Ovo u anale treba ućibodi123 je napisao/la:Da li je moguce da je ovo bukvalno jedini rezultat s kojim smo mogli izbaciti i sebe i komsije![]()
Kakvi smo mi samo majstori, balkanski narod, strasno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ovo u anale treba ućibodi123 je napisao/la:Da li je moguce da je ovo bukvalno jedini rezultat s kojim smo mogli izbaciti i sebe i komsije![]()
prethodnih 5 dana se kobajagi zgrazamo zbog pokusaja podmicivanja golmana Olimpica, a kad se nasi mladici casno i posteno bore za svoj dres i za sebe, i jos pobjede i tom pobjedom izbace protivnika koji je slucajno srbija, onda smo mi balkanski narod..nidje veze taj rezon!bodi123 je napisao/la:Da li je moguce da je ovo bukvalno jedini rezultat s kojim smo mogli izbaciti i sebe i komsije![]()
ma nisi me shvatio, bezveze lupasxavi26 je napisao/la:prethodnih 5 dana se kobajagi zgrazamo zbog pokusaja podmicivanja golmana Olimpica, a kad se nasi mladici casno i posteno bore za svoj dres i za sebe, i jos pobjede i tom pobjedom izbace protivnika koji je slucajno srbija, onda smo mi balkanski narod..nidje veze taj rezon!bodi123 je napisao/la:Da li je moguce da je ovo bukvalno jedini rezultat s kojim smo mogli izbaciti i sebe i komsije![]()
Ne govorimo mi o tim stvarima, nego se smijemo kako smo u posljednjim minutama utakmice izbacili Srbiju, pa kasnije promašili priliku da mi odemo dalje, a paralelno sa tim poslali Irce u četvrtfinale, Irce koji su izgubili 7-0 od Njemačkexavi26 je napisao/la:prethodnih 5 dana se kobajagi zgrazamo zbog pokusaja podmicivanja golmana Olimpica, a kad se nasi mladici casno i posteno bore za svoj dres i za sebe, i jos pobjede i tom pobjedom izbace protivnika koji je slucajno srbija, onda smo mi balkanski narod..nidje veze taj rezon!bodi123 je napisao/la:Da li je moguce da je ovo bukvalno jedini rezultat s kojim smo mogli izbaciti i sebe i komsije![]()
Sake Ferguson ima već dvije pobjede na Europskim prvenstvimaVucevich je napisao/la:3 boda, Malklocevic cuva posao, cekamo sledecu generaciju!
tako je, nažalostbhsport je napisao/la:Dakle Irska i mi 2:2 gol razlika
Srbija 1:1 i Irska ide dalje zbog medjusobnog jel tako?
Nivo inteligencije njihovih medija je kao i uvijek na nevjerovatno visokom nivou.kovacic je napisao/la:Srbi su u svojim medijima uvjereni da su prošli
I opet otisli na EP i jedan gol od top 8? U cemu je caka onda? Lose generacije i losi treneri sirom Evrope? U cemu je stvar?BIHpatriota je napisao/la:Sto je najgore, sad ce hvalospjevi o treneru i generaciji u senzacionalističkim medijima, samo zbog ovog gola, a realno, loša generacija i jos losiji trener.