@Casper, kakve veze ima jesam li iz Sarajeva. Jesam.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ti primjetio da je ekii=aminikad_izvini je napisao/la:Sad to ami treba da potvrdiJesam li nešto slagao ? Izmislio ? Malo si nepismen, piše se, "treba ti". Prvo osnovnu školu završi pa dijeli dijagnoze
![]()
@Casper, kakve veze ima jesam li iz Sarajeva. Jesam.
http://javno.ba/slajd/dragan-jovi-trener-sarajeva.htmlDragan Jović trener Sarajeva?
Utorak, 09 Studeni 2010 17:40
SARAJEVO - Dragan Jović, doskorašnji trener Zrinjskog i jedan od najboljih stručnjaka na bh. sceni, najozbiljniji je kandidat da u proljetnom dijelu vodi tim Sarajeva.
Iako je Uprava bordo momčadi dala «bezrezervnu» podršku Mirzi Varešanoviću, naš izvor tvrdi kako se čeka revanš susreta Kupa na Pecari, kako bi se i službeno krenulo u potragu za novim trenerom.
Osim Jovića, kao nasljednik Mirze Varešanovića spominje se Husref Musemić, koji uživa veliko povjerenje bh. navijača. Ipak, Jović je u prednosti, jer ima simpatije najutjecajnijih članova Uprave FK Sarajevo. Varešanoviću su pojedinci iz kluba «sapunjali» dasku od prvog kola, tako da je živio od nedjelje do nedjelje. Aktualni trener bi mogao pomrsiti račune svojim «šefovima» ukoliko bi izborio prolaz u polufinale Kupa BiH.
JAVNO.ba
ami je napisao/la:ekii je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Za ove što "podržavaju" njanje i žele im sreću a ne navijaju za Torpedo. Neka se malo prisjete kako se Željo zamalo ugasio kada su nam uzeli igrače. Tada su nam nudili i fuzijuU prvu ligu smo se vratili 1953/54. Zbog njanja. U ratu smo isto tako bili pred gašenjem. 94/95 godine su nam nudili fuziju sa Đerzelezom. Tu se motali tipovi ala Mirsad Ćeman, Hamo Granov, Husein Mahmutović, Alija Delimustafić, Šaja i ekipa. I opet režim po nama dok su njihovi igrači avionom utekli iz Sarajeva. Neka se malo prisjete slavlja navijača Sarajeva kada je Leotar uzeo titulu. Nakon tri titule smo im takve komplekse nabili da su počeli otvoreno da navijaju za one anamo. Neka se malo prisjete njihovog slavlja kada smo tavorili više na dnu nego u sredini tabele 5 godina. Neka se prisjete kako su nam ujebali zadnji derbi na Koševu jer se njima nešto nije sviđalo pa su postupili po principu "poslije mene potop". Njima se nešto ne sviđa, sad neće niko moći da gleda utakmicu. A nama je to bila utakmica za titulu. Nisu ni prijenos dali. Neka se prisjete izjava Bljakića o nama i našj upravi i frenetičnog odobravanja navijača manjeg sarajevskog kluba.
Neka obrate pažnju na imena koja se prozivaju da su "opstruirala" Bljakića. Spominje se Dževad Bečirević-Načelnik opštine Centar. Iste one opštine koja im "oprašta" dugove i toleriše neplaćanje igranja na Koševu. Oni bi da igraju džaba na Koševu a da se Bečeriveć ništa ne pita. E pa ne može to tako. Politike se hvataš, od politike ćeš i da stradaš.
Koga da žalim i kome sreću da želim. Njima, jel![]()
Sve najgore komšijeUljepšali su mi mjesec. Također sad sam siguran. Političari su im se uvalili u klub, imaće žestok problem da ih se otresu
Neka, neka
¨ Umno poremecena osoba.Trebati pomoci pod hitno!
Kad ovo procitaju iz Listice mozda ga mobilišu!, njima uvjek treba ovakvih umno poremecenih osoba!
Koji si ti glup! Ocigledno da neznas sta je navijacko prepucavanje. Sutra navijaj za siroki mozda ti ubiju brata ili nekog bliskog, konju neodgojeni....nikad_izvini je napisao/la:Za ove što "podržavaju" njanje i žele im sreću a ne navijaju za Torpedo. Neka se malo prisjete kako se Željo zamalo ugasio kada su nam uzeli igrače. Tada su nam nudili i fuzijuU prvu ligu smo se vratili 1953/54. Zbog njanja. U ratu smo isto tako bili pred gašenjem. 94/95 godine su nam nudili fuziju sa Đerzelezom. Tu se motali tipovi ala Mirsad Ćeman, Hamo Granov, Husein Mahmutović, Alija Delimustafić, Šaja i ekipa. I opet režim po nama dok su njihovi igrači avionom utekli iz Sarajeva. Neka se malo prisjete slavlja navijača Sarajeva kada je Leotar uzeo titulu. Nakon tri titule smo im takve komplekse nabili da su počeli otvoreno da navijaju za one anamo. Neka se malo prisjete njihovog slavlja kada smo tavorili više na dnu nego u sredini tabele 5 godina. Neka se prisjete kako su nam ujebali zadnji derbi na Koševu jer se njima nešto nije sviđalo pa su postupili po principu "poslije mene potop". Njima se nešto ne sviđa, sad neće niko moći da gleda utakmicu. A nama je to bila utakmica za titulu. Nisu ni prijenos dali. Neka se prisjete izjava Bljakića o nama i našj upravi i frenetičnog odobravanja navijača manjeg sarajevskog kluba.
Neka obrate pažnju na imena koja se prozivaju da su "opstruirala" Bljakića. Spominje se Dževad Bečirević-Načelnik opštine Centar. Iste one opštine koja im "oprašta" dugove i toleriše neplaćanje igranja na Koševu. Oni bi da igraju džaba na Koševu a da se Bečeriveć ništa ne pita. E pa ne može to tako. Politike se hvataš, od politike ćeš i da stradaš.
Sve najgore komšijeUljepšali su mi mjesec. Također sad sam siguran. Političari su im se uvalili u klub, imaće žestok problem da ih se otresu
Neka, neka
Dugo sam se kopkao da li da odgovorim, ali kad neko nema razuma ni gram onda se samo po sebi nameće replika na brdo laži koji dotični širi o FK Sarajevu ili ti ga jedinom sportskom brendu u glavnom gradu.Normalno je da ste bili pred gašenjem 94/95 jer su u vašoj upravi sjedili danas presuđenji ratni zločinci.Normalno je sa ste bili pred gašenjem jer su vam navijače činili krvoloci sa Grbavice koji su se skrasili po Americi i Australiji.Normalno je da ste bili pred gašenjem jer ste vi ostatak starog režima koji nam je i doveo rat na ove prostore.I na kraju krajeva jel ima ijedan klub u BiH koji nas više bruka u Evropi od Željezničara?Nema!Pozdravi mi Alisu u zemlji štrumfova.nikad_izvini je napisao/la:Za ove što "podržavaju" njanje i žele im sreću a ne navijaju za Torpedo. Neka se malo prisjete kako se Željo zamalo ugasio kada su nam uzeli igrače. Tada su nam nudili i fuzijuU prvu ligu smo se vratili 1953/54. Zbog njanja. U ratu smo isto tako bili pred gašenjem. 94/95 godine su nam nudili fuziju sa Đerzelezom. Tu se motali tipovi ala Mirsad Ćeman, Hamo Granov, Husein Mahmutović, Alija Delimustafić, Šaja i ekipa. I opet režim po nama dok su njihovi igrači avionom utekli iz Sarajeva. Neka se malo prisjete slavlja navijača Sarajeva kada je Leotar uzeo titulu. Nakon tri titule smo im takve komplekse nabili da su počeli otvoreno da navijaju za one anamo. Neka se malo prisjete njihovog slavlja kada smo tavorili više na dnu nego u sredini tabele 5 godina. Neka se prisjete kako su nam ujebali zadnji derbi na Koševu jer se njima nešto nije sviđalo pa su postupili po principu "poslije mene potop". Njima se nešto ne sviđa, sad neće niko moći da gleda utakmicu. A nama je to bila utakmica za titulu. Nisu ni prijenos dali. Neka se prisjete izjava Bljakića o nama i našj upravi i frenetičnog odobravanja navijača manjeg sarajevskog kluba.
Neka, neka
Evo ja sam sa Grbavice trenutno, de mi dokazi da smo ovdje ugrozeni i da jos nesto, ne mozes ti meni zgaditi Zelju svojim sovinizmom prema Sarajevu toliko da i dalje ne bude on meni 2 klub po dragosti u PL!!nikad_izvini je napisao/la:Neću više na muku da vam prisjedam. Ima vremenaNapisao sam šta mislim, zašto to mislim i šta vam želim. Toliko od mene.
Mozda bi ti bolje bilo da si odsutio ispao bi u najmanju ruku pametni.Ko nam je bio u upravi a rati zlocinac je jel karadzic? Koji navijaci su krvoloci je Djilda? Kojeg rezima smo mi ostatak zeljeznickog? i boga ti ko je to doveo rat na ove prostore to mi je ono bas pitanje..Nasi uspjesi i nasi nesupjesi su nasi i ti ti takvi nemate nista s tim..FRANK RIBERY je napisao/la:
Dugo sam se kopkao da li da odgovorim, ali kad neko nema razuma ni gram onda se samo po sebi nameće replika na brdo laži koji dotični širi o FK Sarajevu ili ti ga jedinom sportskom brendu u glavnom gradu.Normalno je da ste bili pred gašenjem 94/95 jer su u vašoj upravi sjedili danas presuđenji ratni zločinci.Normalno je sa ste bili pred gašenjem jer su vam navijače činili krvoloci sa Grbavice koji su se skrasili po Americi i Australiji.Normalno je da ste bili pred gašenjem jer ste vi ostatak starog režima koji nam je i doveo rat na ove prostore.I na kraju krajeva jel ima ijedan klub u BiH koji nas više bruka u Evropi od Željezničara?Nema!Pozdravi mi Alisu u zemlji štrumfova.
Casper_kb je napisao/la:Evo ja sam sa Grbavice trenutno, de mi dokazi da smo ovdje ugrozeni i da jos nesto, ne mozes ti meni zgaditi Zelju svojim sovinizmom prema Sarajevu toliko da i dalje ne bude on meni 2 klub po dragosti u PL!!nikad_izvini je napisao/la:Neću više na muku da vam prisjedam. Ima vremenaNapisao sam šta mislim, zašto to mislim i šta vam želim. Toliko od mene.
Patriotizam prema svom klubu je super nestooo, ali sovinizam je vec nesto drugo i odvratno a to si ti.. ako treba mogu ti i napisati koja je razlika i sta je sovinizam a sta patriotizam, ako vec ne znas
Pozz
Ja koliko znam Karadžić je bio psiholog prije rata kod kojeg su igrači išli na redovne tretmane..Drugo, govorim o periodu 94/95.Pročitaj još jednom post i ne pravi se pametan.pile87 je napisao/la:Mozda bi ti bolje bilo da si odsutio ispao bi u najmanju ruku pametni.Ko nam je bio u upravi a rati zlocinac je jel karadzic? Koji navijaci su krvoloci je Djilda? Kojeg rezima smo mi ostatak zeljeznickog? i boga ti ko je to doveo rat na ove prostore to mi je ono bas pitanje..Nasi uspjesi i nasi nesupjesi su nasi i ti ti takvi nemate nista s tim..FRANK RIBERY je napisao/la:
Dugo sam se kopkao da li da odgovorim, ali kad neko nema razuma ni gram onda se samo po sebi nameće replika na brdo laži koji dotični širi o FK Sarajevu ili ti ga jedinom sportskom brendu u glavnom gradu.Normalno je da ste bili pred gašenjem 94/95 jer su u vašoj upravi sjedili danas presuđenji ratni zločinci.Normalno je sa ste bili pred gašenjem jer su vam navijače činili krvoloci sa Grbavice koji su se skrasili po Americi i Australiji.Normalno je da ste bili pred gašenjem jer ste vi ostatak starog režima koji nam je i doveo rat na ove prostore.I na kraju krajeva jel ima ijedan klub u BiH koji nas više bruka u Evropi od Željezničara?Nema!Pozdravi mi Alisu u zemlji štrumfova.
MA PUSTI PILE UDBAŠE !pile87 je napisao/la:Mozda bi ti bolje bilo da si odsutio ispao bi u najmanju ruku pametni.Ko nam je bio u upravi a rati zlocinac je jel karadzic? Koji navijaci su krvoloci je Djilda? Kojeg rezima smo mi ostatak zeljeznickog? i boga ti ko je to doveo rat na ove prostore to mi je ono bas pitanje..Nasi uspjesi i nasi nesupjesi su nasi i ti ti takvi nemate nista s tim..FRANK RIBERY je napisao/la:
ja samo znam na jednog ratnog zlocinca koji je, gle cuda, radio u fk sarajevu a ne u zelji...FRANK RIBERY je napisao/la:Normalno je da ste bili pred gašenjem 94/95 jer su u vašoj upravi sjedili danas presuđenji ratni zločinci.Normalno je sa ste bili pred gašenjem jer su vam navijače činili krvoloci sa Grbavice koji su se skrasili po Americi i Australiji.
na ovo se moram slatko nasmijati...FRANK RIBERY je napisao/la:Normalno je da ste bili pred gašenjem jer ste vi ostatak starog režima koji nam je i doveo rat na ove prostore.
ima, sarajevoFRANK RIBERY je napisao/la:I na kraju krajeva jel ima ijedan klub u BiH koji nas više bruka u Evropi od Željezničara?
ti mali papane nisi vidio sarajeva dok rat nije poceo to ej evidentno po kolicini neznanja koju prosipas ovdje1921 ! je napisao/la:MA PUSTI PILE UDBAŠE !pile87 je napisao/la:Mozda bi ti bolje bilo da si odsutio ispao bi u najmanju ruku pametni.Ko nam je bio u upravi a rati zlocinac je jel karadzic? Koji navijaci su krvoloci je Djilda? Kojeg rezima smo mi ostatak zeljeznickog? i boga ti ko je to doveo rat na ove prostore to mi je ono bas pitanje..Nasi uspjesi i nasi nesupjesi su nasi i ti ti takvi nemate nista s tim..FRANK RIBERY je napisao/la:
Sad znas da neznas a i to je napredak, kritikujes nekog a sam pises gluposti karadzic je bio u fk sarajevu, drugo daj da cujem odgovore tvoje i daj ko je gdje bio 95 ko je ratni zlocinac bio kod nas u upravi ????pile87 je napisao/la:Ja koliko znam Karadžić je bio psiholog prije rata kod kojeg su igrači išli na redovne tretmane..Drugo, govorim o periodu 94/95.Pročitaj još jednom post i ne pravi se pametan.FRANK RIBERY je napisao/la:
Mozda bi ti bolje bilo da si odsutio ispao bi u najmanju ruku pametni.Ko nam je bio u upravi a rati zlocinac je jel karadzic? Koji navijaci su krvoloci je Djilda? Kojeg rezima smo mi ostatak zeljeznickog? i boga ti ko je to doveo rat na ove prostore to mi je ono bas pitanje..Nasi uspjesi i nasi nesupjesi su nasi i ti ti takvi nemate nista s tim..
ljutinar je napisao/la:Kad budemo dogovorali sa upravom,federalnim mupom i inima...ciao djecaciBernardBarnjak je napisao/la:HZ su bile u Širokom sada u nedjelju. Kada su skipari bili u Sa ne sjecam se. A Boga pitaj kada ce doci ako ikad dodju...
Joj Ribery nemoj molim te pisat gluposti, ja sam Hordas al ovo o Karadjicu je smijesno, taj isti Karadjic je bio kod NAS u klubu.. tako nemoj o tome bolje za nas heheFRANK RIBERY je napisao/la:Ja koliko znam Karadžić je bio psiholog prije rata kod kojeg su igrači išli na redovne tretmane..Drugo, govorim o periodu 94/95.Pročitaj još jednom post i ne pravi se pametan.pile87 je napisao/la:Mozda bi ti bolje bilo da si odsutio ispao bi u najmanju ruku pametni.Ko nam je bio u upravi a rati zlocinac je jel karadzic? Koji navijaci su krvoloci je Djilda? Kojeg rezima smo mi ostatak zeljeznickog? i boga ti ko je to doveo rat na ove prostore to mi je ono bas pitanje..Nasi uspjesi i nasi nesupjesi su nasi i ti ti takvi nemate nista s tim..FRANK RIBERY je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 40 gostiju.