Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ma biće večeras 

-
- Kontakt:
Kidd ce u roku od mjesec dana dobit ostavku - garant.
Kola su strasno krenula niz brdo.
Citam novosti po Americkim portalima 9/10 ih kritikuje Kidda za neuspjehe. Mirzu gledaju kao jednog od boljih medju uglavnom losim Netsima (ali ga jos uvijek osudjuju za uglavnom losu odbranu).
Vlasnik Netsa je jutros dao izjavu da "jos nije vrijeme" da se podigne sidro na ovu ekipu - sto znaci da on razmislja da bi uskoro moglo biti vrijeme, ne popravi li se situacija. A fraza koju je on koristio se odnosi na prodaju igrackog kadra, trenera, svega i pokrenuti sa nule. Sto bi promijenilo sve.
Tip je potrosio 190 miliona dolara na ovu ekipu - 9 pobjeda i 19 poraza je totalno neprihvatljivo - i neko ce uskoro morat letiti. Ja mislim da ce to biti Kidd i to bi mozda bila i najblaza solucija. A onda, ko zna hoce li Mirza nastaviti u startnoj postavi kad se pojavi novi trener.
Kola su strasno krenula niz brdo.
Citam novosti po Americkim portalima 9/10 ih kritikuje Kidda za neuspjehe. Mirzu gledaju kao jednog od boljih medju uglavnom losim Netsima (ali ga jos uvijek osudjuju za uglavnom losu odbranu).
Vlasnik Netsa je jutros dao izjavu da "jos nije vrijeme" da se podigne sidro na ovu ekipu - sto znaci da on razmislja da bi uskoro moglo biti vrijeme, ne popravi li se situacija. A fraza koju je on koristio se odnosi na prodaju igrackog kadra, trenera, svega i pokrenuti sa nule. Sto bi promijenilo sve.
Tip je potrosio 190 miliona dolara na ovu ekipu - 9 pobjeda i 19 poraza je totalno neprihvatljivo - i neko ce uskoro morat letiti. Ja mislim da ce to biti Kidd i to bi mozda bila i najblaza solucija. A onda, ko zna hoce li Mirza nastaviti u startnoj postavi kad se pojavi novi trener.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
A mogli bi i Kidd i King u paketu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
I uskoro počinje okupljanje pred utakmicu
Očekivati je Mirzu u petorci. Vjerujem da će ovo dobiti bez većih problema.
Da ponovim pitanje: ima li neko link za stream nocasnje tekme?
Hvala
Hvala
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bit ce pred pocetak tekme. Ne brini, postavit ce nekoSapce je napisao/la:Da ponovim pitanje: ima li neko link za stream nocasnje tekme?
Hvala

A imas ovdje puno linkova: http://www.streamhunter.eu/basketball-l ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bice postavljeno prije tekme,sta si navalio jos 3h do tekme imaSapce je napisao/la:Da ponovim pitanje: ima li neko link za stream nocasnje tekme?
Hvala
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ce da bude, sabura samo.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Consigliere
- Kontakt:
Jedna od pozitivnih strana igranja u Netsima su ovi koliko-toliko rani termini. Sta bi bilo da je na zapadu negdje i da mu je u 3 standardan termin?

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jel može neko postaviti link preko mob da gledam. Hvala unaprijed
joj hamo vidi mu glave
Opet bi gledali.Consigliere je napisao/la:Jedna od pozitivnih strana igranja u Netsima su ovi koliko-toliko rani termini. Sta bi bilo da je na zapadu negdje i da mu je u 3 standardan termin?![]()

Odigro kladionicu na Brooklyn i DW 17,5+ poena,nadam se da ce proci i da ce Mirza vcrs oborit rekord svoj ...
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Hvala, hvala.
Mozda bi i bolje bilo da su oko 3 ili 4. taman malo odspavas ustanes odgledaa tekmu i na poso...
Mozda bi i bolje bilo da su oko 3 ili 4. taman malo odspavas ustanes odgledaa tekmu i na poso...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako bude na veetle prenos moces gledat, jest da će slika biti slaba ali...robben je napisao/la:Jel može neko postaviti link preko mob da gledam. Hvala unaprijed

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pratim sve utakmice Mirze pa tako i ovaj forum, jer ponekad se ima nesto i kvalitetno procitati a ne samo "eno promasi prvi sut, sad ce ga izmjeniti...". Ali ne razumijem ovu logiku koji mnogi furaju sa nadanjem da ce Mirza svake druge utakmice oboriti neko rekord... Moja je jedina zelja da Mirza nastavi sa dobrim partijama i da ucvrsti svoje mjestu u prvoj petorki i pokaze cijelom NBA-svijetu da on ZASLUZUJE da bude NBA-igrac i da pokaze svim onim hejterima ustvari kakav je on igracina.
Mirza sretno veceras!
Mirza sretno veceras!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- skyisthelimit
Konacno veceras jedan normalan termin, a ne onaj divlji od prije 2 dana.
15.10 - 15.06 ...
kolega nas 2 se opet mucimo s mob streamomrobben je napisao/la:Jel može neko postaviti link preko mob da gledam. Hvala unaprijed

btw ima li neko povrijedjen osim Lopeza?

Istina,kad dodje i kunto i panto.Sve sama krema NBA znalaca a kladim se da ne znaju ni skracenicu NBA.skyisthelimit je napisao/la:Konacno veceras jedan normalan termin, a ne onaj divlji od prije 2 dana.
1946
Ima još i AK, problemi sa leđimaMElloo je napisao/la:kolega nas 2 se opet mucimo s mob streamomrobben je napisao/la:Jel može neko postaviti link preko mob da gledam. Hvala unaprijed![]()
btw ima li neko povrijedjen osim Lopeza?

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.