FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E to je zagarantovano.FrancescoTotti je napisao/la:Uglavnom ce biti patnja kako god.
Ja jedva cekam samo da vidim prvo pojacanje koje cemo dovesti, da odmah vidimo u kojem pravcu se ide. Ako to bude Dusan Hodzic, Memisevic i slicno, onda se mozemo nadati necemu. Ako opet krenemo sa rahmetlijama koje treba vracati u zivot i moliti Boga da ne umru na terenu, onda znas na cemu smo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E cuj nista hahah . Pa cvilite ovdje 20 stranica kako cemo se boriti za opstanak. Nedaj Boze da se ovo nama desilo ma svega bi bilo. Vidis reakcije za ovu sadasnju situaciju a kamoli da se desila sudbina Slobode. Previse serete moram tako reci nazalost prica vam je totalno glupa a sve rekla kazala.
Neko dosao na forum i rekao kako mo nemamo para i kako nece biti pojacanja i vi 20 stranica cvilite i kukate. Pa na ovo forumu toliko nebuloza da te Bog sacuva.
Neko dosao na forum i rekao kako mo nemamo para i kako nece biti pojacanja i vi 20 stranica cvilite i kukate. Pa na ovo forumu toliko nebuloza da te Bog sacuva.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zašto bi bilo lošije da smo viceprvaci u oba takmičenja i idemo u evropu od trenutne situacije? Kakve ti paralele povlačiš, Marić na aparatima.xbox je napisao/la:E cuj nista hahah . Pa cvilite ovdje 20 stranica kako cemo se boriti za opstanak. Nedaj Boze da se ovo nama desilo ma svega bi bilo. Vidis reakcije za ovu sadasnju situaciju a kamoli da se desila sudbina Slobode. Previse serete moram tako reci nazalost prica vam je totalno glupa a sve rekla kazala.
Samo Saraj'vo.
Almir.Bekic je.meni extra igrac nezz zasto.meni se svidja,dobar tehnicar,brz prodoran,dobar sut,super ubacak ,malo je krhak u duelu ali to se da popraviti,I malonsu problem ceste povrede.
Samo Sarajevo
pare uopste nisu problem kod nas, ili jos precizniji da budem nikakvu prednost nemamo u odnosu na ostale iz prostog razloga sto ovi veze nemaju kad je igracki kadar u pitanjuxbox je napisao/la:E cuj nista hahah . Pa cvilite ovdje 20 stranica kako cemo se boriti za opstanak. Nedaj Boze da se ovo nama desilo ma svega bi bilo. Vidis reakcije za ovu sadasnju situaciju a kamoli da se desila sudbina Slobode. Previse serete moram tako reci nazalost prica vam je totalno glupa a sve rekla kazala.
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma druze to stoji da su kiksali sa mnogim igracima. Al ovo kukanje mene ubi kao da se nikad vise nece igrat fudbal niti ce ikad vise biti evrope. Ja ne mogu da vjerujem isto razmazene curice. Pa i drugi klubovi ulazu daju pare nismo sami imali smo dvije lijepe sezone ove godine pad pa Boze moj to je sport.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zvucis kao kusturicaxbox je napisao/la:Ma druze to stoji da su kiksali sa mnogim igracima. Al ovo kukanje mene ubi kao da se nikad vise nece igrat fudbal niti ce ikad vise biti evrope. Ja ne mogu da vjerujem isto razmazene curice. Pa i drugi klubovi ulazu daju pare nismo sami imali smo dvije lijepe sezone ove godine pad pa Boze moj to je sport.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dobro eto nek sam Kusturica vi mahalajte rekla kazale. Kukajte kako cemo ispast iz lige itd. Nidze veze.
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' najjači su mi ovi izgovori "to je fudbal", "to je sport", "lopta je okrugla"... Eto bila kockasta kad nas oni nisu mogli 30 godina pobjediti, sad odjednom okrugla nabiše nas 9:1 dupe bridi... Kaže "ma tradicije su tu da se ruše"... 
I onda svi ti koji gledaju tako površno, kasnije kad sranjje baš udari u ventilator počnu da pametuju i prozivaju kao da su oni na čelu povorke cijelo vrijeme.
Eto xbox gdje je rečeno da ćemo ispast iz lige? Izmišljaš. Baš onako izmišljaš. Niko ne kuka nego iznosi jasno stanje činjenica, nije valjda kukanje ukazivanje na činjenicu da Hurtić ne može voditi ekipu? Nemoj nazor bit' takav sviju ti.

I onda svi ti koji gledaju tako površno, kasnije kad sranjje baš udari u ventilator počnu da pametuju i prozivaju kao da su oni na čelu povorke cijelo vrijeme.
Eto xbox gdje je rečeno da ćemo ispast iz lige? Izmišljaš. Baš onako izmišljaš. Niko ne kuka nego iznosi jasno stanje činjenica, nije valjda kukanje ukazivanje na činjenicu da Hurtić ne može voditi ekipu? Nemoj nazor bit' takav sviju ti.

Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa sigurno necemo osvojit duplu...
Aj ba ne da mi se raspravljat s tobom ! Idi gledaj izjave kusturice po yt i uzivaj.
Ili jos bolje pocni navijat za slobodu oni su navikli nista ne osvajat...
Aj ba ne da mi se raspravljat s tobom ! Idi gledaj izjave kusturice po yt i uzivaj.
Ili jos bolje pocni navijat za slobodu oni su navikli nista ne osvajat...
- PitarBordo
- Kontakt:
Pusti ga ba, došao ovdje odmah nakon Olimpica da otvori raji oči kako nije toliko loše samo nemamo sportske sreće. Što bi rekao Kusturica "sticajem okolnosti".
Samo Saraj'vo.
Pa bolan vrati se fino i gledaj postove. Do prije 10 dana kleli se u Hurtica i sada odjednom ne moze da vodi. Slazem se ne moze da vodi al mjenjaju se misljenja ko carape.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Draže mi je kad ne očekujem ništa,pa se možda nekako i iznenadim,nego kad očekujem sve, a dobijem qitu,i to GOLEMU.
Sabrine mi moje!
Nemam ja sta otvarati oci mi smo losi i to je istina. Sezona katastrofalna i to je istina. Ali zivot ide dalje i aBd bice sezona i evrope. Pljuvali ste mnoge igrace sad bi opet da se vrate, pljuvali ste Dzenu ,Kodru itd sad bi opet neki da se vrate. Sve pljujete a niste realni. Doslo je vrijeme cak se i Baljak opet prizivao. Licemjerstvo je to i nista vise.
Nemoj generalizacije, nismo se svi kleli u Hurtica! Neki se i sada kunu u njega, a neki kao ja su ocekivali da on odradi svoje do kraja sezone, pa da onda dođe neko ozbiljan, ko zna malo vise od Hurte. Trudio sam se da ne kritikujem Hurtu i ako mi je dao dosta materijala, jer sam mislio da je privremeno rjesenje. Sad kad vidimo da nam slijedi novi period pod njim, onda se ne moze sutiti i opet gledati SITUACIJA DZENO!xbox je napisao/la:Pa bolan vrati se fino i gledaj postove. Do prije 10 dana kleli se u Hurtica i sada odjednom ne moze da vodi. Slazem se ne moze da vodi al mjenjaju se misljenja ko carape.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 18 maj 2016, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
KO SE KLEO U HURTICA???? Samo majkl.
Ne izmisljaj !
Mi ubili sa pricom o Petrovicu ima evo dva mjeseca..
Ne izmisljaj !
Mi ubili sa pricom o Petrovicu ima evo dva mjeseca..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A sta je realno?xbox je napisao/la:Nemam ja sta otvarati oci mi smo losi i to je istina. Sezona katastrofalna i to je istina. Ali zivot ide dalje i aBd bice sezona i evrope. Pljuvali ste mnoge igrace sad bi opet da se vrate, pljuvali ste Dzenu ,Kodru itd sad bi opet neki da se vrate. Sve pljujete a niste realni. Doslo je vrijeme cak se i Baljak opet prizivao. Licemjerstvo je to i nista vise.
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Bejker, BeYaZ, bordobijeli, Combattente87, Djulboni, fanaticoszg, HordasFks, HZbec, johntravolta123, mosarajvosa83, NazorUso, PingoFTW, r3m1, riki46, VolimBiH96, zagorski i 279 gostiju.