HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Trebali bi uručiti neko priznanje napadaču Željezničara OK-u, on je jedini uspio zabiti gol Zrinjskom u ovoj prvenstvenoj polusezoni Pod Bijelim Brijegom...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Sutra u Travnik po tri boda pa u nedjelju na Pecaru natezati nulu..
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Sta ćeš natezati u Tuzli?Izgleda ste shvatili koliko smo moćniPiazzaGrande je napisao/la:Sutra u Travnik po tri boda pa u nedjelju na Pecaru natezati nulu..

Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
-
Naši konkurenti u borbi za titulu su Široki Brijeg i Sarajevo...Vi ste tek na trećem mjestu potencijalne ugroze u borbi za naslov...pozz
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Naš glavni adut je najlakši raspored od ozbiljnih ekipa samo vama idemo.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
smijesni nam se titula, igramo vrhunski.. imamo trenutno najjaci igracki kadar u ligi, golmani i obrana beton, proigrali zaka i mesa.. steta sto je sada pauza, kad meljemo i igrom i rezultatom.. ali dobro, najavljena su 2-3 pojacanja, tako da ne bi trebalo biti problema na proljece..
HŠKZ!
- hskzmostar
- Kontakt:
Od muka na pocetku u igri prema naprijed postali druga momcad po br. postignutih golov.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ima li kakva fotka od desavanja na Koprivnici, jel istina da vas je policija satrla?! Kako se prica , izgleda da ste ih jako jako podcijenili...poz
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
-
- Kontakt:
O cem ti ?flek1950 je napisao/la:Ima li kakva fotka od desavanja na Koprivnici, jel istina da vas je policija satrla?! Kako se prica , izgleda da ste ih jako jako podcijenili...poz
Navodno ste izmedju Bugojna i Kupresa zaustavili kolonu i napali policiju iz pratnje. Svjedok mi prica da ste dobro izvukli deblji kraj iako je policajaca bilo malo , tako sam cuo od covjeka koji je sa zenom i djecom bio u autu, ne znam zasto bi mi lagao?GradKamena je napisao/la:O cem ti ?flek1950 je napisao/la:Ima li kakva fotka od desavanja na Koprivnici, jel istina da vas je policija satrla?! Kako se prica , izgleda da ste ih jako jako podcijenili...poz
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
- SamoTravnik
- Kontakt:
U subotu, 05.12.2015.godine, oko 16:40 sati, prilikom pratnje navijača NK „Zrinjski“ iz Mostara kroz područje općine Bugojno, u mjestu Poriče, bez dozvole policijskih službenika koji su se nalazili u pratnji grupa navijača je izišla iz vozila.
Momku koji je uhapsen brz oporavak.. ali ne vjerujem da ce bit bas brz s obzirom kako nasi seosi iz seoske specijalne policije udaraju..
Momku koji je uhapsen brz oporavak.. ali ne vjerujem da ce bit bas brz s obzirom kako nasi seosi iz seoske specijalne policije udaraju..
Nije nitko napao, sve je bilo u samoobrani od bezpotrebne policijske represije. Nisu nas satrali, nismo izvukli deblji kraj, osim jednog momka koji je u samoobrani uradio šta je uradio...flek1950 je napisao/la:Navodno ste izmedju Bugojna i Kupresa zaustavili kolonu i napali policiju iz pratnje. Svjedok mi prica da ste dobro izvukli deblji kraj iako je policajaca bilo malo , tako sam cuo od covjeka koji je sa zenom i djecom bio u autu, ne znam zasto bi mi lagao?GradKamena je napisao/la:O cem ti ?flek1950 je napisao/la:Ima li kakva fotka od desavanja na Koprivnici, jel istina da vas je policija satrla?! Kako se prica , izgleda da ste ih jako jako podcijenili...poz
Do kad će se navijači u BiH tretirati kao životinje? Prvi mi, pa svi ostali. Postaje smiješno da navijači ne mogu ni stat pišat....ljudska prava?
Momak se vratio doma...
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Drug da ti nesto kazem, sto se tice nase specijalne jedinice.. Oni ne tretiraju samo navijace kao zivotinje nego i obicne gradjane, lazno je reci da je u zadnjih mjesec dana tokom racija po kantonu ulozeno Bog zna koliko tuzbi na njih ali oni su ocito iznad zakona.. Udaraju narod bez ikakvog povoda i izivljavaju se koliko hoce.. a navijace jedva cekaju.. nase su brutalno tukli u par navrata ove polusezone, zato momci slabo i dolaze.. sjecam se protiv Celika da su u par navrata marice dolazile i kupile nase navijace sa istoka a cuo sam da su neki poslije toga i na hitnoj zavrsili.. a sto se tice ostalih navijaca u Travniku vjeruj da niko nije dobro prosao.. znam da su udarali i Manijake, Horde, Robijase itd.. najbolje je sutiti i pustiti da vas isprate do kraja njihove rute i onda radite sta hocete..Duff je napisao/la:
Nije nitko napao, sve je bilo u samoobrani od bezpotrebne policijske represije. Nisu nas satrali, nismo izvukli deblji kraj, osim jednog momka koji je u samoobrani uradio šta je uradio...
Do kad će se navijači u BiH tretirati kao životinje? Prvi mi, pa svi ostali. Postaje smiješno da navijači ne mogu ni stat pišat....ljudska prava?
Momak se vratio doma...
A tako ti je svugdje brate, ne samo kod vas. Iživljavaju se na momcima radi upaljene baklje, alkohola ili čak bez razloga. A kao što ti kažeš i običan narod im se zna nać na meti, al' da jure neke veće ribe nema šanse..SamoTravnik je napisao/la:Drug da ti nesto kazem, sto se tice nase specijalne jedinice.. Oni ne tretiraju samo navijace kao zivotinje nego i obicne gradjane, lazno je reci da je u zadnjih mjesec dana tokom racija po kantonu ulozeno Bog zna koliko tuzbi na njih ali oni su ocito iznad zakona.. Udaraju narod bez ikakvog povoda i izivljavaju se koliko hoce.. a navijace jedva cekaju.. nase su brutalno tukli u par navrata ove polusezone, zato momci slabo i dolaze.. sjecam se protiv Celika da su u par navrata marice dolazile i kupile nase navijace sa istoka a cuo sam da su neki poslije toga i na hitnoj zavrsili.. a sto se tice ostalih navijaca u Travniku vjeruj da niko nije dobro prosao.. znam da su udarali i Manijake, Horde, Robijase itd.. najbolje je sutiti i pustiti da vas isprate do kraja njihove rute i onda radite sta hocete..Duff je napisao/la:
Nije nitko napao, sve je bilo u samoobrani od bezpotrebne policijske represije. Nisu nas satrali, nismo izvukli deblji kraj, osim jednog momka koji je u samoobrani uradio šta je uradio...
Momak se vratio doma...
Jeste najbolje sagnut glavu i šutit, ali kada počnu udarat bez ikakvog razloga, od 150 ljudi (navijača, kojih je većina na svoju ruku što se kaže), naći će se bar jedan da neće moć šutit, i onda dođe do znaš već čega. Ne kažem ja, nisu ni navijači cvijeće, bude tu svega, ali kerovi su još veća gamad...
https://youtu.be/LQWg93682Jk
-
- Kontakt:
Deni Simeunović
Tin Karamatić
Raskid ugovora obojica !
Tin Karamatić
Raskid ugovora obojica !
Toliko Deni pro'po , pa nekad je bio dobar igrač ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Noćni život,žene,pare ,slava nestabilan psihički jbg sve došlo na naplatu,a imo je pravo potencijala.Besic je napisao/la:Toliko Deni pro'po , pa nekad je bio dobar igrač ...
cuj deni simeunovic prekobrojan
pa nije toliki alkoholicar da ga se otjera... svaki klub ima ljubitelje kladionice i zena u ekipi...

pa nije toliki alkoholicar da ga se otjera... svaki klub ima ljubitelje kladionice i zena u ekipi...
-
- Kontakt:
Igrac koji redovno dolazi na treninge,i koji je uredno placen kojem trener kaze da je u prvoj postavi prije utakmice,on na to odgovori da nije spreman psihicki nema sta trazit u jednom klubu.vlakanje je napisao/la:cuj deni simeunovic prekobrojan![]()
pričaš gluposti..malo se informiraj prije koje je to utakmice točno bilo i šta je prethodilo tome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.