U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Jao patetike "najgora ekipa prosla dalje". Jest' prosli su dalje nakon sto su nas pobjedili.
Gledao sam Irsku protiv Njemacke i stvarno su losi, takticki, tehnicki i fizicki. Ali su nas i takvi pobjedili, nema se tu sta diskutovati, teren je sve pokazao moj Sakibe.
Gledao sam Irsku protiv Njemacke i stvarno su losi, takticki, tehnicki i fizicki. Ali su nas i takvi pobjedili, nema se tu sta diskutovati, teren je sve pokazao moj Sakibe.
Ma mi, Srbija i Irska smo tu u par deka što bi se reklo, Srbi su nadigrali Irce, Irci nas, mi smo nadigrali Srbiju, na kraju Irska s(p)retno prošla i to je to.
Ovakve stvari su normalne za dječake od 17 godina, puno oscilacija, tri različita meča u samo par dana. Sad je prošla Irska, nekad ćemo aBd proći mi i to je to, ipak ne treba zaboraviti da smo došli na ovo Europsko zahvaljujući nekim kombinacijama i srećom.
Najbitniji je kontinuitet nastupanja na ovim prvenstvima, da se momcima još od mlađih kategorija usadi taj mentalitet "plasiranja na veliko takmičenje", a sve iznad toga je za nas premija, u bilo kojoj kategoriji.
Ovakve stvari su normalne za dječake od 17 godina, puno oscilacija, tri različita meča u samo par dana. Sad je prošla Irska, nekad ćemo aBd proći mi i to je to, ipak ne treba zaboraviti da smo došli na ovo Europsko zahvaljujući nekim kombinacijama i srećom.
Najbitniji je kontinuitet nastupanja na ovim prvenstvima, da se momcima još od mlađih kategorija usadi taj mentalitet "plasiranja na veliko takmičenje", a sve iznad toga je za nas premija, u bilo kojoj kategoriji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cartman je napisao/la:Nivo inteligencije njihovih medija je kao i uvijek na nevjerovatno visokom nivou.kovacic je napisao/la:Srbi su u svojim medijima uvjereni da su prošli

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Problem je sto mi mislimo da ako smo tehnicki jaci od nekoga to znaci i da smo bolji od njih generalno. A tehnika je samo jedan dio fudbalske igre. Taktika, mentalitet i fizicka sprema nas redovno yebe.sekretar je napisao/la:Zipa ovo, Irska nas mlatnula,ali eto nezasluzeno su prosli dalje, trebali bi mi. Eto Irska pusila 7-0 od Njemacke,a mi 5-0. Ne bi rekao mi dobili te Njemce. Irska je nas dobila u medjusobnom i to je jedino bitno. Vise bi nezasluzeno bilo da smo mi prosli,a Irska ispala u ovom slucaju. Ipak je Irska nas tukla,a ne mi njih. Pojedince molim da ne lupetaju bezveze o nekim kao nezasluzenim kombinacijama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Slazem se. Tehnicki smo bili jaci i od Irske u barazu u seniorskoj konkurenciji,pa opet isto labud.Cartman je napisao/la:Problem je sto mi mislimo da ako smo tehnicki jaci od nekoga to znaci i da smo bolji od njih generalno. A tehnika je samo jedan dio fudbalske igre. Taktika, mentalitet i fizicka sprema nas redovno yebe.sekretar je napisao/la:Zipa ovo, Irska nas mlatnula,ali eto nezasluzeno su prosli dalje, trebali bi mi. Eto Irska pusila 7-0 od Njemacke,a mi 5-0. Ne bi rekao mi dobili te Njemce. Irska je nas dobila u medjusobnom i to je jedino bitno. Vise bi nezasluzeno bilo da smo mi prosli,a Irska ispala u ovom slucaju. Ipak je Irska nas tukla,a ne mi njih. Pojedince molim da ne lupetaju bezveze o nekim kao nezasluzenim kombinacijama.

Da srpski mediji ne znaju..SPORT
SERVISI
ŠOK: Kadeti ispali golom u poslednjem minutu!
Autor: ****
24
Neočekivan rasplet po selekciju koju vodi Perica Ognjenović.
Fudbal | 10.05.2017. | 13:46 > 13:56
Perica Ognjenović
Izvor:MN Press
Kadetska reprezentacija Srbije nije se plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Hrvatskoj. Iako se očekivalo da "orlići" neće imati većih problema da prođu kroz grupu, posebno posle startne pobede nad Republikom Irskom (1:0), usledio je šokantan rasplet situacije...
Golom Armina Imamovića u poslednjem minutu, Bosna i Hercegovina je savladala Srbiju 1:0 i omogućila Republici Irskoj da se uprkos debaklu protiv Nemačke (0:7) plasira u narednu fazu.
Nemci će dalje kao provplasirani sa maksimalnih devet bodova i fantastičnom gol-razlikom 15:1, dok su Irci zauzeli drugo mesto zahvaljujući najboljem učinku u krugu tri selekcije s istim brojem bodova.
KONAČNA TABELA GRUPE C:NEMAČKA 9, REPUBLIKA IRSKA 3, Bosna i Hercegovina 3,Srbija 3.
Eto, iako su naši fudbaleri doživeli najblaži poraz od Nemačke (1:3, BiH izgubila 0:5), koštala nas je neefikasnost... Ircima je za prolaz bila dovoljna pobeda protiv BiH 2:1.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Kakvi klocevi u taborima reprezentacija BiH i Srbije umjesto da se dogovore da u prvih 5 minuta bude 1:1 pa ko koga oni odigraju jedini rezultat koji izbacuje obje ekipe 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Po uefinoj stranici mi smo prošli dalje

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa logično je. Jer treba se graditi gol razlika između bih i Irske...Unofficialpage je napisao/la:Po uefinoj stranici mi smo prošli dalje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
qledam i ne vjerujemUnofficialpage je napisao/la:Po uefinoj stranici mi smo prošli dalje

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Ovdje čovjek ne može biti pametan nikako, ne govorim o Bosni i Hercegovini, nego inače kad se nađu ovakvi zatvoreni krugovi. Najbitnije da si ti iznad crte, pa kako god.
Još nas Jesenice i Litvanija bole.
Još nas Jesenice i Litvanija bole.
-
- Kontakt:
Greska je to
MES QUE UN CLUB!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A i ovo piše

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Po uefinoj stranici mi smo prošli dalje
Zamisli mi prosli dalje a Malkocevic izjavio:

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pivopija je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Po uefinoj stranici mi smo prošli dalje
Zamisli mi prosli dalje a Malkocevic izjavio:
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1.Higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question;
BiH - 3
Irska - 3
Srbija - 3
2.Superior goal difference resulting from the group matches played among the teams in question;
BiH - 2-2 (0)
Irska - 2-2 (0)
Srbija - 1-1 (0)
3.Higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question;
BiH - 2
Irska - 2
Srbija - 1
Srbija otpada.
4.If, after having applied criteria 1 to 3, teams still have an equal ranking, criteria 1 to 3 are reapplied exclusively to the group matches between the teams in question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria 5 to 9 apply;
5.Superior goal difference in all group matches;
BiH - 2-7 (-5)
Irska - 2-9 (-7)
Mi imamo bolju gol razliku i trebali smo proci dalje. Koja kradja, **** ti UEFA mater.
BiH - 3
Irska - 3
Srbija - 3
2.Superior goal difference resulting from the group matches played among the teams in question;
BiH - 2-2 (0)
Irska - 2-2 (0)
Srbija - 1-1 (0)
3.Higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question;
BiH - 2
Irska - 2
Srbija - 1
Srbija otpada.
4.If, after having applied criteria 1 to 3, teams still have an equal ranking, criteria 1 to 3 are reapplied exclusively to the group matches between the teams in question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria 5 to 9 apply;
5.Superior goal difference in all group matches;
BiH - 2-7 (-5)
Irska - 2-9 (-7)
Mi imamo bolju gol razliku i trebali smo proci dalje. Koja kradja, **** ti UEFA mater.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Nasi mediji su objavili da nismo prosli, a uefa da smo prosli , kome sad vjerovat? 

Realno bi trebalo da mi prođemo, jer su tri ekipe imale isti broj bodova, a i ne vidim da igdje u ovim pravilima piše međusobni duel
edit: očito ipak ima
edit: očito ipak ima

Zadnja izmjena: SemirSema, dana/u 10 maj 2017, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Irska prošla dalje, dzabe se nadate. A izjava sakiba je prilično glupa, jer ga je najlosija ekipa totalno zaustavila. U toj utakmici naši skoro ništa nisu napravili i samo su loptu nabijali bez mozga. Irci su prošli, malo sretno, ali su prošli i to se broji. Ne treba ih podcijenivati zbog toga.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
A evo mozes nam objasniti kako su prosli , kada na uefa.com stoji da smo mi prosli?dino-92 je napisao/la:Irska prošla dalje, dzabe se nadate. A izjava sakiba je prilično glupa, jer ga je najlosija ekipa totalno zaustavila. U toj utakmici naši skoro ništa nisu napravili i samo su loptu nabijali bez mozga. Irci su prošli, malo sretno, ali su prošli i to se broji. Ne treba ih podcijenivati zbog toga.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, JHam i 31 gost.