HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 02 dec 2015, 19:54

Trebali bi uručiti neko priznanje napadaču Željezničara OK-u, on je jedini uspio zabiti gol Zrinjskom u ovoj prvenstvenoj polusezoni Pod Bijelim Brijegom...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 dec 2015, 19:51

Sutra u Travnik po tri boda pa u nedjelju na Pecaru natezati nulu..
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 04 dec 2015, 20:26

PiazzaGrande je napisao/la:Sutra u Travnik po tri boda pa u nedjelju na Pecaru natezati nulu..
Sta ćeš natezati u Tuzli?Izgleda ste shvatili koliko smo moćni :opaopa: :opaopa: :bih:
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 05 dec 2015, 00:48

Naši konkurenti u borbi za titulu su Široki Brijeg i Sarajevo...Vi ste tek na trećem mjestu potencijalne ugroze u borbi za naslov...pozz
Volim te bola'!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 dec 2015, 17:18

Naš glavni adut je najlakši raspored od ozbiljnih ekipa samo vama idemo.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 06 dec 2015, 15:24

smijesni nam se titula, igramo vrhunski.. imamo trenutno najjaci igracki kadar u ligi, golmani i obrana beton, proigrali zaka i mesa.. steta sto je sada pauza, kad meljemo i igrom i rezultatom.. ali dobro, najavljena su 2-3 pojacanja, tako da ne bi trebalo biti problema na proljece..
HŠKZ!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 06 dec 2015, 20:47

Od muka na pocetku u igri prema naprijed postali druga momcad po br. postignutih golov.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 07 dec 2015, 15:52

Ima li kakva fotka od desavanja na Koprivnici, jel istina da vas je policija satrla?! Kako se prica , izgleda da ste ih jako jako podcijenili...poz
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 07 dec 2015, 16:05

flek1950 je napisao/la:Ima li kakva fotka od desavanja na Koprivnici, jel istina da vas je policija satrla?! Kako se prica , izgleda da ste ih jako jako podcijenili...poz
O cem ti ?

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 07 dec 2015, 16:11

GradKamena je napisao/la:
flek1950 je napisao/la:Ima li kakva fotka od desavanja na Koprivnici, jel istina da vas je policija satrla?! Kako se prica , izgleda da ste ih jako jako podcijenili...poz
O cem ti ?
Navodno ste izmedju Bugojna i Kupresa zaustavili kolonu i napali policiju iz pratnje. Svjedok mi prica da ste dobro izvukli deblji kraj iako je policajaca bilo malo , tako sam cuo od covjeka koji je sa zenom i djecom bio u autu, ne znam zasto bi mi lagao?
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 07 dec 2015, 18:04

U subotu, 05.12.2015.godine, oko 16:40 sati, prilikom pratnje navijača NK „Zrinjski“ iz Mostara kroz područje općine Bugojno, u mjestu Poriče, bez dozvole policijskih službenika koji su se nalazili u pratnji grupa navijača je izišla iz vozila.

Momku koji je uhapsen brz oporavak.. ali ne vjerujem da ce bit bas brz s obzirom kako nasi seosi iz seoske specijalne policije udaraju..

Duff

Post Postao/la Duff » 07 dec 2015, 19:11

flek1950 je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:
O cem ti ?
Navodno ste izmedju Bugojna i Kupresa zaustavili kolonu i napali policiju iz pratnje. Svjedok mi prica da ste dobro izvukli deblji kraj iako je policajaca bilo malo , tako sam cuo od covjeka koji je sa zenom i djecom bio u autu, ne znam zasto bi mi lagao?
Nije nitko napao, sve je bilo u samoobrani od bezpotrebne policijske represije. Nisu nas satrali, nismo izvukli deblji kraj, osim jednog momka koji je u samoobrani uradio šta je uradio...

Do kad će se navijači u BiH tretirati kao životinje? Prvi mi, pa svi ostali. Postaje smiješno da navijači ne mogu ni stat pišat....ljudska prava?

Momak se vratio doma...
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 07 dec 2015, 23:11

Duff je napisao/la:
Nije nitko napao, sve je bilo u samoobrani od bezpotrebne policijske represije. Nisu nas satrali, nismo izvukli deblji kraj, osim jednog momka koji je u samoobrani uradio šta je uradio...

Do kad će se navijači u BiH tretirati kao životinje? Prvi mi, pa svi ostali. Postaje smiješno da navijači ne mogu ni stat pišat....ljudska prava?

Momak se vratio doma...
Drug da ti nesto kazem, sto se tice nase specijalne jedinice.. Oni ne tretiraju samo navijace kao zivotinje nego i obicne gradjane, lazno je reci da je u zadnjih mjesec dana tokom racija po kantonu ulozeno Bog zna koliko tuzbi na njih ali oni su ocito iznad zakona.. Udaraju narod bez ikakvog povoda i izivljavaju se koliko hoce.. a navijace jedva cekaju.. nase su brutalno tukli u par navrata ove polusezone, zato momci slabo i dolaze.. sjecam se protiv Celika da su u par navrata marice dolazile i kupile nase navijace sa istoka a cuo sam da su neki poslije toga i na hitnoj zavrsili.. a sto se tice ostalih navijaca u Travniku vjeruj da niko nije dobro prosao.. znam da su udarali i Manijake, Horde, Robijase itd.. najbolje je sutiti i pustiti da vas isprate do kraja njihove rute i onda radite sta hocete..

Duff

Post Postao/la Duff » 08 dec 2015, 00:07

SamoTravnik je napisao/la:
Duff je napisao/la:

Momak se vratio doma...
Drug da ti nesto kazem, sto se tice nase specijalne jedinice.. Oni ne tretiraju samo navijace kao zivotinje nego i obicne gradjane, lazno je reci da je u zadnjih mjesec dana tokom racija po kantonu ulozeno Bog zna koliko tuzbi na njih ali oni su ocito iznad zakona.. Udaraju narod bez ikakvog povoda i izivljavaju se koliko hoce.. a navijace jedva cekaju.. nase su brutalno tukli u par navrata ove polusezone, zato momci slabo i dolaze.. sjecam se protiv Celika da su u par navrata marice dolazile i kupile nase navijace sa istoka a cuo sam da su neki poslije toga i na hitnoj zavrsili.. a sto se tice ostalih navijaca u Travniku vjeruj da niko nije dobro prosao.. znam da su udarali i Manijake, Horde, Robijase itd.. najbolje je sutiti i pustiti da vas isprate do kraja njihove rute i onda radite sta hocete..
A tako ti je svugdje brate, ne samo kod vas. Iživljavaju se na momcima radi upaljene baklje, alkohola ili čak bez razloga. A kao što ti kažeš i običan narod im se zna nać na meti, al' da jure neke veće ribe nema šanse..

Jeste najbolje sagnut glavu i šutit, ali kada počnu udarat bez ikakvog razloga, od 150 ljudi (navijača, kojih je većina na svoju ruku što se kaže), naći će se bar jedan da neće moć šutit, i onda dođe do znaš već čega. Ne kažem ja, nisu ni navijači cvijeće, bude tu svega, ali kerovi su još veća gamad...
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 08 dec 2015, 14:38

Deni Simeunović
Tin Karamatić

Raskid ugovora obojica !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 dec 2015, 14:40

Toliko Deni pro'po , pa nekad je bio dobar igrač ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 08 dec 2015, 14:44

Besic je napisao/la:Toliko Deni pro'po , pa nekad je bio dobar igrač ...
Noćni život,žene,pare ,slava nestabilan psihički jbg sve došlo na naplatu,a imo je pravo potencijala.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 08 dec 2015, 16:40

cuj deni simeunovic prekobrojan :crazy:
pa nije toliki alkoholicar da ga se otjera... svaki klub ima ljubitelje kladionice i zena u ekipi...

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 08 dec 2015, 18:43

vlakanje je napisao/la:cuj deni simeunovic prekobrojan :crazy:
pa nije toliki alkoholicar da ga se otjera... svaki klub ima ljubitelje kladionice i zena u ekipi...
Igrac koji redovno dolazi na treninge,i koji je uredno placen kojem trener kaze da je u prvoj postavi prije utakmice,on na to odgovori da nije spreman psihicki nema sta trazit u jednom klubu.

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 08 dec 2015, 19:03

pričaš gluposti..malo se informiraj prije koje je to utakmice točno bilo i šta je prethodilo tome

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.