FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

jubitubi
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la jubitubi » 26 sep 2011, 19:31

mma_hz je napisao/la: da se vise to ne desava...mi smo jednom utrcali na Kosevu i zato sada muha nema sanse da uleti na teretn,a kod vas malo ,malo neko uletanje...i naravno da se na osnovu snimaka pronadzu osumnjiceni za pokusaj ubistva blokovima ...na Kosevu nakon belaja svi na snimku su prepoznati i procesuirani .. uhapseno bruku momaka ,a kod vas 2 ahahahhaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa eto,kad HZ prestanu praviti sranja,tada ce se vjerovatno i ostale grupe smiriti.Objektivni sarajevski simpatizeru. ;)

Pokusaj ubistva blokovima?Jedan blok je bacen,i pogodio ogradu.Prije se moze reci da je pokusaj ubistva bio na Kosevu,od strane policije,koja je prebila te iste Lesinare.Ma objektivnost,najveca vrlina Sarajlija.

Ili mozda Manijake privesti sto znaju povremeno bockati nozicima? ;)

Ostavi se ti ispravljanja krivih Drina.

Borac ce dobiti kaznu,ni visu,ni manju nego sto treba,nadam se,i to je to.Kraj price.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 19:35

jubitubi je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: da se vise to ne desava...mi smo jednom utrcali na Kosevu i zato sada muha nema sanse da uleti na teretn,a kod vas malo ,malo neko uletanje...i naravno da se na osnovu snimaka pronadzu osumnjiceni za pokusaj ubistva blokovima ...na Kosevu nakon belaja svi na snimku su prepoznati i procesuirani .. uhapseno bruku momaka ,a kod vas 2 ahahahhaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa eto,kad HZ prestanu praviti sranja,tada ce se vjerovatno i ostale grupe smiriti.Objektivni sarajevski simpatizeru. ;)

Pokusaj ubistva blokovima?Jedan blok je bacen,i pogodio ogradu.Prije se moze reci da je pokusaj ubistva bio na Kosevu,od strane policije,koja je prebila te iste Lesinare.Ma objektivnost,najveca vrlina Sarajlija.

Ili mozda Manijake privesti sto znaju povremeno bockati nozicima? ;)

Ostavi se ti ispravljanja krivih Drina.

Borac ce dobiti kaznu,ni visu,ni manju nego sto treba,nadam se,i to je to.Kraj price.
cuj murija ih ubila malo i za to krive HZ hahahah sta bi onda mi trebali reci sto su pucali na nas ...alo 6 momaka prostrijelne rane i jedan jos podlegao i ti se naso pricat ahahha ee vas jednom murija prebila i vi se zalite ,pogledaj snimak belaja u tuzli il gradacu pa da vidis sta znaci kada murija udara...ee na sta se on zali , cuj jedan blok bacen...ti bi fakat mene uvjeravao sada da sam slijep hahahha svasta hahah.. :lol: :lol:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 26 sep 2011, 19:45, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 sep 2011, 19:39

mma_hz je napisao/la: hahah cuj murija ih ubila malo i za to krive HZ hahahah sta bi onda mi trebali reci sto su pucali na nas ...alo 6 momaka prostrijelne rani i jedan jos podlegao i ti se naso pricat ahahha ee vas jednom murija prebila i vi se zalite ahhahah pogledaj snimak belaja u tuzli il gradacu pa da vidis sta znaci kada murija udara...ee na sta se on zali hahah cuj jedan blok bacen...ti bi fakat mene uvjeravao sada da sam slijep hahahha svasta hahah.. :lol: :lol:
Ne krivim ja HZ,citaj malo decko sta ti se pise.Kazem da je blize to "pokusaju ubistva" nego,bacanje bloka na ogradu.A vidi se da si klinjo,i da si vjerovatno tek sad krenuo ici na gostovanja,tek sad mama pustila,jer ti je svaka druga "ahahaha","hahahah",kao da si malo ometen.

Boli mene brate,ona stvar za tvoje misljenje,sreca pa se tebe nista ne pita,ovakvih sranja je bilo i prije,bicemo kaznjeni kako i treba,i zivot ide dalje.A to sto ovdje neki pisu teorije zavjere,sto misle da Borac ne treba postojati radi ovoga,sto pricaju svakakve gluposti,to mene ne interesuje.

Budi pozdravljen.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 19:41

jubitubi je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: hahah cuj murija ih ubila malo i za to krive HZ hahahah sta bi onda mi trebali reci sto su pucali na nas ...alo 6 momaka prostrijelne rani i jedan jos podlegao i ti se naso pricat ahahha ee vas jednom murija prebila i vi se zalite ahhahah pogledaj snimak belaja u tuzli il gradacu pa da vidis sta znaci kada murija udara...ee na sta se on zali hahah cuj jedan blok bacen...ti bi fakat mene uvjeravao sada da sam slijep hahahha svasta hahah.. :lol: :lol:
Ne krivim ja HZ,citaj malo decko sta ti se pise.Kazem da je blize to "pokusaju ubistva" nego,bacanje bloka na ogradu.A vidi se da si klinjo,i da si vjerovatno tek sad krenuo ici na gostovanja,tek sad mama pustila,jer ti je svaka druga "ahahaha","hahahah",kao da si malo ometen.

Boli mene brate,ona stvar za tvoje misljenje,sreca pa se tebe nista ne pita,ovakvih sranja je bilo i prije,bicemo kaznjeni kako i treba,i zivot ide dalje.A to sto ovdje neki pisu teorije zavjere,sto misle da Borac ne treba postojati radi ovoga,sto pricaju svakakve gluposti,to mene ne interesuje.

Budi pozdravljen.
standardna "klinjo "prica cim ponestane argumenata ok..klinjo sam ...moram pisati "heheheh" kad si "smesan"..
i ti meni budi pozdravljen" hahahahahaha " :D
FK SARAJEVO.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 sep 2011, 19:44

mma_hz je napisao/la: standardna "klinjo "prica cim ponestane argumenata ok..klinjo sam ...moram pisati "heheheh" kad si "smesan"..
Ako hoces,mozemo nastaviti diskusiju na pp,ti meni reci za sta ja to tebi trebam dati argumente nije problem.A da si klinjo,klinjo si.17 godina maksimalno.Ako nisi,onda si stvarno retardirana odrasla osoba,bez uvrede.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 19:46

jubitubi je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: standardna "klinjo "prica cim ponestane argumenata ok..klinjo sam ...moram pisati "heheheh" kad si "smesan"..
Ako hoces,mozemo nastaviti diskusiju na pp,ti meni reci za sta ja to tebi trebam dati argumente nije problem.A da si klinjo,klinjo si.17 godina maksimalno.Ako nisi,onda si stvarno retardirana odrasla osoba,bez uvrede.
sa takvima ne diskutujem..bez uvrede... ;) :D
FK SARAJEVO.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 sep 2011, 19:48

Pa onda nemoj pisati na ovoj temi,ako "s takvima" ne diskutujes.I nemoj odbijati diskusiju na pp,kad nemas nista pametno reci,sta ima veze,pricaj o skoli,o prvom gostovanju,zanima me kako vi klinci na to gledate. :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2011, 19:49

jeste pojedince lahko vuci za nos :D .prejako :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 sep 2011, 19:51

jubitubi je napisao/la:

Budi pozdravljen.
Pravis se slijep, ili glumis budalu.. NISI KAO vidio kada je nakon sto je blok pogodio u ogradu, prisao momak sa crnom duksericom i drito taj isti blok bacio medju navijace koji je i pogodio medju masu, samo me hvala Bogu nije nikoga teze ozlijedio.. To je POKUSAJ ubojstva... :!: :!:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 sep 2011, 19:54

Dobro,osudite tog momka za pokusaj ubistva onda.Dozivotna robija. :roll:

Meni je sokantno ko meni soli pamet o navijackim obracunima,i o tome koliko su navijaci nasilni,a Manijaci najpoznatiji u EX-YU po tome koliko vole bosti.I dan danas,svako malo u Sarajevu neki navijacki obracun,a vodja im jedan obicni kriminalac koji je ostao u 90-im godinama.

EDIT:I mene je zamalo na Grbavici pogodio jedan simpatizer sa flasom votke,je li i to pokusaj ubistva?Isto tako redovno Manijaci kamenuju autobuse,da li i to treba biti pokusaj ubistva?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 sep 2011, 20:02

jubitubi je napisao/la:Dobro,osudite tog momka za pokusaj ubistva onda.Dozivotna robija. :roll:

Meni je sokantno ko meni soli pamet o navijackim obracunima,i o tome koliko su navijaci nasilni,a Manijaci najpoznatiji u EX-YU po tome koliko vole bosti.I dan danas,svako malo u Sarajevu neki navijacki obracun,a vodja im jedan obicni kriminalac koji je ostao u 90-im godinama.

EDIT:I mene je zamalo na Grbavici pogodio jedan simpatizer sa flasom votke,je li i to pokusaj ubistva?Isto tako redovno Manijaci kamenuju autobuse,da li i to treba biti pokusaj ubistva?
Jesi li ti takav?? Nisi, sta ih onda branis.. Nisam ni ja Tica, i ne branim ga.. Ko god uradi nesto lose treba ga osuditi zestoko, bio on manijak, pitar, lesinar, musliman, srbin ili hrvat... Potpuno je svejedno, ali se mora stati u kraj svima...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 sep 2011, 20:04

Potpuno se slazem sa tobom!Ali problem je sto se dosta,njih sjatilo na temu Borca,i prosipaju supljake,kao da je ovo prvi put da se nesto ovako desi.Osudi tudje,ali osudi i svoje...

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 26 sep 2011, 20:05

Joj o čemu oni razglabaju treći dan. Fino rečeno- napravljeno sranje Željezničaru 3 boda i gotovo! Nije niti prvi niti posljednji obračun navijača. Uvjek će toga biti, nažalost, na i oko stadiona. E sad pošto su manijci napadnuti pa im proradila sujeta to je druga stvar. Obračun ko obraču. Svi se Bogu hvala vratili kući živi i zdravi i gotovo!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 sep 2011, 20:20

jubitubi je napisao/la:flasom votke
Jel bila puna ili prazna????
Glupo je prozivati nekoga ovdje, kad su svi ulazili na teren, mi smo protiv Travnika, doduse mi smo sudiju ganjali jer nam je ponistio regularan gol u 90+, ali svejedno desilo se tako da niko ne moze reci ovaj je kriv, ovaj nije..Iskorijeniti treba, ali i kod nas i kod vas i kod svih..
Celik!3,2,2.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 sep 2011, 20:58

jubitubi je napisao/la:Dobro,osudite tog momka za pokusaj ubistva onda.Dozivotna robija. :roll:

Sa flasom na Grbavici, i to votke , jel litarska ? Kod nas ne mozes "janu" unijeti , pa ta tvoja da si gadjan , malkice smrdi ! Pa onda prozivka kako mi bodemo , po tome kao poznati ? Klosaru ja sam pljeskao dok ste slavili na Grbavici sa onim cetiri s majicama . Ja prvi , i opet cu , ekipi na terenu , a takve kao sto si ti i pojedini koji pisu nebuloze ovdje treba samo pljunuti , onako u prolazu , sramota vas je i tuci , a kamoli " bosti " !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 sep 2011, 21:38

Sram vas bilo i stid. slika
Hayley <3

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 26 sep 2011, 21:47

"I pored činjenice da je FK Borac preduzeo sve mjere koje predviđa Zakon o okupljanju građana, Zakon o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama i Pravilnik o bezbjednosti na fudbalskim utakmicama Fudbalskog saveza BiH desili su se propusti na koje, nažalost, nismo mogli uticati

Ko je mogao uticati na ulazak navijača u teren, ko je mogao uticati na unošenje kamenica, na otvorenu kapiju, ako nije mogao organizator utakmice, F.K. Borac ? :?

Želimo da obavijestimo javnost da je nakon pet do sedam minuta teren na Gradskom stadionu bio potpuno prazan, obezbijeđen snagama specijalne policije i redarima i da smo sigurni da se u tim trenucima utakmica mogla nastaviti.

Da nisam gledao utakmicu, možda bih i povjerovao, ali ovo je stvarno degutantno, jer je na istoku bilo ljudi i sat vremena nakon prekida, a eventualni nastavak utakmice bi bio skandalozan, ko si da ulijećeš na teren, napadaš navijače, vratiš se i da opet gledaš utakmicu. CAO BA.
U ovoj sezoni publika je upadala na terene u Istočnom Sarajevu (Slavija - Sarajevo), Mostaru (Zrinjski - Olimpik), Trebinju (Leotar - Sarajevo) - i sve utakmice su nastavljene.

Na svakoj utakmici nije uletilo više od 5 navijača i nisu napali nikog !

Nije valjda brzo zaboravljena prošlogodišnja utakmica Kupa BiH između Zrinjskog i Željezničara koja je nastavljena nakon jednosatnog prekida
.

Nije zaboravljena, to što se desilo je bila sramota, ali se mora uzeti u obzir da je ta utakmica prekinuta cini mi se 20-25 minuta prije kraja, a ova je prekinuta nakon pola sata igre.

Treba li podsjećati da je preporuka FIFA, UEFA i samog FS BiH da se utakmice odigraju do kraja, a ne da se prekidaju, što, ovdje u BiH, stiče se utisak, neki žele da postane praksa. Hoće li neko, nakon psovke sa tribine, sutra povući ekipu sa terena pod izgovorom da je ugrožena bezbjednost njegovih igrača i da nema normalne uslove za igru?

Znači sad je još i poželjno da se ulijeće na teren, da bi FIFI i UEFI pokazali da ih poštujemo, a to što iste te organizacije ne podnose nacionalizam, fašizam, šovinizam, to je manje bitno. U zadnjoj su rečenici pokušali biti ironični, ali šta da se kaže, DEGUTANTNO !

Ako je utakmica prekinuta zbog upada navijača Borca u teren, logično je bilo da se nastavi kada su oni vraćeni na svoja mjesta. Dakle, za pet minuta.

Šta sad to znači, malo uletimo, nekoliko kamenica bacimo, vratimo se na tribine i to je to ? :?

FK Borac od organa FS BiH zahtijeva suočenje predstavnika klubova i službenih lica i traži da se donese odluka u skladu sa činjenicama.

Realno, ako ćemo po činjenicama Borac će puno gore proći, nego što će se fakat desiti. Ovdje niko nema petlje da jednom kaže DOSTA, pa tako neće ni sad.

FK Borac treba da snosi posljedice po Disciplinskom pravilniku, a FK Željezničar po pravilniku Takmičarske komisije - zbog odbijFanja da izađe na teren i nastavi utakmicu.

Vi ulijećite, a mi ćemo nastavljat, vi kamenujte, a mi ćemo nastavaljat. NEĆEMO, nisu bitni ni bodovi, bitan je pricip !

Iskreno se nadamo da će sport pobijediti...

Kad vi budete na sportske manifestacije dolazili samo radi sporta, možemo pričati o tome... ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 sep 2011, 22:33

Neandertalac je napisao/la:

Sa flasom na Grbavici, i to votke , jel litarska ? Kod nas ne mozes "janu" unijeti , pa ta tvoja da si gadjan , malkice smrdi ! Pa onda prozivka kako mi bodemo , po tome kao poznati ? Klosaru ja sam pljeskao dok ste slavili na Grbavici sa onim cetiri s majicama . Ja prvi , i opet cu , ekipi na terenu , a takve kao sto si ti i pojedini koji pisu nebuloze ovdje treba samo pljunuti , onako u prolazu , sramota vas je i tuci , a kamoli " bosti " !
Da ja dodam ovo za kamenovanje vjerovatno si mislio na ono u Vogosci poslije utakmice sa Olimpicom. E pa zahebo si se u tom trenutku smo mi igrali utakmicu tako da su se nasi vjerovatno teleportirali :roll: Za nozeve: nisu navijacki obracuni samo sto ko god koga izbode uvijek je prva prica ovaj navijo za jedne ovaj za druge. I jos jedna stvar sve sto ti navodis se desaavalo van terena osim sto lazes da te flasa zamalo pogodila s obzirom da mi na utakmicama sa kozarom nemozemo unijeti dvojni c na stadion.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 sep 2011, 22:39

Vlado Jagodić, gospodin !

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 26 sep 2011, 22:42

Kako izbjeci domaci poraz? Kad gubis na svom terenu i vidis da ne mozes napraviti bas nista, pustis fino bagru u teren i das im blokove, cigle i nek rade sta hoce. Nakon toga ne uradis gotovo nista sto bi gostima moglo garantovati sigurnost, i oni se, naravno, ne vrate na teren. Nakon toga zatrazis od saveza da ponovi utakmicu, ali naravno, od pocetka. I eto ga, k'o da nisi ni primio gol. Ako gosti i sljedeci put povedu, ti opet isto, dok se ne opamete. Problem je jedino to sto bi na ovaj nacin zavrsili sezonu za jedno 3-4 godine.

E sta je ono skontalo, hebo li ih patak banjalucki. Bas su lukavi. :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.