FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gori ste vi koji citate to sra.nje od novina, i palite se na te laži..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma ne moze covjek ostati ravnodusan, ko god udari na klub sa ocitom namjerom omalovazavanja ima da reagujemo svi duplom mjeromŽeljooooo je napisao/la:Gori ste vi koji citate to sra.nje od novina, i palite se na te laži..

Klub mora poceti da tuži te pokušaje od novinara, što stalno lažu i pišu gluposti, izvali lik hladno kriza rezultata u Želji, novinarstvo nam je davno dotaklo dno, čast izuzecima kojih je jako malo..terabajt je napisao/la:Ma ne moze covjek ostati ravnodusan, ko god udari na klub sa ocitom namjerom omalovazavanja ima da reagujemo svi duplom mjeromŽeljooooo je napisao/la:Gori ste vi koji citate to sra.nje od novina, i palite se na te laži...
Navijaci treba da reaguju i opet da napunimo svoj stadion sljedecu tekmu , to je najbolji odgovor i za dušmane i za te nepismene novinarcice ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
gdje ćeš boljeg skretanja pažnje sa činjenice da trening mora čuvati policija - od podsjećanja na najveći evropski uspjeh fk sarajeva, ispadanje želje od videotona?
ChWilla je napisao/la:gdje ćeš boljeg skretanja pažnje sa činjenice da trening mora čuvati policija - od podsjećanja na najveći evropski uspjeh fk sarajeva, ispadanje želje od videotona?

Potpis!!! Bravodiplomatija je napisao/la:Jesi ti vidio sta nam dušmani rade majke im se nejjebem, čuj rezultatska kriza, pa majku ti ****, uzmi prošli broj sta si pisao pa pogledaj, **** jedno, **** li ti ibrakovic dijete u supak
Eh ljudi moj, novinari ko novinari, daš malo u koverti i piše šta hoćeš (čast izuzecima). Činjenica da se radi da nam se uskrati Evropa ali neka, a kraju sve izađe na vidjelo. Novinari pišu i pisaće uvijek, ali zalibo me racku za njihove tekstove, ja volim i gledam Želju.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
"Definitivno klub sa Grbavice trese rezultatska kriza"
Željo je nakon Širokog najuspješnija ekipa ove polusezone, a u tom periodu je igrao sa tri od pet ekipa iz vrha.
Ali eto, nek im bude.

Željo je nakon Širokog najuspješnija ekipa ove polusezone, a u tom periodu je igrao sa tri od pet ekipa iz vrha.
Ali eto, nek im bude.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ceze je napisao/la:"Definitivno klub sa Grbavice trese rezultatska kriza"![]()
Ali eto, nek im bude.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa sa obzirom na to koja smo mi veličina u našoj ligi, i koliko smo ispred naših konkurenata u svim sferama, ove sezone i jesmo u rezultatskoj krizi 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nema veze za kiks protiv Radnika..podrška,pobjeda ..svi u Dolinu 

Naravno da trebamo doci u najvecem broju sada protiv Drine. Bice lijepo vrijeme, nasim igracima treba ona prava podrska, kako samo mi mozemo dati u ovim nekim trenucima kada se lomi prvenstvo. Ova utakmica bi trebala biti smjernica za ocekivanja u nastavku prvenstva. Mislim da su igraci poslije lose igre u proslom kolu toga svjesni, a i mi navijaci bi trebali da to znamo. Ne ocekujem neku posebnu igru, Drina ce probati otkinuti bod, teren nije Bog zna sta, ali ono sto ocekujem je da igraci zapnu najvise sto mogu i da citav stadion pjeva, da veliki broj ljudi nagradi aplauzom svaki klizeci start, pa i gresku u dodavanju, jer toga ce biti dosta po ovakvom terenu i s obzirom da nasi momci i nisu bas veliki znalci. Ali trke treba biti, navijanja treba biti, ljudi treba biti maksimalno. Ocekujem pobjedu, ali se ona mora zasluziti na terenu. To smo svi vidjeli. Nece nam niko poklanjati bodove i vjerujem da su nasi naspanovani za pobjedu. Ali i mi navijaci moramo iskoristiti da im poklonimo ljubav sutra. Da ih poguramo. Kad cemo, ako necemo bas sada.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Jel se zezas il ozbiljno? O cemu se radi ovdje?Neandertalac je napisao/la:Ja necu. Neka se zna! Isto ko sto svako malo "procuri" novi sponzor, pozitivna stvar, neka se zna i za ove, da se ne guraju pod tepih. Da se ne psuje majka sutra igracima na terenu, ne trcis, ne boris se, trebas da gines za Zelju. Ne smiju nista da kazu, pritisci se vrse na razne nacine.
Jos jednom. Pojedini su sebi previse prava uzeli, ponasaju se kao da je klub nastao kada su oni poceli da se pitaju.
Kasni sve!
Ukida se klopa igracima!
Ne placaju se stanarine!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Re: Odg: FK Željezničar
Znam i ja da situacija nije bajna.Kasnila je zadnja plata igracima.Greda ili zeli da bas bas stedi i da gurnemo lovu na druge stvari(oni stari dugovi i ostali troskovi) ili je sad bas lose bas.Hah Greda prema igraci se vise kurci nego Osim sto je bio.Sto kazu nek nam je Bog na pomoci i da nam se poklope neke stvari sa strane..Mi moramo ako nista puniti stadion.A igracima opet kapa do poda za borbu koju ostavljaju na terenu,nije im lako!
Zato ja poludim na izjave ovdje po forumu kad Dado se kritikuje,kad trazimo zamjerku Varei i Seji a mnogi od njih su nasa djeca i opet igraju srcem i ginu na terenu uprkos mnogim nedacama..
VTŽ!
Zato ja poludim na izjave ovdje po forumu kad Dado se kritikuje,kad trazimo zamjerku Varei i Seji a mnogi od njih su nasa djeca i opet igraju srcem i ginu na terenu uprkos mnogim nedacama..
VTŽ!
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Sa razlogom se to radi, a i to nije nista novo. Mora se preko nečijih ledja. Vazda tako bilo i vazda ce tako biti.
-
- Kontakt:
Hvala Pile na odgovoru.
Ne znam šta ste digli prašinu oko bezveze članka. To je mila majka da vidite članaka na ovom portalu o divovima. Četiri za redom, čak sam pomislio da sam promašio stranicu. Pukli ljudi skroz, pričaju o mafiji, dr. Dabi itd. ne do Bog nikom. Ne znaš ko im je više puko ili Avdo ili Kofro ili Fening ili Kusturica.
Zato pustite priču nego da je dobiti Drinu.
Ne znam šta ste digli prašinu oko bezveze članka. To je mila majka da vidite članaka na ovom portalu o divovima. Četiri za redom, čak sam pomislio da sam promašio stranicu. Pukli ljudi skroz, pričaju o mafiji, dr. Dabi itd. ne do Bog nikom. Ne znaš ko im je više puko ili Avdo ili Kofro ili Fening ili Kusturica.
Zato pustite priču nego da je dobiti Drinu.
SUTRA SVI NA GRBAVICU!!! Hajmo sutra lijepo vrijeme lijep termin popuniti tribine sto vise. Nije bajno malo se mozda situacija opet zakomplikovala malo nas zezaju stari dugovi, ali to nije ništa sto nismo znali i sto nismo ocekivali. Nase je da nas sutra bude sto vise, samim tim i klub ce profitirati vise. Evropa nam je neophodna bez nje ne smijem pomiliti sta bi bilo. Jesmo sad kiksali al osjecam da mozemo nanizati 4-5 pobjeda i zato hajmo manijaci onako kako mi to znamo
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Pa jesmo u rezultatskoj krizi... plavo proljeće tek počinjeceze je napisao/la:"Definitivno klub sa Grbavice trese rezultatska kriza"![]()
Ali eto, nek im bude.

Sutra svi na Grbavicu da podržimo momke, prekjuče je bio loš dan, sutra neće biti aBd

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Prije svake sezone oni su šampioni, na svakoj pauzi šampioni svemira, placaju novinare da pisu da imaju igrace bolje od Reala, te pripreme po Turskoj te avioni, kamioni, čistacica im oprala dresove odmah polete da naprave press konferenciju povodom toga, Dino jede press konfenerciju zovu, igraci ser.u ide press konferencija povodom toga, da upoznaju javnost jel im stolica kod igraca tvrda ili nije, misle da su važni i da smetaju svima, ko oni idu nešto u inat svima. Svake godine isto, samo se u krug vrte. Samo sad ne mogu kao ranije promijeniti stanje u svom klubu i otjerat neke ljude jer je to sad privatni klub Malezijca koji može raditi šta mu je cejf. Jedini naš stalni konkurent za titulu je Široki, tu je i Zrinjski koji je opasna ekipa zadnje 2-3 godine. Garantujem znači da su naši riskirali malo i doveli igrace koji su nam se nudili da bi sad lagano prekucali ligu, al naši su išli na sigurno bez velikih dodatnih troškova u ovom našem procesu stabilizacije. Ovaj naš proces stabilizacije može se brzo završiti a može i potrajati, sve zavisi od naših ljudi u upravi kluba koliko su oni sposobni, ja licno vjerujem u Gredica, Šiljka i ostale. Sad ovu sezonu trebamo se izboriti za evropu a sljedece sezone sam uvjeren da idemo na titulu ako Oda ostane plus ako dovedemo ciljana pojacanja na određenim pozicijama..
Sutra igramo protiv Drine i trebamo doci u što vecem broju da podržimo NAŠ klub..
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Sutra igramo protiv Drine i trebamo doci u što vecem broju da podržimo NAŠ klub..
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
- diplomatija
- Kontakt:
Sutra svi Abd na grabavicku, u inat dusmanima
Trenutno korisnika/ca: Anpa, ExBlueone, GIBRA, muhamedhulk i 52 gosta.