FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 19 maj 2016, 16:48

bordobijeli je napisao/la:koliko love treba iskeširati Tanu da se otkupe upravljacka prava :?: :?:
kako sam cuo ovaj je spreman da plati duplo od onoga sto je Tan dao, jbg vrijednost uloga je svakako sad veca, no mozda bude opcija da mu Tan proda jedan dio pa da budu partneri, ugl je juce neki lik na klixu pricao o ovome, nije spominjao ime ali je to vjerovatno ovaj 'Kanadjanin', i rekao je da se ceka odgovor Tana
Pyro is not a crime !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 maj 2016, 16:52

Naravno da je vrijednost veca. Puni paket sigurno ne bi dao ispod 5 miliona eura.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 maj 2016, 16:53

Pa kakav je biznismen? Kakve firme?
Sabrine mi moje!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 maj 2016, 16:53

Pa yebem im mater ako sad ovo ne iskoriste . Sad sam preslušao ova sa sourca i čovjek na sva zvona hvali FK Sarajevo . Nadu mi je dalo ovo kad kaže ne znam ja još ništa sve je otvoreno , ne znam šta će se dešavati narednih dana, a prije toga kaže nešto oko ugovora vjerovatno ističe na ljeto + kaže ja ne patim od finansija tako nešto ja sam to na vrijeme riješio ...navijači na Koševu su primjetili da je od igrača tražim maksimum i da izvlačim maksimum i ispraćen sam ovacijama sa cijele tribine.

Yebo vam Hurtić mater.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 maj 2016, 17:02

nezz valjda ce se do te skupstine nesto vise znati, pa i oko ovog lika je li ozbiljan ili je ustvari sve ovo suplja, ja bih najsretniji bio kad bi se ovo obistinilo i kad bi pa barem polovinu uloga kupio jer sigurno zna mnogo bolje nas mentalitet nego li Tan pa vjerujem da bi se lakse moglo doprijeti do njega kad se dese ovakve stvari kakve se sad desavaju oko uprave
Pyro is not a crime !

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 maj 2016, 17:03

Valjda ce nas uzet, nista manje ne bi ulagao od tana, ne bi prao pare i radio bi iz ljubavi. A za uspjeh trebaju ljubav i pare :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 19 maj 2016, 17:03

Besic je napisao/la:Pa yebem im mater ako sad ovo ne iskoriste . Sad sam preslušao ova sa sourca i čovjek na sva zvona hvali FK Sarajevo . Nadu mi je dalo ovo kad kaže ne znam ja još ništa sve je otvoreno , ne znam šta će se dešavati narednih dana, a prije toga kaže nešto oko ugovora vjerovatno ističe na ljeto + kaže ja ne patim od finansija tako nešto ja sam to na vrijeme riješio ...navijači na Koševu su primjetili da je od igrača tražim maksimum i da izvlačim maksimum i ispraćen sam ovacijama sa cijele tribine.

Yebo vam Hurtić mater.
Zanimljivo mi je ono sto rece "vidjecemo sta ce se desavati u narednim danima". Mozda ima nade. :)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 maj 2016, 17:04

Zna li neko koliko on ima dubok dzep?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 maj 2016, 17:04

Besic je napisao/la:Pa yebem im mater ako sad ovo ne iskoriste . Sad sam preslušao ova sa sourca i čovjek na sva zvona hvali FK Sarajevo . Nadu mi je dalo ovo kad kaže ne znam ja još ništa sve je otvoreno , ne znam šta će se dešavati narednih dana, a prije toga kaže nešto oko ugovora vjerovatno ističe na ljeto + kaže ja ne patim od finansija tako nešto ja sam to na vrijeme riješio ...navijači na Koševu su primjetili da je od igrača tražim maksimum i da izvlačim maksimum i ispraćen sam ovacijama sa cijele tribine.

Yebo vam Hurtić mater.
Evidentno je da se covjek nama nudi, ali ovi ublehasi zapeli sa Hurticem, pa ce ga nakon nekoliko losih rezultata smijeniti u Septembru vjerovatno, pa onda opet novi trener pa neke najave. Svake godine ista prica, dobro nije bas, ove godine smo ostali i bez nastupa u Evropi :D

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 maj 2016, 17:08

Osttribine je napisao/la:Evidentno je da se covjek nama nudi, ali ovi ublehasi zapeli sa Hurticem, pa ce ga nakon nekoliko losih rezultata smijeniti u Septembru vjerovatno, pa onda opet novi trener pa neke najave. Svake godine ista prica, dobro nije bas, ove godine smo ostali i bez nastupa u Evropi :D
Nemoj tako govorit doći će ti branitelji uprave ili haveri Hurte s konstatacijom kako Hurtić ima plan , poznaje ekipu , poznaje akademiju i zna šta mu je radit naredne sezone. :shhh: :shhh:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 maj 2016, 17:12

Otvorena velika klupska konferencijska sala akademije FKS u kampu Butmir.
slika

Uprava fudbalskog kluba Sarajeva već sljedećeg mjeseca planira otvoriti i prvu klupsku teretanu, kao i zvanični početak izgradnje hotela.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 maj 2016, 17:17

Ocekujem izjavu dinokia kako je on zasluzan sto fk sarajevo ima svoju konferecijsku salu i koliko je to tezak posao.

A majkl ti ne pise ovde otkako hurtic dobi ugovor ;)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 maj 2016, 17:19

Besic je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Evidentno je da se covjek nama nudi, ali ovi ublehasi zapeli sa Hurticem, pa ce ga nakon nekoliko losih rezultata smijeniti u Septembru vjerovatno, pa onda opet novi trener pa neke najave. Svake godine ista prica, dobro nije bas, ove godine smo ostali i bez nastupa u Evropi :D
Nemoj tako govorit doći će ti branitelji uprave ili haveri Hurte s konstatacijom kako Hurtić ima plan , poznaje ekipu , poznaje akademiju i zna šta mu je radit naredne sezone. :shhh: :shhh:
Ma ja ba, svasta nesta poznaje ali nikako da skonta sta mu se desava sa ekipom popularnim instagram boysima :D
Zali Boze ko nam sve prolazi kroz strucni stab, a i kroz klub.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 19 maj 2016, 17:21

Boga mi nam se Petrovic nudi opasno, ovo treba iskoristiti ..

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 19 maj 2016, 17:21

A kad ce zatvaranje cirkusa ?

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 maj 2016, 17:26

bojler je napisao/la:A kad ce zatvaranje cirkusa ?
E za to ne znam...

Hajde bolan Dino dovedi Celu ...

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 maj 2016, 17:29

slika

Ej živote dal se nekad kaješ kome sreću kome tugu daješ :roll:

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 19 maj 2016, 17:29

kanarinac je napisao/la:Ko je ovaj Fuad Zaganor postoji li uopste taj covjek
Postoji fakat, a i definitivno je veliki navijač Sarajeva, tako da ako ima fakat pare da isplati Tana, bar bi se trudio da se osvajaju titule jer valjda svaki navijač to želi, dok binzismen poput Tana ako može naći neki lakši način da dođe do para o titulama neće ni razmišljati jer ga briga za njih.....

http://extra-stars.com/2015/11/21/fuad- ... ica-mirse/

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 maj 2016, 17:30

ok i ja sam za Petkovica ,samo da napomenem on je 2 i pol sezone u radniku ,prvu sezonu grcevita borba za opstanak ,sam je pricao kako je prvo slozio odbranu , pa iducu sezonu blagi napredak i na kraju je dosao do ovog sto ima ,ove sezone izgubio kuci od Sarajeva ,zelje ,slobode ,zrinjskog ,borca, bez zvizduka i pritiska ,bas me interesuje bili kod nas ostao na klupi da izgubi 5 utakmica kuci i bili ga istrpili kako ga je radnik istrpio .

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 maj 2016, 17:35

bordobijeli je napisao/la:ok i ja sam za Petkovica ,samo da napomenem on je 2 i pol sezone u radniku ,prvu sezonu grcevita borba za opstanak ,sam je pricao kako je prvo slozio odbranu , pa iducu sezonu blagi napredak i na kraju je dosao do ovog sto ima ,ove sezone izgubio kuci od Sarajeva ,zelje ,slobode ,zrinjskog ,borca, bez zvizduka i pritiska ,bas me interesuje bili kod nas ostao na klupi da izgubi 5 utakmica kuci i bili ga istrpili kako ga je radnik istrpio .
Prvo nije izgubio protiv Zeljkana, vec je im uzeo 4 boda. Pitaj tuzlake kako su dosli do pobjede protiv Radnika, cista nafaka. Zrinjski i Borac drugi sastav i bez motiva.
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 19 maj 2016, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, Djulboni, Google Adsense [Bot], MokraKifla, PingoFTW i 76 gostiju.