FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako se raspoloženje u glavnom gradu okrene za 10tak dana 

Ljubav klase RADNIČKE !
Citam na sportsport.ba da Zukanovic prelazi u Chievo(odnosno otkupljuju njegov ugovor od Genta)..
Spominje se cifra od milion €.Zna li neko hoce li nama pripasti dio % kao naknada za treniranje(nez iskreno ni koliko je on kod nas bio dok je bio omladinac)?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Spominje se cifra od milion €.Zna li neko hoce li nama pripasti dio % kao naknada za treniranje(nez iskreno ni koliko je on kod nas bio dok je bio omladinac)?
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Nije dugo. I ako pripadne, pripast ce nam neka svota najvise do 20, 30 hiljada KM, što je sasvim pristojno. Ali mislim da drugi bolje znaju, pa ce vec neko to napisati.Southboy je napisao/la:Citam na sportsport.ba da Zukanovic prelazi u Chievo(odnosno otkupljuju njegov ugovor od Genta)..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- corleone87
- Kontakt:
Vazduh trepti kao da nebo gori,sprema se oluja.. Sta je ovo utihnulo na forumu 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Boga mi, i ja jutros pokusavam s moba uc ono nece. Dodjem s posla da ocejfim kafu uz forum ono dva nova posta.
Mislim, stvarno...
Mislim, stvarno...

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ma fali ovdje najmanje 2,3 stranice,pričalo se i o sponzoru a sad ništa nema 

- champions1921
Garant su radili nešto danas na serveru.. U zadnje vrijeme je cesto nestabilno i dosta sporo otvara.. Pripremaju servere za ove vijesti koje najavljujemo 

BUDI ŽELJO !!!
- corleone87
- Kontakt:
Viooore se zastave i plave šalove, Joint Union je najjbolji to će uvijek ostati... 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Bogami pade server ja konto @Super nam sta javio. Bio sam se pravo unervozio sta se desilo , a ja nemam info.
Covjek i ne zna koliko nam ovaj forum znaci dok se ne ukine ovako na neko vrijeme pa ti tek onda bude jasno koliko nam je sve oko Zelje bitno.
Nema nikakvih vijesti sa Grbavice, mora da se nesto veliko sprema. ABD da nam se sta dohaberi ubrzo pa da slavimo.

Covjek i ne zna koliko nam ovaj forum znaci dok se ne ukine ovako na neko vrijeme pa ti tek onda bude jasno koliko nam je sve oko Zelje bitno.
Nema nikakvih vijesti sa Grbavice, mora da se nesto veliko sprema. ABD da nam se sta dohaberi ubrzo pa da slavimo.
Mislim da se cekala ova reprezentativna pauza i da ce sutra ili pocetkom iduce hefte ozvaniciti sveKontraNogama je napisao/la:Bogami pade server ja konto @Super nam sta javio. Bio sam se pravo unervozio sta se desilo , a ja nemam info.![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Ama navukli smo se na forum, ne treba nam diler. Tak sad kad sam u inostranstvu ovo mi jos vise znaci. Nemame do pocetka maja u seheru pa mi je forum sve .
Nisam uspio pratit forum par dana,dozivio sam tesku nesrecu na poslu,cekam operaciju,ali sam kratko uspio uletit da pitam ima li kakvih novosti pozitivnih,sponzori ,ulagaci... pozz za svu raju.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
brz oporavakbarbarez je napisao/la:Nisam uspio pratit forum par dana,dozivio sam tesku nesrecu na poslu,cekam operaciju,ali sam kratko uspio uletit da pitam ima li kakvih novosti pozitivnih,sponzori ,ulagaci... pozz za svu raju.
+1Ipee je napisao/la:brz oporavakbarbarez je napisao/la:Nisam uspio pratit forum par dana,dozivio sam tesku nesrecu na poslu,cekam operaciju,ali sam kratko uspio uletit da pitam ima li kakvih novosti pozitivnih,sponzori ,ulagaci... pozz za svu raju.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Buraz da nam brzo ozdravis. Sretno.barbarez je napisao/la:Nisam uspio pratit forum par dana,dozivio sam tesku nesrecu na poslu,cekam operaciju,ali sam kratko uspio uletit da pitam ima li kakvih novosti pozitivnih,sponzori ,ulagaci... pozz za svu raju.
- corleone87
- Kontakt:
Brz oporavak..barbarez je napisao/la:Nisam uspio pratit forum par dana,dozivio sam tesku nesrecu na poslu,cekam operaciju,ali sam kratko uspio uletit da pitam ima li kakvih novosti pozitivnih,sponzori ,ulagaci... pozz za svu raju.
@barbarez brz oporavak
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Izdrži brate biće dobrih vijesti.barbarez je napisao/la:Nisam uspio pratit forum par dana,dozivio sam tesku nesrecu na poslu,cekam operaciju,ali sam kratko uspio uletit da pitam ima li kakvih novosti pozitivnih,sponzori ,ulagaci... pozz za svu raju.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Re: Odg: FK Željezničar
@barbarez sve najbolje legendo i brz oporavak..
19TM87
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, invincible1921, riki46 i 57 gostiju.