ti si neki ultra glup lik?ika94 je napisao/la:hahahahhaha.... nemorate ni gledat zna se kako ce zavrsit i tko ce proc dalje!! siroki <3 <3
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za zivot cijeli!
Dobar tekst...svaka cast ovom novinaru.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
skontali da nemaju sta trazit na pecari,laganini prolaz sirokog!ika94 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46348.htm ahahahhahaahahahahhahahahahhahahahahahahahahahhahaha... necete doc!!!!!!! siroki <3 <3
-
- Kontakt:
Kako bi samo volio da ih ubijete sutra. Kao sto taj novinar (svaka mu cast) rece oni su šampioni u ligi ograničenih umova. Njih ima 10 hiljada. Pa Manijaka a i Hordi ima vise na pojedinim utakmicama. Neznam sta ce njima kup ili titula kad ih nemaju s kim proslaviti. Kako ces ti seljacima objasnit kako treba da se bodri klub? SRETNO SUTRA SARAJEVO!
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- _karabaja_
- Kontakt:
Skontali ljudi da je bolje cuvati svoju glavu nego petljati se sa primitivcima koji su zaostali nekoliko stoljeca ili ti ga vijekova (cast izuzecima). Bili su prosle sezone i svi smo vidjeli sta se desilo, dosli su ponovo jer vole svoj klub i imaju muda a vi ste ponovo pokazali svoje pravo lice. Niste ni svjesni kakvu negativnu energiju stvarate prema sebi. Zato vas nema na utakmicama u Sarajevu, a posle ovoga sto se sada ucinili nece vas biti ni u Tuzli, Mostaru (osim kada igrate s Zrinjskim), Zenici, Banja Luci, Bihacu, Gradačcu...jer lako je biti primitivac u primitivnoj sredini dok te ljudi u vecoj i kulturnijoj sredini na sve nacine omalozavaju. A ti se stidi svoje ideologije jer si na temi Listice rekao sta i hrvati (pravi hrvati iz Hrvatske) misle o vama (kako sam kazes zovu te UstasaImp je napisao/la:skontali da nemaju sta trazit na pecari,laganini prolaz sirokog!ika94 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46348.htm ahahahhahaahahahahhahahahahhahahahahahahahahahhahaha... necete doc!!!!!!! siroki <3 <3

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
-
- Kontakt:
Picicu maleni vi niste ni jednom dosli u Sarajevo a imali ste 2 puta protiv nas pa Zeljo,pa Slavija a nemate muda to vec znamo cemernici!ika94 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46348.htm ahahahhahaahahahahhahahahahhahahahahahahahahahhahaha... necete doc!!!!!!! siroki <3 <3
Svaka cast, dok god ima takvih navijaca Zeljeznicara i dalje ce mi Zeljo biti 2 najdrazi klub u PL...plava_pruga je napisao/la:Kako bi samo volio da ih ubijete sutra. Kao sto taj novinar (svaka mu cast) rece oni su šampioni u ligi ograničenih umova. Njih ima 10 hiljada. Pa Manijaka a i Hordi ima vise na pojedinim utakmicama. Neznam sta ce njima kup ili titula kad ih nemaju s kim proslaviti. Kako ces ti seljacima objasnit kako treba da se bodri klub? SRETNO SUTRA SARAJEVO!
Samo zajedno mozemo SVE...
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
Pitići da Bog da vi fasovali od Želje u finalu kupa negdje u maju 2011!
Sutra sretno, šupci su se izvukli za sad bez kazne, naplatite im vi.
ti zaboravljaš da su Borcu htjeli dati bodove da mi ne budemo šampioni, što se mene tiče mogu se i ugasiti boli me... dabogda zijanili sutra od ŠB 5-0drug je napisao/la:Pitići da Bog da vi fasovali od Želje u finalu kupa negdje u maju 2011!

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Bez navijača, bez uprave, samo igrači i stručni štab sutra na Pecari. Vaši domaćini su sigurno već upisali prolaz dalje, i to bi mogla biti vaša šansa. Nadam se da ćete je i iskoristiti.
Sretno Saraj'vo

Sretno Saraj'vo

nema revanšizmamuXmania je napisao/la:ti zaboravljaš da su Borcu htjeli dati bodove da mi ne budemo šampioni, što se mene tiče mogu se i ugasiti boli me... dabogda zijanili sutra od ŠB 5-0drug je napisao/la:Pitići da Bog da vi fasovali od Želje u finalu kupa negdje u maju 2011!

Lijepo je biti Manijak!!!
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg
Pametnom dosta da se vec jednom shvati zasto navijaci nece ici u Vatikan, drugi tekst je vrlo jasan !
Pametnom dosta da se vec jednom shvati zasto navijaci nece ici u Vatikan, drugi tekst je vrlo jasan !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Stvarno ne znam sta se smiju i komentiraju Listicani za Sarajlije i to sto oni nece docii,sta trebaju doci i da prolaze torturu ko da su nacisti a vama dopustat zastave onakvo navijanje.....a najjjjveci razlog ,,samo mi vi jednom navedite kad ste vi dolazili u Seher Sarajevooo ,,nebitno protiv koga igraliiiii.,,,,Listicani jadni steeee
Podrska za sve Horde ,Manijake ,Robijase (I sve ostale)te Normalne navijace nase Jedene BOSNE I HERCEGOVINE IZ TRAVNIKA ...
Podrska za sve Horde ,Manijake ,Robijase (I sve ostale)te Normalne navijace nase Jedene BOSNE I HERCEGOVINE IZ TRAVNIKA ...
Preskočio si par stvari, pa da te podsjetim:ami je napisao/la:Jebote ja sam ljubomoran na Zelju u cijeloj drzavi BiH ne cvjetaju ruze ni u jednom segmentu zivota (politickom ,finansiskom)itd, samo je kod naseg Zelje med i mlijeko.Uprava im postena dijele redovne plate, regres svake godine, za djecu igraca novogodisnje paketice
.Amar trener emotivac -folonter ,radi za ljubav prema voljenom klubu, još nije naplatio 60 hiljada maraka od kluba koje potrazuje preko suda,ali ne zuri mu se polako isplatice Zeljo to vec nekako ,izdrzace Amar
.Zujo Predsjednik postenjacina ,covjek koji je postavljanjem na funkciju prvog covjeka Zeljeznicara ugasio sopstvenu firmu koja se bavila preprodajom lijekova,a reg.novu tekstilnu firmu,koja se bavi prodajom majica navijacima Zelje sa cuvenim natpisom "Kup je nas",a da se utakmica nije ni odigrala
.Normalno za dobrobit kluba on Zujo je to naplatio 10 km
,ma nije on kao kolega mu Blekic lopov da uzima samo 3 km
ipak je to Zeljo,a kako se blizi kraj kupa BiH za ovu god,a Branitelj je vec izbacen
poćeo je vec pripremati materijal za svoje biznis navijace
,stim da se derbi nije odigrao i da su Amaru volonteru i postenjacini Zuji pare planirane od derbija odleprsale lopovu Blekicu
i f.k Sarajevu za ovu god.majice ce biti i skuplje zavisno od toga dokle doguramo do kupa
.!
Željo - aktuelni prvak BiH, finalista kupa, trenutno drugi na tabeli, ušao u polufinale kupa ove godine, izuzetno dobar raspored na proljeće,dobri odnosi unutar kluba, veliko povjerenje navijača, prije svega u Amara Osima...i ja bih bio ljubomoran da sam na tvom mjestu

Jedno je mahalska drugo su djela, kol'ko se sjecam 3-0 zato mojne ovogamuXmania je napisao/la:ti zaboravljaš da su Borcu htjeli dati bodove da mi ne budemo šampioni, što se mene tiče mogu se i ugasiti boli me... dabogda zijanili sutra od ŠB 5-0drug je napisao/la:Pitići da Bog da vi fasovali od Želje u finalu kupa negdje u maju 2011!

navijas za fasiste, haj dobro

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
- nikad_izvini
- Kontakt:
Za ove što "podržavaju" njanje i žele im sreću a ne navijaju za Torpedo. Neka se malo prisjete kako se Željo zamalo ugasio kada su nam uzeli igrače. Tada su nam nudili i fuziju
U prvu ligu smo se vratili 1953/54. Zbog njanja. U ratu smo isto tako bili pred gašenjem. 94/95 godine su nam nudili fuziju sa Đerzelezom. Tu se motali tipovi ala Mirsad Ćeman, Hamo Granov, Husein Mahmutović, Alija Delimustafić, Šaja i ekipa. I opet režim po nama dok su njihovi igrači avionom utekli iz Sarajeva. Neka se malo prisjete slavlja navijača Sarajeva kada je Leotar uzeo titulu. Nakon tri titule smo im takve komplekse nabili da su počeli otvoreno da navijaju za one anamo. Neka se malo prisjete njihovog slavlja kada smo tavorili više na dnu nego u sredini tabele 5 godina. Neka se prisjete kako su nam ujebali zadnji derbi na Koševu jer se njima nešto nije sviđalo pa su postupili po principu "poslije mene potop". Njima se nešto ne sviđa, sad neće niko moći da gleda utakmicu. A nama je to bila utakmica za titulu. Nisu ni prijenos dali. Neka se prisjete izjava Bljakića o nama i našj upravi i frenetičnog odobravanja navijača manjeg sarajevskog kluba.
Neka obrate pažnju na imena koja se prozivaju da su "opstruirala" Bljakića. Spominje se Dževad Bečirević-Načelnik opštine Centar. Iste one opštine koja im "oprašta" dugove i toleriše neplaćanje igranja na Koševu. Oni bi da igraju džaba na Koševu a da se Bečeriveć ništa ne pita. E pa ne može to tako. Politike se hvataš, od politike ćeš i da stradaš.
Koga da žalim i kome sreću da želim. Njima, jel
Sve najgore komšije
Uljepšali su mi mjesec. Također sad sam siguran. Političari su im se uvalili u klub, imaće žestok problem da ih se otresu
Neka, neka 

Neka obrate pažnju na imena koja se prozivaju da su "opstruirala" Bljakića. Spominje se Dževad Bečirević-Načelnik opštine Centar. Iste one opštine koja im "oprašta" dugove i toleriše neplaćanje igranja na Koševu. Oni bi da igraju džaba na Koševu a da se Bečeriveć ništa ne pita. E pa ne može to tako. Politike se hvataš, od politike ćeš i da stradaš.
Koga da žalim i kome sreću da želim. Njima, jel

Sve najgore komšije

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
E moj zagore vidis li sto ti dodju navijaci Zelje i pisu ovdje jer vas brod tone a vasi navijaci pisu o Zelji kao lakse im je tako.Postovani kolega Amaru je isplacn dio duga u prosloj godini uz platu negdje oko 20 000.Ako te jos nesto interesuje oko Zelje ili Zuje i njegovog biznisa samo pitaj.Hvalachanchi je napisao/la:Preskočio si par stvari, pa da te podsjetim:ami je napisao/la:Jebote ja sam ljubomoran na Zelju u cijeloj drzavi BiH ne cvjetaju ruze ni u jednom segmentu zivota (politickom ,finansiskom)itd, samo je kod naseg Zelje med i mlijeko.Uprava im postena dijele redovne plate, regres svake godine, za djecu igraca novogodisnje paketice
.Amar trener emotivac -folonter ,radi za ljubav prema voljenom klubu, još nije naplatio 60 hiljada maraka od kluba koje potrazuje preko suda,ali ne zuri mu se polako isplatice Zeljo to vec nekako ,izdrzace Amar
.Zujo Predsjednik postenjacina ,covjek koji je postavljanjem na funkciju prvog covjeka Zeljeznicara ugasio sopstvenu firmu koja se bavila preprodajom lijekova,a reg.novu tekstilnu firmu,koja se bavi prodajom majica navijacima Zelje sa cuvenim natpisom "Kup je nas",a da se utakmica nije ni odigrala
.Normalno za dobrobit kluba on Zujo je to naplatio 10 km
,ma nije on kao kolega mu Blekic lopov da uzima samo 3 km
ipak je to Zeljo,a kako se blizi kraj kupa BiH za ovu god,a Branitelj je vec izbacen
poćeo je vec pripremati materijal za svoje biznis navijace
,stim da se derbi nije odigrao i da su Amaru volonteru i postenjacini Zuji pare planirane od derbija odleprsale lopovu Blekicu
i f.k Sarajevu za ovu god.majice ce biti i skuplje zavisno od toga dokle doguramo do kupa
.!
Željo - aktuelni prvak BiH, finalista kupa, trenutno drugi na tabeli, ušao u polufinale kupa ove godine, izuzetno dobar raspored na proljeće,dobri odnosi unutar kluba, veliko povjerenje navijača, prije svega u Amara Osima...i ja bih bio ljubomoran da sam na tvom mjestu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jesi li ti iz Sarajeva?nikad_izvini je napisao/la:Za ove što "podržavaju" njanje i žele im sreću a ne navijaju za Torpedo. Neka se malo prisjete kako se Željo zamalo ugasio kada su nam uzeli igrače. Tada su nam nudili i fuzijuU prvu ligu smo se vratili 1953/54. Zbog njanja. U ratu smo isto tako bili pred gašenjem. 94/95 godine su nam nudili fuziju sa Đerzelezom. Tu se motali tipovi ala Mirsad Ćeman, Hamo Granov, Husein Mahmutović, Alija Delimustafić, Šaja i ekipa. I opet režim po nama dok su njihovi igrači avionom utekli iz Sarajeva. Neka se malo prisjete slavlja navijača Sarajeva kada je Leotar uzeo titulu. Nakon tri titule smo im takve komplekse nabili da su počeli otvoreno da navijaju za one anamo. Neka se malo prisjete njihovog slavlja kada smo tavorili više na dnu nego u sredini tabele 5 godina. Neka se prisjete kako su nam ujebali zadnji derbi na Koševu jer se njima nešto nije sviđalo pa su postupili po principu "poslije mene potop". Njima se nešto ne sviđa, sad neće niko moći da gleda utakmicu. A nama je to bila utakmica za titulu. Nisu ni prijenos dali. Neka se prisjete izjava Bljakića o nama i našj upravi i frenetičnog odobravanja navijača manjeg sarajevskog kluba.
Koga da žalim i kome sreću da želim. Njima, jel![]()
Sve najgore komšijeUljepšali su mi mjesec. Također sad sam siguran. Političari su im se uvalili u klub, imaće žestok problem da ih se otresu
Neka, neka
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
- _karabaja_
- Kontakt:
Sve to stoji, ali opet imaju moje simpatije. I oni bi vama sigurno isto zeljeli (mozda bi bilo izuzetaka) da se vama desila ova situacija kao njima sa Sirokim, a moglo je se vrlo lako desiti i vama i bilo kome drugom.nikad_izvini je napisao/la:Za ove što "podržavaju" njanje i žele im sreću a ne navijaju za Torpedo. Neka se malo prisjete kako se Željo zamalo ugasio kada su nam uzeli igrače. Tada su nam nudili i fuzijuU prvu ligu smo se vratili 1953/54. Zbog njanja. U ratu smo isto tako bili pred gašenjem. 94/95 godine su nam nudili fuziju sa Đerzelezom. Tu se motali tipovi ala Mirsad Ćeman, Hamo Granov, Husein Mahmutović, Alija Delimustafić, Šaja i ekipa. I opet režim po nama dok su njihovi igrači avionom utekli iz Sarajeva. Neka se malo prisjete slavlja navijača Sarajeva kada je Leotar uzeo titulu. Nakon tri titule smo im takve komplekse nabili da su počeli otvoreno da navijaju za one anamo. Neka se malo prisjete njihovog slavlja kada smo tavorili više na dnu nego u sredini tabele 5 godina. Neka se prisjete kako su nam ujebali zadnji derbi na Koševu jer se njima nešto nije sviđalo pa su postupili po principu "poslije mene potop". Njima se nešto ne sviđa, sad neće niko moći da gleda utakmicu. A nama je to bila utakmica za titulu. Nisu ni prijenos dali. Neka se prisjete izjava Bljakića o nama i našj upravi i frenetičnog odobravanja navijača manjeg sarajevskog kluba.
Sve najgore komšijeUljepšali su mi mjesec. Također sad sam siguran. Političari su im se uvalili u klub, imaće žestok problem da ih se otresu
Neka, neka
Ipak to je napad na tvoj grad ako si iz Sarajeva, a i da nisi to je nas glavni grad.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
ekii je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Za ove što "podržavaju" njanje i žele im sreću a ne navijaju za Torpedo. Neka se malo prisjete kako se Željo zamalo ugasio kada su nam uzeli igrače. Tada su nam nudili i fuzijuU prvu ligu smo se vratili 1953/54. Zbog njanja. U ratu smo isto tako bili pred gašenjem. 94/95 godine su nam nudili fuziju sa Đerzelezom. Tu se motali tipovi ala Mirsad Ćeman, Hamo Granov, Husein Mahmutović, Alija Delimustafić, Šaja i ekipa. I opet režim po nama dok su njihovi igrači avionom utekli iz Sarajeva. Neka se malo prisjete slavlja navijača Sarajeva kada je Leotar uzeo titulu. Nakon tri titule smo im takve komplekse nabili da su počeli otvoreno da navijaju za one anamo. Neka se malo prisjete njihovog slavlja kada smo tavorili više na dnu nego u sredini tabele 5 godina. Neka se prisjete kako su nam ujebali zadnji derbi na Koševu jer se njima nešto nije sviđalo pa su postupili po principu "poslije mene potop". Njima se nešto ne sviđa, sad neće niko moći da gleda utakmicu. A nama je to bila utakmica za titulu. Nisu ni prijenos dali. Neka se prisjete izjava Bljakića o nama i našj upravi i frenetičnog odobravanja navijača manjeg sarajevskog kluba.
Neka, neka
¨ Umno poremecena osoba.Trebati pomoci pod hitno!
Kad ovo procitaju iz Listice mozda ga mobilišu!, njima uvjek treba ovakvih umno poremecenih osoba!