AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
zacardo ?, nocerino ? joooooooooooj kad vidim Princa u vrhu smuci mi se. kad ce vise skontat da tu ne pokazuje nista....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mogla bi Princeza veceras prokinuti. 

Bolje da Bojan igra u napadu nego polumrtvi Boateng
Nekad..

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- muha milanez
- Kontakt:
Dok je Montoliva tu, manje se brinem jer je postao vrlo vazan igrac. Mislim veceras 3-1 da cemo dobit, i mislim da ce Boateng dobit malo vise prostora u napadu kako je Balloteli u spicu, nesto slicno kao prosle sezone kad je Ibra bio tu.. FORZA MILAN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ma trebala bi biti pobjeda nasa veceras. sta je sa pazzinijem ? nesto je bio povrijedjen prije prosle tekme. jel doso seb. mogo bi balo na krilo a on spica al et..
i zna li neko ko ce osim ovih nasi Tv stanica prenositi tekmu. bruda uveo nekako tv ima kanala 9000 pa da ne trazim nego ako neko zna da kaze bio bi mu zahvalan
i zna li neko ko ce osim ovih nasi Tv stanica prenositi tekmu. bruda uveo nekako tv ima kanala 9000 pa da ne trazim nego ako neko zna da kaze bio bi mu zahvalan

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- francobaresi
- Kontakt:

Momci su stigli .

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
Nikoga nije lako dobiti, ali večeras nam treba samo pobjeda, kako zbog bodova u ligi tako i zbog psihe pred barsu
Idemo momci samo jako
FORZA MILAN!!!!
Idemo momci samo jako
FORZA MILAN!!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
MILAN: Abbiati, De Sciglio, Zapata, Yepes, Constant, Nocerino, Montolivo, Muntari, Niang, Balotelli, Boateng.
YEPES
onako solidan sastav, msm da bi cak KPB mogao vise igrati iza dva napadaca, ali vidjecemo kako ce to sve teci
FORZA MILAN
YEPES

onako solidan sastav, msm da bi cak KPB mogao vise igrati iza dva napadaca, ali vidjecemo kako ce to sve teci
FORZA MILAN
@milanist , Dobar je Pazzo sada , veceras je na klupi. Nadam se da ce i on uci koji minut. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- muha milanez
- Kontakt:
Jao posjete na San Siru

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- LegendKiller
- Kontakt:
JSC Sport 1 arapi, SuperSport 1 albanci, pa bujrum!milanist je napisao/la:ma trebala bi biti pobjeda nasa veceras. sta je sa pazzinijem ? nesto je bio povrijedjen prije prosle tekme. jel doso seb. mogo bi balo na krilo a on spica al et..
Šteta što nema abatea samo zbog arapskog komentatora, inace posle svakog abateovog centaršuta ide ono " bismilah"!
LegendKiller je napisao/la: Šteta što nema abatea samo zbog arapskog komentatora, inace posle svakog abateovog centaršuta ide ono " bismilah"!

- LegendKiller
- Kontakt:
Jao šta je Milan doživio da mu dvojica Kolumbijaca cine stoperski tandem!
- crvenocrni
- Kontakt:
Nisam znao da veceras igramo protiv Barce, bar za sad 

Kako bi ja opizdio crveni ovom konju iz Parme, vidi se da je namjerno spuca Balotellia po glavi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
ovo je provociranje balotelija da mu vrati i dobije crveni...a ovaj ne dobi ni zuti za ovo namjerno udaranjeTritolone je napisao/la:Kako bi ja opizdio crveni ovom konju iz Parme, vidi se da je namjerno spuca Balotellia po glavi.
Nije samo jednom,oni ubise brasno u nasim napadacima.
Idu u duel sa namjerom da udare..
Mesari jedni..
Idu u duel sa namjerom da udare..
Mesari jedni..

- _forzamilan_
- Kontakt:
Kako mlako igraju ja bi nekome noge polomio igraš za Milan koji vam je **** isto balerine E ANDIAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.