FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 24 jun 2011, 15:54

Saurman je napisao/la:U Bayernu se cjenkaju i za siću :roll: ...kako vrijeme odmiče sve manje vjerujem da će neko kvalitetan doći u odbranu,a mjesec dana se natežu oko Boatenga koji sigurno neće biti spreman za početak prvenstva ukoliko dođe...
Deff i kod mene je nestalo i ono malo optimizma sto je bilo da ce se neko kvalitetan dovest u defanzivu, pa makar i rezerva Citija.Al Švabo k'o Švabo gleda na svaki cent tako da je i ta sica za njih velika stvar :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 jun 2011, 16:13

Centre forward je napisao/la:
Saurman je napisao/la:U Bayernu se cjenkaju i za siću :roll: ...kako vrijeme odmiče sve manje vjerujem da će neko kvalitetan doći u odbranu,a mjesec dana se natežu oko Boatenga koji sigurno neće biti spreman za početak prvenstva ukoliko dođe...
Deff i kod mene je nestalo i ono malo optimizma sto je bilo da ce se neko kvalitetan dovest u defanzivu, pa makar i rezerva Citija.Al Švabo k'o Švabo gleda na svaki cent tako da je i ta sica za njih velika stvar :)
Općenito vlada veliko nezadovoljsvo kad su u pitanju transferi u Bundesligi.I pored profita od 140 mil eura u Bundeslige se neće trošiti mnogo.Pojedini klubovi(Schalke i BVb) pregone sa škrtošću.Schalke neće potrošiti ni pare od Neuerovog transfera, a kamoli silni novac zarađen u LP.BVB je posebna priča .Na kraju će i zaraditi od transfer.Mislim da je premalo za tim koji ide u Lp, koji nema široku klupu i koji ima rekordne prihode u svojoj historiji.Jednostavno Bayer, Schalke, BVB, Stuttgart pa čak i Bayern pomjeraju granicu škrtosti.Lično sam od BAyerna očekivao bar 70 mil eura na pojačanja, a sve su prilike da nećemo dostići ni 50.Mislim da je ovo ponižavajuće pogotovo u sezonu kad je borba za 4 mjesta u Lp.Ovakvom politikom ne možemo stići dvije vodeće lige.Ja sam u najmanju ruku razočaran.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 jun 2011, 16:24

što se prošlog ljeta tice bio sam prezadovoljan sa transferima u bundesligi...od nas sam tada malo više očekivao, al u sezoni prije smo tada doveli robbena pa pret sezonu koja je iza nas nismo nikog i obilo se tad o glavu...medjutim prelazni rok još nije prošao, a druga stvar ko kaže da se mora puno para dati da bi se nešto postiglo u evropi...schalke radi i na saniranju dugova, iako su obecavali i vece transfere kada su se plasirali u polufinale lige prvaka...bvb želi da nastavi sa mladalačkim stilom, imaju sigurno namjeru proci prvi krug lige prvaka, al dal ce s ovim stilom kojim su došli do titule i u evropi nešto napravit stoji tek da se vidi...a ovo što radi hsv mogla bi biti jako dobra stvar jer dovode mlade igrače prave dobru ekipu za koju će trebat vremena...ev ja sam želio da mi možda dovedemo shaqirija a evo danas vidim da hsv za njega pokazuje interes
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jun 2011, 19:52

Bayern Munich are closing in on Manchester City defender Jerome Boateng and hope to have the signing sorted by Wednesday next week.
Evo za one zagovarace Bayernove transfer politike. :P
Jos bi na kraju Boateng dosao za 7 miliona funti. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jun 2011, 20:46

Dobili smo konkurenta u trci za potpis Jenningsa a to je West Ham koji je lansirao nemoralnu ponudu od £1.8 mil na adresu Tranmere-a...karamba :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 jun 2011, 20:48

Gledam neki dan naslov "Bajern podmladjuje tim",poprilično sam se nasmijao sa koliko kontroverzi i subjektivnosti je tzv. novinar pisao o bavarskom gigantu. Jednostavno da nisam pročitao o kom se klubu radi u podnaslovu,u najmanju ruku bih rekao da je pisao o HJK Helsinki.
Šta reći rešili su se Klosea,je li taj neki danac potpisao,špic?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jun 2011, 21:00

melanholicar je napisao/la:Gledam neki dan naslov "Bajern podmladjuje tim",poprilično sam se nasmijao sa koliko kontroverzi i subjektivnosti je tzv. novinar pisao o bavarskom gigantu. Jednostavno da nisam pročitao o kom se klubu radi u podnaslovu,u najmanju ruku bih rekao da je pisao o HJK Helsinki.
Šta reći rešili su se Klosea,je li taj neki danac potpisao,špic?
Došao je Petersen inače je švabo kažu novi Zickler. :D

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 jun 2011, 21:04

Na njega sam i mislio,realno Bayern je glavni favorit po meni,nije mi najomiljeniji klub da se razumijemo u Bundesligi,al jednostavno to je tim sa najvećim mogućnostima,kako u finansijama tako i u svim drugim sferama,naravno kaskaju u broju gledalaca za timom iz Dortmunda dobrano.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 jun 2011, 23:50

Ma 'ajde bre, kaskaju i oni za nama u mnogo čemu. Mislio sam da je samo Klare pomislio da je Petersen Danac, ali očito da sam se prevario. :lol:
Omerbavarac je napisao/la:
Bayern Munich are closing in on Manchester City defender Jerome Boateng and hope to have the signing sorted by Wednesday next week.
Evo za one zagovarace Bayernove transfer politike. :P
Jos bi na kraju Boateng dosao za 7 miliona funti. 8-)
:mrgreen: :mrgreen:
Nego, bilo bi lijepo angažovati ovog Leverkusenovog skauta, kažu da je ponovo otišao u lov na igrače u Južnu Ameriku. Njegov nos nam treba, za sada od Elbera nema nafake.
A otišao je da traži zamjenu za Vidala. :?
Saurman je napisao/la:Dobili smo konkurenta u trci za potpis Jenningsa a to je West Ham koji je lansirao nemoralnu ponudu od £1.8 mil na adresu Tranmere-a...karamba :D
Zbilja?
Baš me interesuje za koga će se ovaj dragulj odlučiti. :D
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 jun 2011, 01:06

A vid' u gere novog odijela. Lijepo, lijepo. :D

Pravo dobro zvuci ta cifra za Boatenga, ako se sjetimo kolike sume su se spominjale. Shityevim vlasnicima nikad dosta para, pa nas hebu za igraca s klupe. Mada je on za mene uvijek bio bolji bek od Kolarova.
Eh ako dodje BoatenK za takvu cijenu, onda ocekujem jos jednog stopera do kraja prelaznog roka. Pravo jeftino smo prosli s bekom, napadac gotov' besplatan, eto izgleda da i stoper dolazi za jako male novce. Jedino se Manua masno platilo.
Hajmo dofurat' Zapatu il' Alexa pa da vidimo kako ce to izgledati.

Vidalu ce ja mislim do pocetka sezone prikipiti, pa ce on platiti za raskid ugovora s 'Guzenom (nesto k'o Pranja :lol: ). I dalje ostajem pri tome da nam nije neophodan, pa je bolje sacekati do januara (kad ce se moci dogovoriti suradnja), a od sljedece sezone se rijesiti Tyma kojem polako rok istice.

Bilo bi dobro da Alaba ostane jos jednu sezonu u Hoffi, da prikupi jos iskustva, a onda ga vratimo kao formiranog igraca. U Bayernu ipak ne bi dobivao dovoljnu minutazu da pokaze sta zna.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Klare

Post Postao/la Klare » 25 jun 2011, 01:12

Fino Bogami, fino.slika Svi nešto pišu o transferima, Bayernu, bla-bla, bla, sve nebitne stvari, a niko da se sjeti i priupita za Klareta. Pa kako je, gdje je, je li živ i zdrav. Dobro, nema veze, samo ubuduće da znam s kakvim aždajama imam posla.slika
Fino da ti odmah kažem, Boa ne dolazi u obzir. Pokreni maštu, nađi nešto orginalnije, ne mere to tako.slika
Poslije Lewickog, još jedan dragulj je napustio Bayern II. Riječ je o Alvarezu, koji se bez odštete vraća u Frankfurt, a zimus je plaćen 300 000$(mrsko mi tražiti euro :mrgreen: ). Realno, priznajte ko je otkrio Emrea Cana, i prije ove fantastične partije na SP. :D
Boateng će popraviti brzinu odbrane, a pritom još i snažan. Nije neko zvučno pojačanje, ali vidjećemo kako će se pokazati. Bolje on, nego Alex, Lombaerts, Milito i ostali traktori, kamioni, teretnjaci...
@Centre forvard i @Saurman :arrow: Biste li vi platili neku stvar 20 KM, a znate da joj je vrijednost 10KM?
Igrač je donio odluku, klub ga može spriječiti, ali će imati više štete, nego koristi, tako da je prodaja za ponuđene para najbolja varijanta za njih.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 25 jun 2011, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jun 2011, 01:12

@Gero - poznavajući moć ubijeđivanja Nerlingera neće biti problema da dopeljamo ovog engleza. :D

@Klare- naravno da nebi , okrenuo bi drugi list. :)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 25 jun 2011, 11:17

melanholicar je napisao/la:naravno kaskaju u broju gledalaca za timom iz Dortmunda dobrano.
To je zato sto je kapacitet Allian Arene 69000 naspram Westfalena kojem je oko 80000.
A inace,zadnjih 150 i kusur Bayernovih utakmica (bilo kod kuce,bilo u gostima) je rasprodano do zadnjeg mjesta :)
Saurman je napisao/la:@Gero - poznavajući moć ubijeđivanja Nerlingera neće biti problema da dopeljamo ovog engleza. :D
Ja mislim da je Gero ono napisao zbog zvucnosti samog imena Bayern naspram jadnog West Hama...

Po meni je Nerlinger jedan zesci kloc kojem sto prije treba dati nogu.Koga je Bayern doveo "teskog" ove sezone?
Jedan Gustavo iz Hoffenheima,Petersen iz Cottbusa,Rafinha iz Genove,njih bih i ja mogao dovesti.
I naravno tu je Neuer za kojeg mislim da su ga vise nagovorili nasi reprezentativci u Elfu...

Ja se jos uvijek nadam da ce uprava Bayera istrajat u ovoj zabrani Vidalu,jer dok Gustavo nije presao u Bayern on je imao epitet tog najboljeg zadnjeg veznog i sad na njega kao da se ne racuna,a volio bih da mu se dadne prilika,ali bih najvise volio da se Kroos usteli sa Schweiniem,em sto je nas igrac,em sto mi je nesto drag :D
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 jun 2011, 11:23

Klare junače ja htjedoh za tebe pitat, al et pojavio si se, živ si, zdrav si, dobro je :D
vidim i drug hantro nam je opet ovde provirio, neka neka :D
a svi kukaju oko transfera a kad čovjek malo bolje razmisli u sezoni 2000/01 smo trostruko manje ulagali nego u svakoj od zadnje 3-4 sezone, a svi znamo kakva je tad sezona bila, jest da je ona pretprosla je sezona skoro nadmasila samo da je bilo pobjede u finalu LP...Al jedno je jasno: "Geld schiesst keine Tore." :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 jun 2011, 11:47

Mislim da je Boateng 95 % naš igrač.Iako msm da ce se taj transfer "otegnut" poprilično jer ce mu nasi "skidat" cijenu iz dana u dan.Puno je razloga zasto ce on bas kod nas da ih vise ne nabrajamo.Ne mogu rec da sam zadovoljan da ce se nasa odbrana temeljit' na ovom momku, ipak on nije ta svjetska klasa tipa Terya, Ferdinanda da moze komandovat defanzivom, ali sta je tu je, uzmi sve sto ti se pruza, al ipak bi se trebala dobro sagledat situacija u Shitiju,jer oni ce pravit cistku deff ovog ljeta i vjerovatno se za male pare moze uzet neki solidan backup. :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 jun 2011, 12:04

ma ja bi u odbrani najviše volio howedesa, nego vjerovatno ga bayern ne može dovest, jer gdje ce schalke u jednom prelaznom roku 2 igraca pustit u pravcu munchena...a za howedesa bih dao odmah 20 miliona...on je potencijal i odlican odbrambeni igrač....a boateng stiže mislim uskoro, za koji dan il najdalje za sedmicu , dvije će se to riješit....s tim transferom bi bio prilicno zadovoljan
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 jun 2011, 15:04

melanholicar je napisao/la:naravno kaskaju u broju gledalaca za timom iz Dortmunda dobrano.
ako se gleda ukupno sezona a ne samo BL nebi rekao jer bayern igra svaku sezonu vise utakmica od Borrusije tako da se nadoknadi tih neki 160-200.000 gledalaca a ako i imaju manje onda je to ispod 50.000

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 25 jun 2011, 15:11

Koji je ovo igrač???

slika
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 jun 2011, 15:15

Koliko ja vidim to je Ciriaco Sforza :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 25 jun 2011, 15:49

guber90 je napisao/la:Koliko ja vidim to je Ciriaco Sforza :D.
Legendo, svaka čast na pokazanom znanju, rijetki to znaju, jer on nije igrao puno, ali je u kratkom roku postao ikona Bayerna.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.