FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ali1974
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ali1974 » 19 maj 2016, 17:36

blavor je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Ko je ovaj Fuad Zaganor postoji li uopste taj covjek
Postoji fakat, a i definitivno je veliki navijač Sarajeva, tako da ako ima fakat pare da isplati Tana, bar bi se trudio da se osvajaju titule jer valjda svaki navijač to želi, dok binzismen poput Tana ako može naći neki lakši način da dođe do para o titulama neće ni razmišljati jer ga briga za njih.....

http://extra-stars.com/2015/11/21/fuad- ... ica-mirse/
A pazi mu ove izjave negdje date nekom novinaru ja oplako

Na pitanje reportera: sta mislite ko ce biti sampiom. Prvo sam mu reko. Zasto me provocirate sa mikrofonom plave boje nikada do sada nisam vidio mikrofon plave boje. Zna se koce biti sampion BORDO BORDO BORDO BORDO . I drugi put nadzite mikrofon bordoboje ako mislite da vam dam izjavu.
SARAJEVO ŠAMPION

TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 maj 2016, 17:41

Kako stvari stoje, ništa od ostavki, samo će zamjeniti funkcije i nekog, nebitnog, možda otjerati.

Eh sada, s obzirom na ekipu, da ovi ljudi koji vode klub žele istom bolje, već bi većina igrača trebala dobit raskid ugovora jer njih preko 60% ne zaslužuje ni da sjede na klupi najvećeg kluba u državi i već bi se dovodili igrači i sklapala ekipa ali očito da to ne zanima rukovodstvo i ljude u upravi.

Ekipu su uništili, devastirali, razvalili, srozali... nije situacija da nam treba 4-5 igrača kvalitetnih i da uz ove trenutne imamo solidnu ekipu i da spremni dočekamo pripreme i početak nove sezone koja treba biti sezona za iskupljenje za ovu blamažu i sramotu.

Nama treba 7-8 kvalitetnih igrača za prve postave, i isto toliko 'malo' manje kvalitetnih za širinu i konkurenciju pod uslovom da najbolji trenutno ostanu tu, a oni se mogu pobrajati na prste jedne ruke.

Nije lahko dovesti toliko igrača ni da imaju cijelu godinu da to naprave a kamoli sada, kada za mjesec-mjesec ipo krećeš sa pripremama za narednu sezonu.

Da žele bolje klubu, da znaju voditi klub, i da ih rezultati zanimaju već bi odavno trebali dogovarati i dovoditi igrače i sklapati ekipu koja može rezultatski ispratiti ambicije kluba.

Treba shvatiti da mi najbolje igrače iz klubova kao što su Željezničar, Široki, Zrinjski, pa i Sloboda, Radnik ni u snu ne možemo dovesti sa ovakvim ljudima i sa ovim načinom vođenja kluba.
Pitanje je da li se mogu dovesti najbolji igrači iz Čelika, Borca, Olimpika.. Može ali ako nam se posreći i ako isti igrači nemaju ponude od nekih prosječnih srpskih ili hrvatskih ekipa ili drugih zemalja Evrope.

Činjenica je da su klub i ekipu toliko unazadili da bi i uprava i rukovodstvo Barcelone, Bayerba ili Real Madrida teško "refrešovala" ekipu i istu napravila spremnu za naveće domete i u ovoj našoj, slabašnom ligom u odnosu na ostale lige ne računajući region.

Oporavit se nećemo, zadugo. Suh period nas sljeduje, nažalost, nadam se da griješim ali teško je ispraviti ovu krivu drinu koju su napravili ovi ljudi, koji kažu da je to sve splet nesretnih okolnosti, da nisu oni krivi, da ovo nije katastrofa i da su svi protiv njih.

HVALA VAM, LOPOVI, VELIKO HVALA!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 19 maj 2016, 17:47

Moji Pitari,vidim da se negodovanje i kompletna priča usmjerila prema žrtvenom jarcu Hurtiću,kojeg su Dino i advokati doveli i ostavili za trenera u narednoj sezoni,potpuno smišljeno a sami znaju da ovaj nije kapacitet!! Hurti odgovara trenutna pozicija a pomalo i inponuje mjesto sa makar duplo većom platom od prijašnje.Dobili smo velike neprijatelje u vidu ove uprave i "spasioca kluba" od totalnog gašenja kolektiva,kako vole često i da naglase!!!
Biće ovdje u narednom vremenu puno problema sa (ne)ljudima koji su odlućni u namjeri da sačuvaju svoje pozicije preko mandata u ostavci ;) ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 maj 2016, 17:48

Memara je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ok i ja sam za Petkovica ,samo da napomenem on je 2 i pol sezone u radniku ,prvu sezonu grcevita borba za opstanak ,sam je pricao kako je prvo slozio odbranu , pa iducu sezonu blagi napredak i na kraju je dosao do ovog sto ima ,ove sezone izgubio kuci od Sarajeva ,zelje ,slobode ,zrinjskog ,borca, bez zvizduka i pritiska ,bas me interesuje bili kod nas ostao na klupi da izgubi 5 utakmica kuci i bili ga istrpili kako ga je radnik istrpio .
Prvo nije izgubio protiv Zeljkana, vec je im uzeo 4 boda. Pitaj tuzlake kako su dosli do pobjede protiv Radnika, cista nafaka. Zrinjski i Borac drugi sastav i bez motiva.
poenta je u tome da ga mi nebi istrpili 2-3 poraza kuci bilo bi celo posao gurati menagerove igrace ,nasli bi mu nesto da ga skinemo s klupe

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 maj 2016, 17:51

bordobijeli je napisao/la:
Memara je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ok i ja sam za Petkovica ,samo da napomenem on je 2 i pol sezone u radniku ,prvu sezonu grcevita borba za opstanak ,sam je pricao kako je prvo slozio odbranu , pa iducu sezonu blagi napredak i na kraju je dosao do ovog sto ima ,ove sezone izgubio kuci od Sarajeva ,zelje ,slobode ,zrinjskog ,borca, bez zvizduka i pritiska ,bas me interesuje bili kod nas ostao na klupi da izgubi 5 utakmica kuci i bili ga istrpili kako ga je radnik istrpio .
Prvo nije izgubio protiv Zeljkana, vec je im uzeo 4 boda. Pitaj tuzlake kako su dosli do pobjede protiv Radnika, cista nafaka. Zrinjski i Borac drugi sastav i bez motiva.
poenta je u tome da ga mi nebi istrpili 2-3 poraza kuci bilo bi celo posao gurati menagerove igrace ,nasli bi mu nesto da ga skinemo s klupe
izgubio je Jesic od zelje, mladosti i sirokog u prvom dijelu sezone pa smo ga trpili :D
Pyro is not a crime !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 maj 2016, 18:01

bordoakapitar je napisao/la:Ko postavi sliku ovog odvratnika na temi? Dajte ljudi kakav interaktivni akvarijum da se smirim kad ulazim vamo...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
evo ti brate , pogasi sve po kući , navuci roletne i odgledaj do kraja....
[youtube][/youtube]
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 maj 2016, 18:01

Neki kazu da Jesic i dalje ima podrsku od Tana...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

TOMCRAFT
Kontakt:

Post Postao/la TOMCRAFT » 19 maj 2016, 18:13

Evolution87 je napisao/la:Zna li neko koliko on ima dubok dzep?
2 milijarde dolara

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 19 maj 2016, 18:16

blavor je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Ko je ovaj Fuad Zaganor postoji li uopste taj covjek
Postoji fakat, a i definitivno je veliki navijač Sarajeva, tako da ako ima fakat pare da isplati Tana, bar bi se trudio da se osvajaju titule jer valjda svaki navijač to želi, dok binzismen poput Tana ako može naći neki lakši način da dođe do para o titulama neće ni razmišljati jer ga briga za njih.....

http://extra-stars.com/2015/11/21/fuad- ... ica-mirse/
Je li se zajebavate ili ste povjerovali u ovo i u ovo sto pise u tariguzu?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 maj 2016, 18:29

Mi smo fkt budale, cuj navijamo jos da nas Tan proda :lol:
Da nije Tana, mi bi sad go.v.n.aa cistili...

Budite bar malo zahvalni i imajte postovanja jbte

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 maj 2016, 18:42

Zip je napisao/la:Mi smo fkt budale, cuj navijamo jos da nas Tan proda :lol:

normalno da navijamo da se prodamo ,on drzi ovu upravu ,havla njemu ali neka nas proda nekom ko ima ambicije ,njegova ambicija je da proda igraca i uzme neku lovu

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 maj 2016, 18:49

Zip je napisao/la:Mi smo fkt budale, cuj navijamo jos da nas Tan proda [emoji38]

Koja je razlika da li nam je gazda Tan, neki arap ili ovaj iz Kanade?
Meni je jedino mjerilo to sta ce taj gazda nama dati.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 maj 2016, 18:53

Memara je napisao/la:Almir "Nemam pasoš"
Ali zato imam Audi 8-)
slika
Jesu i ove cvike uzete kod Salihbegovića na popustu :?: Samo što ih je Almir morao kupiti, a Benko i Mihojević dobili radi svojih dobrih igara.

@sasistika

Priča se da je Hurta prije nego što je preuzeo prvi tim FKS imao platu 900 km.

btw.

Vidim priča se o ovom fesliji. Meraklija neki dres FKS, cuko, voza mečku itd. Ovaj ako nas uzme ovom se ne smijemo puhati ovaki odmah udaraju drvenim štapom, a ovaj će mu labrador šetati Koševskim travnjakom kao nekad Amaw-ov Grbavicom. Tan ne bi išao ispod 10 miliona km kada bi prodavao svoja 3 glavna paketa upravljačkih prava. Prema nekim pričama nekada je Tan imao ponude da proda barem jedan paket koji sadrži nekih 32% dionica nije htio prodati. Sumnjam u ovakve priče najvjerovatnije će ova priča sa feslijom ili ti ga petobankom završiti kao i sa onim Švabom i Turcima prije Tana došli vidjeli i otišli.
SRETAN BROJ - 1725

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 maj 2016, 18:56

Eglenise po mahali da ce Hurta nogirat 8 igraca medju njima i Kovacevica.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 maj 2016, 19:02

Besic je napisao/la:Eglenise po mahali da ce Hurta nogirat 8 igraca medju njima i Kovacevica.
Ništa čudno zna se da ide nova rekonstrukcija tima. To je Hurta već rekao. Ko nije psihički spreman na novu rekonstrukciju neka zatvori oči. Samo je pitanje koja će nam ovo do sada rekonstrukcija biti i kakva će biti :? da li će možda biti kao predhodna koja nas je ostavili bez ičega :?:
SRETAN BROJ - 1725

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 maj 2016, 19:06

Evander je napisao/la:
Zip je napisao/la:Mi smo fkt budale, cuj navijamo jos da nas Tan proda [emoji38]

Koja je razlika da li nam je gazda Tan, neki arap ili ovaj iz Kanade?
Meni je jedino mjerilo to sta ce taj gazda nama dati.
A to nam Tan sad nista nije dao?
Dajte ljudi, ne budite djeca.. Imali smo, dobijali smo sve sto smo pozelili, dok nisu domaci ljudi poceli da kradu..

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 19 maj 2016, 19:08

Puno je osam,ja bi jos pored Harbe i Barbarica koji su otisli otpustio:Kramara,Cezara i Okica
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 maj 2016, 19:10

Nadje li Kasapin kakav klub poslije?
Sabrine mi moje!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 maj 2016, 19:12

BosnianKingdom je napisao/la:Nadje li Kasapin kakav klub poslije?
Hebao nas je da valja još smo na infuzijama.
SRETAN BROJ - 1725

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 maj 2016, 19:15

pitic je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Nadje li Kasapin kakav klub poslije?
Hebao nas je da valja još smo na infuzijama.
Ma nismo mi ništa bili bolji ni prije njega, al' on ga nije vadio iz nas.
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HerZ, KarloIvandic i 40 gostiju.