Pirke je napisao/la:Fino Royal Rumble na Musali spremiti. Zadnjih 11 pocinju utakmicu.
I tako svake sedmice.

Sviđa mi se ideja !

Pirke je napisao/la:Fino Royal Rumble na Musali spremiti. Zadnjih 11 pocinju utakmicu.
I tako svake sedmice.
i da umjesto fudbala treniraju kečerePirke je napisao/la:Fino Royal Rumble na Musali spremiti. Zadnjih 11 pocinju utakmicu.
I tako svake sedmice.
Do sada je prijavljeno 6 hiljada pa cemo vidjeti, a ocekujemo kontru ili dvije u vasoj mreziDevilS je napisao/la:Rodjeni koliko vas dolazi zna li se tacan broj?, i koliko ocekujete golova u mrezi?![]()
Ja ne znam dal to sve moze stati u dva vanredna voza koja su rezervisanael-fighter je napisao/la:Do sada je prijavljeno 6 hiljada pa cemo vidjeti, a ocekujemo kontru ili dvije u vasoj mreziDevilS je napisao/la:Rodjeni koliko vas dolazi zna li se tacan broj?, i koliko ocekujete golova u mrezi?![]()
![]()
Neka bolji pobjedi!
FORZA VELEZ
Mont0 je napisao/la:Bolje da se biju po treninzima nego u Piramidi.
Dal' je moguće da će nas ovoliko biti, ako je toliko, da je pola od toga, to je impozantna brojka za gostovanja u Premijer ligi BiH ?el-fighter je napisao/la: Do sada je prijavljeno 6 hiljada pa cemo vidjeti, a ocekujemo kontru ili dvije u vasoj mrezi![]()
ako će ikog bit 6 000 na gostovanju to ćete biti vizizu1991 je napisao/la:Dal' je moguće da će nas ovoliko biti, ako je toliko, da je pola od toga, to je impozantna brojka za gostovanja u Premijer ligi BiH ?el-fighter je napisao/la: Do sada je prijavljeno 6 hiljada pa cemo vidjeti, a ocekujemo kontru ili dvije u vasoj mrezi![]()
eto Podgrmecaako će ikog bit 6 000 na gostovanju to ćete biti vi
6 000 !samo_lijevo je napisao/la:eto Podgrmecaako će ikog bit 6 000 na gostovanju to ćete biti vi
![]()
![]()
Ako me iko nasmije na ovom forumu onda je to ovaj "zizu" , kakvih bola 6000, ovo je bilo ironicno receno, a ti se uhvatio ko muha na g....zizu1991 je napisao/la:Dal' je moguće da će nas ovoliko biti, ako je toliko, da je pola od toga, to je impozantna brojka za gostovanja u Premijer ligi BiH ?el-fighter je napisao/la: Do sada je prijavljeno 6 hiljada pa cemo vidjeti, a ocekujemo kontru ili dvije u vasoj mrezi![]()
Jesam li ja rekao da će nas biti 6000 ? Ja sam pitao jel moguće zato što nisam upoznat s mnogim stvarima oko kluba, nisam rekao da će biti 6k, znam da je one godine kada je najviše išlo bilo blizu 2000, a ti se uhvatio pametan pravitikroos je napisao/la:
Ako me iko nasmije na ovom forumu onda je to ovaj "zizu" , kakvih bola 6000, ovo je bilo ironicno receno, a ti se uhvatio ko muha na g....... koliko ja imam saznanja bice nas lijepa cifra, ne mozda kao proslih godina, ali opet ce biti jedno od vecih gostovanja u PL ove sezone..
Mislim da je bila neka manja tuca,al to je sasvim normalno,to se događa svugdje u svijetu..Zel je napisao/la:
Je li istina ovo za neku tucu?
Solidna cifra za očekivatiANTIFA ! je napisao/la:hladno u Mostaru , kako ce tek u Sarajevu bit jos nocna utakmica .
Bit ce ledeno hah , sa bodom sam prezadovoljan .
Ocekujem naših navijaca 300-400 na Koševu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.