U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la calcio » 10 maj 2017, 14:48

Jao patetike "najgora ekipa prosla dalje". Jest' prosli su dalje nakon sto su nas pobjedili.
Gledao sam Irsku protiv Njemacke i stvarno su losi, takticki, tehnicki i fizicki. Ali su nas i takvi pobjedili, nema se tu sta diskutovati, teren je sve pokazao moj Sakibe.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 maj 2017, 14:52

Ma mi, Srbija i Irska smo tu u par deka što bi se reklo, Srbi su nadigrali Irce, Irci nas, mi smo nadigrali Srbiju, na kraju Irska s(p)retno prošla i to je to.

Ovakve stvari su normalne za dječake od 17 godina, puno oscilacija, tri različita meča u samo par dana. Sad je prošla Irska, nekad ćemo aBd proći mi i to je to, ipak ne treba zaboraviti da smo došli na ovo Europsko zahvaljujući nekim kombinacijama i srećom.

Najbitniji je kontinuitet nastupanja na ovim prvenstvima, da se momcima još od mlađih kategorija usadi taj mentalitet "plasiranja na veliko takmičenje", a sve iznad toga je za nas premija, u bilo kojoj kategoriji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 maj 2017, 14:53

Cartman je napisao/la:
kovacic je napisao/la:Srbi su u svojim medijima uvjereni da su prošli :?
Nivo inteligencije njihovih medija je kao i uvijek na nevjerovatno visokom nivou.
:urnebes: :urnebes: oj kako su mi falili ovi komentari. :urnebes: :urnebes:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2017, 15:01

sekretar je napisao/la:Zipa ovo, Irska nas mlatnula,ali eto nezasluzeno su prosli dalje, trebali bi mi. Eto Irska pusila 7-0 od Njemacke,a mi 5-0. Ne bi rekao mi dobili te Njemce. Irska je nas dobila u medjusobnom i to je jedino bitno. Vise bi nezasluzeno bilo da smo mi prosli,a Irska ispala u ovom slucaju. Ipak je Irska nas tukla,a ne mi njih. Pojedince molim da ne lupetaju bezveze o nekim kao nezasluzenim kombinacijama.
Problem je sto mi mislimo da ako smo tehnicki jaci od nekoga to znaci i da smo bolji od njih generalno. A tehnika je samo jedan dio fudbalske igre. Taktika, mentalitet i fizicka sprema nas redovno yebe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 10 maj 2017, 15:23

Cartman je napisao/la:
sekretar je napisao/la:Zipa ovo, Irska nas mlatnula,ali eto nezasluzeno su prosli dalje, trebali bi mi. Eto Irska pusila 7-0 od Njemacke,a mi 5-0. Ne bi rekao mi dobili te Njemce. Irska je nas dobila u medjusobnom i to je jedino bitno. Vise bi nezasluzeno bilo da smo mi prosli,a Irska ispala u ovom slucaju. Ipak je Irska nas tukla,a ne mi njih. Pojedince molim da ne lupetaju bezveze o nekim kao nezasluzenim kombinacijama.
Problem je sto mi mislimo da ako smo tehnicki jaci od nekoga to znaci i da smo bolji od njih generalno. A tehnika je samo jedan dio fudbalske igre. Taktika, mentalitet i fizicka sprema nas redovno yebe.
Slazem se. Tehnicki smo bili jaci i od Irske u barazu u seniorskoj konkurenciji,pa opet isto labud. :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 maj 2017, 15:29

SPORT
SERVISI
ŠOK: Kadeti ispali golom u poslednjem minutu!
Autor: ****
24
Neočekivan rasplet po selekciju koju vodi Perica Ognjenović.
Fudbal | 10.05.2017. | 13:46 > 13:56
Perica Ognjenović
Izvor:MN Press
Kadetska reprezentacija Srbije nije se plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Hrvatskoj. Iako se očekivalo da "orlići" neće imati većih problema da prođu kroz grupu, posebno posle startne pobede nad Republikom Irskom (1:0), usledio je šokantan rasplet situacije...

Golom Armina Imamovića u poslednjem minutu, Bosna i Hercegovina je savladala Srbiju 1:0 i omogućila Republici Irskoj da se uprkos debaklu protiv Nemačke (0:7) plasira u narednu fazu.

Nemci će dalje kao provplasirani sa maksimalnih devet bodova i fantastičnom gol-razlikom 15:1, dok su Irci zauzeli drugo mesto zahvaljujući najboljem učinku u krugu tri selekcije s istim brojem bodova.

KONAČNA TABELA GRUPE C:NEMAČKA 9, REPUBLIKA IRSKA 3, Bosna i Hercegovina 3,Srbija 3.

Eto, iako su naši fudbaleri doživeli najblaži poraz od Nemačke (1:3, BiH izgubila 0:5), koštala nas je neefikasnost... Ircima je za prolaz bila dovoljna pobeda protiv BiH 2:1.
Da srpski mediji ne znaju..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 10 maj 2017, 15:31

Kakvi klocevi u taborima reprezentacija BiH i Srbije umjesto da se dogovore da u prvih 5 minuta bude 1:1 pa ko koga oni odigraju jedini rezultat koji izbacuje obje ekipe :clap:
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 maj 2017, 15:32

Po uefinoj stranici mi smo prošli dalje

slika
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 maj 2017, 15:37

Unofficialpage je napisao/la:Po uefinoj stranici mi smo prošli dalje

slika
Pa logično je. Jer treba se graditi gol razlika između bih i Irske...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 10 maj 2017, 15:40

slika
qledam i ne vjerujem :o
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 maj 2017, 15:41

Ovdje čovjek ne može biti pametan nikako, ne govorim o Bosni i Hercegovini, nego inače kad se nađu ovakvi zatvoreni krugovi. Najbitnije da si ti iznad crte, pa kako god.

Još nas Jesenice i Litvanija bole.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 10 maj 2017, 15:42

Greska je to
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 maj 2017, 15:44

A i ovo piše

slika
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 10 maj 2017, 15:45

slika

Zamisli mi prosli dalje a Malkocevic izjavio:
slika
:lol: :lol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2017, 15:48

Pivopija je napisao/la:

slika

Zamisli mi prosli dalje a Malkocevic izjavio:
slika
:lol: :lol:
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 10 maj 2017, 16:05

1.Higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question;

BiH - 3
Irska - 3
Srbija - 3

2.Superior goal difference resulting from the group matches played among the teams in question;

BiH - 2-2 (0)
Irska - 2-2 (0)
Srbija - 1-1 (0)

3.Higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question;

BiH - 2
Irska - 2
Srbija - 1

Srbija otpada.

4.If, after having applied criteria 1 to 3, teams still have an equal ranking, criteria 1 to 3 are reapplied exclusively to the group matches between the teams in question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria 5 to 9 apply;

5.Superior goal difference in all group matches;

BiH - 2-7 (-5)
Irska - 2-9 (-7)

Mi imamo bolju gol razliku i trebali smo proci dalje. Koja kradja, **** ti UEFA mater.

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 10 maj 2017, 16:08

Nasi mediji su objavili da nismo prosli, a uefa da smo prosli , kome sad vjerovat? :D

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 10 maj 2017, 16:17

Realno bi trebalo da mi prođemo, jer su tri ekipe imale isti broj bodova, a i ne vidim da igdje u ovim pravilima piše međusobni duel
Tiebreakers
The teams are ranked according to points (3 points for a win, 1 point for a draw, 0 points for a loss). If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following tie-breaking criteria are applied, in the order given, to determine the rankings (Regulations Articles 17.01 and 17.02):[4]

Higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question;
Superior goal difference resulting from the group matches played among the teams in question;
Higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question;
If, after having applied criteria 1 to 3, teams still have an equal ranking, criteria 1 to 3 are reapplied exclusively to the group matches between the teams in question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria 5 to 9 apply;
Superior goal difference in all group matches;
Higher number of goals scored in all group matches;
If only two teams have the same number of points, and they are tied according to criteria 1 to 6 after having met in the last round of the group stage, their rankings are determined by a penalty shoot-out (not used if more than two teams have the same number of points, or if their rankings are not relevant for qualification for the next stage).
Lower disciplinary points total based only on yellow and red cards received in the group matches (red card = 3 points, yellow card = 1 point, expulsion for two yellow cards in one match = 3 points);
Higher position in the coefficient ranking list used for the qualifying round draw;
Drawing of lots.

edit: očito ipak ima :urnebes:
Zadnja izmjena: SemirSema, dana/u 10 maj 2017, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 10 maj 2017, 16:18

Irska prošla dalje, dzabe se nadate. A izjava sakiba je prilično glupa, jer ga je najlosija ekipa totalno zaustavila. U toj utakmici naši skoro ništa nisu napravili i samo su loptu nabijali bez mozga. Irci su prošli, malo sretno, ali su prošli i to se broji. Ne treba ih podcijenivati zbog toga.

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 10 maj 2017, 16:19

dino-92 je napisao/la:Irska prošla dalje, dzabe se nadate. A izjava sakiba je prilično glupa, jer ga je najlosija ekipa totalno zaustavila. U toj utakmici naši skoro ništa nisu napravili i samo su loptu nabijali bez mozga. Irci su prošli, malo sretno, ali su prošli i to se broji. Ne treba ih podcijenivati zbog toga.
A evo mozes nam objasniti kako su prosli , kada na uefa.com stoji da smo mi prosli?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, JHam i 31 gost.