NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Zvjezdasi,jeste li zadovoljni sa izborom novog(starog) sekretara kluba?
Naravno da nije,ne opradavam,ali poslije svih zbivanja u zadnje vrijeme i one utakmice sa Zrinjskim je bio logičan slijed zbivanja.Prije ili poslije se moralo desiti.Svugdje u svijetu i za najteze zločine se ispituju okolnosti zbog čega je doslo do toga.Silovana djevojka ako je provokativno bila obučena ili na bilo kakav način isprovocirala silovatelja uzima se u obzir kod donosenja presude.Drugo,ako se neko nasao uvrijeđen ili ugrožen postoji postupak kojeg vode nadlezne institucije i one donose kaznene presude pa i u ovom slučaju zabrana na utakmice.Incident se desio u gradu,a ne na utakmici i u krugu stadiona.Al eto,valjda neko ima pravo da zabrani dolazak kome hoće u PRIVATNI POSJED.serim je napisao/la:Vatreni, a je li tebi normalno da ti neko na sred ulice ili u kafiću psuje majku, familiju, nabija na Qurac a da se ne prijavi policiji ili da se ne podnese prijava. Nemoj samo pisati da nije bilo tako, jer baš znam kako je to sve teklo.
Ti si lud, kako te neko može odjećom isprovocirati da ga siluješ, strašno, u kojem ti vremenu živiš .?vatreni je napisao/la:Naravno da nije,ne opradavam,ali poslije svih zbivanja u zadnje vrijeme i one utakmice sa Zrinjskim je bio logičan slijed zbivanja.Prije ili poslije se moralo desiti.Svugdje u svijetu i za najteze zločine se ispituju okolnosti zbog čega je doslo do toga.Silovana djevojka ako je provokativno bila obučena ili na bilo kakav način isprovocirala silovatelja uzima se u obzir kod donosenja presude.Drugo,ako se neko nasao uvrijeđen ili ugrožen postoji postupak kojeg vode nadlezne institucije i one donose kaznene presude pa i u ovom slučaju zabrana na utakmice.Incident se desio u gradu,a ne na utakmici i u krugu stadiona.Al eto,valjda neko ima pravo da zabrani dolazak kome hoće u PRIVATNI POSJED.serim je napisao/la:Vatreni, a je li tebi normalno da ti neko na sred ulice ili u kafiću psuje majku, familiju, nabija na Qurac a da se ne prijavi policiji ili da se ne podnese prijava. Nemoj samo pisati da nije bilo tako, jer baš znam kako je to sve teklo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
dentist je napisao/la:Zvjezdasi,jeste li zadovoljni sa izborom novog(starog) sekretara kluba?
Otkud to, što i njega jadnika da smijene? Ko je novi sekretar?
Zanimljivo kako se pojedini ljudi na ovom forumu isprovaljuju sa dezinformacijama i pretjeranim bacanjem bombi i onda samo isceznu.
Ajd ba,jesi mi ti pametan.Prođes kroz grad navečer,praktično gole.......normalan pomisli svasta, a kamoli psihopata.A tebi za info i vremenski i prostorno sam u civilizovanijem i sa civilizovanijim svijetom proveo nego ti u ovoj rupi....sreća pa sam i pravo imao tokom naobrazbe pa da i ovi pojedinci nauče nestoEngland je napisao/la:Ti si lud, kako te neko može odjećom isprovocirati da ga siluješ, strašno, u kojem ti vremenu živiš .?vatreni je napisao/la:Naravno da nije,ne opradavam,ali poslije svih zbivanja u zadnje vrijeme i one utakmice sa Zrinjskim je bio logičan slijed zbivanja.Prije ili poslije se moralo desiti.Svugdje u svijetu i za najteze zločine se ispituju okolnosti zbog čega je doslo do toga.Silovana djevojka ako je provokativno bila obučena ili na bilo kakav način isprovocirala silovatelja uzima se u obzir kod donosenja presude.Drugo,ako se neko nasao uvrijeđen ili ugrožen postoji postupak kojeg vode nadlezne institucije i one donose kaznene presude pa i u ovom slučaju zabrana na utakmice.Incident se desio u gradu,a ne na utakmici i u krugu stadiona.Al eto,valjda neko ima pravo da zabrani dolazak kome hoće u PRIVATNI POSJED.serim je napisao/la:Vatreni, a je li tebi normalno da ti neko na sred ulice ili u kafiću psuje majku, familiju, nabija na Qurac a da se ne prijavi policiji ili da se ne podnese prijava. Nemoj samo pisati da nije bilo tako, jer baš znam kako je to sve teklo.

Novi sekretar je FahroZuk3E je napisao/la:dentist je napisao/la:Zvjezdasi,jeste li zadovoljni sa izborom novog(starog) sekretara kluba?

Naravno da nije,ne opradavam,ali poslije svih zbivanja u zadnje vrijeme i one utakmice sa Zrinjskim je bio logičan slijed zbivanja.Prije ili poslije se moralo desiti.Svugdje u svijetu i za najteze zločine se ispituju okolnosti zbog čega je doslo do toga.Silovana djevojka ako je provokativno bila obučena ili na bilo kakav način isprovocirala silovatelja uzima se u obzir kod donosenja presude.Drugo,ako se neko nasao uvrijeđen ili ugrožen postoji postupak kojeg vode nadlezne institucije i one donose kaznene presude pa i u ovom slučaju zabrana na utakmice.Incident se desio u gradu,a ne na utakmici i u krugu stadiona.Al eto,valjda neko ima pravo da zabrani dolazak kome hoće u PRIVATNI POSJED.[/quote]
Ti si lud, kako te neko može odjećom isprovocirati da ga siluješ, strašno, u kojem ti vremenu živiš .?[/quote]
Ajd ba,jesi mi ti pametan.Prođes kroz grad navečer,praktično gole.......normalan pomisli svasta, a kamoli psihopata.A tebi za info i vremenski i prostorno sam u civilizovanijem i sa civilizovanijim svijetom proveo nego ti u ovoj rupi....sreća pa sam i pravo imao tokom naobrazbe pa da i ovi pojedinci nauče nesto
[/quote]
Inteligencija i pamet se ne dobijaju naobrazbom, nego to se rodjenjem dobija ( losa vijest za tebe, ne mozes biti pametniji neg sto jesi, mozes samo gluplji).
Zvijezda je javno dobro, kojoj kao i svakom javnom dobru ( Banja Ilidza, Dom Zdravlja, Komunalac itd..) OPSTINA, (dobro citaj obrazovani
) , imenuje Upravni Odbor da rukovodi s istim. Upravni Odbor dalje ima ingerencije od Opstine da donosi odluke koje su u najboljem interesu, za koje isti procijeni. Dakle, dzaba ti tvoja naobrazba kad ti pojma nemas. Otidji do najblizeg psihologa i prestani se uvlaciti nekome u supak!!!!
P.S. sam si dao odgovor sta si !

Ti si lud, kako te neko može odjećom isprovocirati da ga siluješ, strašno, u kojem ti vremenu živiš .?[/quote]
Ajd ba,jesi mi ti pametan.Prođes kroz grad navečer,praktično gole.......normalan pomisli svasta, a kamoli psihopata.A tebi za info i vremenski i prostorno sam u civilizovanijem i sa civilizovanijim svijetom proveo nego ti u ovoj rupi....sreća pa sam i pravo imao tokom naobrazbe pa da i ovi pojedinci nauče nesto

Inteligencija i pamet se ne dobijaju naobrazbom, nego to se rodjenjem dobija ( losa vijest za tebe, ne mozes biti pametniji neg sto jesi, mozes samo gluplji).

Djesi Fahrodentist je napisao/la:Novi sekretar je FahroZuk3E je napisao/la:dentist je napisao/la:Zvjezdasi,jeste li zadovoljni sa izborom novog(starog) sekretara kluba?

Desilo se ono čega sam se najviše pribojavao da Doro ostane šef stručnog štaba - osim ako to nije privremeno rješenje. Uz svo poštovanje prema njemu mislim da on nemože odgovoriti toj zadaći. Opet naglašavam najviše bih volio da se prevarim pa da Doro donese 3 boda uz trebinja.
-
- Moderator
- Kontakt:
Kako glup potez od strane uprave. Tjeraju 12tog igrača sa tribine. A to će se vidjeti i u nastavku da je loš potez..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Oni su naučili tako. Neopravdavam čin koji se desio prema Nurdi ali to nije trebalo uraditi na ovakav način. Ako su ga stvarno verbalno napali to je trebalo prijaviti policiji i podnijeti tužbu a ne zabrana ulaska na stadion. Pa ljudi nisu napravili nikakav problem blizu stadiona. A smješno je i traženje od policije da se zabrani okupljanje sa druge strane ograde, zamislite neko ih počne vrijeđati iz obližnjih kuća koje imaju pogled na stadion, hoćel onda tražiti da se i kuće maknu ili deložaciju ljudi iz kuća?!? I ako može jedno pitanje šta bi sa Jaskom, sportki direktor je rekao da je obavio razgovor sa njim???Benjo_AFC86 je napisao/la:Kako glup potez od strane uprave. Tjeraju 12tog igrača sa tribine. A to će se vidjeti i u nastavku da je loš potez..
Pise da je zabranjeno okupljanje uz ogradu, nemogu oni zabranit da se gleda gore iz sumice, ili kuce, mogu samo podic ogradu neku..... nece ovo na dobro sa navijacima.... pogrijesili su i jedni i drugi, a niko ne popusta.....combe je napisao/la:Oni su naučili tako. Neopravdavam čin koji se desio prema Nurdi ali to nije trebalo uraditi na ovakav način. Ako su ga stvarno verbalno napali to je trebalo prijaviti policiji i podnijeti tužbu a ne zabrana ulaska na stadion. Pa ljudi nisu napravili nikakav problem blizu stadiona. A smješno je i traženje od policije da se zabrani okupljanje sa druge strane ograde, zamislite neko ih počne vrijeđati iz obližnjih kuća koje imaju pogled na stadion, hoćel onda tražiti da se i kuće maknu ili deložaciju ljudi iz kuća?!? I ako može jedno pitanje šta bi sa Jaskom, sportki direktor je rekao da je obavio razgovor sa njim???Benjo_AFC86 je napisao/la:Kako glup potez od strane uprave. Tjeraju 12tog igrača sa tribine. A to će se vidjeti i u nastavku da je loš potez..
šuma je privatni posjedcombe je napisao/la:Oni su naučili tako. Neopravdavam čin koji se desio prema Nurdi ali to nije trebalo uraditi na ovakav način. Ako su ga stvarno verbalno napali to je trebalo prijaviti policiji i podnijeti tužbu a ne zabrana ulaska na stadion. Pa ljudi nisu napravili nikakav problem blizu stadiona. A smješno je i traženje od policije da se zabrani okupljanje sa druge strane ograde, zamislite neko ih počne vrijeđati iz obližnjih kuća koje imaju pogled na stadion, hoćel onda tražiti da se i kuće maknu ili deložaciju ljudi iz kuća?!? I ako može jedno pitanje šta bi sa Jaskom, sportki direktor je rekao da je obavio razgovor sa njim???Benjo_AFC86 je napisao/la:Kako glup potez od strane uprave. Tjeraju 12tog igrača sa tribine. A to će se vidjeti i u nastavku da je loš potez..

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Ti si lud, kako te neko može odjećom isprovocirati da ga siluješ, strašno, u kojem ti vremenu živiš .?[/quote]klixonja je napisao/la:Naravno da nije,ne opradavam,ali poslije svih zbivanja u zadnje vrijeme i one utakmice sa Zrinjskim je bio logičan slijed zbivanja.Prije ili poslije se moralo desiti.Svugdje u svijetu i za najteze zločine se ispituju okolnosti zbog čega je doslo do toga.Silovana djevojka ako je provokativno bila obučena ili na bilo kakav način isprovocirala silovatelja uzima se u obzir kod donosenja presude.Drugo,ako se neko nasao uvrijeđen ili ugrožen postoji postupak kojeg vode nadlezne institucije i one donose kaznene presude pa i u ovom slučaju zabrana na utakmice.Incident se desio u gradu,a ne na utakmici i u krugu stadiona.Al eto,valjda neko ima pravo da zabrani dolazak kome hoće u PRIVATNI POSJED.

Da,inteligencija jeste nesto sto je genetički predodređeno.Za diskusije ovakve vrste treba biti prosječno inteligentan, ali dovoljno obrazovan da neke stvari možež sa prosječnim ljudima diskutovati neovisno o čemu se radi.Nazalost,ima ljudi čiji je količnik inteligencije ispodprosječan pa ovako reagiju.
Novi sekretar je Fahro
[/quote]
Djesi Fahro
[/quote][/quote]
Jel to ozbiljno ili se neko zeza?
Pa što Senada, zakljinjali su se u njega

Djesi Fahro

Jel to ozbiljno ili se neko zeza?
Pa što Senada, zakljinjali su se u njega

auuuuuuuu koje promjene pa ovo je nevjerovatno jos samo fali da se i mesic vrati .neke hvala bogu samo da je na dobro kluba.
mislim da bi se trebalo na lijepo nacin dogovoriti izmedu navijaca i kluba za ove zabrane.nije niko na stadionu sto mrzi zvijezdu svi je volimo na svoj nacin i pogada nas los rezultat.
za ovo sve je kriv mustafa koji je i dalje u klubu bice neki specijalni trener vjerovatno ce nam opet pakovati istrosene fudbalere koji su bez kluba
mislim da bi se trebalo na lijepo nacin dogovoriti izmedu navijaca i kluba za ove zabrane.nije niko na stadionu sto mrzi zvijezdu svi je volimo na svoj nacin i pogada nas los rezultat.
za ovo sve je kriv mustafa koji je i dalje u klubu bice neki specijalni trener vjerovatno ce nam opet pakovati istrosene fudbalere koji su bez kluba
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Teško će ovo biti za dobrobit kluba, još ako je Mustafa i dalje u klubu sve gora vjest od gore. Ispade samo dobro što se Fadil vratio za predsjednika. Sad ste odjednom svi zadovoljni a vidjećemo nakon dva poraza šta će mo govoriti. Odgovorno tvrdim da su ovo promjene na gore u odnosu do prije 10 dana. Samo dobra vjest je Fadil a kako je krenulo i koju je postavu sastavio nebi me čudilo da se i on za koji dan povuče.astra1922 je napisao/la:auuuuuuuu koje promjene pa ovo je nevjerovatno jos samo fali da se i mesic vrati .neke hvala bogu samo da je na dobro kluba.
Combe legendo, drze se ti gitare i rastjerivanja raje po kafana, mani se ba lopte.... i kosto bi ti Faruk reko, combe razligucombe je napisao/la:Teško će ovo biti za dobrobit kluba, još ako je Mustafa i dalje u klubu sve gora vjest od gore. Ispade samo dobro što se Fadil vratio za predsjednika. Sad ste odjednom svi zadovoljni a vidjećemo nakon dva poraza šta će mo govoriti. Odgovorno tvrdim da su ovo promjene na gore u odnosu do prije 10 dana. Samo dobra vjest je Fadil a kako je krenulo i koju je postavu sastavio nebi me čudilo da se i on za koji dan povuče.astra1922 je napisao/la:auuuuuuuu koje promjene pa ovo je nevjerovatno jos samo fali da se i mesic vrati .neke hvala bogu samo da je na dobro kluba.
samo da se druze razumijemo ko nece popustit ba Red Dragonsi se izvinili članu UO NK Zvijezda dobro pogledaj kad je ovo napisanoTkanton je napisao/la:Pise da je zabranjeno okupljanje uz ogradu, nemogu oni zabranit da se gleda gore iz sumice, ili kuce, mogu samo podic ogradu neku..... nece ovo na dobro sa navijacima.... pogrijesili su i jedni i drugi, a niko ne popusta.....combe je napisao/la:Oni su naučili tako. Neopravdavam čin koji se desio prema Nurdi ali to nije trebalo uraditi na ovakav način. Ako su ga stvarno verbalno napali to je trebalo prijaviti policiji i podnijeti tužbu a ne zabrana ulaska na stadion. Pa ljudi nisu napravili nikakav problem blizu stadiona. A smješno je i traženje od policije da se zabrani okupljanje sa druge strane ograde, zamislite neko ih počne vrijeđati iz obližnjih kuća koje imaju pogled na stadion, hoćel onda tražiti da se i kuće maknu ili deložaciju ljudi iz kuća?!? I ako može jedno pitanje šta bi sa Jaskom, sportki direktor je rekao da je obavio razgovor sa njim???Benjo_AFC86 je napisao/la:Kako glup potez od strane uprave. Tjeraju 12tog igrača sa tribine. A to će se vidjeti i u nastavku da je loš potez..

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.