Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Claus
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Claus » 03 okt 2011, 19:20

Arsenalisation je napisao/la:Sagna=cijela desna strana ;) Koji bi nama bogovi mogli priskocit u pomoc,u ovom trenutku? :cry: Wenger opet pokazao svoj zavidan talenat krpljenja govana kako bi napravio jos vece... :x Pustio najzahvalnijeg igraca svih vremena i covjeka koji je donekle drzao raspolozenje u i oko terena,naravno pricam o Eboue-u... ;) A sad umjesto da se ne brigamo,kao ni do sad sto nismo(puno),kad se Sagna povrijedi,kao zamjenu cemo imat Jenkinsona kojeg su vozale neke olimpijske selekcije Malezije...

Place mi se....,kad vidim u kakvo nas je stanje uveo ovaj francuski pedofil,pa prosle godine smo imali kostur ekipe ove godine samo da je dodao 2 WC igraca pored Reala i Barce bi bili najozbiljniji kandidati za LP...Samo da je doveo WC stopera i napadaca sve bi bilo bolje,naravno uz ostanak ovih igraca koji su nas napustili... ;)

WENGERU ODLAZI!
Od tog zadnjeg uvećanog teksta nema ništa, odmah da konstatujemo. :mrgreen: I sam Kroenke je rekao da nema ništa od njegovog odlaska, štaviše - kaže da Arsene može ostati koliko mu je volja (što je pomalno nerealno, s obzirom na trenutne rezultate; iako je tu Wenger najmanje kriv). Čak je i Ser Alex stao u odbranu kolege, te zapovijedio čelnicima Arsenala da Arsene Wenger MORA ostati trener Topnika.

Što se tiče utakmice protiv Tottenhama, očekivao sam više, puno više. Jako slaba igra Arsenala, naivne greške u odbrani, velika nesigurnost i padanje pod pritiskom. Svi su se trudili, no, kako se to kaže kod nas, "platili su danak neiskustvu". :mrgreen: Mislim da će protiv Sun'landa biti bolje, mora biti s obzirom na činjenično stanje u klubu.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 okt 2011, 19:48

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 07,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

fenomenalno :|
Rođen s tobom da budem

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 okt 2011, 19:53

Rizah je napisao/la:Je li iko od vas bio na okupljanju navijača Arsenala u Tuzli?

Sad vam predstoji teška utakmica sa Sunderlandom, ima li kakvih naznaka za pojačanja u januaru?
Nadam se da Wenger neće dobiti otkaz barem do januara :mrgreen:

Pomoćni trener Tottenhama Clive Allen nazvao je Arsenea Wengera pi... nakon što se Francuz odbio rukovati s njim poslije poraza na White Hart Laneu u nedjelju... :mrgreen:

„Ne razmišljam na taj način jer u ovom trenutku sebi moramo postaviti realnije ciljeve i priključiti se ekipama koje se bore za prve četiri pozicije koje vode u Ligu prvaka. Nakon novog poraza moram reći da osvajanje Premiershipa nije realan cilj za nas“, priznao je Wenger.

„Mi smo u ovom trenutku 12 bodova iza Uniteda i Cityja i moramo se boriti kako bi popravili trenutni položaj na tabeli. Ono što me brine je način na koji se branimo. Primamo naivne golove i srljamo iz greške u grešku. Cijelu utakmicu smo griješili u odbrani i na kraju smo kažnjeni“, konstatovao je Francuz.
Nije do tebe @Rizo, al' mislim da su ovi naši mediji izvadili iz konteksta ovu izjavu...

Ono što je Wenger rek'o koliko se sjećam je nešto kao: Nerealno je pričati i prvom mjestu kad smo x,y bodova iza Manchestera, nama je cilj priključiti se utrci za prva četri mjesta i tek tada bi ta priča imala smisla. :D

Tačnije:
I do not think like that, I think at the moment we have to set ourselves a realistic target and to get in touch with the teams who are fighting for the Champions League positions. If you say today we will win the league it is not realistic.

At the moment we are 12 points behind Manchester United and Manchester City - that's not realistic to say today that we will win the league. We have to fight to come back into a much better position, that's reality.
Sad, da ne ispa'ne da ja ovde najavljujem kojekakve titule, al' jednostavno, Wenger nije baš tako mislio kako je objavio neki "naš" portal. :D

Priželjkujem čudo i da osvoje titulu, al' to nije u skladu sa realnim mogućnostima, al' ipak se nadam. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 okt 2011, 19:55

Faraon iz Visokog je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 07,00.html

fenomenalno :|
:lol: :lol: :lol: Eto samo da objavim- i ja sam se juče ozlijedio, najozbiljnije. :mrgreen: :lol:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 03 okt 2011, 20:13

Rizah je napisao/la: Može li nova šala na račun Arsenala? :mrgreen:
Pucaj! :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 okt 2011, 20:32

Profesor je napisao/la:
Rizah je napisao/la: Može li nova šala na račun Arsenala? :mrgreen:
Pucaj! :D
Evo ja ću.
After having the 8-2 jokes 4-3 weeks Arsenal turned in 2-1 big joke
[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 okt 2011, 21:40

Song:

Kod: Označi sve

"The next five games are very important for us.

"We need to win every single one to come back and show the fans that we are ready and that we are to fight for the league."
Ne znam kako to on vidi, al' biće zajebano ( :mrgreen: ):

So, 16.10.2011 14:30 FC Arsenal AFC Sunderland
So, 23.10.2011 14:30 FC Arsenal Stoke City
Sa, 29.10.2011 13:45 FC Chelsea FC Arsenal
Sa, 05.11.2011 16:00 FC Arsenal West Bromwich Albion
Sa, 19.11.2011 13:45 Norwich City FC Arsenal

Prezadovoljan bi bio sa 13 bodova iz ovih 5 tekmi, a da ne pričam sa svih 15. :lol: Nije normalan il' ne zna šta priča. :mrgreen:

Što se Arsenala i transfera tiče, aj da i ja unesem malo optimizma na ovu temu:
Arsenal are considering a move for Ajax duo Jan Vertonghen and Christian Eriksen in the January transfer winder. (CaughtOffside)
Inače skoro da ne ispuštam krug što se holandske lige tiče i mogu reći da je ovo dobar dvojac. Mladi i talentirani prije svega, Jan je dobar štoper, dobar u skoku i bio bi odličan sa Vermaelenom (ionako su kolege iz repke :D ), dok nešto više gotivim Toivonena iz PSV-a, al' mnogi kažu da je ovaj Eriksen veći talenat (iako je meni Ola nenadyebiv u Holandiji :D ).
Arsenal are revving up their interest in Argentina midfielder Lucas Biglia, 25, after scouts watched him play for Anderlecht.(Daily Mail)
Defanzivni veznjak, tip Lucasa iz Liverpoola (aj da mi ne kažete da ih poredim po izgledu :D ) tip Sandra iz Tottenhama. :mrgreen: Argentinski reprezentativac.
Our shower of snouts – that's the correct collective noun – have told us that Wenger also wants Barcelona's promising foetus Rafa Alcântara and Hertha Berlin's Brazilian midfielder Raffael. (guardian.uk)
Rafa Alcantara je brat od Thiaga, koji se odlučio za razliku od Rafinhe igrati za Španiju.On igra (će igrati) za Brazil.
Rafael , onaj stariji je igrač Herte i igra na istoj poziciji.

Očigledno je da Wenger po pitanju te pozicije nešto smjera. :D

Novine su nabrale 5-6 imena, ako je tako onda tu mora biti nekakve istine. Btw. opet se aktualizirala priča oko Edena. Ko zna, možda sam mag dodje. :mrgreen:
Kandidati su (bar kako sam ja upratio) :Eriksen,Rafinha,Rafael,Hazard :)
Junajted i Arsenal u trci za Olu Džona
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 52796.html" onclick="window.open(this.href);return false;

I ovaj malac je na radaru Wengera. :)
Inače je krilni igrač, aj vidjećemo šta će biti, on insistira da će ostati u Tventeu, tako bar u novinama kažu. :D

EDIT: I dajte Topnici unesite malo živosti na ovu temu, ajmo pričat o lijepim stvarima (valjda poput ovih). :mrgreen:

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 03 okt 2011, 22:52

Jesi Jimmy nekakav, ukrade mi užitak :twisted:

Bogme piše vam se crno, jer trenutno se Liverpool povezuje sa Goetzeom i Hazzardom, a ako se to ostvari, teško će vama biti doći u top 4.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 okt 2011, 22:56

:mrgreen: Daj razlog da vjerujem da će i jedan doći? :)

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 okt 2011, 23:00

Jedino da obojica ispadnu iz Europe sa svojim timovima. :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 03 okt 2011, 23:06

Arnelinho je napisao/la::mrgreen: Daj razlog da vjerujem da će i jedan doći? :)
Keš kolica, šmekerica i Juice :lol:
Bild je objavio danas tekst o Goetzeu a za Hazzarda se govori već duže vrijeme ;)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 okt 2011, 23:10

Jedva cekaju da predju u strasni Liverpool
Rođen s tobom da budem

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 okt 2011, 23:11

Faraon iz Visokog je napisao/la:Jedva cekaju da predju u strasni Liverpool
Ove godine zaista strašan.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 okt 2011, 23:12

Jimmy from the hood je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Jedva cekaju da predju u strasni Liverpool
Ove godine zaista strašan.
Nastao od glagola strasiti :D
Rođen s tobom da budem

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 okt 2011, 23:12

Rizah je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la::mrgreen: Daj razlog da vjerujem da će i jedan doći? :)
Keš kolica, šmekerica i Juice :lol:
Bild je objavio danas tekst o Goetzeu a za Hazzarda se govori već duže vrijeme ;)
Jedva čekam ,baš da vidim taj dan kad Liverpool dovede Gotzea i Hazarda. :mrgreen:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 okt 2011, 23:14

Oba igrača neće doći sigurno, daj Bože ijedan. Nisam optimističan što se tih transfera tiče.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 okt 2011, 23:21

Gotze je odbio Arsenalovih +30 mio eura, tako da je njegova jedina destinacija (nakon Dortmunda ) vjerovatno Bayern, mada bih ga užaš volio gledati u Arsenalu ili makar da ostane u BvB, a za Hazarda je prejaka konkurencija, jedini Real ima para da ga plati (2x vrijednost Nasrija prema onom snobu iz Lillea), ako ga ne kupe onda će vjerovatno u Arsenalu završiti, jer je simpatizer istih.

Ne vjerujem da Liverpool (a ni Arsenal vala) može platiti +40 nekog igrača a da pri tom ne nametne nekakvih parica od prodaje svojih, a onda ne vidim smisao kupovanja nekog takvog igrača.

Edit: I iskreno nemam ništa protiv da dodje u Liverpool i jedan i drugi, ako ih mogu priuštiti što da ne, onda bi se Arsenal i Tottenham morali pojačavati i liga bi bila daleko jača. ;)

Niko ne bi sjedio skrštenih ruku, u to sam uvjeren, a to svima dobrododje-Liverpoolu jer su dobili 2 strašna igrača (ili jednog), ligi jer je dobila na kvalitetu a drugim timovima jer su i oni podigli svoj kvalitet. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 03 okt 2011, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 okt 2011, 23:23

Hazard se povezuje sa Arsenalom od svoje 16-te godine :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 okt 2011, 23:34

Ukoliko Arsenal nastavi igrati kako igra, ocekujem u januaru da ce u januaru biti pojacanja, skupih, kao sto se uradilo sa Shavom one godine, a posto je ove ozbiljnije mozda cak i dva dodju, ali opet dok se politika kluba ne promjeni, a u to spada i taktika, tj. da 11 igraca igra odbranu a ne 4 eventualno 5 nista se nece postici..
Celik!3,2,2.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 okt 2011, 00:44

Arsenalova zadnja sansa da ostane jedan od top timova je zimski prelazni rok. Nadam se da ce popustiti i dovesti IMENA a ne djecu koja hoce/nece postati veliki igraci. Naravno, kad je u pitanju visina plate igraca, i tu se mora popustiti. Smijesno je i tuzno porediti plate u Arsenalu sa platama koje imaju igraci koji igraju za Chelsea, City i United i onda pricati o nekoj konkurenciji?!
Citam danas kako se de Jong zalio na platu i kako City sad za sad nije bio voljan da pregovaraju o novom ugovoru za vise para. U nastavku pise da ima neto platu od 3.5 miliona i da je najplaceniji Holandski igrac u Engleskoj. Znaci, ima vecu platu nego VPersie koji je ponajbolji igrac Arsenala. TUZNO. U istom clanku pise da Tevez ima 230 000 eura sedmicno. To je skoro milion eura mjesecno. Izracunajte razliku!

Van Persie je navodno izjavio da je on fudbaler koji zeli "trofeje" i da ce sacekati hoce li Arsenal i sta uraditi po tom pitanju. U protivnom on odlazi. Holandski komentator tekme Tottenham - Arsenal je jos prije pocetka tekme rekao da je vrlo moguc transfer jos ove zime. Bio je skoro pa siguran u ono sto prica.
Na potezu je uprava Arsenala. Nadam se da ce konacno popustiti jer ovaj Arsenal nije vise TOP tim a samim tim ni tim u kojem zele igrati veliki igraci.

Postedite nas djecije price o vjernosti klubu i nekom uigravanju tima.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.