možda jeste nekada nervirao, ali kada se sjetim golova, penala, asistencija i činjenice da je bio jedan od boljih stijelaca kluba u taj period, zlo mi neko dođe. Ikande, Alispahić, Barić, Bilbija ..Cimirot je otišao bez neke posebne borbe da se zadrži, Miloš također, dva igrača nakon čijeg odlaska je sve krenulo niz brdo i nikada se nismo uspjeli vratiti.Možda to nisu bila renomirana imena i dovoljno jaka za iskorak u Europi, ali da su imali dušu i da su osvojili ligu-JESU! **** ste im majku upravo, **** ste nam mamu i nama i našim snovima o velikom Sarajevu. **** vam politika dovođenja igrača i trenera majku prodanu! Sve što je krenulo lijepo ste sasjekli u korjenu, sve vam **** jadno! DINO MARŠ IZ SVETINJE!
Svaki otjerani igrac je preslikan pricom oko klanova..

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 20 maj 2016, 00:17

Ne moze čovjek biti pametan,tuga jad i čemer,drugi klubovi već dogovaraju pojačanja,a mi kao očekujemo skupštinu 10 Juna nakon čega će nam početi da teče med i mlijeko,hoće malo sutra ništa nece biti,al dobro bar znamo na čemu smo za sljedeću sezonu..moja neka procjena grčevita borba za ligu za prvaka,borba sa istim ovim jadovima koji su i danas u upravi,prije i poslije svake utakmice po persen,Lex ili nesto slično
Mi nikad odustat nećemo!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 maj 2016, 00:19

Skupštinu su trebali zakazati odmah nakon završetka prvenstva i kupa. A ne ovo, ovo je smiješno i samo još jedan u nizu poteza koji direktno udaraju na sportski segment kluba.
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 maj 2016, 00:23

Ja se samo nadam da su Hurtica ostavili da uzmu pare nakon raskida ako odu..

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 maj 2016, 00:27

slika

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 maj 2016, 00:30

Zastone je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo duguje javno izvinjenje fudbalerima koji su nam prije godinu dana donijeli titulu a samo par mjeseci nakon toga ostali bez posla jer su bukvalno izbačeni iz istog. Nekakav lažni profesionalac, karinaš, Miodrag Ješić je sebi dao za pravo da izbaci recimo kapitena iz tima. Ne može me niko ubijediti da su to čista posla. Ne možeš jednom treneru (koji je donio titulu) biti kapiten u timu a već za drugog nisi dovoljno dobar ni za klupe, nego te izbaci iz tima. Kada vratim film, Puzigaća me možda jeste nekada nervirao, ali kada se sjetim golova, penala, asistencija i činjenice da je bio jedan od boljih stijelaca kluba u taj period, zlo mi neko dođe. Ikande, Alispahić, Barić, Bilbija ..Cimirot je otišao bez neke posebne borbe da se zadrži, Miloš također, dva igrača nakon čijeg odlaska je sve krenulo niz brdo i nikada se nismo uspjeli vratiti.Možda to nisu bila renomirana imena i dovoljno jaka za iskorak u Europi, ali da su imali dušu i da su osvojili ligu-JESU! **** ste im majku upravo, **** ste nam mamu i nama i našim snovima o velikom Sarajevu. **** vam politika dovođenja igrača i trenera majku prodanu! Sve što je krenulo lijepo ste sasjekli u korjenu, sve vam **** jadno! DINO MARŠ IZ SVETINJE!
svaki otjerani igrac je trebao na pocetku sezone biti otjeran, i oni su ti koji se trebaju nama izvinuti za sve ono sto su priredjivali prosle sezone, a druga je stvar sto su se zamjene ispostavile daleko slabijeg kvaliteta od otjeranih, no ne znaci da zalim za njima, zalim samo za tim sto nisu kvalitetniji igraci dovedeni da ih zamjene
Pyro is not a crime !

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 20 maj 2016, 00:37

THEC je napisao/la:
Zastone je napisao/la:
svaki otjerani igrac je trebao na pocetku sezone biti otjeran, i oni su ti koji se trebaju nama izvinuti za sve ono sto su priredjivali prosle sezone, a druga je stvar sto su se zamjene ispostavile daleko slabijeg kvaliteta od otjeranih, no ne znaci da zalim za njima, zalim samo za tim sto nisu kvalitetniji igraci dovedeni da ih zamjene
Naravno, da se ne vracam negdje na forumu nekom jedan grobar je napisao da ne dajemo slucajno da nam Jesic vodi transfer politiku i eto ispalo nam je kako nam je ispalo... vraceni unazad 10 godina.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 maj 2016, 00:45

Evo nam novih avatara.
Ja ovo ne skidam dok ne ode mamicu mu uhljbovsku

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 42 gosta.