Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 05 jun 2016, 18:22

Konačno!
Kapa dole doktore, još jednom. :tokralju:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 05 jun 2016, 18:22

Koliko ce mu samo znaciti ova titula za naredne nastupe na RG-u..

Bravo Nole, samo tako nastavi :salut:

madridista4ever
Kontakt:

Post Postao/la madridista4ever » 05 jun 2016, 18:23

krmpotich je napisao/la:
madridista4ever je napisao/la:Mi koji smo mogli gledati finala velike trojke između sebe, trebamo biti itekako zahvalni, ovo je sama kar.na od tenisa otkad toga nema. Ovo na sve liči osim na finale dostojno jednog Slama...
Po tvome ispade da Noklica igra protiv 137-og igraca na listi. Ovaj isti Andy je pogužvo jucer Stanislava, odmah je iza Novaka tako lista kaze. Sve u svemu za dva koplja je ispred svih kako u igri tako i u glavi i dugo ce vremena proci da mu neko iole naškodi. Dotada ti ostaje da gledaš finala iz 2007...
Apsolutno se slažem, Murray je poslije Noleta klasa za sve ostale na touru, ali džaba mu to kad nikad neće biti kao velika trojka. Dao je i on nekoliko strašnih mečeva i finala sa ovom trojicom, ali ovo sad je smiješno. Ne pamtim da je ikad finale između Rafe-Rogera-Noleta bilo ovako dosadno i predvidljivo kao što su to pretežno finala sa Murrayem. I da, favorizujem Murraya ispred Noleta, ali ovo je smiješno stvarno...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jun 2016, 18:23

Čestitke Novaka, potpuno zasluženo. Šteta bi bila da nije ovaj GS uzeo, morao je i trebao uzeti. Teniska veličina Novaka ovo je morala uzeti. Ali dosta ti je GSova Nole, nemoj da bi stigao Federera. :D

Baš me zanima kako će odigrat na Wimbledonu, to će biti baš teško. Mislim da taj GS ne osvaja. Psihičko pražnjenje će se desit. Šansa Federeru za 18. GS.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

pacijent
Kontakt:

Post Postao/la pacijent » 05 jun 2016, 18:24

slika

GENIJE :tokralju: :tokralju:
i kad je tesko ti nemoj stati, dobro znaj sve cu tebi dati
dusu ponos zivot svoj, vjecno s tobom sjever tvoj

1946

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 05 jun 2016, 18:24

Najbolji!
"We need to suffer. And we need to fight."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 jun 2016, 18:26

Cestitke Djokovicu! Poseban trofej, nema sta :tokralju:

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 05 jun 2016, 18:28

Unofficialpage je napisao/la:Čestitke Novaka, potpuno zasluženo. Šteta bi bila da nije ovaj GS uzeo, morao je i trebao uzeti. Teniska veličina Novaka ovo je morala uzeti. Ali dosta ti je GSova Nole, nemoj da bi stigao Federera. :D

Baš me zanima kako će odigrat na Wimbledonu, to će biti baš teško. Mislim da taj GS ne osvaja. Psihičko pražnjenje će se desit. Šansa Federeru za 18. GS.
Ima vremena, 3 sedmice da napuni baterije, nadam se da ce i Federer i Nadal biti tu, pa da vidimo...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 jun 2016, 18:30

dscile je napisao/la:Koliko ce mu samo znaciti ova titula za naredne nastupe na RG-u..

Bravo Nole, samo tako nastavi :salut:
smijem se zakleti da će uzeti bar još dva. evo prilike za GS i golden slam.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 jun 2016, 18:32

Unofficialpage je napisao/la:Čestitke Novaka, potpuno zasluženo. Šteta bi bila da nije ovaj GS uzeo, morao je i trebao uzeti. Teniska veličina Novaka ovo je morala uzeti. Ali dosta ti je GSova Nole, nemoj da bi stigao Federera. :D

Još se nisi pomirio s tim da ne može više? :mrgreen: Imao je je prilika u zadnjih par godina, al' protiv sebe je imao mlađeg i boljeg u tom trenutku.
Đoković zasluženo, a ako se ne pojavi neka konkurencija (mada ne znam odakle će izroniti jer je poprilično jasna situacija na touru) eto ga rame uz rame s Nadalom što se tiče Slamova, najkasnije do sljedećeg RG.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 jun 2016, 18:33

ako je uzeo prosle godine WImbledon, nakon onog poraza od Stana i nijednog odigranog meca na travi, tek ce sad da krene dominacija
Don't believe the hype.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jun 2016, 18:36

hm59 je napisao/la:

Ima vremena, 3 sedmice da napuni baterije, nadam se da ce i Federer i Nadal biti tu, pa da vidimo...
Ne možeš se napunit za 3 sedmice, fizički hoće ali teško će motiv pronaći. Nema onog što te vuće a njega je vukao RG.

@BeyKopites neću se nikad proći, dok god igra ja mislim da može, jače od mene :mrgreen: Sve je to tačno ali ide on do 18. GSa. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jun 2016, 18:36

Nadaj se i zivi u zabludi, Federer nece vidjeti vise Grand Slam titule taj lik je proslost, Djokovic ga sije u svemu siguran sam da ce i njegove titule koje je nabrao protiv raznih Rodicka i slicnih jazavaca biti anulirane od strane Djokovica.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 jun 2016, 18:38

Marej se pretvori u NESTO kada je na terenu, isto kao Nole!

Al' kada govore ovako, nakon meca, pokazu veliku ljudskost!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 jun 2016, 18:41

Sta reci osim svaka cast majstore!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 jun 2016, 18:49

Mareju svaka čast na govoru
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 05 jun 2016, 18:53

Valencia je napisao/la:Marej se pretvori u NESTO kada je na terenu, isto kao Nole!

Al' kada govore ovako, nakon meca, pokazu veliku ljudskost!
To sam i ja htio napisat.Djokovic mi je toliko ogavan na terenu,sa njegovim gestikulacijama,ali cim se zavrsi mec,osjecam kao da sam navijao za njega sve vrijeme,a ne psovao kad god dobije poen.

Sekunda mi je falila da zaplacem. :crazy:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jun 2016, 18:55

Djokovic je sada moze se reci rame uz rame sa Nadalom kao najbolji svih vremena, a vjerovatno ce ga i prestici...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 05 jun 2016, 19:09

Imao je samo sedam ljeta, kad je rek'o biću prvak svijeta...

Već u legendi, a pravo tek slijedi!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 05 jun 2016, 19:24

BigBigBang je napisao/la:Djokovic je sada moze se reci rame uz rame sa Nadalom kao najbolji svih vremena, a vjerovatno ce ga i prestici...
17 ti je ljeta.... :zviz: :zviz:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.