Skysprots, the sun i ostala stampa.Thunderstruck je napisao/la:A šta ako nisu teisti ?![]()
@haxonja, oklen ti taj tekst za Younga?
@giggs11 welcome back!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Skysprots, the sun i ostala stampa.Thunderstruck je napisao/la:A šta ako nisu teisti ?![]()
@haxonja, oklen ti taj tekst za Younga?
Sigurno i bio bi odlican sastav i dobro je sto je Young dosao treba imati Engleza i da nadomjetis odmah za Nevilla i Scholesa (Jones i Young) nisu iste pozicije ali domaci su igraci.Thunderstruck je napisao/la:Ako dođe Sneijder, tako će vjerovatno biti.
To i ja govorim za Sneijdera. Ne vidim njega u Unitedu, barem ne u ovoj danasnjoj formaciji. Da se ponavljam po 100. put: Luka Modric je perfektan za nas sistem.VELA je napisao/la:Sneijder iza sebe mora imati dva konja da trce za njega a to su Carrick i Fletcher. S ovom formacijom bi primali vise od Blackpoola.
Pa nije Pastore, jbtVELA je napisao/la:Sneijder iza sebe mora imati dva konja da trce za njega a to su Carrick i Fletcher. S ovom formacijom bi primali vise od Blackpoola.
Prvo kada pogledas Rooneya covjek se cesto vrati nazad i povuce u vezni red da pomogne, Valencia isto igra koliko ofanzivno toliko i defaznzivno ako treba, znaci stalno je nazad pomaze zadnjoj liniji.VELA je napisao/la:Sneijder iza sebe mora imati dva konja da trce za njega a to su Carrick i Fletcher. S ovom formacijom bi primali vise od Blackpoola.
To ja i govorim Rooney moze trcati nazad, jer Snaider treba da da taj pas da kontrolise igru.Thunderstruck je napisao/la:Pa nije Pastore, jbtVELA je napisao/la:Sneijder iza sebe mora imati dva konja da trce za njega a to su Carrick i Fletcher. S ovom formacijom bi primali vise od Blackpoola.![]()
Sneijder bi tu odlično leg'o i ne bi bilo nikakvog propuha. Uostalom, vidjet ćeš kad počne sezona![]()
Ako ništa trčao bi Rooney za njega
Iskreno ja bih vise volio da Fletcher igra i ako dodje Sneider onda Carrick sigurno vise nema mjesta u prvih 11, jer i nije za prvih 11 onda ima Daren tkoji moze da trci i da razbija sve iza Sneidera.VELA je napisao/la:Samo Luka Modric u sredini. U paru sa Carrickom ili Fletcherom. Ako neko bude dolazio da popuni odlazak Scholesa to je Modric. Takve fergie najvise voli i kreativan i veliki radnik. Sneijder je kreativniji od Luke al' nije njegovo da trci zato u Interu iza njega igraju Zanetti i Cambi.
Make it twoThunderstruck je napisao/la:Nismo mi ni protiv Luke, osim jednog, zna se![]()
Ja sam i glasao za njegov dolazak.
Berbu nikada nisam gotivio jos dok je za Spurse igrao, on je za mene nogometas tkojem treba nacrtati kako sta uraditi u kojoj akciji jednostavno promasaj. Carrick je dosao da bude uz Scholesa i da bude njegova zamjena jer Fletcher je sigurno od Keane, ali ovaj nije ni S od Scholesa! Carrick odigra 1-2 dobro i 3 podbaci i sve tako nema konstantnosti. Gledam danas utakmicu Liverpool-United ove sezone kada Carrick grijesi isto kao protiv Citya u FA CUPU u istom tom cupu gdje Berba promasi prazan gol sa 3 metra sto kosta United sigurno prolaza.reddevil16 je napisao/la:Ma nemozes reci da su Carrick ile Berba FLOP!!! to ne ide zajedno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.