FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ne valja podloga u Kasnoj, zale se i igraci, narocito ovi stariji prekaljeni.
Uigravas nesto na onom ciganluku, patnja
Uigravas nesto na onom ciganluku, patnja
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
De ba care, ko je to kod nas u ligi toliko superioran u odnosu na ostale, da mu sudjenje ne moze utjecat na ishod utakmice. Mi nemamo igraca/e, a niti bilo koja ekipa lige, koji ce pravit toliku razliku pa da ne znam kakva sudijska kradja ne moze nastetit ekipi. Mozda Zrinjski, al i oni da imaju sudjenje koje im ne ide na ruku, pitanje je da li bi bili ovako dominantni. Protiv Veleza covjek ti daje karton za situaciju koja nije faul, a kamoli sta vise. I odmah ti bude jasno da u toj utakmici ne smijes skoro ni uci u duel.mk1008 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 16:43Slusam neki dan na N1 gostovanje Pranjica i govori kako mu se ne svidja sto ljudi oko kluba i mnogi građani s kojima je pricao potenciraju samo sudjenje...
I to je definitivno upravu .. Dzaba sve sudije svijeta mi ako zabijemo 2,3 gola ne moze tu niko nista, nece niko svirat 3 penala hahaha nepostojeća, nismo jos do tog dna valjda pali ...
A da moze bit sjeckanja igre to je druga prica ..
Prosli put su bili uz Velez, vidjet cemo sad ako bude opet gresaka i skandala u sudjenu ici ce vjerovatno uz Igman jer oni su pod SDA kontrolom..
Al ko je nama kriv kad mi uz 2:0 i korektno sudjenje zavrsimo rezultatom 2:3 tu nema niko kriv osim nas
Nadam se da grijesim, al mislim da Igmanu ide kompenzacija za ono protiv leotara. Nije dzaba onaj celavi kriminalac delegiran.
Volim tebe, više od sebe
Nama nek je Bog i sve nebeske sile na pomoci haha
Treba dat sve od sebe da pobijedimo sve domace utakmice..
Da izvucemo X -ove minimalno u gostovanjima kod Igmana i Leotara..
I nadat se da ce nam se poklopit rezultati protivnika i tjt
Treba dat sve od sebe da pobijedimo sve domace utakmice..
Da izvucemo X -ove minimalno u gostovanjima kod Igmana i Leotara..
I nadat se da ce nam se poklopit rezultati protivnika i tjt
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Mora se ići na pobjedu pa kako god, svim silama se borit. Nije Igman kvalitetniji od nas već su na vrijeme promijenili trenera i uigrane stil igre koji novi trener želi. Na nekim pozicijama imaju više kvaliteta, ali na nekim mi. Tako da su ovo izjednačene ekipe. Treba se spremiti i pokušati pobijediti. Mora se nekada i pobijediti u gostima, ako to nisu sposobni onda nisu ni zaslužili ostati u PL. I još u našoj ligi je puno važniji momenat, nego kvalitet. Kod nas svako svakog može dobiti ako ima taj sretni momenat.
-
- Kontakt:
ma skidaju stolice sa A sektora tu će biti gostujući navijači ubuduće...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Onako na prvu dobro izgleda kako su renovirati, ni traga onim kanjonima na zapadu.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑13 apr 2023, 22:32ma skidaju stolice sa A sektora tu će biti gostujući navijači ubuduće...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Igraci su zadovoljni i iznenadjeni radom Pranjica, ma da kazu i da ih je Jaha ubio u pojam u svakom smislu, barem ovi igraci sa kojima nije jaran.
Kazi ti igracima ako ne pobjede Igman ispadamo 90 posto....Tako im kazi i jos im kazi da nas boli ku rac kako treniraju i jesu li zadovoljni, iznenadjeni...

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ima Sloboda igrace koji bi trebali izboriti opstanak, pitanje je samo da li ima vremena te igrace pripremiti i posloziti da izbore opstanak. Sto jedna budala napravi sto pametnih ne moze israviti....Jos ima obraza komentirati kako je Sloboda primila pet komada, ni pameti ni karaktera, da ima karaktera davno bi sam odstupio, medjutim nije on najgori, gori su ono Koji su ga drzali I dopustili da jedan nestrucan i limitiran "trener" vodi nas tim....u opciji su jos 24 boda,
🔴⚫️
- RollingPaper
- Kontakt:
I reci im kad ih Pranjic pripremi posto su sve igracine da cemo ih besplatno pustit na kraju sezone u Real, Barcu i PSG..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
evo reko' 

Samo da mi je znat ko je dozvolio da gostujuci navijaci budu na Sjevernoj tribini?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Organizator TC, NSBiH, MUP Tk.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ne mogu ih staviti na A, jer su poskidane stolice radi se tribina.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ko god je pustio RA na sjever, ybm mu sve od A do Z
Stavili gostujuce navijace na sjever
Yebem te zivote s kim moramo dijelit stadion

Yebem te zivote s kim moramo dijelit stadion
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.