FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 maj 2016, 00:21

Dobro ljudi nema potrebe da se toliki post stalno citira, skontali smo sta je pisac htio reci.
Citirajte mu samo ime a ne da moramo scrolati pola sata

Sent from my E6653 using Tapatalk

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 maj 2016, 00:25

:urnebes:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Dobro ljudi nema potrebe da se toliki post stalno citira, skontali smo sta je pisac htio reci.
Citirajte mu samo ime a ne da moramo scrolati pola sata

To je zbog majkla, obiteljskog, xboxa i slicnih da im napokon udje u glavu zasto crnjacimo ovoliko
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 maj 2016, 00:55

@Pitic, bravo za post! Sta smo sve prosli ove sezone dobro je da smo uopste i zavrsili na 4. poz.! Nama sada treba jedan veliki ali planski remont cijele Uprave naravno kao i ekipe (nadam se). Ekipa nam je nazalost postala jednog luzerskog mentaliteta. Okic, Bekici, Plakalo, Berberovic, Kramar, Simeunovic, Rustemovic, Radovac itd. sve su to igraci koji vise ne vjeruju u sebe ni u zivotu, a da ne pricamo o terenu.

Tako isto Hurtica treba izbaciti iz kluba, jer je samo potvrdio da je jedan gubitnik, lopov i trener bez iskustva, Dzeno je za njega Pep Guardiola! On da je Gospodin i da ima obraza rekao bi nam fino, ja ovaj posao ne mogu i ne znam. Neka nam je svima Bog u pomoci sta nas sve ceka u ligi 12 ako udjemo sa Hurticem.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 maj 2016, 01:00

slika

:puke: :puke:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 19 maj 2016, 02:11

Sta god da napisem....malo je!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 maj 2016, 07:21

BordoArmy88 je napisao/la:slika

Ne bih da kvatim slavlje ali imamo svoj komad zemlje i vraćene dugove
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 19 maj 2016, 08:56

Poslije blamaze sa Olimpicom sam napisao ovakav rasplet..i neka se tako desilo. Od ostavki nema nista, da smo jasni..malo ce se pretumbati UO, Koji lik dodati koji oduzeti. Promjeniti trener, a nadam se dovesti neko ko ce ostati citavu sezonu..e sad je pitanje ako odu Benko i Duljevic, tek je onda to zabrinjavajuce. A ako dodje neko kvalitete Benka i ostane li Delac jos jednu sezonu, e tad bi bilo vec nesto od ekipe, uz ovu dvojicu gore navedenih da ostanu. Zivi bili pa vidjeli..jos jednom podvlacim, mozemo mi protestovati koliko hocemo, amidza je gazda, sta on kaze tako ti je jarane.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 maj 2016, 09:17

Sa Almirom Hurticem u grupnu fazu lige sampiona za dvije godine.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 19 maj 2016, 09:50

Pripreme Fojnica .... bolje nisu zasluzili ... dosta je bilo pucanja selfia po Turskoj ...

Za Delaca mislim da ga vise vidjet necemo u dresu Sarajeva .... Prvo ona povreda na ovim pasnjacima ...drugo skup je ... a solidna zamjena je puno jeftiniji Pavlovic koji moze proc kao prvi golman ...

Benku ako dobro ne "zakite" ( ucemu su jako dobri ili je punac u tome dobar ...nije ni bitno ..) vjerujem da ce otic .... njega samo dobre pare mogu zadrzat.... Ruku na srce Leon se zna isfulat dobro, al opet odskace daleko od ostalih igraca... o borbenosti i zalaganju da ne govorim ....

Duljevic bi mogao ostat jer mu je ova polusezona bila losa, a u klubu ocekuju cifru za njega
Niko normalan nece dati tolike pare za njega, mogao bi on ostat jos malo da brusi formu kod nas ili propast ko Radovac do njega je ....
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 19 maj 2016, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 maj 2016, 09:54

Delaca i Benku mislim da smo definitivno izgubili.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 19 maj 2016, 11:47

A gdje idu Duljevic,Benko ? ako moze neki dodatni info ???

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 19 maj 2016, 11:48

xbox je napisao/la:Ma druze to stoji da su kiksali sa mnogim igracima. Al ovo kukanje mene ubi kao da se nikad vise nece igrat fudbal niti ce ikad vise biti evrope. Ja ne mogu da vjerujem isto razmazene curice. Pa i drugi klubovi ulazu daju pare nismo sami imali smo dvije lijepe sezone ove godine pad pa Boze moj to je sport.
Pa jeste to tako kad kažeš "Bože moj,to je sport" al kad gledaš ovu situaciju oko kluba i u istom sa pravim znaćenjem te riječi, sport, i ako si iole dobronamjeran,nemožeš to tako olako govoriti "to je sport" jer je situacija u klubu sve osim pravog sporta!! Ako je za tebe sport;zastrašivanje,prijetnje,lopovluk,laž,kvarno talisanje,kladionice,kvote,podcjenjivanje,provociranje,bezobrazluk,namještanje,nemar,nepoštovanje i lažni patriotizam e onda je F.K.Sarajevo,po tebi "najsportskiji" klub u cijeloj galaksiji.. To ti je ona priča nečujem a vidim!! :?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 19 maj 2016, 12:11

FrancescoTotti je napisao/la:Ako onaj Dusan Hodzic zavrsi u Zrinjskom ili kod kona nek neko iz kluba fino postavi djecu da igraju, kaze cilj je afirmiranje omladinaca, nemamo motiva za osvajanjem icega i to je to. Bkt ce nas 1000 na stadionu al bar cu sa zayebanciom i pjesmom ic i gledat tekme necu se nervirat.

Edit: ista stvar sa sbim igracima koje sno ranije pominjali ovdje...
Ako dode kod nas, bice ista stvar k'o s Hebibovicem. :D
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 maj 2016, 12:14

Bit će ista stvar ako se ne bude radilo s igračima. nekome možda treba i psiholog, neko da porazgovara sa igračem, da savjete kako se nositi sa novim pritiskom kada napravi veliki skok, A ne mi dovedemo potencijalno dobrog igrača iz ekipe gdje je bilo gotovo nikakvog pritiska i očekujemo od njega da isto funkcioniše.

Kad kažem mi, mislim na struku u klubu koja radi s igračima toliko da ŠEF te struke nakon tekme izađe u javnost sa izjavom "ne znam šta se dešava u ekipi".
Samo Saraj'vo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 19 maj 2016, 12:27

BordoArmy88 je napisao/la:slika

Ovo izjavili ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 19 maj 2016, 12:49

DBR1987 je napisao/la:Pripreme Fojnica .... bolje nisu zasluzili ... dosta je bilo pucanja selfia po Turskoj ...

Za Delaca mislim da ga vise vidjet necemo u dresu Sarajeva .... Prvo ona povreda na ovim pasnjacima ...drugo skup je ... a solidna zamjena je puno jeftiniji Pavlovic koji moze proc kao prvi golman ...

Benku ako dobro ne "zakite" ( ucemu su jako dobri ili je punac u tome dobar ...nije ni bitno ..) vjerujem da ce otic .... njega samo dobre pare mogu zadrzat.... Ruku na srce Leon se zna isfulat dobro, al opet odskace daleko od ostalih igraca... o borbenosti i zalaganju da ne govorim ....

Duljevic bi mogao ostat jer mu je ova polusezona bila losa, a u klubu ocekuju cifru za njega
Niko normalan nece dati tolike pare za njega, mogao bi on ostat jos malo da brusi formu kod nas ili propast ko Radovac do njega je ....
Problem su pojacanja , sta dovesti , Prije sezonu smo mogli birati svi su htjeli u Sarajevo , sad , ko zna imamol para a i taj Tan tri kluba , mi smo garant zadnja rupa na sviralu , vidis ode nam igrac u Kotrljak. Nama treba novi Cimirot , novi Stojcev ako moze i bolji al bio bi prezadovoljan sa njim, , Treaba zaganjat igrace Sarajeva koji su klasa otisli a ne igraju gdje su otisli. Majko pa mi smo Jajala imali onda sad truta Emersona i Cezara . To su prva dva skim se mora raskinut ugovor. mi smo se doveli u situaciju da nam treba remont a savili smo trenera koji ima 0 iskustva, Placem Za Velkovskim Stojcevom Cimirotom.4 0 od Slobode bolan , nema evrope , unistili su nas ovu sezonu . A sa Hurticem ne vidim pomak u sljedecoj.Za Hurtica je ovaj sa drinom sto je na polusetoni dosi i nasamaro par klubova trener sa onakom ekipom o covjeku iz Radnika da ne govorim. Iskustvo veze , sve dobro povlaci iz Radnika , poznaje srpsku ligu i nasu i drugu RS . To je covjek za remonta . Mimo toga naucio bi Duljecica da igra , i Radovca , to su pravi treneri . Opet uzimam romu ta primjer jer vecina prati . Doso covjek , Roma za dvije sedmice pocela davat 3 po utakmici SES el FARAONE i propale posudbe dodje i ovaj ga probudi , Dovede Perotija prosjek bio u Genovi , Momak drugi igrac.Treneri su tu da unapredjuju igrace . Po meni Duljebica treba naucit osnovnim stvarima i ja bi ga igrao iza napadaca a ne zanijao na krilo , jer sa svojom brzinom kontre i pravljenje viska bi bili laki al treba ga naucit
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 maj 2016, 13:13

Recept je jednostavan.
Dovest najbolje igrace iz lige i njima prikljuciti ponajbolje akademce. I tako svake sezone.
Naravno treba i platiti za neke igrace obestecenje,ali bi se taj novac svakako vratio. Pa mi koliko smo para dali za precijenjene polovnjake i na raskide ugovora mogli smo svake sezone platiti obeatecenja za najbolje igrace lige.
Za par sezona,na ovaj nacin,imali bi ekipu za grupne faze. Da smo ovako radili od dolaska Tana gdje bi nam sada bio kraj,ali za to trebaju strucni ljudi i jasna vizija,a ni to nemamo i izgleda necemo ni imati skoro.
Ovom strategijom Zvezda je nekada dosla do titule evropskog prvaka.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 19 maj 2016, 13:21

Ma dzaba sve ako Hurtić ostane na klupi. Crno nam se piše.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 maj 2016, 13:22

To je barem jasno ko dan .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

High

Post Postao/la High » 19 maj 2016, 13:24

Neka im pripreme budu na Stojčevcu! Trčite po kondomima, tetkice!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.