Kad skupis nas iz Viteza i Travnika bice nas par stoja, samo jos da vi dodjete u sto vecem broju. Sat i 15 min autom, nista je to.fedeltafrotta je napisao/la:joj imam osjećaj da će nas baš biti u Vitezu i da ćemo napraviti dar-mar, i na terenu i na tribini
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
-
- Kontakt:
ma biće nas 3-4 stoje minimumcaseres je napisao/la:Kad skupis nas iz Viteza i Travnika bice nas par stoja, samo jos da vi dodjete u sto vecem broju. Sat i 15 min autom, nista je to.fedeltafrotta je napisao/la:joj imam osjećaj da će nas baš biti u Vitezu i da ćemo napraviti dar-mar, i na terenu i na tribini

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
bice nas samo laganocaseres je napisao/la:Kad skupis nas iz Viteza i Travnika bice nas par stoja, samo jos da vi dodjete u sto vecem broju. Sat i 15 min autom, nista je to.fedeltafrotta je napisao/la:joj imam osjećaj da će nas baš biti u Vitezu i da ćemo napraviti dar-mar, i na terenu i na tribini

19TM87 ZAVIDOVICI
Pa srušićemo Vitez
Jučer odlična predstava u Dolini Ćupova, vrijeme, atmosfera, sve za 10. Jedino završnica da se popravi, jer smo jučer mogli komotno 5 golova utrpati Drini

Jučer odlična predstava u Dolini Ćupova, vrijeme, atmosfera, sve za 10. Jedino završnica da se popravi, jer smo jučer mogli komotno 5 golova utrpati Drini
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Volimmm te Zeljkanee!
Dobiće oni sutra, na ovaj ili onaj načinAlipasino je napisao/la:Cestitke na ponjedi.Zasto pitari igraju u Ponedeljak koji je razlog.nadam se da nije ono sto vecina misli posteno da kazem oni moraju uzet titulu ove godine vjerujte.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemojte biti dusmani, ljudi slave praznik, a vi tako...gdje ce vam dusa..Virtu4l je napisao/la:Dobiće oni sutra, na ovaj ili onaj načinAlipasino je napisao/la:Cestitke na ponjedi.Zasto pitari igraju u Ponedeljak koji je razlog.nadam se da nije ono sto vecina misli posteno da kazem oni moraju uzet titulu ove godine vjerujte.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
isto ste govorili i za velež, pa šta bi. isto nije bilo nikakve logike ni da pobijede široki jesenas (isto bilo u ponedjeljak), pa im dadoše još uvijek jedini poraz. polako, da ne letimo.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 12 apr 2015, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yebali vas pitari više, jeste li normalni uopšte?
Jučer najbolja scena poslije utakmice kada su igrači došli do Juga, i pokazujemo Kokotu ljilljane a on diže palac gore.
Sretan Vaskrs svim igračima i navijačima FK Željezničar koji slave
Jučer najbolja scena poslije utakmice kada su igrači došli do Juga, i pokazujemo Kokotu ljilljane a on diže palac gore.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ja bi još mahsuz pohvalio kosorića, koji bukvalno nije imao greške juče. manje-više nije ni bogdanović, stigao je i dati gol, ali kosorić mnogo smireniji i bolji u iznošenju, a ovaj je samo nabije....što je opet veliki napredak u odnosu na jesenas kad bi je nabijao protivničkim igračima.
Ima podobrog materijala u Kosoricu. Bogdanovic mi je za utakmica kada se trebamo braniti i kada protivnik forsira visoke lopte. Protiv ovih bunker ekipa mi je tanak, jer protiv takvih najcesce stoperi imaju loptu u nogama, a on nema taj osjecaj kao Kosoric. U onakvim utakmicama je najbolje Eldara na stopera a u vezu gurnuti Dadu i Amira. No sve u svemu sam zadovoljan ovim dijelom do sad. Polahko se pripremiti sad za utakmicu u Vitezu. Vitezu bas gori pod nogama, morat ce i ono igrati ofanzivnije sto nam vise odgovara.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
da, oni ne smiju ići na bod jer je mladost jedan iza njih a zvijezda samo tri. to će nam svakako odgovarati. ja postavku od juče ne bih mijenjao. i đelmić je opasniji na desnom krilu jer igra samo desnom, dok kokot može i lijevo jer zna ubaciti odlično i lijevom (pogodio bajića u čelo za prvi gol protiv slavije).
Jel Beganovic jucer igrao na krilu ili kao poluspic?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
nije na krilu. on i baja su se kao mijenjali na špicu i polušpicu, mada je dženis veći dio vremena bio najbliži golu.
hvala na odgovoruChWilla je napisao/la:nije na krilu. on i baja su se kao mijenjali na špicu i polušpicu, mada je dženis veći dio vremena bio najbliži golu.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ima Zoran i sliku sa ljiljanimashzna je napisao/la:Yebali vas pitari više, jeste li normalni uopšte?

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
poginuo bih i ja i svako od vas za svaku loptu. ali čovjek umije. postaviti se, dobiti duel, naći, ubaciti sa obje noge...
Bez ikakve sumnje ! Kakav je samo ono ubačaj bio kada je Beganović prečku pogodio, ala Pirlo.ChWilla je napisao/la:poginuo bih i ja i svako od vas za svaku loptu. ali čovjek umije. postaviti se, dobiti duel, naći, ubaciti sa obje noge...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kokot je izuzetno zahvalan igrac i itekako je od koristi ekipi.
Predpostavljam da je i u tučnjavi veliki mangup s obzirom kako je Đelmića okreno nakon gola protiv Radnika. Ja samo pratio hoće li mu još i lock uraditterabajt je napisao/la:Kokot je izuzetno zahvalan igrac i itekako je od koristi ekipi.

@edit Da, protiv Radnika. Hvala na ispravci terabajte

Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 12 apr 2015, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.