Edo_77 je napisao/la:Sve to stoji. Do sada nisam kritikovao Dzeku. Cekao sam da se zavrsi sezona i da sve sumiramo.
Dzeko vise nije onaj sto je bio. Nemoze nikoga da predje. Jedan na jedan nije mogao ni Albance. Nema te brzine. Mozemo nagadjati koliko hocemo al ja se nemogu oteti dojmu da su nocni izlasci i zajebancije kostale Dzekine forme.
Na okupljanje repke je dosao tek u nedelju a mogao u ponedeljak, on i Spahic su smrdili na alkohol, ovo svi znaju u repki i strucnom stabu al jos uvijek se suti, zna i jedan novinar al je placen da zasada suti.
Vidjan po Dubrovniku sa Spahicem i prije ove tekmke i ostalih. Svako okupljanje repke je zajedno sa Spahicem. Svako okupljanje repke se koristilo za izlaske!
Pogledajte DZekin ucinak prosle kvale, 2 strijalc kvalifikacija i ove kvale.
Treba raditi, trenirati, Dzeko se previse poceo zajebavati. Dali je para udarila u glavu takodje, neznamo. Najbolje bi bilo da se ozeni, jer bi mozda tako postao veci profesionalac. Sa Spahicem koji nikada nije imao ambicije nece daleko dogurati.
Hajd me sad napadajte!

Nema se sta napadati kada je tako.
Jesu li izlazili tokom priprema? Jesu. Jeli to rade disciplinovane ekipe? Ne.
Jesu li mahmurni bili tokom treninga. Jesu, kako i ne nakon toliko neprospavanih noci i konzumiranja alkohola.
Jeli im udarila slava u glavu? Da i Ne. Neki od njih se osjecaju da su zasluzili izlaske i tokom priprema jer su dosta napredovali u kratkom periodu i da nema potrebe za rad da se bude jos bolji, jer su svakako sada u vrhu.
Problem: cim prestanes ozbiljno trenirati, nisi ni blizu onoga sto mozes biti.
Kod Dzeke se to vise vidi nego kod Spahica. Mada su obojica u nekim duelima izgledali lose skroz. Spahic je radi toga i pocrvenio.
Dzeko je ranije izgledao sa loptom jako siguran, a ista mu je bila jako tesko oduzeta. Sada su Albanci za njega bili Vidic-Ferdinand. Jako je to tuzno ali nazalost istinito. Takoder su mu napadi na protivnicki gol bili dosta opasniji nego sto to sada izgleda.
Medutim, nebih se usudio reci sta ce biti sledece sezone, jer nisam u stanju prognozirati intenzitet Dzekinog treninga i priprema sa Man City, mada je tendicija losa.
Sto se tice Reala, od toga bar po meni nema nista dok je ponuda 20 mil funti. Nemoze se igrac sa ugovorom na 4,5 godine kupiti uz takvu odstetu ako je samo pola godine ranije kupljen i za vece pare.