Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Nije moglo bez Crne Gore. Al' su vas tako mali, u zadnjih 30 godina, toliko nasukali da ni Njegoš ne bi mog'o popravit' odnose. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Da brojimo velike drzave koje su bile za, koje protiv?salex90 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:51a kako to pa zar nije ceo svet video istinu
kad vidis da jedna Nemacka podnosi nacrt, o cemu dalje pricati, zemlja koja je dala Hitlera...
vecan pomen stradalim Bosnjacima, ali ovo je komedija na vise nivoa. Palau, Malta, Luksemburg, Mikronezija, Crna Gora... milion ovih kvazidrzavica... nemojte da se zezamo.
USA, Kanada, Austrialija, Francuska, Britanija, Njemacka, Poljska, Turska, Iran, Saudijska Arabija, Indonezija, Indija....
Sa druge strane, Rusija, Sjeverna Koreja i Kina.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 maj 2024, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Hoće li Zlaja držat govor da iskara Vučića?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
A sta, trebaju glasati samo ove "velike" drzave. Pa glasaju svi koji su u UN-u. Nije da su protiv glasale neke velesile. Izuzmi 3-4 drzave, ostalo sve goli qrc.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Evo mene trenutno u bosanskom gradu Banja Luka, lijep suncan dan sunce sija piva hladna, svak svoj posao osim lesinara znate ona "gomila"

Nemoj da vas ovi i ovakvi cetnicki mitomani odvlace od bosanskog grada Banja Luka. Raje ovdje je mnogo vise nego vam ovih par mitomana na forumu i medijskih oraguntana predstavlja. A ti kralju Kristijane javi se u pp da popijemo pivku slobodno do sutra sam tu okano, ako si ti odavle uopste

....sve drugo će proći!
Kakva skupina
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Centre forward
- Kontakt:
Od kad je S Koreja "velika" država 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- feniksptica
- Kontakt:
Druze...njemacka je priznala sta je radila u 2. Sv. ratu i oni nemaju problema s moralom.salex90 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:51a kako to pa zar nije ceo svet video istinu
kad vidis da jedna Nemacka podnosi nacrt, o cemu dalje pricati, zemlja koja je dala Hitlera...
vecan pomen stradalim Bosnjacima, ali ovo je komedija na vise nivoa. Palau, Malta, Luksemburg, Mikronezija, Crna Gora... milion ovih kvazidrzavica... nemojte da se zezamo.
Vama je nepojmivo to da neko prizna. Tu je vas problem. U glavi. Nazalost.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"POŠALJITE OBEZBEĐENJE SLOBODNO, SAMO DA VIDIM JUNAKA KOJI ĆE DA MI UZME ZASTAVU" Vučić se ponosito ogrnuo srpskom trobojkom

....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
OldTownDistrict je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:58"POŠALJITE OBEZBEĐENJE SLOBODNO, SAMO DA VIDIM JUNAKA KOJI ĆE DA MI UZME ZASTAVU" Vučić se ponosito ogrnuo srpskom trobojkom
![]()
![]()
![]()

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
OldTownDistrict je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:58"POŠALJITE OBEZBEĐENJE SLOBODNO, SAMO DA VIDIM JUNAKA KOJI ĆE DA MI UZME ZASTAVU" Vučić se ponosito ogrnuo srpskom trobojkom
![]()
![]()
![]()
0 demokratskih drzava s ljudskim pravima
- LegendKiller
- Kontakt:
Indija nije glasala za, kao ni Brazil, Argentina, Alzir, Angola, Kongo, Gana, Kazahstan, Azerbejdzan, Meksiko, Nigerija, Filipini..neke si vec naveoEvander je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:54Da brojimo velike drzave koje su bile za, koje protiv?salex90 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:51a kako to pa zar nije ceo svet video istinu
USA, Kanada, Austrialija, Francuska, Britanija, Njemacka, Poljska, Turska, Iran, Saudijska Arabija, Indonezija, Indija....
salex90 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:51a kako to pa zar nije ceo svet video istinu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vise od pola tih suzdrzanih bi glasali za da su morali birati za ili protiv, ne bi glasali protiv, ali ti si Srbin i ne mozes to dokuciti. 

Obzirom na sramno onemogucavanje nasim prijateljima s Kosova da glasaju, pisemo ovo ka 85:19 

Znaci nije prosla Rezolucija?salex90 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:03Indija nije glasala za, kao ni Brazil, Argentina, Alzir, Angola, Kongo, Gana, Kazahstan, Azerbejdzan, Meksiko, Nigerija, Filipini..neke si vec naveoEvander je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:54Da brojimo velike drzave koje su bile za, koje protiv?salex90 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:51
a kako to pa zar nije ceo svet video istinu
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
God save the King and God bless America

A znaci, suzdrzani su protiv, ili ne kontam dobro?salex90 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:03Indija nije glasala za, kao ni Brazil, Argentina, Alzir, Angola, Kongo, Gana, Kazahstan, Azerbejdzan, Meksiko, Nigerija, Filipini..neke si vec naveoEvander je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:54Da brojimo velike drzave koje su bile za, koje protiv?salex90 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:51
a kako to pa zar nije ceo svet video istinu
Trenutno korisnika/ca: Slobodanpad1945 i 31 gost.