FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljudi hladno vode 3-0, kod kuće, imaju 4-1 ukupno... NAPADAJU KOD PROTIVNIČKE KORNER ZASTAVICE GANJAJU I UKLIZAVAJU. U nas Hurta zatvara utakmicu i povlači ekipu kod 0-0, u 40. minuti.
Ćelo na kraju utakmice svi slave on gleda u štopericu i bilježi nešto... Čovjek je prekucao Husa, pre ku ca o. Sada vam je barem jasno da se otvoreno nudio nama u obje utakmice, da se ne lažemo.
Ćelo na kraju utakmice svi slave on gleda u štopericu i bilježi nešto... Čovjek je prekucao Husa, pre ku ca o. Sada vam je barem jasno da se otvoreno nudio nama u obje utakmice, da se ne lažemo.
Samo Saraj'vo.
lijevi bek nam dolazi
nije loše ovo nimalo...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma logicno da se nudio u kakvim normalnim okolnostima bi vizionar dobio Celu 5-1 .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Gledam danas utakmicu, Sloboda izgleda ko ekipa koja se za opstanak bori, ne moze sanse napraviti, Radnik ih pojeo
Onda se sjetim utakmice protiv nas, Slobodanka izgleda ko Barcelona, a njihovi igraci kao da su sve sami majstori.
Onda pogledas ko vodi nas, a ko njih!
Onda se sjetim utakmice protiv nas, Slobodanka izgleda ko Barcelona, a njihovi igraci kao da su sve sami majstori.
Onda pogledas ko vodi nas, a ko njih!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ahahahhahaha, e ne mogu da vjerujem. 

rasavoje je napisao/la:Ne cekam nikoga i nista. To hoces da ti i mlada popije batine?![]()
Ja msm da ce sloboda da ispusi i titulu i kup.![]()
Nismo mi konama svak'.
Zadnja izmjena: rasavoje, dana/u 18 maj 2016, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Grad Sarajevo treba biti ponosan na svoje timove, sva tri su uspjela izboriti opstanak i igranje u ligi 12.paulus je napisao/la:Sarajevo se obrukalo vrhunski , jebote Bjeljina Tuzla Mostar i selendra siroki ispred evropskog Srajeva u Evropu , jesunas nalozili , ja stvarno mislio ne odmah al za par godina grupe i stvarno sam mislio posto smo bili u trebdu svi su nam se nudili da cemo napravit ekipu ne bas da ko dinamo seetamo ligom al sigurno da smo dominatni ,prvo smo izgubili tu privlacnost , imamo tri tupava igrava , picke iz kluba ko zaliveni , Ne znam , sve smo imali da krenemo naprjed ptodči s,o debečo nazad .Muka mi svega mi sta uradise od moh sna i nade ono konacno . Svaka uprava bi u notmalnim ligama neopozivo dali ostavku , oni bitajuHurtica . Primjer Roma je bila uzasna pod Garcijom , doso vuk Spalletti kupio samo tri igraca , sva ri mu se isplaila , uklopio sve za ri sedmice . Imamo mi takvih strucnjaka ovdje i okolini , evo ovaj sa Radnikom u Evropu Radnik koji je bio na listi za borbu za opstanak . Me ,oze neko beziskustva pravit rezultate i sto je najvaznije to jos nije razvilo profesionalnost pa se vesto sprijatelje sa pojedinim igracima. Uprava nam je napravila krah i sramotu . Onoliko busanje u prsa na svakoj sanici mi cemo ovo ono , gdje su sad. . Ljut sam u pm
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Oba su klase za ono sto smo mi drzali na klupama sibicare trebere iz mianmara totalno van poznavanja siuacije u BiH ( on je mislio da ce sa dva Mianmarska Bailca , ne mogu naglasit kolko los moras bit da si Brazilac i zavrsis tamo. Znal iko kolko smo ih plaili . Mi smo trebali kuput sto je provjereno iz nase lige i okolnih , sve ostalo probe. Al najvisee nas je raznio Jesic u to nema sumnje . Od ekipe za prvaka desetkovo nas je u evo ovo. I nisam mogo vjerova na poceku sezone furamo se da smo evropski tim i imamo Uscuplica na klupi , nidje beze. Sve para sto su potrosili na promasaje trebali su prait kritile koje idu na Keka nakon jedne sezone i platit trenera tupavog. Stvarno neko misli da Huric protiv kojeg nisa nemam al 4 0 od slobode pokazuje nesta , Njegove izjave su slicne uscupliceviim , iza Olimpika. Stvarno neko misli da je on rjesenje za sljedecu sezonu a sljedecu sezonu reba doc bic boziji sa znanjem sta mu treba i kako ce igratfico je napisao/la:Ovako je Majkl nedavno pisao...Majkl je napisao/la:Dzeno i Husref su osvajali dok Celo nije nista osvojio nikad i vodio je nizerazredne klubove,kazem da se treba dati sansa jednom od ove dvojice jer su to zasluzili.A vidim svrsava se na Celu ko i na Kasapa Jesica .Kazem Dzenoo i Husref su za njega Murinjo i Gvardiola.HeraklitMracni je napisao/la:Kakav Husref , svaka cast sto je legenda , al on je sad slobodu kostao titule , sto se Dzene tice taj nikad vise nece vodit ni jedan klub u premijer ligi zivi bili pa vidjeli , moze samo nase akademce i to dok tan ne lupi sakom od sto ...
Ocekujem sutra pobjedu i kikseve Listice i Zelje.
Je li Husref još uvijek Murinjo za gospodina Petrovića ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije to nista ja budala imao damu i ponudio se da me guzi cijela tuzla ako osvoje trofej, jos na polusezoni dok su oni gazili sve redomrasavoje je napisao/la:Ahahahhahaha, e ne mogu da vjerujem.
rasavoje je napisao/la:Ne cekam nikoga i nista. To hoces da ti i mlada popije batine?![]()
Ja msm da ce sloboda da ispusi i titulu i kup.![]()
Nismo mi konama svak'.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Al to je nasoj gospodi ispod nivoa da oni pitaju bekog da dodje , Hurtic se nece plaho bunit i eto . Imal ikakvo saopstenje kluba igdje o ovom kolapsu, Imal ikakav interviju najavljen . Da mi spomenu da su vratili dugove i da imamo pomocnee zerene . Sta smo mi Chievo , vazno je ucesvovat . Sram ih bilo onih navijaca sto su presli po zemaljske kugle kad se sve sabere, al nema niko obraza tuPitarBordo je napisao/la:Ljudi hladno vode 3-0, kod kuće, imaju 4-1 ukupno... NAPADAJU KOD PROTIVNIČKE KORNER ZASTAVICE GANJAJU I UKLIZAVAJU. U nas Hurta zatvara utakmicu i povlači ekipu kod 0-0, u 40. minuti.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 18 maj 2016, 19:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nek' nisu nista osvojili, nama i po cijenu Evrope, ionako bismo se svakako obrukali. Zali Boze samo para, ali eto. Nista sto je zacrtano u sportskom segmentu ove godine nije ispunjeno. Sami smo sebi krivi.
Fukare smijesne kao i inace.
Fukare smijesne kao i inace.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ha cujte u ovakvoj situaciji je plakanje dozvoljeno
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
....dupla kruna...setanje ligom...pisanje po sirotinji...?????? ko se zadnji smije, najsladje se smije...paulus je napisao/la:Sarajevo se obrukalo vrhunski , jebote Bjeljina Tuzla Mostar i selendra siroki ispred evropskog Srajeva u Evropu , jesunas nalozili , ja stvarno mislio ne odmah al za par godina grupe i stvarno sam mislio posto smo bili u trebdu svi su nam se nudili da cemo napravit ekipu ne bas da ko dinamo seetamo ligom al sigurno da smo dominatni ,prvo smo izgubili tu privlacnost , imamo tri tupava igrava , picke iz kluba ko zaliveni , Ne znam , sve smo imali da krenemo naprjed ptodči s,o debečo nazad .Muka mi svega mi sta uradise od moh sna i nade ono konacno . Svaka uprava bi u notmalnim ligama neopozivo dali ostavku , oni bitajuHurtica . Primjer Roma je bila uzasna pod Garcijom , doso vuk Spalletti kupio samo tri igraca , sva ri mu se isplaila , uklopio sve za ri sedmice . Imamo mi takvih strucnjaka ovdje i okolini , evo ovaj sa Radnikom u Evropu Radnik koji je bio na listi za borbu za opstanak . Me ,oze neko beziskustva pravit rezultate i sto je najvaznije to jos nije razvilo profesionalnost pa se vesto sprijatelje sa pojedinim igracima. Uprava nam je napravila krah i sramotu . Onoliko busanje u prsa na svakoj sanici mi cemo ovo ono , gdje su sad. . Ljut sam u pm
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
On voli Sarajvo, pravi je hordaš, Almir Hurtić, jedan je od nas
Zasto Deni Simeunovic nije igrao zadnje dvije utakmice..
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Uprava napolje !!!! , Odlaziii dino , odlazi dinoooo sve ti **** ooooooo odlazi dinooo.... !

04.10.2009 !!
Hurtiću odlazi! i povedi Okića, yebo ti on djecu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Naredne sezone sa 4,5 pojacanja i uz ostanak Dine setanje ligom i pisanje po sirotinji zgazit sve ko plitak potok !
Ma Husic je splatkaros,da ce Radnik osvojit sve je na to mirisalo i nek su osvojili pa nek prica Husic basne o postenju,da su imalo normalno da mu tuzbe sloze pa nek placa ubleha
Besic je napisao/la:Zasto Deni Simeunovic nije igrao zadnje dvije utakmice..

Zar su samo zadnje 2

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★