FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boga mi fini rezultati do sada. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jos veca steta za kiks protiv Radnika, iako smo to donekle nadoknadili sa 2 boda iz Mostara i S.Brijega.
Don't believe the hype.
Cestitke ekipi,i vidimo se u Vitezu abd
SVE DO KRAJA NEMA PREDAJE !!

SVE DO KRAJA NEMA PREDAJE !!
19TM87 ZAVIDOVICI
Ako smo već kiksali protiv Radnika i neka smo, bolje nego da smo njih dobili a danas kiksali protiv Drine. Bolje zbog onog što nas očekuje u narednim kolima.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Evo s tekme.. Prvo poluvrijeme na nivou drugo rutinski..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
dzenis beganovic... FK ŽELJEZNIČAR = tvornica dragulja
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
hajde gol, super, ali momak duela nije izgubio. u onoj emisiji kod marijana izgleda kao da ima 30 godina, ali tako je danas otprilike i odigrao.
i enis odličan kad je ušao, uvijek je bio jači od dade u duelu što i nije teško, ali danas je davao i dobre lopte naprijed.
i enis odličan kad je ušao, uvijek je bio jači od dade u duelu što i nije teško, ali danas je davao i dobre lopte naprijed.
-
- Kontakt:
Necu da omalovazam ovu pobjedu, ali imam osjecaj da bi i nasi juniori ovu Drinu dobili i nije mi jasno kako su pitare razvalili,pa ljudi ne mogu meda. Svaka cast Beganovicu ! Ostali su pristojno odigrali i u Vitezu nam je pravi test i smjernica za dalje jer evo i konkurenti kiksaju. Ugrozeni su vec zavrsili sve u Travniku tako da ih mozemo ukljucit u borbu za titulu. Bice svega do kraja...
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
-
- Kontakt:
Imas kladionicu pa uplatidimitrijevic je napisao/la:Necu da omalovazam ovu pobjedu, ali imam osjecaj da bi i nasi juniori ovu Drinu dobili i nije mi jasno kako su pitare razvalili,pa ljudi ne mogu meda. Svaka cast Beganovicu ! Ostali su pristojno odigrali i u Vitezu nam je pravi test i smjernica za dalje jer evo i konkurenti kiksaju. Ugrozeni su vec zavrsili sve u Travniku tako da ih mozemo ukljucit u borbu za titulu. Bice svega do kraja...

Ti si od ponedeljka bogat covjek...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Dzenis bravo momcino
Najbitnije smo ostvarli ,3 boda upisana,samo naprijed Željo 

Steta sto nije bilo malo vise raje. Atmosfera na jugu odlicna kao i uvijek. Atmosfera na terenu takodje. Idemo sad u Vitez po bodove. VOLIM TE ŽELJO !
Željezničar živimo !
Zadovoljan sam rezultatom ali moramo realizaciju popraviti, stvaramo dosta šansi ali slabo reagujemo u završnici..
Meni je i protiv Slavije a i danas u glavi bila ona utakmica protiv Leotara, kad smo dobili na Grbavici 8:0 a Amar ljut nakon utakmice govori "ne znamo jednostavno, i zato si izgubio tu gdje ne znaš, kad treba zabiti iz jednog, dva, lako je zabiti iz 15 šansi..
Jedna od dobrih stvari danas je Dženis, kakva ce ovo igracina biti
Iz našeg pogona izbacujemo igrace ko na traci, treba samo da nastavimo ovim putem što se tice naših mladih igraca..
Idemo dalje, sljedeca tekma je protiv Viteza, i tu naravno uz maksimalno zalaganje naših igraca ocekujem pobjedu..
Meni je i protiv Slavije a i danas u glavi bila ona utakmica protiv Leotara, kad smo dobili na Grbavici 8:0 a Amar ljut nakon utakmice govori "ne znamo jednostavno, i zato si izgubio tu gdje ne znaš, kad treba zabiti iz jednog, dva, lako je zabiti iz 15 šansi..
Jedna od dobrih stvari danas je Dženis, kakva ce ovo igracina biti

Idemo dalje, sljedeca tekma je protiv Viteza, i tu naravno uz maksimalno zalaganje naših igraca ocekujem pobjedu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Re: Odg: FK Željezničar
Kakav fin dan i fina atmosfera na Grbavici,odavno nije bilo sladje napustiti stadion.Necu nikoga pojedinacno pisati analizu kao nekad svi su solidni bili.
Vidi se na nekim igracima umora,zeznut je tempo bio prethodno vrijeme jos repke gdje su neki igrali srijeda-subota.
Moram i ovo da primjetim da kada idemo u zavrsnicu mnogi gledaju gdje je Baja i njemu da dodaju da on zabije i da bude najbolji strijelac.Mislim da su se igraci malo preopteretili tim.Treba samo igrati i šutati pa uce vise lopti u go.
Sve u svemu solidna predstava ljudi su tanki bas nez kako su se mogli suprostaviti komsijama al eto nisam gledao tu utakmicu,tako da nez kako su igrali.
SVI U VITEZ!
Ima da nas bude nekoliko stoja i da grmimo svi.
Vidi se na nekim igracima umora,zeznut je tempo bio prethodno vrijeme jos repke gdje su neki igrali srijeda-subota.
Moram i ovo da primjetim da kada idemo u zavrsnicu mnogi gledaju gdje je Baja i njemu da dodaju da on zabije i da bude najbolji strijelac.Mislim da su se igraci malo preopteretili tim.Treba samo igrati i šutati pa uce vise lopti u go.
Sve u svemu solidna predstava ljudi su tanki bas nez kako su se mogli suprostaviti komsijama al eto nisam gledao tu utakmicu,tako da nez kako su igrali.
SVI U VITEZ!

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Re: Odg: FK Željezničar
Bujrum momci, ovdje se ta tekma ceka godinama. Ima da napunimo cijelu tribinu i da ona djeca preko puta vide kako se navija!Southboy je napisao/la:SVI U VITEZ!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
[youtube][/youtube]
- bistrikboy
- Kontakt:
Bas dosadna tekma majkem'.Drina bas losa.Mi smo napadali do gola,nakon toga povukli rucnu jer smo umorni a to se vidi fakat.Bajic i Beganovic sjajni danas,ostali 'nako.
Eto nakon Cosica i Turkovic je uspio prebaciti sjever,boze sacuvaj.
Meni se sve cini da niko nece titulu ali mislim da su maleni nakon ovog kola opet u igri.Mi ganjamo tu Europu a bice tesko fakat.Idemo dalje...
Meni se sve cini da niko nece titulu ali mislim da su maleni nakon ovog kola opet u igri.Mi ganjamo tu Europu a bice tesko fakat.Idemo dalje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kakav ce ovo finis sezone da bude.. Pet ekipa je u ne vise od 7 bodova razlike. Bice svega, kako na terenu tako i van njega.. Al polako, iz utakmice u utakmicu..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ja ne znam jesmo li mi gledati istu utakmicu,ali eto.Danas po meni Baja nije nista bio posebno.U trenucima kad treba iz prve dodati on duze drzi loptu kod sebe,a kad treba da povuce on doda iz prve.Vjerovatno je i njega umor savladao i ona povreda sto je imao.bistrikboy je napisao/la:Bas dosadna tekma majkem'.Drina bas losa.Mi smo napadali do gola,nakon toga povukli rucnu jer smo umorni a to se vidi fakat.Bajic i Beganovic sjajni danas,ostali 'nako.