FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I niko nije kriv sto smo mi doveli sebe da nekakvu Slobodu cekamo da dobije,ljudi vazda gubitnici bili,nikad nista osvojiti nece,Celo pametan znao je da ako bude na dva fronta igrao da ce ispustiti igro sa 20 ppsto snage ligu ob mi je zelja bio al popljuvali bi ga mi za dva kola,nasa uprava je slika i prilika nas samih niko nam ne valja i ni zasta nemamo strpljenja prvi ja pa svi dalje ako cemo realno
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Isto što nije igrao zadnjih 10,prče ga ko.majmuna bzvBesic je napisao/la:Zasto Deni Simeunovic nije igrao zadnje dvije utakmice..
visina premije iz ugovorarobertugrenovic je napisao/la:Isto što nije igrao zadnjih 10,prče ga ko.majmuna bzvBesic je napisao/la:Zasto Deni Simeunovic nije igrao zadnje dvije utakmice..

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Istrukcije za pripadnike hz koji odu na more.
-Obavjestenje: Mole se svi pripadnii Hordi Zla da ne idu preko plovaka zbog mogucnosti napada od strane ajkula
-ne izdvajaj se od grupe u vodi
-jedan mora ostat na plazi da ne padnu peskiri
-Obavjestenje: Mole se svi pripadnii Hordi Zla da ne idu preko plovaka zbog mogucnosti napada od strane ajkula
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A bjezi bazlo87 je napisao/la:Istrukcije za pripadnike hz koji odu na more.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa pozitivno smo poslovali jer nam je EL donijela pare. Kitu će sad pozitivnu isposlovat. Haj sad da vidimo čija majka švarcen wollen štriken.zagorski je napisao/la:Bitno je da smo mi poslovali pozitivno,a to sto smo ostali bez Evrope,propustili veliki sansu da budemo nosioci u 2. predkolu, sto smo nagovijestili sjajnu buducnost ostavivsi taldziju Hurtica na klupi... Sve je to nebitno. Puff
4.10.2009.
DobarrrFrancescoTotti je napisao/la:A bjezi bazlo87 je napisao/la:Istrukcije za pripadnike hz koji odu na more.
-jedan mora ostat na plazi da ne padnu peskiri![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:DobarrrFrancescoTotti je napisao/la:A bjezi bazlo87 je napisao/la:Istrukcije za pripadnike hz koji odu na more.
-jedan mora ostat na plazi da ne padnu peskiri![]()
![]()

Nemam ja para ni za to

4.10.2009.
- PitarBordo
- Kontakt:
Da se prisjetimo još jednom da je Husref Murinjo za Ćelu. Pff. Lik ga pojeo u heftu dana, preparirao mu ekipu i nabio ga na nenamašćen kolac.Majkl je napisao/la:Dzeno i Husref su osvajali dok Celo nije nista osvojio nikad i vodio je nizerazredne klubove,kazem da se treba dati sansa jednom od ove dvojice jer su to zasluzili.A vidim svrsava se na Celu ko i na Kasapa Jesica .Kazem Dzenoo i Husref su za njega Murinjo i Gvardiola.

Samo Saraj'vo.
NE ZIJEVAJ I NE SNIMAJ VECI ISPERI GRLO I ZAPLIVAJ!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Šta ti treba značiti? Objasni malo..DenchiNL je napisao/la:visina premije iz ugovorarobertugrenovic je napisao/la:Isto što nije igrao zadnjih 10,prče ga ko.majmuna bzvBesic je napisao/la:Zasto Deni Simeunovic nije igrao zadnje dvije utakmice..
Kako lako zapalim ove fanove zamalo igrača Napolija 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ko ima Sedina Torlaka u prijateljima nek pogleda njegov post zadnji
Kopiraj nam ođe.zlo87 je napisao/la:Ko ima Sedina Torlaka u prijateljima nek pogleda njegov post zadnji

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Daj nam post Torlaka !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Majkl je napisao/la: **** vas Celo i Mirza je osvojio kup,Dzeno je "recept za uspjeh"

Joooooooooj, pade mu Hurta, pade mu Husref, ostao mu još Dženo, koji se na njegovu žalost dva puta dokazao kao užasno rješenje (pričam o dugoročnom, a ne šok terapiji pred kraj sezone)..

Samo Saraj'vo.
Nekad se igralo u Evropi i bez iste opreme,bez glevnog trenera,sa pripremama u Fojnici sa Dzenom,boga mi bez love al se prolazila i pretkola. Al je bilo momaka koji su trenirali,borili se nadali se boljem.I da ne zaboravim jedini koji su i tada bili uz nas bili su iskreni navijači koji se nisu dali potkupiti i pratili treninge i tekme. Moram ovo da kažem jer trebaju ljudi nekad imati i obraza i dostojanstva bar malo. Nadam se boljom danima InsAllah našem F.K. Sarajevu

-
- Kontakt:
Stavrno si top..totalno si me zapalio!Besic je napisao/la:Kako lako zapalim ove fanove zamalo igrača Napolija
- PitarBordo
- Kontakt:
Neka te bleki.robertugrenovic je napisao/la:Stavrno si top..totalno si me zapalio!Besic je napisao/la:Kako lako zapalim ove fanove zamalo igrača Napolija
Samo Saraj'vo.