99,99 % najvjerovatnije jos ako prodemo u kupu ili uzmemo dole 100%Bosnier je napisao/la:Hoce li biti otvorena Istocna tribina za navijace, kao sto su neki ovdje pisali ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
svoj ti pos'o !
- TheManiacs
- Kontakt:
Grbavica moj zivot je napisao/la:99,99 % najvjerovatnije jos ako prodemo u kupu ili uzmemo dole 100%Bosnier je napisao/la:Hoce li biti otvorena Istocna tribina za navijace, kao sto su neki ovdje pisali ?
Ne vjerujem jer bi preblizu bili navijaci borca

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ja ali bi ogradu stavili i bio bi prolaz izmedu sjvera i i istoka i bilo bi praznog mjesta a ulaz na istok bio bi sa juga vec sam reko da bi to bila jedna jeb... organizacija utakmiceTheManiacs je napisao/la:
svoj ti pos'o !
Mislim da je to jedino rjesenje, protiv Travnika kad smo igrali, jug je bio krcat mnogo ljudi je stajalo kod lokomotive i po coskovimaTheManiacs je napisao/la:Grbavica moj zivot je napisao/la:99,99 % najvjerovatnije jos ako prodemo u kupu ili uzmemo dole 100%Bosnier je napisao/la:Hoce li biti otvorena Istocna tribina za navijace, kao sto su neki ovdje pisali ?
A mogu mislit kako ce protiv Borca biti
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
karta za istok i trebala bit 3 KM a ja sam vec par puta reko da ce bit otvoren istok ali ne cjeli
svoj ti pos'o !
hehehehe,koja smo mi sila postali,pa i Grbavica postala tijesna,prosirujte je ako Boga znate,inace cemo morati na video zidovima gledati tekme,oni koji ne budu mogli uci......
e jbt, sad kad ne mogu ni da mrdnem iz ceske, zeljo igra uspjesno...
a tako mi se ide na utakmice... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
sta radis u ceskoj studiras ilitm84 je napisao/la:e jbt, sad kad ne mogu ni da mrdnem iz ceske, zeljo igra uspjesno...a tako mi se ide na utakmice...
svoj ti pos'o !
tri marke 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
SVI NA ISTOKBosnier je napisao/la:tri marke
pa jbt niko normalan nebi dao vise od 3 da sjedi na smrdljivoj lokomotivi ili na kamenju
svoj ti pos'o !
da, mada bi trebao da zavrsim ovog ljeta... vidjecemoGrbavica moj zivot je napisao/la:sta radis u ceskoj studiras ilitm84 je napisao/la:e jbt, sad kad ne mogu ni da mrdnem iz ceske, zeljo igra uspjesno...a tako mi se ide na utakmice...

ako nista... pricao sam sa predstavnicima sigme da organiziraju prijateljsku utakmicu sa zeljom, toliko sam mogao da ucinim za svoj klub

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
fino finotm84 je napisao/la:da, mada bi trebao da zavrsim ovog ljeta... vidjecemoGrbavica moj zivot je napisao/la:sta radis u ceskoj studiras ilitm84 je napisao/la:e jbt, sad kad ne mogu ni da mrdnem iz ceske, zeljo igra uspjesno...a tako mi se ide na utakmice...
ustvari... malo je **** sa jezikom i drzavnim ispitom... ali trudim se...
ako nista... pricao sam sa predstavnicima sigme da organiziraju prijateljsku utakmicu sa zeljom, toliko sam mogao da ucinim za svoj klub

svoj ti pos'o !
Jel se salis za ovo ili ozbiljno, kako si dospjeo do predstavnika Sigme, cime se bavis ? ako smijem pitatako nista... pricao sam sa predstavnicima sigme da organiziraju prijateljsku utakmicu sa zeljom, toliko sam mogao da ucinim za svoj klub
× Plava krv ispod koze ×
sve to mozete preko poruka jelde
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Bog me ubio ako znam, nisam ni ja nikad cuo za njega garant je lik u usponu karijereSeyo_TM je napisao/la:jeko platini
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ozbiljno... kolega sa faxa (studiram ovde istoriju) me upoznao sa uposlenim u skupstini sigme, mladi ljudi relativno (oko 35-40 godina) i ono malo vamo u pricu odakle sam i tako to... pitam ja njih znaju li za zelju, i naravno da znaju... kazu, kad smo igrali protiv sarajeva 2002. culi smo i za prvaka bosne i hercegovine zeljeznicara... ja sam pricao sa njima jedino, samo koliko je to sad moguce da odigramo ne znam... jer izgleda da klubovi pod ceskim fudbalskim savezom ne mogu da igraju pr. medjunarodnih utakmica kako im je volja...MaliMemo je napisao/la:Jel se salis za ovo ili ozbiljno, kako si dospjeo do predstavnika Sigme, cime se bavis ? ako smijem pitatako nista... pricao sam sa predstavnicima sigme da organiziraju prijateljsku utakmicu sa zeljom, toliko sam mogao da ucinim za svoj klub
-
- Kontakt:
Pozdrav svim navijacima F.K. Zeljeznicar ja sam novi na forumu redovan sam na domacim utakmicama
Zadnja izmjena: harun_manijak, dana/u 11 apr 2010, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
De objavi nam kakav je rezultat na utakmici "B-tim Torpeda" protiv Čelika!harun_manijak je napisao/la:Pozdrav svim navijacima F.K. Zeljeznicar ja sam novi na forumu redovan sam na domacim utakmicama i imam poznanika u nasem klubupa tako da bi ja mogao koju provjerenu vjest objavit
A đe da znam?!
neznam vise, stvrarno mi je dojadilo forisiranje lazara, pa isplatnije bi bilo bajru da guramo, ako vec lazu nece za nogom.
koliko je lazar dobio sansi da se iskupi, za to vrijeme bi bajro sigurno postigao golova i golova. 

-
- Kontakt:
ne mislim na te vijesti vec u zelji i na to zaboravite ze te vijesti bas o tome ovdjeRaz_ba je napisao/la:De objavi nam kakav je rezultat na utakmici "B-tim Torpeda" protiv Čelika!harun_manijak je napisao/la:Pozdrav svim navijacima F.K. Zeljeznicar ja sam novi na forumu redovan sam na domacim utakmicama i imam poznanika u nasem klubupa tako da bi ja mogao koju provjerenu vjest objavit
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa, Orvel i 41 gost.