Priča se da za registraciju firme u FBiH treba oko 40 dana (ne tačno, varira od slučaja do slučaja). Postavlja se pitanje da li se u taj postupak već ušlo ili još nije i kada će se to desiti ako nije.ZZtop10 je napisao/la:Koliko treba vremena za registraciju onih firmi sto su se spominjale
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Registracija firme oko 30 dana,statut ovjeren 26. sto znaci da bi u najboljem slucaju do kraja aprila postupak mogao biti zavrsen ako su ljudi u klubu poceli raditi na tome. Inace neka tisina nakon statuta,niko nista.
Sutra bod velik ko Trebević, ja o pobjedi necu ni da razmisljam,sa bodom ostajemo u prva tri s dobrim rasporedom do kraja.
Sutra bod velik ko Trebević, ja o pobjedi necu ni da razmisljam,sa bodom ostajemo u prva tri s dobrim rasporedom do kraja.
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Domaćin je pod imperativom pobjede. Bod ko kuća. Nadam se da zalaganje i borba do zadnjeg neće izostati pa šta god bude. Opet kažem šteta što se nismo pojačali na pauzi jer bilo bi svega do kraja.
Šta je sa tim sponzorom, dokle su?
Šta je sa tim sponzorom, dokle su?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja sam veliki optimista, ne sada zbog zadnjih rezultata vec zato sto mislim da ova ekipa ima srce i duh, a kada to imate, onda je sve moguce, vjerujte.
Idemo samo hrabro po osvetu, pa sta Bog da...
Da se odbije kakav corak! 
Idemo samo hrabro po osvetu, pa sta Bog da...

Idemo plavi jos malo pa u voz!

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- JoseMourinho
- Kontakt:
bgm ovo je srpska, olimpijski dnevnik neki, na hrvatskoj je rukomet njemci snimak i prepozna se hrvatski glasVirtu4l je napisao/la:Evo ga,
http://www.sport-tv.ml/arena-sport-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;

sreca imam jos uvijek arenu hrvatsku, sutra cu je postavit kad ustanem valjda ce prezivit do sutra, nazalos u hd-u link vise ne radi, al dobra i vamo je slika pravo

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dakle, ako sam dobro svatio, prenosit ce MojaTV za BIH podrucje, a Arena5 (Srbija) i Arena2 (Hrvatska) za svoja podrucja?
- JoseMourinho
- Kontakt:
arena2 u hrvatskoj kako onaj gore nadje u pregledu programu aBd, a moja tv za bih 
za srbiju nema nikako talijani od 3 do 5 na areni 5
ma radit ce ovaj moj nego da ga jos ne postavljam bgm da ne padne slucajno, dok svi provjere kod sebe, ovako sutra stavim i nek izdrzi ta dva sata

za srbiju nema nikako talijani od 3 do 5 na areni 5

ma radit ce ovaj moj nego da ga jos ne postavljam bgm da ne padne slucajno, dok svi provjere kod sebe, ovako sutra stavim i nek izdrzi ta dva sata

Dobro jutro plava braćo !

Idemo po bod, ako pobijedimo - dobro je... naredne dvije igramo kući.

[youtube][/youtube]
#IdemoLudoIdemoJako

Idemo po bod, ako pobijedimo - dobro je... naredne dvije igramo kući.

[youtube][/youtube]
#IdemoLudoIdemoJako
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aaa kako prelijep daaan, prelijepo plavo jutro ! 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Rodjen s tobom da budem
moj život pripada tebi
svo zlato ovoga svijeta
za tebe mijenjao ne bih
Željo na usnama mojim
Život mi zbog tebe vrijedi
razlog što srce mi kuca
plavo je srce u meni
Boju dao si nebu
i boju dao si moru
ja Želji darujem sebe
sav život i pjesmu ovu
Rodjen s tobom da budem
moj život pripada tebi
i kada me ne bude više
ime ti čuvam u sebi .
Volim te Željo !!
moj život pripada tebi
svo zlato ovoga svijeta
za tebe mijenjao ne bih
Željo na usnama mojim
Život mi zbog tebe vrijedi
razlog što srce mi kuca
plavo je srce u meni
Boju dao si nebu
i boju dao si moru
ja Želji darujem sebe
sav život i pjesmu ovu
Rodjen s tobom da budem
moj život pripada tebi
i kada me ne bude više
ime ti čuvam u sebi .
Volim te Željo !!
Brkica
- bistrikboy
- Kontakt:
Obraduj nas Željo!Sretno manijacima koji idu dole...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- corleone87
- Kontakt:
Idemo ostati neporazeni pred dvije domace utakmice.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- diplomatija
- Kontakt:
Pa majku im vise jejebem i mupu i policiji i dini begicu i svim papcima u savezu, pa misle li vise prestati provoditi teror nad navijačima, pa majku vam jebbem, čuj 200 ce nas samo pustiti danas, nas klub mora reagovati, ovo je kršenje ljudskih prava u svakom smislu..
Fuj mater im glupu **** 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Matere mi, ovde je politika izgleda naumila potpuno ugusit sport...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- DzoleZeljo
- Kontakt:
**** sada unosenje negativne energije.
Eto neka bude igracima jos jedan motiv vise, ako nista.
Kako god da se okrene, mislim da sa ovim prave direktno goru sitvaciju, jer oni pokusavaju da se u startu ograde, (mislim na MUP) kao eto 200 gostujucih mozemo osigurati, a ostale ne.
Tako ce sigurno biti nase raje medu njihovom dole i moze ispasti pravi problem radi njih, ali eto, **** ih.
Idemo samo hrabro po pozitivan rezultat.

Eto neka bude igracima jos jedan motiv vise, ako nista.
Kako god da se okrene, mislim da sa ovim prave direktno goru sitvaciju, jer oni pokusavaju da se u startu ograde, (mislim na MUP) kao eto 200 gostujucih mozemo osigurati, a ostale ne.
Tako ce sigurno biti nase raje medu njihovom dole i moze ispasti pravi problem radi njih, ali eto, **** ih.
Idemo samo hrabro po pozitivan rezultat.

Mamicu im, sad jos vise zelim pobjedu
Hajde Zeljkaneeee
Hajde Zeljkaneeee
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Mislim da sam sad sreo Tomića kako se voza kroz Široki hahahhahha . Jel uopće dolazi na treninge Željezničara gore?

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Levin i 13 gostiju.