To ti nesto kao galamis ili ti tipka za uzvicnikom zastopala na tastaturi? Ohani malo, ko ti drma kavez...talkshow je napisao/la:zasto muslimovic ne moze dobiti poziv ko 3. napadac, a miske iz istog kluba moze, a popis uvijek ima 18-19 igraca pa ima jos mjesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!adriano_leite je napisao/la:Da se razumijemo, Zlatan je meni jedan od najdrazih igraca koji je ikada obukao dres reprezentacije, ali reci da je nepravda ucinjena prema njemu je van svake pameti. Koliko Pape vodi racuna o tome, govori i cinjenica da je vecina igraca koji su nesto dali repki, dobijali pozive i kad nisu imali kluba, vjerovatno da im se oduzi na taj nacin. Znaci, neposteno je reci da je ucinjena nepravda prema Zlatanu Mulimovicu, kada se zna da ga se guralo u repku i kada nije imao kluba.neroazzurni je napisao/la:ginuo za repku! odlicno receno, treba li dalje?
sta reci za Rahimica onda, on ni ne igra, ovaj bar igra pa Kina Kina
a nemamo rezervnog napadaca, pa majka mu stara, ako ima mjesta u avionu za Sunjice, Stevanovice, Rahimice isl. pa ima i za jednog Zlaju
Safet Sušić - Pape
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
-
neroazzurni
- Kontakt:
ma jasno je meni to, gurao je Safet i gurat ce(nazalost) igrace i dalje, kazem ti da nemamo rezervnog napadaca, plus ako vec vuce Rahimagu moze i njega, a najveci plus od svega je to sto je SP TURNIR koji se igra nabrzinu, dakle na impuls, volju, zelju, e tu nam Zlaja moze valjat, nisu to kvalifikacije koje ce se vuci dvije godine, to je turnir koji se igra prvenstveno na iskustvo i lukavost a kud ces veceg mahera od Zlaje...al dobro, necemo se sad i oko Zlaje razvlacit, Safet ga prekrizio i zdra'oadriano_leite je napisao/la:Da se razumijemo, Zlatan je meni jedan od najdrazih igraca koji je ikada obukao dres reprezentacije, ali reci da je nepravda ucinjena prema njemu je van svake pameti. Koliko Pape vodi racuna o tome, govori i cinjenica da je vecina igraca koji su nesto dali repki, dobijali pozive i kad nisu imali kluba, vjerovatno da im se oduzi na taj nacin. Znaci, neposteno je reci da je ucinjena nepravda prema Zlatanu Mulimovicu, kada se zna da ga se guralo u repku i kada nije imao kluba.neroazzurni je napisao/la:ginuo za repku! odlicno receno, treba li dalje?
a nemamo rezervnog napadaca, pa majka mu stara, ako ima mjesta u avionu za Sunjice, Stevanovice, Rahimice isl. pa ima i za jednog Zlaju
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Evo ja ću ti reći, nema potrebe da se nerviraš. Pape je već govorio o Muslimoviću. Kazao je da je on ista tipa napadača kao Vedo i Džeko, te da želi napadača drugačijih karakteristika, omalenog, brzog sa pristojnom tehnikom. Iz tog razloga je Muslimović već odavno bivši bar što se tiče dresa reprezentacije.talkshow je napisao/la:zasto muslimovic ne moze dobiti poziv ko 3. napadac, a miske iz istog kluba moze, a popis uvijek ima 18-19 igraca pa ima jos mjesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
džakailibu
- Kontakt:
cini mi se da se ljudi malo gube u sirinu. neko spomenu gore da mi svi mislimo da je bih u rangu argentine što siguran sam niko ne misli. opet prica i osima kako smo se digli bla bla bla pa nam treba spustanje ne stoji. osnovni problem je formacija- kad vec nemas lulica, mujdžu i salihovica ti sa igracima sa klupe pravis formaciju kao da ovi prvi igraju i kao da repka igra protiv lihtenstajna. formacijski je pape suludo krenuo i u prici sa ovako oslabljenom ekipom vrsajevic je trebao (kao jedini) igrati desnog beka bez da pređe centra kako treba a ne da cuva cijelu stranu i ofanzivno i defanzivno jer je na toj strani trebao biti neko brzo desno krilo. Ne mislim da bi vrsajevic bio nesto bolji ali ipak je pape morao puno opreznije uci u sve ovo. Prica o tome kako bi ako se stavi defanzivni vezni morao neko ispasti iz ofanzivne linije je meni veoma idiotska prica posebno ako znas koga imas ofanzivno. Sam vrsajevic je prica od 10 posljednjih minuta neke utakmice (nesto kao maletic). mujdža a i vranješ su prije vrsajevica na toj poziciji. u prici u kojoj bi se obojica (ili samo jedan ne daj bože) nasli spremni za brazil vršajevic otpada. sa druge strane kada nemas obojicu a imas prijeteljske utakmice guraj ovoga, valjda da stekne kakvo takvo iskustvo. mislim da je to papetova poenta ali cini mi se da se i za tog eventualnog treceg desnog beka treba ipak treba naci nekog novog igraca.
Veliki je problem da imamo hajrovica a da mi u stvari nismo nikada vidjeli kako taj igrac igra. Dobije po 20 minuta na vecinom neprirodniom pozicijama i meni je suludo da ili protiv lichenstaina a posebno aregentine nije poceo tekmu. Mi ne znamo kako bi covjek igrao za repku. Sto se tice misimovica ubio se za zadnjih 30 minuta. ako mu je to ispod casti njemu na cast. i tu vise ne bi trebalo biti price posebno ako igramo sa jacim repkama. Ibisevic koji se stalno forsira desno je isto pogubno i to mozda moze proci sa lll repkama ali protiv argentine- bio sam sokiran kada sam vidio da pocinje tekmu sa dva napadaca. U osnovi imamo problem selektora i ova reprezentacija je jako dobra (nebitno sto igraju za bundesligase koji se bore za opstanak sto je bezvezna opaska) ali ili pape igra neku svoju igru koja bi se isplatila naklnadno (tri koraka isperd nas smrtnika) ili je potpuno izgubljen (tvrdoglav).
malo duzi post izvinite
Veliki je problem da imamo hajrovica a da mi u stvari nismo nikada vidjeli kako taj igrac igra. Dobije po 20 minuta na vecinom neprirodniom pozicijama i meni je suludo da ili protiv lichenstaina a posebno aregentine nije poceo tekmu. Mi ne znamo kako bi covjek igrao za repku. Sto se tice misimovica ubio se za zadnjih 30 minuta. ako mu je to ispod casti njemu na cast. i tu vise ne bi trebalo biti price posebno ako igramo sa jacim repkama. Ibisevic koji se stalno forsira desno je isto pogubno i to mozda moze proci sa lll repkama ali protiv argentine- bio sam sokiran kada sam vidio da pocinje tekmu sa dva napadaca. U osnovi imamo problem selektora i ova reprezentacija je jako dobra (nebitno sto igraju za bundesligase koji se bore za opstanak sto je bezvezna opaska) ali ili pape igra neku svoju igru koja bi se isplatila naklnadno (tri koraka isperd nas smrtnika) ili je potpuno izgubljen (tvrdoglav).
malo duzi post izvinite
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
neroazzurni
- Kontakt:
Mahmutovic like thiszizu1991 je napisao/la:Evo ja ću ti reći, nema potrebe da se nerviraš. Pape je već govorio o Muslimoviću. Kazao je da je on ista tipa napadača kao Vedo i Džeko, te da želi napadača drugačijih karakteristika, omalenog, brzog sa pristojnom tehnikom. Iz tog razloga je Muslimović već odavno bivši bar što se tiče dresa reprezentacije.talkshow je napisao/la:zasto muslimovic ne moze dobiti poziv ko 3. napadac, a miske iz istog kluba moze, a popis uvijek ima 18-19 igraca pa ima jos mjesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pustite se Safeta i njegovih izjava, on jedno kaze, drugo radi, trece misli...on je dosad toliko svojih rijeci pogazio da ga stvarno vise niko normalan ne uzima za ozbiljno
ovdje smo onako malo probali raspravit oko Zlaje, pa ko se slaze slaze...kakav Safet i njegovi razlozi
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- adriano_leite
- Kontakt:
Brate, da li ti je jasno da do Svjetskog ima jos mnogo mnogo vremena i da ekipa koja je igrala kvalifikacije, nece u 100% istom sastavu otici na isto? Mislis da ce Avdija i Sunjic otici na Svjetsko? Mislis da ce Stevanovic otici na Svjetsko ako ne krene igrati u prvoj postavi? Bit ce sigurno par novih imena tu, kao sto ce tu biti i povratnici nakon povreda: Vranjes, Zukanovic, Mujdza, Lulic, Salihovic. U pitanju je 5 igraca koji nisu mogli igrati zbog povrede, to ti je skoro pa citava klupa, odnosno pola prvog tima. Do Svjetskog ima jos mnogo mnogo vremena i ja tekmu protiv Argentine shvatam kao nagradu igracima koji su tu bili u kvalifikacijama. Govore ljudi o Avdiji kao desnom beku koji je prva postava, ono wtf? Kakav Avdija i prva postava, lik igra jer su povrijedjeni Mujdza i alternativa Mujdzina u vidu Vranjesa. Nismo imali ni Zukanovica da zauzme stopersku poziciju uz Spahu, a da se Bicakcic pomjeri na desnog beka. Daleko je sastav od zapecacenog i nema potrebe za tolikim diskusijama i uvredama.neroazzurni je napisao/la:ma jasno je meni to, gurao je Safet i gurat ce(nazalost) igrace i dalje, kazem ti da nemamo rezervnog napadaca, plus ako vec vuce Rahimagu moze i njega, a najveci plus od svega je to sto je SP TURNIR koji se igra nabrzinu, dakle na impuls, volju, zelju, e tu nam Zlaja moze valjat, nisu to kvalifikacije koje ce se vuci dvije godine, to je turnir koji se igra prvenstveno na iskustvo i lukavost a kud ces veceg mahera od Zlaje...al dobro, necemo se sad i oko Zlaje razvlacit, Safet ga prekrizio i zdra'oadriano_leite je napisao/la:Da se razumijemo, Zlatan je meni jedan od najdrazih igraca koji je ikada obukao dres reprezentacije, ali reci da je nepravda ucinjena prema njemu je van svake pameti. Koliko Pape vodi racuna o tome, govori i cinjenica da je vecina igraca koji su nesto dali repki, dobijali pozive i kad nisu imali kluba, vjerovatno da im se oduzi na taj nacin. Znaci, neposteno je reci da je ucinjena nepravda prema Zlatanu Mulimovicu, kada se zna da ga se guralo u repku i kada nije imao kluba.neroazzurni je napisao/la:ginuo za repku! odlicno receno, treba li dalje?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
što onda ne zove ermina zecazizu1991 je napisao/la:Evo ja ću ti reći, nema potrebe da se nerviraš. Pape je već govorio o Muslimoviću. Kazao je da je on ista tipa napadača kao Vedo i Džeko, te da želi napadača drugačijih karakteristika, omalenog, brzog sa pristojnom tehnikom. Iz tog razloga je Muslimović već odavno bivši bar što se tiče dresa reprezentacije.talkshow je napisao/la:zasto muslimovic ne moze dobiti poziv ko 3. napadac, a miske iz istog kluba moze, a popis uvijek ima 18-19 igraca pa ima jos mjesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zato sto je taraba i nepotreban trosak savezu u slucaju poziva ...talkshow je napisao/la:što onda ne zove ermina zeca
eto neka zove onda sesara, svraku i sunjicasamson je napisao/la:Zato sto je taraba i nepotreban trosak savezu u slucaju poziva ...talkshow je napisao/la:što onda ne zove ermina zeca
Pa, malo prije si spominjao napadaca? Razmisli malo .. Ovi dole to nisu ... Sesara i Svrake vec odavno nema. Sunjic je tu reda radi ...talkshow je napisao/la:eto neka zove onda sesara, svraku i sunjicasamson je napisao/la:Zato sto je taraba i nepotreban trosak savezu u slucaju poziva ...talkshow je napisao/la:što onda ne zove ermina zeca
Stipu ba lika samo valja gluposti i trollasamson je napisao/la:Pa, malo prije si spominjao napadaca? Razmisli malo .. Ovi dole to nisu ... Sesara i Svrake vec odavno nema. Sunjic je tu reda radi ...talkshow je napisao/la:Zato sto je taraba i nepotreban trosak savezu u slucaju poziva ...samson je napisao/la: što onda ne zove ermina zeca
eto neka zove onda sesara, svraku i sunjica
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
pa sto zove sunjica da bude 7. stopera a nece zeca da bude 3. napadac?? trosak????
vjerovatno jer je ovaj hrvat pa zato...
- adriano_leite
- Kontakt:
Bravo ti, vec usranu temu pokusavas odvesti na visi nivo.talkshow je napisao/la:pa sto zove sunjica da bude 7. stopera a nece zeca da bude 3. napadac?? trosak????
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Zato što Pape može da radi šta hoće jer je nedodirljiv za miševe kao što si ti.talkshow je napisao/la:pa sto zove sunjica da bude 7. stopera a nece zeca da bude 3. napadac?? trosak????
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
toliko o tome znaciadriano_leite je napisao/la:Bravo ti, vec usranu temu pokusavas odvesti na visi nivo.talkshow je napisao/la:pa sto zove sunjica da bude 7. stopera a nece zeca da bude 3. napadac?? trosak????
Ne znam buraz. Najbolje ti je direktile na iducu konferenciju za novinare pa ga upitaj ... Covjek ima svoje zasto-zato, objasnio je vec nekoliko puta zasto je tako i cao. To sto vi ne citate medije ili izjave do vas je ...
Na kraju, Susica kao selektora njegove odluke nisu kostale rezultata ove ekipe, ne znam sta se vas toliko tice hoce li imati 2 ova ili 6 onih sve dok ekipa gura ... Zasto je toliko odbrambenih igraca? Ako malo pogledas, ceste povrede i manjak bocnih igraca su razlog pozivanja pojedinih jer mogu igrati stopera, kaoi i te bocne pozicije - Vranjes, Zukanovic, a sada i Kolasinac ... Pitas se zasto je toliko defendera? Koliko se sjecam, bas takvi kao ti su konstantno trubili u vezi Zukanovica i Bicakcica, sada i Kolasinca. Trazili ste - dobili ste ... Koliko ste samo kontradiktorni na ovom forumu ...
Na kraju, Susica kao selektora njegove odluke nisu kostale rezultata ove ekipe, ne znam sta se vas toliko tice hoce li imati 2 ova ili 6 onih sve dok ekipa gura ... Zasto je toliko odbrambenih igraca? Ako malo pogledas, ceste povrede i manjak bocnih igraca su razlog pozivanja pojedinih jer mogu igrati stopera, kaoi i te bocne pozicije - Vranjes, Zukanovic, a sada i Kolasinac ... Pitas se zasto je toliko defendera? Koliko se sjecam, bas takvi kao ti su konstantno trubili u vezi Zukanovica i Bicakcica, sada i Kolasinca. Trazili ste - dobili ste ... Koliko ste samo kontradiktorni na ovom forumu ...
Pozivanjem hrgote bi rjesili sve dileme uvez 3ceg napadaca plus imali bi odlicno krilo.isto vazi I za eldina hadzica iz Herculesa..ali pape nezna ni ko je hrgota jer da zna barem bi otisao da poprica s njim...zaista ubada u oci njegova idolentnost I nezainteresovanost za repku koja mu dodze kao part-time posao... Sto se ermina zeca tice on nije standardan ni u turskoj ligi, kako onda moze podici igru repke na visi nivo? Kako je moguce da stevanovic ostaje bez poziva a onakav avdija dobija poziv I redovno sansu da igra? Zasto igra kvrzic prije hadzica? Zasto visca igra a hajrovic sjedi na klupi? Nije problem izgubiti od argentine ali jeste problem kad od argentine izgubis na isti nacin kao I protiv svake jace selekcije do sada tj kad konstantno ponavljas iste greske vec godinama I iz njih nista ne naucis...koja to repka igra sa 2 napadaca ,jednim krilom I 3 ofanzivno orjentisana igraca u sredini sa raspalim vrsajevicem samim na desnoj strani? Ili klub?
I tebi treba objasniti kao i ovom gore ... Odnosno, crtati ..
Svi vide problem samo Pape žmiri.
http://www,index,hr/sport/clanak/svi-vide-problem-samo-pape-zmiri/712498.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh da nam je jednog trenera da valja da ovu generaciju digne na jednu veću razinu.
http://www,index,hr/sport/clanak/svi-vide-problem-samo-pape-zmiri/712498.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh da nam je jednog trenera da valja da ovu generaciju digne na jednu veću razinu.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Fino napisano, mora jedan ili dva ot tih "nedodirljivih" u sredini i napadu iz prvih 11 na klupu.adc je napisao/la:Svi vide problem samo Pape žmiri.
najbolje bi po meni u ovom trenutku bilo
Dzeko Ibisevic
Lulic Pjanic Hajrovic
Kolasinac
Salihovic Vranjes Spahic Mujdza
Miske kao Joker sa klupe u sadnjih 30tak min ako nam traba gol....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.