emir79 je napisao/la:
Kaze vrli autor, kako Pape pored Lulica i Salihovica , stavlja Kolasinca na lijevog beka  

Je li potreban komentar na ovo , ovome jadu od autora?
Prvo je ,sto tip nije ni gledao utakmicu, a vec je sklepao tekst, jer da je gledao, nebi ni za zivu glavu spominjao Lulica i Salihovica. Jedan zbog povrede u Rimu, a drugi povrijedio se na pripremama.Drugo, da se razumije u fudbal, skontao bi da su do sad i Salihovic, kao i Lulic prinudna rjesenja bila na lijevom beku, jer po vokaciji niti jedan od njih nije bek.
Zatim, dalje pise kako se toboze plasi, da BIH ne zavrsi kao Sjeverna Koreja. (on se plasi, hejjjj, brine se covjek za BIH) i sve to zbog poraza od Argentine. Pa kako li onda brine za svoju Kroaciju, koju guzi i sisa i golisa. Koju u po Zagreba odere pisljiva Skotska. Sta reci nakon na guzove dobijenog baraza protiv anonimusa sa Islanda, cemu se nada Hrvatskoj, hoce li ona proci kao  Sjeverna Koreja?

Po meni je tvoj tekst daleko glupli od navedenog, ali eto.
Autor teksta uopste nije morao da gleda utakmicu, da bi zakljucio da su Salihovic/Lulic konkurencija Kolasincu na poziciji ljevog beka, iz razloga sto je sam Safet rekao, da ce Kolasinac na ljevi bek. A autor teksta misli da je Kolasinac korisniji na poziciji DMF-a, jer na poziciji ljevog beka imamo Salihovica/Lulica. Sta je tu nejasno? Valjda covijek ima pravo da iznese svoje misljenje koje je suprotno tvojem a da ga ti ne castis tvojim izrazima. Razmisli malo prije nego sto sam lupetas. 
BiH nije nikakva sila i od 14 utakmica protiv jakih selekcija, mi smo pod Safetom pobjedili cak jednu. Grijesilo se na nekoliko frontova, a te greske se ponavljaju, ne jednom, ne dvaput, ne triput, nego stalno iznova. Ja sam misljenja da smo mi protiv Argentine prosli izuzetno srecno, moglo je biti gore nego Portugal, ali vile su nas pronosale pofino. Ako ponovimo utakmicu tako na SP-u uz onakve greske u formaciji i taktici, ne gine nam potop, sta tebi tu nije jasno, ja ne znam.
Ima Mozambik pravo u zadnjem postu, ovde su ljudi pod opijumom Safetovim, koji im ne da jednom realno sagledati stvari.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.