FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

caseres
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la caseres » 12 apr 2015, 00:47

fedeltafrotta je napisao/la:joj imam osjećaj da će nas baš biti u Vitezu i da ćemo napraviti dar-mar, i na terenu i na tribini :kafa:
Kad skupis nas iz Viteza i Travnika bice nas par stoja, samo jos da vi dodjete u sto vecem broju. Sat i 15 min autom, nista je to.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 apr 2015, 01:08

caseres je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:joj imam osjećaj da će nas baš biti u Vitezu i da ćemo napraviti dar-mar, i na terenu i na tribini :kafa:
Kad skupis nas iz Viteza i Travnika bice nas par stoja, samo jos da vi dodjete u sto vecem broju. Sat i 15 min autom, nista je to.
ma biće nas 3-4 stoje minimum :opaopa:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 12 apr 2015, 02:46

caseres je napisao/la:
bice nas samo lagano :opaopa: :opaopa: :opaopa:
19TM87 ZAVIDOVICI

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 12 apr 2015, 09:33

Pa srušićemo Vitez :opaopa:

Jučer odlična predstava u Dolini Ćupova, vrijeme, atmosfera, sve za 10. Jedino završnica da se popravi, jer smo jučer mogli komotno 5 golova utrpati Drini
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 12 apr 2015, 09:50

Volimmm te Zeljkanee!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2015, 09:53

Alipasino je napisao/la:Cestitke na ponjedi.Zasto pitari igraju u Ponedeljak koji je razlog.nadam se da nije ono sto vecina misli posteno da kazem oni moraju uzet titulu ove godine vjerujte.
Dobiće oni sutra, na ovaj ili onaj način ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 apr 2015, 10:01

Virtu4l je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Cestitke na ponjedi.Zasto pitari igraju u Ponedeljak koji je razlog.nadam se da nije ono sto vecina misli posteno da kazem oni moraju uzet titulu ove godine vjerujte.
Dobiće oni sutra, na ovaj ili onaj način ;)
Nemojte biti dusmani, ljudi slave praznik, a vi tako...gdje ce vam dusa..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 apr 2015, 10:15

isto ste govorili i za velež, pa šta bi. isto nije bilo nikakve logike ni da pobijede široki jesenas (isto bilo u ponedjeljak), pa im dadoše još uvijek jedini poraz. polako, da ne letimo.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 12 apr 2015, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 12 apr 2015, 10:16

Yebali vas pitari više, jeste li normalni uopšte?

Jučer najbolja scena poslije utakmice kada su igrači došli do Juga, i pokazujemo Kokotu ljilljane a on diže palac gore.

Sretan Vaskrs svim igračima i navijačima FK Željezničar koji slave :bih:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 apr 2015, 10:21

ja bi još mahsuz pohvalio kosorića, koji bukvalno nije imao greške juče. manje-više nije ni bogdanović, stigao je i dati gol, ali kosorić mnogo smireniji i bolji u iznošenju, a ovaj je samo nabije....što je opet veliki napredak u odnosu na jesenas kad bi je nabijao protivničkim igračima.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 apr 2015, 11:17

Ima podobrog materijala u Kosoricu. Bogdanovic mi je za utakmica kada se trebamo braniti i kada protivnik forsira visoke lopte. Protiv ovih bunker ekipa mi je tanak, jer protiv takvih najcesce stoperi imaju loptu u nogama, a on nema taj osjecaj kao Kosoric. U onakvim utakmicama je najbolje Eldara na stopera a u vezu gurnuti Dadu i Amira. No sve u svemu sam zadovoljan ovim dijelom do sad. Polahko se pripremiti sad za utakmicu u Vitezu. Vitezu bas gori pod nogama, morat ce i ono igrati ofanzivnije sto nam vise odgovara.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 apr 2015, 11:25

da, oni ne smiju ići na bod jer je mladost jedan iza njih a zvijezda samo tri. to će nam svakako odgovarati. ja postavku od juče ne bih mijenjao. i đelmić je opasniji na desnom krilu jer igra samo desnom, dok kokot može i lijevo jer zna ubaciti odlično i lijevom (pogodio bajića u čelo za prvi gol protiv slavije).

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 12 apr 2015, 11:30

Jel Beganovic jucer igrao na krilu ili kao poluspic?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 apr 2015, 11:33

nije na krilu. on i baja su se kao mijenjali na špicu i polušpicu, mada je dženis veći dio vremena bio najbliži golu.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 12 apr 2015, 11:37

ChWilla je napisao/la:nije na krilu. on i baja su se kao mijenjali na špicu i polušpicu, mada je dženis veći dio vremena bio najbliži golu.
hvala na odgovoru :thumbup:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 apr 2015, 11:45

shzna je napisao/la:Yebali vas pitari više, jeste li normalni uopšte?

Jučer najbolja scena poslije utakmice kada su igrači došli do Juga, i pokazujemo Kokotu ljilljane a on diže palac gore.

Sretan Vaskrs svim igračima i navijačima FK Željezničar koji slave :bih:
Ima Zoran i sliku sa ljiljanima :cool:. Koliko samo njega raja voli što pogine za bukvalno svaku loptu, svaka mu čast !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 apr 2015, 11:51

poginuo bih i ja i svako od vas za svaku loptu. ali čovjek umije. postaviti se, dobiti duel, naći, ubaciti sa obje noge...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 apr 2015, 11:55

ChWilla je napisao/la:poginuo bih i ja i svako od vas za svaku loptu. ali čovjek umije. postaviti se, dobiti duel, naći, ubaciti sa obje noge...
Bez ikakve sumnje ! Kakav je samo ono ubačaj bio kada je Beganović prečku pogodio, ala Pirlo.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 apr 2015, 12:00

Kokot je izuzetno zahvalan igrac i itekako je od koristi ekipi.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 apr 2015, 12:08

terabajt je napisao/la:Kokot je izuzetno zahvalan igrac i itekako je od koristi ekipi.
Predpostavljam da je i u tučnjavi veliki mangup s obzirom kako je Đelmića okreno nakon gola protiv Radnika. Ja samo pratio hoće li mu još i lock uradit :D
@edit Da, protiv Radnika. Hvala na ispravci terabajte :D
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 12 apr 2015, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Redfire16 i 12 gostiju.