AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 12 feb 2013, 14:26

milanist je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:slika
steta samo sto je lopta bila izasla, a bio bi sila gol :D

pa kad je čika Abate centrira ima da ide izvan granica stadiona, a ne terena :D

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 12 feb 2013, 16:41

Stvarno pokusavam shvatiti kako je moguce da konstantno čovjek radi iste centarsuteve?!? Recimo da proba jednom visoku, jednom na prvu stativu, pa prizemnu...jok jaro, to je ograničeno ko feluga! Bio je u Milanu kada je Cafu igrao, pa jesil mogao sta vidjeti tokmak da bil tokmak, upitati covjeka kako se to radi...da ne pričam o nekim sutevima sa distanse iskosa (koje su Cafu i Zambrotta radili savrseno). Izgleda to samo konta kakve će frizuze praviti, obrve izbrijati a sto imas hiljadu stvari koje se mogu vjezbom popraviti, **** to..ipak je reprezentativac!
i evo sad kontam, kad mu se natovare Iniesta i Alba, sta on tu moze, realno..napravit penal!

pisajući ovo sjetih se zadnje tekme protiv njih i sjajnog Mexesa...Umalo da zaboravim sudijsko navlačenje prosli put. Volio bih da toga ne bude, jer bih definitvno prestao pratiti fudbal.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 feb 2013, 17:03

ja se ne sjecam kad je abate pokusao sutat na gol da pokusa i on dati gol? iako to mnogi bekovi redovno rade..ali eto imamo srecu tj nesrecu da nam je bek ogranicen kao balkon....ioako je bio solidan zadnjih par utakmica opet je za mene mulac da ga nema...kud ga ne prodasmo zenitu :oops:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 feb 2013, 17:35

Primavera: Milan 1:0 Newcastle #ViareggioCup

Cristante scores directly from a free kick!
8-)

Sky: Milan could soon make an offer for Zaza from Ascoli (he's a Milanista).
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 12 feb 2013, 18:15

"Predsjednik Milana Silvio Berlusconi izjavio je kako će možda biti primoran da proda određeni dio dionica kluba stranim investitorima.
Berlusconi (76), vlasnik i predsjednik Milana je od 1986. godine, želi zadržati porodično ime u klubu, ali će vjerovatno morati da proda dio kluba stranim investitorima.

"Moraju se steći određeni uvjeti za to. Želio bih da porodica Berlusconi ostane dio kluba. Proteklih godina smo trošili dosta novca, možda i previše, ali je Milan postao jedan od najuspješnijih timova u svijetu. Klub je dio moje porodice i želim da tako ostane. Ipak, ukoliko bude potreban novac od stranih investitira, moraću dopustiti da uđu u klub. Posebno, ako se kriza nastavi", rekao je Berlusconi."
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 feb 2013, 18:27

Šuplja priča kojoj još samo budale vjeruju već nekoliko godina...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 12 feb 2013, 19:01

Titova-Juga je napisao/la:Šuplja priča kojoj još samo budale vjeruju već nekoliko godina...
Samo prenosim ono sto sam procitao.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 feb 2013, 19:34

IlPrincipe je napisao/la:Primavera: Milan 1:0 Newcastle #ViareggioCup

Cristante scores directly from a free kick!
8-)

Sky: Milan could soon make an offer for Zaza from Ascoli (he's a Milanista).
2:0 je za Milan , nadam se da će Galliani ispuniti obećanje i da će Cristante na ljeto dobiti profesionalni ugovor .
Jer koliko sam čitao , par evropskih klubova želi ovog' momka u svojim redovima. Chelsea je najviše zagrizao , uostalom Cristante je kapiten Primavere i na ljeto će da napuni 18 god. Definitivno buduća zvijezda Milana .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 feb 2013, 19:47

betton je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Šuplja priča kojoj još samo budale vjeruju već nekoliko godina...
Samo prenosim ono sto sam procitao.

Ma znam, ja kažem generalno..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 12 feb 2013, 19:49

edoox je napisao/la:Stvarno pokusavam shvatiti kako je moguce da konstantno čovjek radi iste centarsuteve?!? Recimo da proba jednom visoku, jednom na prvu stativu, pa prizemnu...jok jaro, to je ograničeno ko feluga! Bio je u Milanu kada je Cafu igrao, pa jesil mogao sta vidjeti tokmak da bil tokmak, upitati covjeka kako se to radi...da ne pričam o nekim sutevima sa distanse iskosa (koje su Cafu i Zambrotta radili savrseno). Izgleda to samo konta kakve će frizuze praviti, obrve izbrijati a sto imas hiljadu stvari koje se mogu vjezbom popraviti, **** to..ipak je reprezentativac!
i evo sad kontam, kad mu se natovare Iniesta i Alba, sta on tu moze, realno..napravit penal!

pisajući ovo sjetih se zadnje tekme protiv njih i sjajnog Mexesa...Umalo da zaboravim sudijsko navlačenje prosli put. Volio bih da toga ne bude, jer bih definitvno prestao pratiti fudbal.
rješenje je jednostavno Constant lijevo De Sciglio desno! Protiv Barse me jedino zanima kako ce bekovi odigrati jer od njih jedino možemo nešto i ocekivati barem u defanzivi ostalo ništa, ali imam neki osjecaj da bi Constant mogao da jede one albe, pedre, alvese i ostalu djecurliju!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 feb 2013, 19:53

Constant je u zadnja 3 mjeseca pokazao da je odličan kao lijevi bek , međutim vidjet' ćemo kako će se snaći na ovom nivou , ipak LP-a je svijet za sebe. A Constant tu nema neko veliko iskustva .
-Rui Costa-

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 12 feb 2013, 20:15

francobaresi je napisao/la:Constant je u zadnja 3 mjeseca pokazao da je odličan kao lijevi bek , međutim vidjet' ćemo kako će se snaći na ovom nivou , ipak LP-a je svijet za sebe. A Constant tu nema neko veliko iskustva .
pa zato i govorim protiv barse me zanima samo da vidim kako ce bekovi odigrati da vidimo na kakvom su niovu, ovo im je pravi test, nešto srugo protiv barse nemožemo ni ocekivati!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 feb 2013, 20:15

Krkic vs Cagliari,po meni momak zna da igra fudbal

http://vimeo.com/59410599

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 12 feb 2013, 22:33

:!: evo mislim da je juve riješio pitanje prolaska u sljedeću rundu, ali ne mogu se oteti dojmu da je odigrao katastrofalno, stvarno svi hvale igru juveta i gledaju ga kao potencijalnog osvajača lp, ali jedan celtic ih je bukvalno razmontirao, ja ne znam gdje su prispjeli sa ovakvom igrom, i boli me kad vidim kako igraju talijanske ekipe, navijam da juve prodje jer bodrim sve talijane u evropskim takmičenjima, ali ovo večeras je kriza prava

FORZA MILAN!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 12 feb 2013, 22:40

Shevchenko4ever je napisao/la::!: evo mislim da je juve riješio pitanje prolaska u sljedeću rundu, ali ne mogu se oteti dojmu da je odigrao katastrofalno, stvarno svi hvale igru juveta i gledaju ga kao potencijalnog osvajača lp, ali jedan celtic ih je bukvalno razmontirao, ja ne znam gdje su prispjeli sa ovakvom igrom, i boli me kad vidim kako igraju talijanske ekipe, navijam da juve prodje jer bodrim sve talijane u evropskim takmičenjima, ali ovo večeras je kriza prava

FORZA MILAN!!!

Stoji cinjenica da nismo odigrali na nivou ali ovo je bila takticka utakmica zna se kako Celtic igra na nabacivanja pusti im svjesno prepusti sredinu terena i iskaznjavaj ih iz kontre i to je to jer nije bilo potrebe nadigravati se sa njima
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 feb 2013, 22:59

Yucca je napisao/la:
Shevchenko4ever je napisao/la::!: evo mislim da je juve riješio pitanje prolaska u sljedeću rundu, ali ne mogu se oteti dojmu da je odigrao katastrofalno, stvarno svi hvale igru juveta i gledaju ga kao potencijalnog osvajača lp, ali jedan celtic ih je bukvalno razmontirao, ja ne znam gdje su prispjeli sa ovakvom igrom, i boli me kad vidim kako igraju talijanske ekipe, navijam da juve prodje jer bodrim sve talijane u evropskim takmičenjima, ali ovo večeras je kriza prava

FORZA MILAN!!!

Stoji cinjenica da nismo odigrali na nivou ali ovo je bila takticka utakmica zna se kako Celtic igra na nabacivanja pusti im svjesno prepusti sredinu terena i iskaznjavaj ih iz kontre i to je to jer nije bilo potrebe nadigravati se sa njima
totalna suprotnost od onoga sto je se danas moglo procitati na pdf-u juventusa, svi su govorili o nekom stalnom pritisku juveta i bunkeru celtica.. ja sam i danas napisao da se celtic nece braniti i da ce igrati otvoreno jer nemaju sta izgubiti i tako je i bilo. cudna utakmica i jos cudni rezultat. cestitke na pobjedi :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 13 feb 2013, 01:37

Stephan El Shaarawy: " Ne igram zbog novac ili medija, već zbog dresa kojeg' nosim i navijača koji i dalje pjevaju i ne umaraju se. "

Poslije ovog' nemam ništa pametno reći .
Grande Stephan , grande , grande , grande !!!!!
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 feb 2013, 09:14

ma Faraon je igrac za pozeljeti. posjeduje svo fudbalsko umijece ali jos vise krase ga ljudske osobine, nadam se da ce jos dugo dugo ostati u Milanu. nekako veoma brzo nam je prirastao srcu i volio bi ga gledati u svetom dresu do kraja :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 13 feb 2013, 13:39

UrbyEmanuelson je napisao/la:Krkic vs Cagliari,po meni momak zna da igra fudbal

Dajj molim te on zna sve o fudbalu ali on nije fizicki jak ni za jedne lige osim možda brazilske.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 13 feb 2013, 15:21

drughi je napisao/la:
UrbyEmanuelson je napisao/la:Krkic vs Cagliari,po meni momak zna da igra fudbal

Dajj molim te on zna sve o fudbalu ali on nije fizicki jak ni za jedne lige osim možda brazilske.
A gdje su tu Pirlo,Pjanic i ostali :?: ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.