NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 30 avg 2013, 14:44

Onda i dalje fali komunikacije

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 avg 2013, 14:49

Tkanton je napisao/la:
combe je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:auuuuuuuu koje promjene pa ovo je nevjerovatno jos samo fali da se i mesic vrati .neke hvala bogu samo da je na dobro kluba.

mislim da bi se trebalo na lijepo nacin dogovoriti izmedu navijaca i kluba za ove zabrane.nije niko na stadionu sto mrzi zvijezdu svi je volimo na svoj nacin i pogada nas los rezultat.
za ovo sve je kriv mustafa koji je i dalje u klubu bice neki specijalni trener vjerovatno ce nam opet pakovati istrosene fudbalere koji su bez kluba
Teško će ovo biti za dobrobit kluba, još ako je Mustafa i dalje u klubu sve gora vjest od gore. Ispade samo dobro što se Fadil vratio za predsjednika. Sad ste odjednom svi zadovoljni a vidjećemo nakon dva poraza šta će mo govoriti. Odgovorno tvrdim da su ovo promjene na gore u odnosu do prije 10 dana. Samo dobra vjest je Fadil a kako je krenulo i koju je postavu sastavio nebi me čudilo da se i on za koji dan povuče.
Combe legendo, drze se ti gitare i rastjerivanja raje po kafana, mani se ba lopte.... i kosto bi ti Faruk reko, combe razligu
Moj sine ja kad sam gledao Zvijezdu ti si u pelenama bio ne samo ovih zadnjih godina kada je krenuo uspon nego i prije. Obišao sam gostovanja da ni sam nebi znao naći vukojebine u koje sam išao za Zvijezdom. A i ovaj forum sam dugo pratio i čitao vaše nebuloze samo se nisam do sada htio da uključujem. Jedan dan vam valja drugi nevalja i sve tako. Ja sam samo iznio svoje mišljenje da trenutna situacija nije bajna. A ti ako se tu pronalaziš to je tvoja stvar.

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 30 avg 2013, 14:55

astra1922 je napisao/la:auuuuuuuu koje promjene pa ovo je nevjerovatno jos samo fali da se i mesic vrati .neke hvala bogu samo da je na dobro kluba.

mislim da bi se trebalo na lijepo nacin dogovoriti izmedu navijaca i kluba za ove zabrane.nije niko na stadionu sto mrzi zvijezdu svi je volimo na svoj nacin i pogada nas los rezultat.
za ovo sve je kriv mustafa koji je i dalje u klubu bice neki specijalni trener vjerovatno ce nam opet pakovati istrosene fudbalere koji su bez kluba
pogodiso si Astra.
I Mesic se vratio :)

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 30 avg 2013, 16:09

Tražili smo svoje ljude, eto dobili smo ih.
Nemojte tako olako tvrditi da Doro ne može iznijeti ulogu šefa stručnog štaba. Ako iko poznaje našu ligu onda je to Doro. Prvenstveno kao igrač a sada kao i trener. Pozitivno ćemo se iznenaditi u vezi njega, najbitnije je da ga igrači vole i poštuju a on je u utakmici sa Širokim pokazao pravo trenersko umijeće!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 30 avg 2013, 16:29

Sretoh danas vaše igrače u Dalasu pred Dobojom

klixonja
Kontakt:

Post Postao/la klixonja » 30 avg 2013, 17:55

[/quote]Da,inteligencija jeste nesto sto je genetički predodređeno.Za diskusije ovakve vrste treba biti prosječno inteligentan, ali dovoljno obrazovan da neke stvari možež sa prosječnim ljudima diskutovati neovisno o čemu se radi.Nazalost,ima ljudi čiji je količnik inteligencije ispodprosječan pa ovako reagiju.[/quote]

Jarane prvo proradi na gramatici bosanskog jezika pa se onda cujemo? Vazi?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 avg 2013, 19:10

koji smo mi srecnici ,na nasoj temi imamo profesora bosanskog jezika logopeda psihologa psihijatara :lol: :lol:
ludilo :mrgreen:
nego ako je otisao senad to nije dobro kako cemo sada dobiti licencu za evropu :shock: :? :roll: ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 avg 2013, 19:15

Shorty je napisao/la:Tražili smo svoje ljude, eto dobili smo ih.
Nemojte tako olako tvrditi da Doro ne može iznijeti ulogu šefa stručnog štaba. Ako iko poznaje našu ligu onda je to Doro. Prvenstveno kao igrač a sada kao i trener. Pozitivno ćemo se iznenaditi u vezi njega, najbitnije je da ga igrači vole i poštuju a on je u utakmici sa Širokim pokazao pravo trenersko umijeće!
ovaj post potpisujem.doro je zadnjih 10 godina konstantno u nasem fudbalu od nizih liga do premijer lige.bio je dobar igrac davao je dosta golova.bacio se u trenerske vode i dobro je poceo.vjerujem da ce sutra dobro pripremiti utakmicu i da cemo pred malim ekranima uzivati i na kraju ubiljeziti pobjedu.neka nam je sretno puno bi znacila 3 boda pogotovo sto je pola lige u 3 boda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 30 avg 2013, 19:56

klixonja je napisao/la:
Da,inteligencija jeste nesto sto je genetički predodređeno.Za diskusije ovakve vrste treba biti prosječno inteligentan, ali dovoljno obrazovan da neke stvari možež sa prosječnim ljudima diskutovati neovisno o čemu se radi.Nazalost,ima ljudi čiji je količnik inteligencije ispodprosječan pa ovako reagiju.[/quote]

Jarane prvo proradi na gramatici bosanskog jezika pa se onda cujemo? Vazi?[/quote]
:lol: :lol: :lol: Opšte poznato na forumu da se ljudi hvataju za pravopis i gramatiku kada nemaju sta drugo napisati.Uopste ne vodim računa o tome jer znam da će na moje postove negativno reagirati ograničeni ljudi.Hvala Bogu pa nema puno takvih.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 30 avg 2013, 20:09

Znali neko kada se otvara restoran....

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 30 avg 2013, 20:13

moranjak je napisao/la:Znali neko kada se otvara restoran....
danas je trebao biti otvoren ,sinoc je neko slavlje pravljeno za fadila

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 avg 2013, 20:29

FCL je napisao/la:
Znaci zato prave rebalans budzeta da vide koliko mogu potrosit na slavlje

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 30 avg 2013, 21:59

FCL je napisao/la:
zasluzio je... ;)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 30 avg 2013, 23:25

Sindikat Cimosa je pravio oprostajnu vece za Fadila ! Nista vezano za klub !

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 30 avg 2013, 23:37

Kvota je napisao/la:Sindikat Cimosa je pravio oprostajnu vece za Fadila ! Nista vezano za klub !
jel ko koju sliku uslikao,kako su namjestajci napravili stolove stolice i pod

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 30 avg 2013, 23:47

Po meni je extra uradjeno mada jos nije sve gotovo jer se restoran morao otvoriti juce ! Razlog je kasnjenje pojedinih izvodjaca !

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 31 avg 2013, 10:35

Šta ste se ušutili gdje je euforija, hoćeli biti danas bodova iz Trebinja??? Mislim da bi uz dobro suđenje koje donosi TV prenos mogli barem do boda.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 avg 2013, 10:37

ocekuje li se danas dvica kakva, lijep koeficijent za uzeti, kruze li kakve price po gradu?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 31 avg 2013, 12:17

Moj prognoze 1:3 (Pehilj, Pandža x2)

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 31 avg 2013, 13:03

Ma i pobijedit cemo najvjerovatnije ako budu igraci igrali kao protiv Sirokog a ja vjerujem da hoce. A sigurnije ti je da odigras oba tima daju trebala bi kvota bit veca.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.