FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I Edis i Emir, i Dino i Edin, nek svi odu iz kluba za dobrobit sviju 

Vidim kanarinac brat online de nam skrpi koju o Ameru 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa valja li to takoDenchiNL je napisao/la:i da se Reuf makne iz kuhinje![]()
![]()

Nemoj me **** ja kad skontam da igrac poput Bekica igra za moje Sarajevo ja se sav unervozim.Besic je napisao/la:Vidim kanarinac brat online de nam skrpi koju o Ameru
Samo Sarajevo
Jedinu osobu koja je valjala u klubu, oni otjerase 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jadna djevojka, sigurno se osjeca iskoristenomEvander je napisao/la:Jedinu osobu koja je valjala u klubu, oni otjerase

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
I nije Reuf nego RagibReufHerco je napisao/la:Pa valja li to takoDenchiNL je napisao/la:i da se Reuf makne iz kuhinje![]()
![]()
![]()

Ekrem **** ga životzagorski je napisao/la:I nije Reuf nego RagibReufHerco je napisao/la:Pa valja li to takoDenchiNL je napisao/la:i da se Reuf makne iz kuhinje![]()
![]()
![]()
4.10.2009.
Hhahaahha
Jest Ekrem je

Jest Ekrem je

Radovca treba prodati. Ne radi Sarajeva, nego radi njega samog. Može napredovati i biti dobar igrač, ali u našoj ligi ne.
I onda vanvremenski brat RN87Re:Njega i okica utopiti za koliko god,po sto milja eura za obojicu i s tim parama dovesti pojacanja

Okica jedino mozda da utopimo u vodi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
vidim vecina je zadovoljna Tanom
pa on drzi ovu upravu na celu kluba ne mi

Jel problem rec pogresnog smo covjeka doveli ( Jesica ) ... cuj nesretne okolnosti ..... GRESKE ! makar ih priznajte ....
I SEREM SE NA AVAZ ! Fuj ....

I SEREM SE NA AVAZ ! Fuj ....

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
AVATAR!!DBR1987 je napisao/la:Jel problem rec pogresnog smo covjeka doveli ( Jesica ) ... cuj nesretne okolnosti ..... GRESKE ! makar ih priznajte ....
I SEREM SE NA AVAZ ! Fuj ....![]()
![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
DenchiNL je napisao/la:mlatite praznu slamu , već stoji zakazana reorganizacija uprave kluba od strane vlasnika...nećete valjda mjesec dana dolaziti da pišete isto svaki dan do tog datuma...???!!!SiouxLukavac je napisao/la:Emire, Dino, odlazite!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hvala ovo mi je prvijoker90 je napisao/la:AVATAR!!DBR1987 je napisao/la:Jel problem rec pogresnog smo covjeka doveli ( Jesica ) ... cuj nesretne okolnosti ..... GRESKE ! makar ih priznajte ....
I SEREM SE NA AVAZ ! Fuj ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Kaže mi rukfas da od odlaska ovih naših uhljupa nema ništa,da imaju podršku ljudi bliskih Tanu,da će se samo napraviti mala reorganizacija odnosno radna grupa i to je to XD
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Iskreno, nista drugo nisam niti ocekivao.adem993 je napisao/la:Kaže mi rukfas da od odlaska ovih naših uhljupa nema ništa,da imaju podršku ljudi bliskih Tanu,da će se samo napraviti mala reorganizacija odnosno radna grupa i to je to XD
Manj, vise svi smo svijesni da od odlaska Dine i ekipe nema nista. Mogu navijaci zeliti sta hoce, ali ne pitaju se nista.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Oni da imaju trunku stida sami bi otisli. Ovako ce sljedece sezone biti 1000 navijaca na utakmici.
A neka i bude bar ce se cut svaka psovka .
A neka i bude bar ce se cut svaka psovka .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vidjoh vcrs Hurtica sjedi u Evropi sa calom i jos je neko bio,bio sam u žurbi nisam upratio ko je treći za stolom
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Spremanje za novu sezonu i odbranu 4. mjesta. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: budzak, Komercijala19 i 47 gostiju.