FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eh Mostar, u Mostar otici sa takvim pristupom kao da smo sve izgubili utakmice do sad i da nam trebaju bod/ovi.Jos jedna utakmica gdje nemamo sta za izgubiti a mozemo mnogo dobiti. Nesto slicno utakmici sa Sirokim, smatram da nam je ova pauza koristila da Oda dodatno poslozi stvari ima dosta toga sto se moze popraviti prije svega posjed lopte o kom prica...vezni red nam jos uvijek sazrijeva pri tom mislim da Dadu koji izgleda ove sezone prima batine na svim utakmicama do sada valjda ce nauciti da vrati i da je nogomet sport u kojem postoji fizicki kontakt.Treba nam on da se izbori sam sa sobom citava momcina ne smije biti balerina.I trebace nam navijaci za pobjedu jer mi smo Zeljini Zeljo je nas.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma ne stagnira.. i u juniorima trpa redovno... momcima starijim po 2 god od sebe... ko je gledao na Kosevu mogao je vidjeti sta je npr Mihojevicu radio... vucao ga ko budalu... i na snagu i na umijece ga prolazio... a danas taj isti Marko igra za prvi tim... polako saburli treba sa ovim momkom jer je pravo zlato.... tip napadaca ala Falcao... kralj sesnaesterca... ovakav nije dugo ponikao u Zelji... i Dzenis je robustan al on je vise poluspic ili drugi napadac...AsharaK je napisao/la:Ma Mujaga je pravo poceo stagnirat, poceo sam se iskreno bojati za njega ...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- JoseMourinho
- Kontakt:
mislim da imam idealan nacim sa onim acestreamom (uglavnom ko torrnet svi svima bi slali i slika bi dobra trebala biti), samo još dok skontam kako se pravi pa ti javimkenante je napisao/la:Da li moze neko ovdje ili u PM objasniti kako se pravi stream?

Danas na trening u 4, da ispratimo igrače u Mostar 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
FOTO: FK Željezničar se priključio svjetskoj akciji “Light it Up Blue”
http://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljezn ... lue/13822/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljezn ... lue/13822/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Protiv Sirokog zeznuo ruku odnosno slomio. Proslu tekmu je nosio zavoj tako ce i sadabrile je napisao/la:Sta je ovo Kokotu sa rukom
Odavno nisam bio optimističniji pred neko gostovanje.ako je po mojoj šuhvi biće to jako ugodno gostovanje.Čini mi se da imamo koncept,samo da svi budu zdravi,i uz malo fortune i poslije ovog kola pjevajući kući
Jadna Zrinja ne zna sta ih ceka. Zadnji put kad je Baja preskocio utakmicu zabio je Slaviji dva gola. Ovaj put nije igrao dvije utakmice,,, sto znaci minimum hattrick pod Bijelom Brijegom. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zrinjski mi ne djeluje nesto uvjerljivo u drugom djelu sezone,jesu prosli Velez doduse ali vise zbog slabe partije Veleza nego njihove dobre,tu su i te promjene trenera..Sa druge strane,mi u finoj formi,prepuni pozitivne energije u i oko tima i imamo razloga da se nadamo dobroh ishodu,po meni bi to bio i remi,sto da ne..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- champions1921
Meni bi X iz Mostara bio kao kuca, da se zadrzi pozitivna atmosfera i produzi niz dobrih rezultata.. Eventualna pobjeda bi mogla biti mac sa dvije ostrice i preko noci bi nam nam mogla promijeniti apetite koji se ticu ovosezonskih ciljeva..
BUDI ŽELJO !!!
ja ne vidim gdje je druga oštrica situacije da ostanemo drugi pred dvije domaće tekme i četiri boda ispred zrinjskog. ova ekipa pravilno i u skladu sa svojim mogućnostima ulazi u utakmice, pravilnije nego neke naše mnogo jače ekipe, i siguran sam da je nijedan rezultat u subotu neće uzdrmati. navijači hoće poletiti ako pobijedimo, ali struka i igrači su mnogo bitniji.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da li se zna termin utakmice?
15:30 ja mislim ili 16:30DukeOfWellington je napisao/la:Da li se zna termin utakmice?
Željezničar živimo !
Evo ovdje je najava i poziv za utakmicu.ellaxaz je napisao/la:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- corleone87
- Kontakt:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Dovoljan pokazatelj sta znaci Željo.
-
- Kontakt:
Sta je s Memijom? Hocel bit spreman?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Ferroviere1987, Orvel i 21 gost.