Kapa dole doktore, još jednom.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Apsolutno se slažem, Murray je poslije Noleta klasa za sve ostale na touru, ali džaba mu to kad nikad neće biti kao velika trojka. Dao je i on nekoliko strašnih mečeva i finala sa ovom trojicom, ali ovo sad je smiješno. Ne pamtim da je ikad finale između Rafe-Rogera-Noleta bilo ovako dosadno i predvidljivo kao što su to pretežno finala sa Murrayem. I da, favorizujem Murraya ispred Noleta, ali ovo je smiješno stvarno...krmpotich je napisao/la:Po tvome ispade da Noklica igra protiv 137-og igraca na listi. Ovaj isti Andy je pogužvo jucer Stanislava, odmah je iza Novaka tako lista kaze. Sve u svemu za dva koplja je ispred svih kako u igri tako i u glavi i dugo ce vremena proci da mu neko iole naškodi. Dotada ti ostaje da gledaš finala iz 2007...madridista4ever je napisao/la:Mi koji smo mogli gledati finala velike trojke između sebe, trebamo biti itekako zahvalni, ovo je sama kar.na od tenisa otkad toga nema. Ovo na sve liči osim na finale dostojno jednog Slama...
Ima vremena, 3 sedmice da napuni baterije, nadam se da ce i Federer i Nadal biti tu, pa da vidimo...Unofficialpage je napisao/la:Čestitke Novaka, potpuno zasluženo. Šteta bi bila da nije ovaj GS uzeo, morao je i trebao uzeti. Teniska veličina Novaka ovo je morala uzeti. Ali dosta ti je GSova Nole, nemoj da bi stigao Federera.
Baš me zanima kako će odigrat na Wimbledonu, to će biti baš teško. Mislim da taj GS ne osvaja. Psihičko pražnjenje će se desit. Šansa Federeru za 18. GS.
smijem se zakleti da će uzeti bar još dva. evo prilike za GS i golden slam.dscile je napisao/la:Koliko ce mu samo znaciti ova titula za naredne nastupe na RG-u..
Bravo Nole, samo tako nastavi
Još se nisi pomirio s tim da ne može više?Unofficialpage je napisao/la:Čestitke Novaka, potpuno zasluženo. Šteta bi bila da nije ovaj GS uzeo, morao je i trebao uzeti. Teniska veličina Novaka ovo je morala uzeti. Ali dosta ti je GSova Nole, nemoj da bi stigao Federera.
Baš me zanima kako će odigrat na Wimbledonu, to će biti baš teško. Mislim da taj GS ne osvaja. Psihičko pražnjenje će se desit. Šansa Federeru za 18. GS.
Ne možeš se napunit za 3 sedmice, fizički hoće ali teško će motiv pronaći. Nema onog što te vuće a njega je vukao RG.hm59 je napisao/la:Ima vremena, 3 sedmice da napuni baterije, nadam se da ce i Federer i Nadal biti tu, pa da vidimo...Unofficialpage je napisao/la:Čestitke Novaka, potpuno zasluženo. Šteta bi bila da nije ovaj GS uzeo, morao je i trebao uzeti. Teniska veličina Novaka ovo je morala uzeti. Ali dosta ti je GSova Nole, nemoj da bi stigao Federera.
Nadaj se i zivi u zabludi, Federer nece vidjeti vise Grand Slam titule taj lik je proslost, Djokovic ga sije u svemu siguran sam da ce i njegove titule koje je nabrao protiv raznih Rodicka i slicnih jazavaca biti anulirane od strane Djokovica.Unofficialpage je napisao/la:Čestitke Novaka, potpuno zasluženo. Šteta bi bila da nije ovaj GS uzeo, morao je i trebao uzeti. Teniska veličina Novaka ovo je morala uzeti. Ali dosta ti je GSova Nole, nemoj da bi stigao Federera.
To sam i ja htio napisat.Djokovic mi je toliko ogavan na terenu,sa njegovim gestikulacijama,ali cim se zavrsi mec,osjecam kao da sam navijao za njega sve vrijeme,a ne psovao kad god dobije poen.Valencia je napisao/la:Marej se pretvori u NESTO kada je na terenu, isto kao Nole!
Al' kada govore ovako, nakon meca, pokazu veliku ljudskost!
17 ti je ljeta....BigBigBang je napisao/la:Djokovic je sada moze se reci rame uz rame sa Nadalom kao najbolji svih vremena, a vjerovatno ce ga i prestici...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.